Jag och mina hundar blir alltid bemötta av kunnig och mycket trevlig personal. Lätt att få tider . Man känner alltid sig trygg när man söker hjälp för sitt djur . Vill ge en extra stjärna till... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Vi kom in akut med våran hund Doris, som är en staffe. Tisdagen den 5 maj, blev Doris svårt biten av en annan hund, där örat gick sv en bit som ni sytt ihop så fint. Vi fick vård direkt när vi kom in,... Zobacz więcej
Vi upplevde tyvärr bemötandet som ganska avfärdande vid flera tillfällen. Som orolig djurägare vill man kunna ställa frågor utan att känna sig dum eller få svar med en nedlåtande ton. Vi reagerade... Zobacz więcej
Fantastiskt fint besök på Anicura Katrineholm. Trevlig och kompetent personal, både veterinärer, skötare och reception. Mycket fina lokaler. Toppen helt enkelt!
Informacje dotyczące firmy
- Weterynarz
- Szpital dla zwierząt
- Pogotowie weterynaryjne
- Sklep zoologiczny
- Sklep z artykułami dla zwierząt
Napisane przez firmę
AniCura är en familj av framstående djursjukhus och kliniker specialiserade på sällskapsdjur. Företaget föddes ur idén att med gemensamma resurser skapa en bättre djursjukvård och grundades 2011. Idag är AniCura en förebild inom avancerad djursjukvård och en uppskattad partner till djurägare och remitterande veterinärer i Europa. Inom företaget erbjuds ett stort utbud av medicinska och kirurgiska tjänster. Detta innefattar alltifrån förebyggande vård och bassjukvård, till avancerad diagnostik, invärtesmedicin, intensivvård, kirurgi och ortopedi. AniCura erbjuder även rehabilitering, sjukgymnastik och kostrådgivning samt utvald djurmat och vårdprodukter. AniCura erbjuder modern och högkvalitativ djursjukvård och har 450 djurkliniker och djursjukhus i Europa och skapar trygghet för djurägare genom hög tillgänglighet och patientsäkerhet. Företagets 11 000 passionerade medarbetare tar varje år hand om över 3,6 miljoner patienter. AniCura är en erkänd utbildnings- och remissinstans. AniCuras vision är att ”tillsammans skapa framtidens djursjukvård”. Visionen är framtagen för att skapa så mycket nytta som möjligt för våra kunder och innehåller vissa nyckelord som vi anser är viktiga för din kundupplevelse.
Dane kontaktowe
Vendevägen 89, 18232, Danderyd, Szwecja
- info@anicura.se
- anicura.se
Odpowiada na 18% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Vill ni svara på varför ni försökte…
Vill ni svara på varför ni försökte lura i mina svärföräldrar att vår hund skulle läggas in på IVA, när vi sen, efter att ha frågat, fick besked att det absolut var ok att ta med honom hem för medicinering & uppsyn av oss istället för att han skulle ligga i ett kalt rum hos er?
Sen som sagt när vi har varit hos er har personalen visat noll omtanke för vår hund. Det har aldrig varit en trevlig upplevelse, som sagt känns som att ni bara vill dra in pengar & struntar i hur djuret faktiskt mår. Så tragiskt, tråkigt & bedrövligt.

Odpowiedź od AniCura Sverige
6 hours between the first contact and…
6 hours between the first contact and the doctors visit. Vet came for less than 5 Min. Very superficial examination. I got told to come back 2 days later to see the eye doctor ( 2 days with an Eye injury????)
I got medication for 2 days for an extraordinary price and a prescription with a wrong Diagnose. And for all this they ask me to pay 3200SEK.

Undvik Öresunds veterinärklinik i Lund ⛔️
Öresunds veterinärklinik i Lund, februari 2022
(konsultation) och (kirurgi)
Jag har kontaktat kliniken men inte ens fått en bekräftelse på att de mottagit nedanstående feedback.
Min tik genomgick förra vecka en operation för att ta bort juvertumörer. När jag kom hem, upptäckte jag att det fanns minst en knuta kvar.
Vi besökte därför veterinären igen två dagar senare. Hon gick då till försvar och betedde sig skrämmande omoget. Hon skyllde både på mig och på sina kollegor - ”Du sa två knutor och ingen annan kände mer än två.”
Men nu är det inte jag som är veterinär och ansvarig för att undersöka ordentligt!
Hon hade heller inga problem att hitta knutan i fråga nu.
Fortfarande är jag osäker på om hon undersökte övriga juver eller om hon ens var kompetent nog att veta vad hon klämde på.
Okej, det behövdes en operation till och vad sa denna människa då?
Jo, hon menade - hör och häpna - att jag skulle betala en del av den extra operation, som då blev nödvändig.
Eftersom detta innebar extra obehag och risker för min tik, och såklart även besvär för mig med oro, utebliven inkomst, resor och så vidare, så sa jag att jag inte tänkte betala något här utan i så fall vända mig någon annanstans och betala vad det kostade där.
Då svängde hon. Det blev ingen extra kostnad för själva operationen för mig, men det enda rimliga hade - naturligtvis - varit att ge mig ersättning för det hon utsatte oss för.
En annan sak sammanhanget var att jag hade bett om en prisuppgift innan operationen. Jag fick besked om att det skulle kosta cirka 5000 kronor och det blev 5500, vilket var helt i sin ordning.
Under tiden vi hade diskussionen om vem som skulle betala vad, så slängde hon ur sig ytterligare ett befängt påstående, bara helt apropå: ”Egentligen har du betalat alldeles för lite, men nu var det en kollega till mig som gett dig den uppgiften. Om jag hade blivit tillfrågad, skulle jag snarare sagt cirka 10000 kronor. Du får det priset eftersom du fått det beskedet. Det spelar ingen roll nu, men du ska veta detta.”
Detta uttalande var både omoget och omotiverat. Meningen var såklart att jag skulle känna mig tacksam över att ha kommit så billigt undan - men resultatet blev bara ytterligare en punkt i raden av bevis på bristande proffessionalitet
Var på anicura Arboga för drygt 1 vecka…
Var på anicura Arboga för drygt 1 vecka sen med vår hund som hade ögoninfektion visade det sig. Fick först köpa receptfria ögondroppar. Bilder skickades till någon expert på ögon och då fick vi droppar på recept. Så långt allt ok, kontaktar anicura 7 dagar senare för att få en ny flaska 5 ml ögondroppar utskrivet då jag bedömde att det behövs ett par/tre dar till med droppar. Svaret från anicura blev då att ” ni måste boka ett återbesök ” så för ca 1500 kr ska de titta igen för att skriva nytt recept på droppar som kostar 66 kr.
Inte konstigt att djurförsäkringen skjuter i höjden när veterinärer utnyttjar det till max.

Pessima esperienza
Pessima esperienza, etica zero! Solo profitto. Peccato, perchè alcuni medici sono preparati, ma addestrati a fare profitto sulla pelle dei nostri animali la mia cara Nirvana e morta pochi giorni dopo
5 GIORNI DI RICOVERO COSTO € 3.600 SENZA SAPERE COSA AVEVA EFFETIVAMENTE LA MIA NIRVANA , ME L'HANNO RESTITUITA CON UNA POLMONITE NON DIAGNOSTICATA FORSE LETALE
De arbetade med ren utpressning
De arbetade med ren utpressning: antingen avliva hunden eller genomföra en riskfylld operation – till en kostnad av 100 000 kr. Samtidigt behövde hunden i själva verket bara antibiotika, något de vägrade ge. Istället insisterade de på att ta nya labbprover, och när svaren väl kom kunde de inte ens tolka dem korrekt. Vi tvingades vänta ytterligare en dag.
De ville lägga in hunden för att ge vätska, trots att han drack utan problem hemma. De föreslog även ultraljud men kunde inte genomföra det – ingen med tillräcklig kompetens fanns tillgänglig. Samtidigt visade hunden tydligt att han mådde dåligt av miljön där: han grät, var stressad och orolig. Så fort vi släppte honom lös utanför sjukhuset blev han lugn och märkbart piggare. Det fanns inga tecken på att han skulle må bättre av att vara kvar. Vi åkte därifrån, med alltför många frågetecken kring deras bemötande och bedömningar.
Vi vände oss då till en annan veterinär för en second opinion. Det visade sig att djursjukhuset hade tagit för få och felaktiga blodprover – helt otillräckliga för att kunna ställa någon trovärdig diagnos utifrån deras egna antaganden. Varför gör man så när ett djurliv står på spel?
När nya prover visade att det handlade om en infektion fick vi till slut antibiotika – men först klockan 16.00 samma dag. Då hade vi tappat allt förtroende och valde att avsluta all kontakt. Redan efter två dagar med korrekt behandling började hunden återhämta sig.
I efterhand talade vi med en inhyrd person som tidigare arbetat på djursjukhuset. Den personen berättade att försäkringsbolagen ofta pressar klinikerna till att antingen "åtgärda allt på en gång" – oavsett om det behövs – eller avliva djuret, för att undvika återkommande kostnader. Det är ett system som är djupt oroväckande. De som jobbar inom det borde verkligen rannsaka sig själva. Hur kan man kalla sig djurvän och samtidigt stödja en sådan struktur?
Det blir särskilt provocerande att läsa AniCuras egna offentliga kommentarer om sin djurvänlighet och etik, när man vet hur djupt skevt och cyniskt det här systemet faktiskt är.
Vi fick dessutom en räkning på 18 000 kr för en behandling som senare visade sig vara både ofullständig och felaktig – något som en annan veterinär bekräftade. Som tur var litade vi på vår magkänsla – och lät dem inte avliva vår hund.

Odpowiedź od AniCura Sverige
Kan inte ge en stjärna för detta…
Kan inte ge en stjärna för detta stället. Jag kom Inte hit för att avliva min kära familj medlem. ”Anicura Falun är ett slakthus” som föregående person skriver. Jag har haft en mardröm sedan jag gjorde det stora misstaget att ta hit min kära hund. Och dessutom
Veterinären utövade maktmissbruk och bara gjorde vad hon tyckte utan att kommunicera med oss. Hon begick tjänstefel och lurade oss. Vi kom till Anicura för att kolla en sak. Inte för en röntgen till, som redan gjorts dagen innan. Inte för ett ultraljud vi inte bad om. Och inte om mer blodprover. Allt gjordes utan att fråga några frågor. Detta slutade i katastrof för min kära hund och familj medlem. Vår hund som gick in utan symptom blev mer och mer skräck slagen personal stressade upp henne så mycket att hon till slut kollapsade av rädsla. Och då jag sa ” att jag ville ta hem min hund” Fick jag inte det!! Att gå hit var en tragedi! Då hade Veterinären sett till att tjäna en rejäl summa pengar på undersökningar vi aldrig bad om och behandlat vår hund utan empati och omtanke. Hon hade bara en agenda! Pengar och maktmissbruk!
Intervento chirurgico
È stato fatto un intervento chirurgico in modalità laparoscopica al nostro pastore australiano Nelson. Tutto perfettamente riuscito (nonostante Nelson avesse una sindrome che complicata il quadro clinico) e il nostro amico peloso ora sta bene. La clinica veterinaria Haziel a S. Stefano (SP) ancora una volta ha mostrato la sua efficienza e professionalità attraverso il suo personale molto preparato e gentile. È doveroso ringraziare il dott. Lertora, le dott.sse Bertoli, e De Maio, il dott.Arcabassi che ha effettuato l'intervento e un grazie particolare al dott. Nicolò Ferrari che ha seguito e segue personalmente Nelson con grande professionalità e affetto.
Forcieri Glauco
Fantastiskt bra bemötande
Fantastiskt bra bemötande från både neuro och ögonmottagningen. Vill rikta ett stort tack till veterinär Charlotte Jeeves på ögonmottagningen. Hon har varit superbra och engagerad i vår mops Syrrans ögonskada. Verkligen så otroligt bra och proffsig. Rekommenderas 10/10
Dåligt personal bemötande
Dåligt personal bemötande, vetrinären ser bara pengar framför sig och bryr sig inte om äns djur!! Håll er borta från detta djursjukhuse i Bagarmossens , Detta är inget annat än ett svindyr slakt hus. Han har flertal gånger blivit anmäld av flera djur ägare ! Troligtvis så är han under utredning!!

Odpowiedź od AniCura Sverige
Min hund dog i ett system där pengarna går före vården
Min hund dog i ett system där pengar gick före vård.
Anicuras agerande under ett akut sjukdomsförlopp var både oprofessionellt och cyniskt. Det präglades av bristande samordning mellan veterinärer, förvirrande och orealistiska kostnadsförslag – samt ett avhumaniserat förhållningssätt till ett djur i nöd.
Min hund Baxter, som var livsglad och fysiskt stark, kunde ha räddats med en operation vi var villiga att bekosta. Trots det slarvades dagarna bort med felaktiga bedömningar, tveksamma prioriteringar och ovilja att agera akut. Vi betalade några tiotusentals kronor utan att problemet löstes – och tvingades till slut avliva vår familjemedlem för att Anicura Albano begärt upp till 75 000-100 000 kronor för ett kort ingrepp med laserkirurgi via cystoskopi. Detta är inte vård, det är affärsmetoder. När pengar får gå före liv och empati, har något gått djupt fel i djursjukvården.
Måste varna er för Anicura och deras merförsäljningsstrategi som kan tvinga er betala ännu mer i onödan.
Svårt med kommunikation
De är nog duktiga på sitt jobb på Anicura Albano, men kommunikationen står under all kritik. Man får iprincip bara provresultaten och lite luddig information, och sedan ska man själv lista ut vad som bör/inte bör göras. Vi har fått kämpa för att få en tydlig plan för min katt.
Nu har vi dessutom tramsat runt i veckor gällande en simpel fråga som vi behöver svar på för att komma vidare, vilket inneburit onödigt, utdraget lidande för min katt. Våra mail ignoreras eller läses inte ordentligt, så vi står bara och stampar.
Jag har även hänvisat dem till min representant då jag är svårt sjuk, men ändå fortsätter de maila mig och ignorerar min representant.
Vissa (inte alla) som jobbar där har även upplevts som ganska otrevliga och oförstående.
Ledsen och besviken. De har gott rykte, men personligen har jag aldrig haft sådana här problem med en klinik tidigare.

Bästa veterinären och bemötandet omkring 10/10
Ringde för att boka tid åt min fina Olle som snart fyller 9 år, eftersom han hade problem med magen på alla sätt natten innan. Den trevliga tjejen i telefonen analyserade min beskrivning på ett bra sätt och kopplade mig till akuten. Väl inne på akuten, så möts jag av den trevligaste killen i receptionen, blev därefter hänvisad till ett rum. Efter en minut knackar en sköterska på, så himla gullig och det kändes att hon verkligen bryr sig på riktigt och hur hon pratade med Olle under den första checken var imponerande. Hon förklarade att veterinären kommer så snart hon bara kan. Efter typ två minuter knackar det igen. In kommer den mest ljuvliga veterinär, Karin Hård. Den absolut bästa veterinär som jag någonsin har träffat under mina 18 år som hundägare. OTROLIGT kompetent, lugn. förtroendeingivande, saklig och ärlig. Olle fick bästa hjälpen, råd, och en fin plan framåt. Har varit på många kliniker genom åren, detta var något annat, tack fina ni! Rekommenderas varmt! Hälsningar Andreas Lundberg

Incompetenti
Incompetenti, nonostante la grande pubblicità su come lavorano bene, io mi sono trovato malissimo.
Capisco che i casi di malasanità avvengono anche negli ospedali pubblici per essere umani, ma li’ dove cerchi una clinica veterinaria e non vi si accorge del problema che ha il tuo cane, ci può anche stare, ma bisogna anche essere umili nel dire abbiamo sbagliato.
Jag vill tacka personalen på…
Jag vill tacka personalen på Bagarmossen och framför allt Alexandra som tog hand om mig när jag kom in i panik kvällen 27/2 med vår hund som fått magomvridning och tyvärr avled. Tack Alexandra för din fina medmänsklighet och stora stöd i denna mycket svåra och vidriga situation. Tack . Det finns en stjärna i himlen för dig. Kram Ewa-Lotta
Expensive and unhelpful
They constantly overcharged and always want you to come back to cash-ing. They never get the right expertise. I'm tired and boycott Anicura.
Katt fick avlivas, Anicura Katrineholm tar ej ansvar för sin behandling
Vårt katt blev akut sjuk efter en rutinoperation på Strömsholm. Han fick penicillin som inte hjälpte och vi sökte Anicura en vecka senare där vi fick en annan sorts penicillin och vätskedrivande.
Katten blev snabbt bättre och hans prover samt röntgen visade på klar förbättring efter tre dagar. Hans vätskedrivande sänktes något och penicillinet förlängdes efter återbesöket.
6 dagar senare, i samband med att penicillinet tar slut, pratar vi med Anicura på telefon. Vi frågar specifikt om han ska fortsätta med vätskedrivande vilket de säger att han ska göra fram till återbesök. Vi frågar om vi kan boka återbesök till slutet av nästa vecka (8 dager senare) eftersom han nu mår så bra, vilket de säger går bra. 6 dagar senare försämras katten snabbt och vi åker akut till Strömsholm. Veterinären där säger att kattens prover inte är rimliga och att man inte ens behandlar svårt hjärtsjuka katter med den dos vätskedrivande vår katt fått och under en så pass lång tid som 17 dagar. Att katten är dränerad på vätska och kroppen börjat bryta ner sig själv. Vår katt är så dålig att vi får avliva den.
När vi ifrågasätter behandlingen hos Anicura svarar de att vi inte hållit kontakten med dem så de kunnat justera dosen vätskedrivande. De säger att de inte hört något från oss sedan de ringt upp oss efter 6 dagar och bett oss att boka ett nytt återbesök. De utelämnar helt att de under detta samtal sa åt oss att fortsätta med det vätskedrivande fram till återbesöket. Återbesöket som vi som sagt bokade under samma samtal.I deras återkoppling låter det som att vi aldrig bokade detta återbesök utan gjorde oss otillgängliga.
Ingenstans från vår första kontakt med Anicura förklarade de att det är av största vikt att följa upp med täta prover vid vätskedrivande behandling. Rimligt hade varit att på förhand boka in dessa provtillfällen istället för att säga att vi skulle höra av oss ang återbesök. Vi hade en katt som mådde bra igen och trodde att kommande återbesök var för att följa hur infektionsvärden sjönk och röntgenbilder förbättrades. Ingenstans lät de oss veta hur pass kritiskt det är med uppföljning vid behandling med vätskedrivande.
Vi är helt förkrossade över att ha fått avliva vår katt som inte ens hann bli två år. Att Anicuras behandling kan ha bidragit till detta var inget vi ens funderat över utan kom som en chock. Strömsholms veterinär sa att han normalt håller kollegor om ryggen men att detta var så pass allvarligt och avvikande att han ville informera oss.
Att Anicura dessutom inte kan äga upp för sitt misstag utan säger att de inte kunna justerat dosen då vi inte återkommit till dem är ren lögn. De gav behandlingsinstruktionen att fortsätta med vätskedrivande fram till nästa återbesöket på telefon. Detta 6 dagar efter vårt första återbesök och 8 dagar innan vårt nästa. De hade full insikt i att behandlingen totalt skulle bli minst 19 dagar. Läser man dessutom på receptet de skrev ut så anges heller ingen begränsning för hur länge läkemedlet ska ges.
* ***Uppdatering 13/3****
Anicura har nu återkommit med en ”förklaring på sin behandling.” De förklarar hela kedjan, som vi redan känner till, förutom huvudfrågan; varför de den 29/1 på telefon sa åt oss att fortsätta med den vätskedrivande behandlingen fram till återbesöket 7/2.
Vid en av de första kontakterna med Anicura angående detta ärende fick vi svaret att de efter samtalet 29/1:
”har vi inte hört något ifrån er. Vi har därför tyvärr inte haft någon möjlighet att utvärdera hans tillstånd och än mindre kunnat ge er nya behandlingsrekommendationer. ”.
Men märkligt nog gav de ändå behandlingsrekommendationer under detta samtal samt bokade uppföljning till 7/2.
Quoting 20000kr for a tooth extraction…
Quoting 20000kr for a tooth extraction for my cat. Please. Please.
VARNING
VARNING! Vårt besök på AniCura Bagarmossen höll på att sluta i fullständig katastrof. Gå endast hit om du vill riskera att få din hund avlivad! Svårt att sammanfatta detta katastrofbesök, men ska göra ett försök. Vår 12 år gamla Cavalier Daisy blev en morgon vinglig och kunde inte stå upp ordentligt. Vi åkte genast in akut och väl på plats tog de diverse prover för att snabbt konstatera att hunden bör avlivas mer eller mindre omgående. Vi var först med på noterna, för vad är det för liv för en hund som knappt kan gå eller stå upp? Vi önskade få lite egentid med vår hund och bar ut henne för att hon skulle få komma ut lite. Där och då börjar hon gå helt självmant och vi tyckte det kändes olustigt att avliva henne, utan att ta reda på den egentliga orsaken till att hon tidigare var vinglig/inte kunde stå upp.
Vi går in och meddelar att vi vill gå vidare med ytterligare provtagning innan vi eventuellt måste avliva Daisy. De konstaterade att Daisy har fel på hjärnan (utan att ha röntgat hjärnan), vätska i buken (orsaken till vätskan hittades inte, men de försökte skylla på högersidig hjärtsvikt, trots att vi varit på rutinkontroll EN vecka innan av hjärtat och den påvisade ENDAST vänstersidig hjärtsvikt) samt sår på läppar samt extremt dålig munstatus. Nånstans här sker ett personalbyte och den andra veterinären höll med sin kollega och rekommenderade avlivning då Daisy absolut INTE skulle kunna sövas för att åtgärda sin mun och tänder, då det skulle ta "flera timmar" och Daisys hjärta skulle inte klara av det. De ville inte ens försöka åtgärda hennes mun (som nu blivit det primära problemet). Som pricken över i:et skrev veterinären (medvetet eller omedvetet) felaktigheter i Daisys journal och skickade in en anmälan till Länsstyrelsen och detta kommer vi givetvis ta vidare. SOM TUR ÄR lät vi oss inte luras av dårarna på AniCura Bagarmossen, utan tog hem Daisy och bokade snabbt en tid hos på en privat klinik för att åtgärda det som behövde åtgärdas och HÖR OCH HÄPNA: Daisy kunde sövas, det tog INTE flera timmar och hon LEVER och mår bra! AniCura Bagarmossen är INGET sjukhus som bryr sig om ditt djur, de drivs enbart av pengar. GÅ ALDRIG HIT!

Bristande undersökning,
Varning! Uselt bemötande och felaktig bedömning på Albano Vi känner oss djupt lurade och illa behandlade. Vi kom in akut med vår hund som blödde från mage och mun. Personalen sa att det troligen rörde sig om en tumör under tungan. Vår hund sövdes för undersökning, men 1,5 timme senare kunde vi hämta henne med beskedet att det handlade om dålig munhygien. Ingen vidare undersökning gjordes. Två veckor senare tvingades vi fatta det tunga beslutet att låta vår hund somna in, efter att hon fått ytterligare blödningar, blod i avföringen och förlorat styrkan i bakbenen. Jag vill starkt avråda från att åka till Albano. Vår upplevelse har skakat vår tillit till deras kompetens och hantering av djur i akut behov av hjälp. Åk inte dit!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.