AniCura Sverige  Recenzje 1603

Wynik TrustScore: 4 na 5

3,9

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jag och mina hundar blir alltid bemötta av kunnig och mycket trevlig personal. Lätt att få tider . Man känner alltid sig trygg när man söker hjälp för sitt djur . Vill ge en extra stjärna till... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi kom in akut med våran hund Doris, som är en staffe. Tisdagen den 5 maj, blev Doris svårt biten av en annan hund, där örat gick sv en bit som ni sytt ihop så fint. Vi fick vård direkt när vi kom in,... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vi upplevde tyvärr bemötandet som ganska avfärdande vid flera tillfällen. Som orolig djurägare vill man kunna ställa frågor utan att känna sig dum eller få svar med en nedlåtande ton. Vi reagerade... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastiskt fint besök på Anicura Katrineholm. Trevlig och kompetent personal, både veterinärer, skötare och reception. Mycket fina lokaler. Toppen helt enkelt!

Informacje dotyczące firmy

1. Weterynarz
  2. Szpital dla zwierząt
  3. Pogotowie weterynaryjne
  4. Sklep zoologiczny
  5. Sklep z artykułami dla zwierząt

Napisane przez firmę

AniCura är en familj av framstående djursjukhus och kliniker specialiserade på sällskapsdjur. Företaget föddes ur idén att med gemensamma resurser skapa en bättre djursjukvård och grundades 2011. Idag är AniCura en förebild inom avancerad djursjukvård och en uppskattad partner till djurägare och remitterande veterinärer i Europa. Inom företaget erbjuds ett stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster. Detta innefattar alltifrån förebyggande vård och bassjukvård, till avancerad diagnostik, invärtesmedicin, intensivvård, kirurgi och ortopedi. AniCura erbjuder även rehabilitering, sjukgymnastik och kostrådgivning samt utvald djurmat och vårdprodukter. AniCura erbjuder modern och högkvalitativ djursjukvård och har 450 djurkliniker och djursjukhus i Europa och skapar trygghet för djurägare genom hög tillgänglighet och patientsäkerhet. Företagets 11 000 passionerade medarbetare tar varje år hand om över 3,6 miljoner patienter. AniCura är en erkänd utbildnings- och remissinstans. AniCuras vision är att ”tillsammans skapa framtidens djursjukvård”. Visionen är framtagen för att skapa så mycket nytta som möjligt för våra kunder och innehåller vissa nyckelord som vi anser är viktiga för din kundupplevelse.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 18% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 2 z 5

Avliva INTE här!

Känt bra förtroende och stöd tills vi tyvärr behövde avliva våt Katt.
(Därav 2 annars max 1... )

Förstår fortfarande inte hur det kunde bli så fel och orkar knappt passera kliniken längre.

Minimal uppmärksamhet, knappt någon kommunikation, trots att jag försökt signalera stort behov av stöd innan och bokad speciell tid för att det skulle bli så bra som möjligt.

20 min!!! från att jag lämnade bilen tills jag satt utanför igen.

"Att låta sitt djur få somna in" ?
"Bara en LITEN dos lugnande" blev en spruta med smärta, ångest och illamående och efter 5 min (!) stod jag ensam med en medvetslös, nerbajsad katt i famnen! Helt överrumplad.

Det här var inte det avslut jag önskat.
Inte något lugnt fint farväl.

Detta var så synd för jag kände verkligen stort förtroende och stöd innan. Förstår verkligen inte hur det kunde bli så fel.

Var VÄLDIGT tydlig i kommunikationen hur du vill ha det om du behöver avliva ditt djur här även om jag hoppas detta inte är hur det brukar gå till.

3 maja 2024
Logo AniCura Sverige

Odpowiedź od AniCura Sverige

Hej Malo, vi beklagar att din katt fått somna in. Vi vill gärna att du kontaktar den klinik du varit på och lämnar din feedback, så att vi har möjlighet att ta emot den på rätt ställe och förstå vad som blev fel. Vi vill att alla ska få ett fint avslut med sin fyrbenta vän. Vänligen AniCura

Oceniono na 5 z 5

Så otroligt tacksam och glad för all…

Så otroligt tacksam och glad för all hjälp Felix fick, han hade jätteont från i fredags och var på en annan klinik fredag samt lördag för dropp och smärtlindring, men blev inte bättre så vi åkte till Albano Danderyd i söndags. Han hade så diffusa symptom så det kunde lika väl vara besvär från ryggen som pancreatit, så han blev inlagd för vidare utredning. Så proffsigt bemötande från början till slut av all personal, så stort tack från oss, hoppas vi slipper ses igen på länge :) 😀

8 lipca 2024
Oceniono na 5 z 5

Esperienza umanamente e professionalmente positivissima.

Due settimane fa ho dovuto portare d'urgenza la mia amata cagnolina Lilly presso Anicura - Clinica Veterinaria Arcella di Padova, per praticarle l'eutanasia onde porre fine alle sue atroci sofferenze.
Ho ricevuto un'accoglienza caratterizzata da grande attenzione e sensibilità ed anche il dottore che ha praticato l'intervento è stato estremamente attento e delicato in un momento per me drammatico.
La clinica si è poi occupata di tutto riguardo la cremazione e la restituzione delle ceneri.
Desidero ringraziare tutte le persone che sono state coinvolte e consiglio a tutti di affidarsi a questa struttura (che conosco da anni) composta da persone perbene, competenti e sensibili.

22 czerwca 2024

Ultima esperienza negativissima

Ultima esperienza negativissima, buttati 400 euro per poi dover scappare presso altra clinica per intervento urgente. Fossi stata ferma ad aspettare loro il mio piccolo non so che fine avrebbe fatto. Medicine senza senso ordinato giusto per farmi comprare da loro. Sicuro non mi vedranno più

28 czerwca 2024
Oceniono na 1 z 5

Jag fick remis från västerort…

Jag fick remis från västerort djursjukhus pga svår diagnos och fick utmärkt hjälp av läkaren men personalen i kassan var hemskt otrevligt. Jag skulle kraftigt överväga en annan vårdgivare.
Personalen fast dem har ditt personnummer, adress och försäkringsnummer väljer personalen att vara väldig otrevlig och aggressiv och ber kunder att vänta tills betalningen är godkänd.
*Betyget är grundat enligt på receptionens beteende.

24 czerwca 2024
Logo AniCura Sverige

Odpowiedź od AniCura Sverige

Hej Dusan, det känns tråkigt att du fått detta bemötande på en av våra kliniker. tack för din feedback. Vi är glada att är nöjd med vården och hoppas att ditt djur mår bättre. Vänligen AniCura

Oceniono na 2 z 5

Lång väntetid- dålig info.

Mycket dåligt att låta patient vänta mer än tre timmar efter utsatt tid utan att ge besked/ meddela varför! Blev bokad på akuttid utan att det var så väldigt akut, som kund kan jag inte styra bokningarna och förstår inte varför det görs det blir ju helt fel i mottagningsarbetet och superjobbigt som kund och fyrbent patient! Känner mig tveksam till att söka hit igen.

29 maja 2024
Oceniono na 1 z 5

Var hos Anicura med vår gamla och…

Var hos Anicura med vår gamla och skadade hund som behövde operation alternativt avlivning. Kom överens om att att vi inte behövde bestämma oss på plats utan ge svar när dom skulle ringa om förslag på operationstid. Missade samtalet och ringde inte tillbaka då vi redan tagit beslut och bokat in avlivning på en annan klinik. Anicura skickar sedan ordinarie faktura samt påminnelse i samma brev, där dom kräver 1900 kr extra för "uteblivet besök på operation". Det missade samtalet dokumenterades som "konsultation" och dom har då alltså bokat in operation utan att få samtycke till detta eller ens kommunicerat med ägaren om saken. Oseriös firma som inte bryr sig om något annat än att få pengar genom bedrägeriförsök.

19 kwietnia 2024

Esperienza fantastica!

Esperienza fantastica!! Ho fatto operare il mio bouledogue francese al palato e narici. L’intervento e’ stato eseguito dalla Dott Asti, dottoressa meravigliosa, che si è’ presa cura del mio Gustavo con professionalità e amore. È’ andato tutto benissimo: e il mio cucciolone è’ in grandissima forma e finalmente respira come un cane normale!! Complimenti anche a tutto lo staff medico e infermieristico…tutti stupendi!!! Grazie di cuore..❤️

23 maja 2024

Otroligt trevlig veterinär

Trevlig veterinär som bemötte min lika reserverade hund på ett bra sätt. Lugn och omtänksam. Kunnig personal som ger god omsorg till djuren.

14 maja 2024

Super nöjda

Super bra mottagande av all personal. Fick bra bemötande och mycket information och vägledning innan hemgång. Dom var väldigt noga med att ge information om alla möjliga val vi hade att ta beslut om när det gäller fortsatt vård av våran katt

14 maja 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej