Auto Europe Danmark Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Oceniono na 1 z 5

Til alle jer der søger den billigste, bedste leje af bil. Undgå for guds skyld at benytte jer af de tilbud Auto Europe finder frem til jer! Fordi konceptet de arbejder ud fra appelerer til virksomhede... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har lejet bil hos dem mange gange, fungeret rigtig fint. Denne gang gik det så galt, jeg havde kun et digitalt kørekort, med og kunne derfor ikke få bilen, jeg forsøgte uden held og annulere aftal... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Kommer aldrig til at bruge selskabet igen. Da vi henter bilen får vi en meget mindre bil end bestilt. Vi har tilkøbt automat gear. De har kun manuel gear i den bil vi kan få. Vi kommer til at beta... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi lejer ofte bil via Auto Europe, som normalt har de bedste tilbud. Eksempelvis har vi netop lejet en bil, som skal hentes hos Playless, - et selskab under Avis. Jeg undersøgte, hvad vi skulle have b... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Wypożyczalnia samochodów

O Auto Europe Danmark

Napisane przez firmę

I mere end 60 år har Auto Europe været en global leder inden for udlejning af biler til rejsende rundt om i verden. Udover standard biludlejning tilbyder vi også autocampere, luksus og sportsvogn leje. Derudover tilbyder vi også motorcykeludlejning og chafførservice.

Med over 20.000 lokationer i 180 lande er Auto Europe forpligtet til at gøre dig tilfreds.

Średnia

Wynik TrustScore: 3 na 5

3 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 18

Napisz recenzję

Hurtigt og nemt

22 sierpnia 2025

Odpowiedź od Auto Europe Danmark

Tak, fordi du tog dig tid til at dele din feedback! Hos Auto Europe er vi forpligtet til at yde den bedste service og de bedste muligheder for vores kunder. Vi glæder os til at betjene dig igen!

No support !

I need help to manage a damage that was claimed by Nollegiare on my car when i returned it. I have tried to call, but an automatic voice says that the office is closed, even in the normal opening hours for Auto Europe. I have written an email to Auto Europe explaining my issue. Email was on their webpage. I get no answer back. Pretty hard to get support!!

3 sierpnia 2025

Odpowiedź od Auto Europe Danmark

We regret to hear about the difficulties you're experiencing with your damage claim and our support. We apologize for the phone issues and the lack of response to your email. We are looking into this matter and will work to improve our response times. Thank you for bringing this to our attention.

Fantastisk kundeservice

Fantastisk god kunderådgiver

17 lipca 2025

Oceniono na 1 z 5

Lejede en bil på Mallorca igennem auto…

Lejede en bil på Mallorca igennem auto Europa men da jeg skulle have bilen udleveret ved Goldcar skulle jeg betale igen ellers ingen bil og efter kontakt til auto Europa var beskeden at jeg ikke skulle have betalt for du kunne ikke gøre noget ,men jeg kunne ingive en klage men først 24 timer efter aflevering af bilen . Så ved de at man er hjemme igen og ikke kan gøre noget som helst . Det er banditter i habitter .

16 sierpnia 2025

Hej herre Wessel,

Tak for din bedømmelse. Vi lægger stor vægt på dine bekymringer og undskylder for din negative oplevelse. For at kunne foretage en grundig undersøgelse og behandle din anmeldelse korrekt, beder vi dig om at kontakte vores kundeserviceafdeling.
Vores dedikerede kundeserviceteam er bedst rustet til at hjælpe dig med eventuelle problemer, du har oplevet. De vil omhyggeligt gennemgå din klage og arbejde på at finde en løsning. Du kan kontakte vores kundeserviceteam på følgende måder:

• Formular: https://www.autoeurope.dk/customerservice/
Giv venligst vores kundeserviceteam så mange oplysninger som muligt om din klage, herunder alle relevante voucheroplysninger. På den måde kan de hjælpe dig hurtigt og effektivt.
Vi beklager endnu en gang ulejligheden, og vi værdsætter dit samarbejde, som giver os mulighed for at undersøge og behandle din anmeldelse. Vores mål er at sørge for, at du er tilfreds, og vi er fast besluttet på at løse denne sag for dig.

Oceniono na 2 z 5

Det er nok sidste gang at jeg har lejet…

Det er nok sidste gang at jeg har lejet bil hos dem, for når man har fået problemer med det lejede hos coldcar hvor man er blevet fra taget ydeligere gebyr, så får man ikke hjælp her selv om man har betalt for det hele. Så får man den oplevelse nor man kontakter dem , at de kun er formidler, så spørger jeg mig selv for hvem ? Ikke for mig med for dem selv og coldcar.
Føje de vasker bare hænder og griner hele vejen til banken.
De skulle smide de brådne kar ud så som coldcar, så når man lejer så følger man sig tyk.

21 kwietnia 2025

Dear Mr. Pedersen,

Thank you for your feedback. We’re very sorry to hear of your negative experience when picking up your car.

Not only do we understand how frustrating it can be when things don't go as smoothly as expected, we share in your disappointment.
We strive to ensure a seamless experience for our customers. Unfortunately, as a car rental broker, we have limited control over the staff and processes of our car rental partners.

Unfortunately, we have not received a response via this platform, although we have tried to request additional information to investigate your case.

Even so, we would like to do everything in our power to make things right for you. Should you wish us to intervene on your behalf and contact the supplier, you can use the link below to reach out to our dedicated customer service team.

Once again, we apologise for the poor level of service provided by the supplier. The satisfaction of our clients is paramount, and we will use your feedback to try and prevent similar situations in the future.
Thank you for taking the time to share your experience. We hope to have the opportunity to serve you again in the future.
Yours sincerely,

Altid nemt!

Altid nemt, billigt og hurtigt at booke igennem Auto Europe!

4 sierpnia 2025

Oceniono na 4 z 5

Let gennemgang og valg af bil.

Let gennemgang og valg af bil.
Savner dog at få lidt information om præcis hvor i lufthavnen bilen kan afhentes.
Hvis den information var der, ville det være 5 stjerner.

1 sierpnia 2025

Odpowiedź od Auto Europe Danmark

Tak, fordi du tog dig tid til at dele din feedback!

Oceniono na 5 z 5

Det er Let at navigere rundt i…

Det er Let at navigere rundt i Autoeurope-portalen og i ro og mag finde det tilbud, der passer bedst.

30 lipca 2025

nem bestilling

29 lipca 2025

Odpowiedź od Auto Europe Danmark

Tak, fordi du tog dig tid til at dele din feedback! Vi er glade for, at du sætter pris på vores brugervenlige hjemmeside og den værdi, vi tilbyder. Hos Auto Europe er vi forpligtet til at yde den bedste service og de bedste muligheder for vores kunder. Vi glæder os til at betjene dig igen!

Hold jer væk.

Hold jer væk.

Deres samarbejdspartner opkræver ekstra forsikring og gebyrer. Dertil levere Auto Europe og deres partnere en elendig service.

Der er ikke penge at spare, selvom bil lejen er billig. Det drukner I ekstra regninger og ringe service.

18 lipca 2025

Dear Theis Mortensen,

Thank you for reaching out to us and sharing your experience. We sincerely apologise for the inconvenience you encountered during your recent rental.

At Auto Europe, we strive to provide a seamless and satisfactory rental experience, and we regret that we fell short of your expectations on this occasion. Your feedback is invaluable to us, and we have already forwarded your complaint to our dedicated Customer Service team. They will be taking your case and will be in touch with you directly to address your concerns and work towards a resolution.

Once again, we apologise for the experience you had and appreciate your feedback as it helps us to improve our services. We hope to have the opportunity to serve you better in the future.
Best regards,

Fin og overskuelig booking

26 lipca 2025

Fly fra Norwegian var aflyst

Fly fra Norwegian var aflyst. Får beskeden om aflysning 2 timer og 45 min før afgang, det betyder at vi skal betale det fulde beløb på vores bil leje i Italien, fordi der er under 48 timer til vi skal afhente bilen. Auto Europe tilbyder at vi kun skal betale 200 € for for sent aflyst mod de 941 € som vi ellers skulle have betalt. Det var en udenfor åbningstidmedarbejder vi fik fat på der var meget venlig og tålmodig.

26 lipca 2025

Tak for din kommentar!

Vi er utroligt glade for at høre, at vi denne gang kunne finde en favorabel løsning for dig i en exceptionel situation med din aflyste flyrejse fra Norwegian. Det glæder os, at vores medarbejder uden for åbningstid var i stand til at hjælpe dig på en venlig og tålmodig måde og reducere det fulde beløb til kun 200 €. Vi stræber altid efter at yde den bedste service, selv under uforudsete omstændigheder.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!

1 stjerne – meget frustrerende forløb

UPDATE 15/9
Jeg bliver fortsat holdt hen ved hver kontakt, og der er stadig ingen udsigt til, at jeg får mine penge refunderet. Ved telefonisk kontakt er jeg blevet oplyst, at jeg skal have hele beløbet refunderet, men der sker stadig ingen handling.

UPDATE 14/8: fik dialog til Auto Europe efter denne anmeldelse, de har svaret sidst 30/7, men kan nu ikke få fat i dem længere. Sendt 3 rykkere på mail og ingen respons.

Vi har uretmæssigt fået trukket hele depositummet på 750 euro af den lokale biludlejer Viaggiare i Italien – selvom bilen blev afleveret i perfekt stand og uden skader.
Der er ikke givet nogen forklaring eller dokumentation for hævningen, og nu er der gået mere end to uger.

Vi har forsøgt at kontakte både Auto Europe og Viaggiare, men har ikke fået noget svar – og det umuligt at komme i kontakt med dem.
Vi står tilbage uden information og uden vores penge.

Det er en meget frustrerende oplevelse, og jeg kan ikke anbefale at leje bil gennem denne platform.

8 lipca 2025

Kære Katja,

Tak, fordi du kontaktede os og delte din oplevelse. Vi beklager oprigtigt den ulejlighed, du oplevede under din nylige leje.

Hos Auto Europe stræber vi efter at levere en problemfri og tilfredsstillende lejeoplevelse, og vi beklager, at vi ikke levede op til dine forventninger denne gang. Din feedback er uvurderlig for os, og vi har allerede videresendt din klage til vores dedikerede kundeserviceteam. De vil tage sig af din sag og vil kontakte dig direkte for at løse dine bekymringer og arbejde hen imod en løsning.

Endnu en gang beklager vi den oplevelse, du havde, og sætter pris på din feedback, da den hjælper os med at forbedre vores tjenester. Vi håber at få mulighed for at betjene dig bedre i fremtiden.

Oceniono na 2 z 5

I didn't receive a confirmatio of my reservation

I have received an invitation to review my reservation. But I have not yet received a confirmation of my reservation.....I find this strange on many levels.

23 lipca 2025

Kære kunde:

Har man spørgsmål eller problemer i forbindelse med kommende udlejninger, kan man nedenstående finde kontaktoplysninger på vores reservationsafdeling.

Telefonnummer: +49 89 541 9555 8027
Email: dkres@autoeurope.de

Mandag - Lørdag: 09:00 - 18:00
Søndag: 10:00 - 18:30

Snyder med forsikring

Det kan gode være Auto Europe Danmark får gode anmeldelser, men når de benytter sig at underleverandør "Easycarhire" som slet ikke får nogle gode anmelder skal i passe på, og når man skal betale forsikring igennem begge selskaber, så giver det jo slet ikke nogen mening, så hold jer langt væk fra dem hvis i ikke vil snydes med at betale for dobbelt forsikring.

22 lipca 2025

Kære Hr. Christensen,

Tak for din feedback.

Vi tager dine bekymringer alvorligt og beklager din negative oplevelse.

Desværre har vi ikke modtaget et svar via denne platform, selvom vi har forsøgt at anmode om yderligere information for at undersøge din sag.

Ikke desto mindre vil vi gerne gøre alt, hvad der står i vores magt, for at rette op på situationen for dig. Hvis du ønsker, at vi skal gribe ind på dine vegne og kontakte leverandøren, kan du bruge linket herunder til at kontakte vores dedikerede kundeserviceteam. Linket vil være tilgængeligt 24 timer efter lejeperiodens afslutning på voucheren.

Venligst giv vores kundeserviceteam så mange oplysninger som muligt vedrørende din klage, herunder relevante voucherdetailler. Dette vil gøre det muligt for dem at hjælpe dig effektivt.

Endnu en gang beklager vi ulejligheden, og vi sætter pris på dit samarbejde med at give os mulighed for at undersøge og behandle din klage. Vores mål er at sikre din tilfredshed, og vi er forpligtet til at løse denne sag for dig.

Oceniono na 1 z 5

Dårligste service vi nogensinde har…

Dårligste service vi nogensinde har oplevet!
Da vi kom til lufthavnen i Malaga var kontoret lukket selvom vi var informeret om døgnåbent hjemmefra. Men da de samarbejder med Hertz var det ikke tilfældet alligevel. Vi ventede i lufthavnen til næste morgen. Der var bilen væk og de tilbød at leje en dyrere bil. Book aldrig hos auto Europe! frygtelig service det handler kun om mersalg! Plus billeder af bilens skader er i så dårlig kvalitet du nemt kommer til at hænge på skader fra tidligere.
Dato for oplevelse: 20. juli 2025
Det største svindelnummer vi har oplevet.

20 lipca 2025

Hej fru Betinna,

• Formular: https://www.autoeurope.dk/customerservic
e/

Oceniono na 1 z 5

Det var bunden af service niveau og meget kunde "UVENLIG" nærmest ligeglade med os kunder

Jeg lejet en bil i Athen Lufthavn og selve bestilling gik rigtig godt, nemt og præcis. Jeg bestilt "Fuld" forsikring så der ikke skulle være noget.
1- Voucher indeholdt ikke afhentning informationer, og jeg ringede 5 gange til kontoret uden held. så spurgte vi konkurenterne som ikke var så velvillige og fik at vide at der er en shuttle bus som henter os.
2- Efter mere end 2 timer dukkede en mand op som ikke var særlig intereseret i at snakke med os, vil helst være fri. vi presset på og han indvilget i at tager os med til Centauro kontoret 15 min væk
3- i Check ind fik jeg at vide at jeg var ikke fuldt forsikret og det kostede 179 € altså næsten hvad jeg gav for leje af bilen. en rigtig turist fælde. trætte efter rejsen og vil gerne ind og sove på hotel
4- afleverings info var heller ikke info om. vi fandt ved et tilfælde og google. Her bliv mødt af en sur medarbejder som havde meget travlt med at kigge på alle ridser små og store og vil ikke snakke med os. Da jeg spurgte om vi skal med hans chef, skyndte han sig at lukke sagen og smide os ind i bussen til lufthavn
Jeg forsøger at skrive denne meddelse i AUTOEUROPE.DK hjemmeside, men det er umuligt.

9 lipca 2025

Kære hr. Tony Friis,

Her er oversættelsen til dansk:

Estimado Sr. Tony Friis,

Tak fordi du kontaktede os og delte din oplevelse. Vi beklager oprigtigt den ulejlighed, du oplevede under din seneste billeje.

Hos Auto Europe stræber vi efter at levere en problemfri og tilfredsstillende lejepoplevelse, og vi beklager, at vi ikke levede op til dine forventninger denne gang. Din feedback er uvurderlig for os, og vi har foretaget en intern undersøgelse og har fundet ud af, at du allerede har indsendt en klage til vores kundeserviceteam. De vil behandle din sag og kontakte dig direkte for at håndtere dine bekymringer og arbejde hen imod en løsning, da de er ansvarlige for krav og klager.

Endnu en gang beklager vi den oplevelse, du havde, og vi sætter pris på din feedback, da den hjælper os med at forbedre vores tjenester. Vi håber at få mulighed for at servicere dig bedre i fremtiden.

Oceniono na 1 z 5

WARNING: AVOID AUTO EUROPE AT ALL COSTS – INCOMPETENCE, A DECEITFUL INSURANCE SCAM, AND A GROSS DATA BREACH

Let me be perfectly clear: our experience with Auto Europe was a catastrophe from start to finish, and I am here to strongly warn everyone against using their services. This isn't just bad customer service; this is a level of incompetence that is directly harmful to their customers.
The Worthless Insurance Trap
We booked a 2-day car rental with Hertz at Stansted through Auto Europe's platform. Upon return, we were hit with an absurd charge of over £600 for alleged damages that were already on the car when we picked it up.
But "luckily," we had purchased Auto Europe's "full coverage" insurance to avoid exactly this kind of situation. Or so we thought.
Our insurance claim was promptly rejected on the grounds that the car was returned outside of opening hours. The absolute absurdity is that it was Auto Europe's OWN booking system that allowed us to select that exact return time TOGETHER with the insurance policy.
They have deliberately engineered a digital trap where they sell you an insurance product they know will be void under the very terms they themselves offer. This isn't just poor service; this is calculated deception that borders on an outright scam. You are lured into paying for a false sense of security that vanishes the moment you actually need it.
Shockingly Unprofessional Handling of Personal Data
As if the financial slap in the face wasn't enough, Auto Europe also managed to demonstrate a terrifying level of incompetence on another level entirely. I received an email from them containing another customer's Personally Identifiable Information (PII).
This isn't just an "oops" moment; it is a gross breach of data security and a serious violation of GDPR regulations. To handle customer data with such carelessness is completely unacceptable and dangerous. It signals an organization in a state of total decay.
Conclusion:
The verdict is clear: Auto Europe is a company that operates with deceitful business practices, sells sham insurance products, and shows an appalling lack of respect for its customers' data and privacy.
Stay far, far away. This experience has cost us our time, our money, and our peace of mind. Do not let yourself become the next victim of their amateurish and predatory system.

17 lipca 2025

Dear Customer,

Please accept our sincerest apologies for the truly catastrophic experience you've described. We are deeply sorry for the immense frustration, financial burden, and distress this situation has caused you.

We are truly sorry to hear about the issues you encountered with the insurance coverage and the subsequent charges from our local partner Hertz. We understand completely how upsetting it must have been to find that the "full coverage" insurance you purchased, which was not clearly explained, did not provide the protection you expected, especially when our own system facilitated the booking details. We sincerely regret that you were put in such a difficult and unfair position.

Furthermore, we are absolutely appalled and truly sorry to learn about the data breach you experienced. This is completely unacceptable, a grave error on our part, and a serious violation of your privacy and trust. We understand that this has added significantly to your distress, and we deeply regret this egregious oversight.

While we cannot offer specific solutions through this message, please know that we are sincerely sorry for everything that transpired. Your feedback, as harsh as it is, is incredibly important to us. It highlights critical areas where we have failed, and we assure you that your detailed comments will be taken very seriously as we work to improve our services and prevent such incidents from happening again.

We are truly sorry for the time, money, and peace of mind this experience has cost you.

Sincerely,

Auto Europe Team

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej