AniCura Sverige  Recenzje 1603

Wynik TrustScore: 4 na 5

3,9

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jag och mina hundar blir alltid bemötta av kunnig och mycket trevlig personal. Lätt att få tider . Man känner alltid sig trygg när man söker hjälp för sitt djur . Vill ge en extra stjärna till... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi kom in akut med våran hund Doris, som är en staffe. Tisdagen den 5 maj, blev Doris svårt biten av en annan hund, där örat gick sv en bit som ni sytt ihop så fint. Vi fick vård direkt när vi kom in,... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vi upplevde tyvärr bemötandet som ganska avfärdande vid flera tillfällen. Som orolig djurägare vill man kunna ställa frågor utan att känna sig dum eller få svar med en nedlåtande ton. Vi reagerade... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastiskt fint besök på Anicura Katrineholm. Trevlig och kompetent personal, både veterinärer, skötare och reception. Mycket fina lokaler. Toppen helt enkelt!

Informacje dotyczące firmy

1. Weterynarz
  2. Szpital dla zwierząt
  3. Pogotowie weterynaryjne
  4. Sklep zoologiczny
  5. Sklep z artykułami dla zwierząt

Napisane przez firmę

AniCura är en familj av framstående djursjukhus och kliniker specialiserade på sällskapsdjur. Företaget föddes ur idén att med gemensamma resurser skapa en bättre djursjukvård och grundades 2011. Idag är AniCura en förebild inom avancerad djursjukvård och en uppskattad partner till djurägare och remitterande veterinärer i Europa. Inom företaget erbjuds ett stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster. Detta innefattar alltifrån förebyggande vård och bassjukvård, till avancerad diagnostik, invärtesmedicin, intensivvård, kirurgi och ortopedi. AniCura erbjuder även rehabilitering, sjukgymnastik och kostrådgivning samt utvald djurmat och vårdprodukter. AniCura erbjuder modern och högkvalitativ djursjukvård och har 450 djurkliniker och djursjukhus i Europa och skapar trygghet för djurägare genom hög tillgänglighet och patientsäkerhet. Företagets 11 000 passionerade medarbetare tar varje år hand om över 3,6 miljoner patienter. AniCura är en erkänd utbildnings- och remissinstans. AniCuras vision är att ”tillsammans skapa framtidens djursjukvård”. Visionen är framtagen för att skapa så mycket nytta som möjligt för våra kunder och innehåller vissa nyckelord som vi anser är viktiga för din kundupplevelse.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 18% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Incompetenti

Mi sono rivolto in questa clinica perché considerata una eccellenza a Terni. Prendono appuntamento solo tramite un call center e alla chiamata spesso non risponde nessuno. Ho fatto ricoverare il mio gatto perché da diversi giorni non mangiava a causa di una stomatite alla bocca, sono andato a riprenderlo dopo tre giorni e dopo avere pagato metà del mio stipendio, una volta tornato a casa il gatto ha continuato a non mangiare e il secondo giorno stava peggio di prima, lamentandosi in continuazione con miagolii vari, l’ho portato quindi presso un ‘altra clinica veterinaria e purtroppo è morto perché le sue funzioni vitali erano ormai troppo critiche. Il mio gatto aveva solo 4 anni. State alla larga da questa clinica.

12 listopada 2024
Oceniono na 1 z 5

Vore uppskattat om ni är professionella…

Vore uppskattat om ni är professionella på akuten också. Hade en djurskötare som skulle ta blodprov på min hund, jag försökte få henne att sätta sig i mitt knä, men då tar djurskötaren tag i halsen med båda händerna och drar henne fram. Konstigt att hunden inte blir samarbetsvillig. Under all kritik. Kommer inte åka dit igen. Och jag hoppas att Albano läser detta så inga andra djur blir behandlade som min hund blev idag.

25 października 2024

Odpowiedź od AniCura Sverige

Hej Filippa, tack för din feedback. Det låter inte som en trevlig upplevelse. Du får gärna maila till oss på albano.reklamation@anicura.se och berätta om er upplevelse samt vilken patient det gäller och tidpunkt när ni besökte oss så att vi kan ta med oss denna information tillbaka till djursjukhuset. Vi vill alltid att våra patienter och djurägare ska få ett fint bemötande hela vägen, därför är denna information viktig för oss. Vänligen AniCura

Väldigt dyrt att gå dit

Väldigt dyrt att gå dit. Vi fick inte fastställ diagnos efter alla tagna prover. Jag misstänker att han fick väldig tunga droger som kunde försämra hans sjukdomstillstånd.
Anicura Bagarmossen.

18 października 2024

Odpowiedź od AniCura Sverige

Hej Tatiana, ibland är det svårt att fastställa diagnos trots prover. Om du funderar på vilka läkemedel ditt djur fick på plats hos oss är du välkommen att höra av sig så ska vi berätta vad han fick, varför och vad det kan ha för eventuella biverkningar. Vänligen AniCura

Oceniono na 2 z 5

Jag körde min hund till…

Jag körde min hund till akutmottagningen på Albano klinik eftersom han hade diarré och kräktes. De tog emot hunden, och jag väntade 27 timmar utan att veta hur han mådde. Jag försökte ringa dem, men fick inget svar. Dagen efter sa de att om de inte hade ringt mig, så betydde det att hunden mådde bra. Men kära nån! Har jag inte rätt att veta hur min hund mår, om han lever? En läkare förklarade att de hade en annan akut patient som behövde opereras, och därför kunde de inte ringa mig. 1,5 dygn på djursjukhuset kostade 20 000 kronor. Och de har inte tid att ringa sina klienter för att meddela hur patienten mår? Vem tjänar 20 000 kronor på 1,5 dygn!? Sjukt hemskt!

Det är onormalt dyrt. Jag är nu rädd för att gå till veterinären på grund av kostnaden, och stressen under tiden man väntar hemma utan att någon informerar om ens hunds hälsa.

8 października 2024

Odpowiedź od AniCura Sverige

Hej Daina, tack för din feedback. Det låter inte bra om du inte fick någon återkoppling om din hund mående på 1,5 dygn. Vi förstår självklart att du varit orolig. Vi tar med oss denna feedback tillbaka och går igenom hur vi kan förbättra oss framåt. Vänligen AniCura

Skamlig företag

Skamlig företag! Ringer och bokar tid för hunden, får pris uppgift att det kostar 2500kr. Blir upprind 1h efter , att de kommer ändra pris till 7500kr. Välj annan klinik, de är bara ute efter pengar!!! AniCura i Frölunda!

2 października 2024

Odpowiedź od AniCura Sverige

Hej Mevlida, vi ber om ursäkt att du fick en felaktig prisbild under ditt första samtal. Vänligen AniCura

Oceniono na 1 z 5

Det enda som verkar vara viktigt är att tjäna så mycket pengar som möjligt.

Tyvärr var upplevelsen allt annat än det jag hade förväntat mig när man kommer in med en sjuk djur (katt). Hade trott att det framförallt var djuren man månade om, men hela upplevelsen var att allt handlade om att försöka få ut så mycket pengar som möjligt. Det föreslogs i stort sett endast dyra undersökningar så som ultraljud och brösthåleröntgen. Detta på en katt som endast uppvisade hög feber, utan buksmärtor eller andra fysiska symptom. Man sa att man eventuellt trodde det var salmonella, men istället för att utesluta eller bekräfta detta med ett enkelt avföringsprov så sa man att det måste göras ett ultraljud också för att bekräfta salmonella. Man tog blodprover och dom var bra förutom att salthalterna var lite låga p.g.a uttorkning. Det gick heller inte med på att skriva ut varken antibiotika eller febernedsättande (onsior) vilket katten svarade bra på.
Som sagt en stor besvikelse att få lämna sjukhuset utan att egentligen fått någon hjälp och med en känsla av att kattens tillfrisknande var sekundärt och det primära var att mjölk ut så mycket pengar som möjligt.

Fick tid hos en annan veterinärklinik några dagar senare och efter en grundlig fysisk undersökning hittade man ett mindre sår på ena örat samt en avbruten klospets som satt som en sticka i huden. Veterinären sa att det troliga var att katten varit i slagsmål och att han i samband med det fått in någon bakterie i blodet. Han skrev ut både antibiotika och febernedsättande och det till en kostnad som var 10 gånger mindre än vad besöket på Albano Djursjukhus kostade.
Efter drygt tre dygn så svarade katten på antibiotikan och han är idag återställd.

Ert svar är ju bara en dålig bortförklaring, låter som när politiker svarar på frågor utan säga någonting vettigt.

Vet ju själv att de av er föreslagna behandlingar var helt onödiga eftersom jag konsulterade en annan veterinärklinik som verkligen gjorde sitt jobb och hittade felet utan någon av era föreslagna undersökningar, dessutom till en bråkdel av de kostnader ni debiterar.

26 lutego 2024

Odpowiedź od AniCura Sverige

Hej Ulf, vi jobbar alltid för patientens bästa och skulle aldrig föreslå en utredning eller behandling för att få in extra pengar, det är en felaktig uppfattning. Alla AniCuras medarbetare sätter alltid djuret i första rum. Du är välkommen att kontakta oss på Albano för att få höra mer om varför vi erbjudit en viss typ av utredning för ditt djur, vi förklarar gärna. Vänligen AniCura

Blocco intestinale coniglio

Ho portato in urgenza il mio coniglietto New Zeland Dobby per un blocco intestinale e la veterinaria Dott.ssa Fellini (esperta in esotici) ha effettuato una visita accurata riscontrando il problema, Il mio conglio è stato ricoverato per una notte e il giorno dopo, tramite lastra, si è visto il netto miglioramento.
Adesso Dobby sta bene ed è nuovamente a casa.
Attenzione, cure e molta empatia.
Consigliata questa clinica per chi ha piccoli roditori o animali classificati "esotici".
Inoltre è una clinica h24.

19 września 2024

Läser om erat misstag??

Läser om erat misstag??? Hur kan man ens fundera på att betala tillbaka 5000 av 15000 när man krossat någons hjärta !? Kremera bort någons största kärlek och sen tänka pengar när man har fyllda lador... ge tjejen 30 lax o skämskudde style. Det ni gör nu får en att må illa!!! Alla kan göra fel men det går oxå att lindra ni har underbar personal detta agerande straffar dem som kämpar för bra vård varje dag så gör rätt gör om...
Kram till personalen på plats SKÄMS på er ägare!

4 września 2024

Odpowiedź od AniCura Sverige

Hej Stefan, vi är hemskt ledsna över det misstag som gjordes och förstår att det rör upp känslor. Vi kan tyvärr inte kommentera specifika patientärenden och lämnar därför den dialogen till djursjukhuset och djurägaren. Vänligen AniCura

Oceniono na 5 z 5

Otroligt proffsiga, lyhörda och kunniga veterinärer "Albano Danderyd"

Otroligt proffsiga, lyhörda och kunniga veterinärer. De tog sig verkligen tid att gå till botten med problematiken som vi kämpat med sen i våras.

Hela upplevelsen från början till slut, är långt över förväntan.

Fina, lång och tydliga hemgångsråd, 3 A4 med instruktioner, bilder från undersökningen och återkoppling via telefon, mail och även samma info utprintat och klart.

Är så nöjd med detta besök, borde åkt hit tidigare även om det ligger en bit bort från där vi bor.

Vi undviker bilåkning då "Greta" är rädd för bilåkandet. Med facit i hand hade det kunnat spara oss flera månaders lidande.

Supernöjd!

29 sierpnia 2024

STOR VARNING OM DU GILLAR DJUR

Stor varning för att åka till Anicura om du har ett sjukt djur! Sök dig till ett annat djursjukhus!
Det dom sysslar med måste nästan vara bedrägeri. Jag blev blåst och fick betala ca. 20 000kr mer än på annan klinik, nästan 100% dyrare!

I Frankrikes domstol så beslutades det under 2023 att "kasta ut dom ur landet" pga. Av sina vinstintessen på bekostnad utav sjuka djur. Dom har även gjort rubriker i Sverige när priserna ökat med 37% på 2år och skyller på "inflationen" som var 6-14% för alla andra verksamheter! Även i andra länder förkommer dom i hetluften för sina ocker-priser.

Det är f*n bedrövligt att ett så stort företag öppet kan överdebitera försäkringbolag och privatpersoner med bekostnad på djurs lidande och svensk ekonomi i utsatta situationer!

Stöd inte denna verksamhet om du bryr dig om djur. Ta inte anställning på det här stället. Det finns massa hederliga kliniker som söker folk och behöver kunder, söker er dit. Det dom håller på med förstör för alla djurägare och djur i landet.

18 sierpnia 2024

Odpowiedź od AniCura Sverige

Hej, det känns tråkigt att du har den uppfattningen om oss. Vi på AniCura jobbar alltid för djurets bästa och det är vår högsta prioritet. Vi är stolta över att vi är med och utvecklar djursjukvården till att bli ännu bättre för våra djur. Vänligen AniCura

Cura per Mariolino

Vorrei ringraziare il Dott Paolo De Mauro per le assidue cure date al mio adorato chihuahua Mariolino competente professionale e dolcissimo e soprattutto molto preparato non saprò mai come ringrazialo buon lavoro patrizia De Giuli e Mariolino

23 sierpnia 2024

Hejdå Anicura

Trevlig personal.
Men väldiga överpriser och de tar betalt för minsta lilla. Men tycker de haft bra kompetens och som sagt bra bemötande från tidigare besök, tvekade men bokade tid ändå. Men detta var sista gången jag besökte dom.
Jag fick en tid för undersökning av min hund som är extremt mager och jag misstänker sjukdom. Provat avmaskning, provat flera sorters högenergifoder jag vet inte hur många olika. Så nu ville jag boka in ett besök för att få någon åtgärd, prover eller vad som.
Det veterinären gjorde var att känna lite på hunden, säga ”så smal är han inte” och rekommendera ett svindyrt foder.
”Kul, nu får jag betala säkert 500 kr för rådgivning” tänkte jag. Går fram till kassan och tappar hakan när hon talar om att besöket kostar 1250 kr. Detta för att jag antagligen tog ”dyrbar tid” från en veterinär och det enda hon gjorde var att klappa hunden och säga åt mig att byta foder… igen.
Nej, nu lämnar vi Anicura.

6 lutego 2024

Odpowiedź od AniCura Sverige

Hej Linnea, det låter som ditt besök inte levde upp till det du hade förväntat dig. Vi tar gärna emot din feedback direkt till den klinik du har varit på för att kunna förbättra vår kommunikation framöver. Vi hoppas att du hittar källan till varför din hund magrat. Vänligen AniCura

Oceniono na 1 z 5

Ho salvato il mio cane portandolo via da li

Ho portato il mio cane per un emergenza pancreatite
E stato ricoverato 4 giorni,purtroppo troppi,considerate le condizioni in cui era il cane alle dimissioni. Presso la clinica il cane non mangiava e non beveva più. Andavo 2 volte al giorno portando il cibo da casa ricevendo un netto rifiuto. All’ingresso in struttura il cane pesava kg.39,200. Dopo un paio di gg mi avvisano che vogliono inserire una sonda per alimentarlo e prelevare del liquido biliare perché anche il fegato era sofferente e dovevano aggiungere un secondo antibiotico. Mi consulto con la mia veterinaria che mi sconsiglia di procedere e personalmente si mette in contatto con la clinica per procedere a cure conservative mediche non aggressive. Ogni giorno il cane era sempre più apatico,impaurito e non riusciva a camminare bene. Un giorno ho notato che le 2 zampe posteriori erano gonfissime e doloranti. Cerotti sulle 4 zampe. Abbiamo deciso di dimetterlo perché le sue condizioni andavano peggiorando. Alle dimissioni il cane pesava ancora kg.39.200…assurdo,non mangiava da 4 giorni Il giorno del ritiro il cane aveva molto gonfia anche la zampa anteriore ed era davvero conciato male. Camminava con difficoltà. Pagato circa € 1700 per avere il cane in pessime condizioni. Appena arrivati a casa abbiamo notato che gli occhi del cane avevano dei movimenti anomali. Mandato un video alla nostra curante,ha diagnosticato una sindrome vestibolare che nessuno ci aveva comunicato. Il tempo di entrare in casa e la povera bestia si è accasciata sulle zampe e non poteva più muoversi. Un disastro! D’accordo con la nostra d.ssa(rientrata dalle ferie) abbiamo concordato di fare un dayhospital presso il suo studio,perlomeno per i fluidi e le terapie adatte.Il giorno dopo le dimissioni la ns veterinaria ha ripesato il cane e il peso era kg 37! Quindi..il peso della clinica era sbagliato
Già il giorno dopo il primo dayhospital il cane ha ricominciato a mangiare e bere in autonomia. Ho assistito all’inserimento della cannula fatta con estrema delicatezza ed utilizzandone una per cani di taglia piccola((se penso a come gli avevano conciato le zampe mi viene una rabbia..)La d.ssa è riuscita a farlo camminare (purtroppo abbastanza instabile) e dopo appena 2 giorni il cane era in grado di proseguire dieta e terapia a casa
L’abbiamo salvato per miracolo da una gestione senza scrupoli salvando,innanzitutto il cane e salvandoci noi da quello che sarebbe stato un ulteriore salasso economico del tutto inutile. Pessimi e pericolosi. Tipica gestione da catena di montaggio

5 sierpnia 2024

Helt fantastiskt bemötande

Helt fantastiskt bemötande. När vi var in med våran lilla katt izzie i dag. Vår katt var jätte lugn I deras sällskap . Verkligen en super duktig veterinär som även lugnade våra nerver.

6 sierpnia 2024

De tar hutlöst betalt

De tar hutlöst betalt och vill lura in dig att gå med på helt onödig åtgärd. De ställer en diagnos, hot spot. Det står på fakturan. De skriver ut medicin för detta, men hävdar att jag måste söva min hund, raka pälsen för att ställa diagnos! För 9000 kr!! Skäms på er! Vem har råd med det?? Varför lokalbedövning inte kunde vara tillräcklig fick jag aldrig svar på. Pälsen runtomkring eksemet gick utmärkt att raka dessutom. Jag hade dessutom redan rakat i mitten hemma. Vad för annan diagnos hade de tänkt sig??

Jag såg att veterinären var lika berörd som jag, och behövde konsultera äldre kollega. Situationen kan inte varit rolig för henne.

Mitt råd till er husdjursägare; hitta en mer seriös veterinär som har djurets bästa i fokus, och inte pengarna! Jag kommer aldrig mer gå dit.

6 sierpnia 2024

Odpowiedź od AniCura Sverige

Hej Helena, vi hoppas att din hund mår bättre efter behandling. Vi har alltid djurets bäst i fokus och ibland är det svårt att ställa en diagnos utan att ha gjort en grundlig undersökning. Tycker du i detta fall att det gick fel till får du gärna kontakta kliniken så de kan förklara händelseförloppet mer. Vi vill gärna ta emot feedback om du inte är nöjd. Vänligen AniCura

Oceniono na 1 z 5

Borde se över sin rutiner för återkopling

Va i kontakt med AniCura på appen, kvinnan tyckte vi skulle åka in till Hornstull då han andades tungt. Jag ringer dem och kände direkt att detta inte alls va bra, det va ett monotomt och opersonligt bemötande i telefonen. Jag frågar om kostnader: för att få komma in för bedömning 3500:- och därefter skulle jag räkna med iaf. 10.000, jag frågade hur man betalar och det va enbart direktbetalning när jag ska hämta ut min katt, inga avbetalningsalt. Förklarade att jag inte har dessa pengar och personen undrar om jag vill boka in oss el. Inte? Sa att jag ska höra av mig om jag vill komma in.
Dagen efter fick han somna in stilla hemma med sin familj av en fantastisk veterinär som gör hembesök OCH som erbjöd faktura för att slippa allt i hans fina stund! Hon va sympatisk och respektfull i den svåra stund jag och min sambo va i.
IDAG ringer Awake och undrar hur det gått med min katt? Jag mår vansinnigt dåligt av allt och det ända dom är ute efter nu va mina pengar! Varför ringde man aldrig på söndagen och frågade hur VI alla mådde?
Detta är för mig oacceptabelt att sitta å ringa, aldrig varit med om att man ringer från en veterinärklinik och undrat hur det gått, inte ens när man varit för blodprov. Förstår att dom omöjligt kan veta att vi fått avliva våran katt men snälla, detta va väldigt opassande!

5 sierpnia 2024

Odpowiedź od AniCura Sverige

Hej Jenny, vi beklagar att din katt fått somna in, vi förstår att det är ledsamt. Fint att ni fick ett bra avslut tillsammans i hemmet.
Awake är inte en AnCura-klinik men jag tror att de i all välmening för både din och kattens skulle ville ringa och fråga hur katten mådde. Förstår om det kändes tungt i denna situation. Vänligen AniCura

Oceniono na 2 z 5

Har brukt AniCura helt siden hunden ble…

Har brukt AniCura helt siden hunden ble vå og er nå 11 år, alt har fungert helt til sykdom kom. Det som er sikkert er at det er enorme priser for alt hos AniCura og det sies blandet hundeeierne over hele linjen. Forsvaret til AniCura for dette er at de har spesialister og stort mannskap for og ivareta dyrene. Føler de bare tapper kunden for forsikrings penger og finne hele tiden på nye ting mht undersøkelser og det koster på tusenvis av kroner. De dier hele tiden hva de kan gjøre men det er opp til eier alt sammen, ingen ting blir anbefalt for det er de redde kommer tilbake, hvordan blir da forholdet mellom dyrlege og eier av dyret, nei føler det dreier seg mer om penger for AniCura . Dette taper de på for flere og flere går over til andre dyrleger. Skal aldri tilbake til AniCura med nytt dyr 😡

1 sierpnia 2024

Odpowiedź od AniCura Sverige

Hej Johan, vi är glada att vi kunnat hjälpa dig och ditt djur i 11 år. Vissa tjänster och behandlingar är mer kostsamma och vi förstår att det ibland kan vara svårt att som djurägare ta beslut. Vi vill försäkra dig om att vi alltid jobbar för djurets bästa. Vänligen AniCura

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej