Vil blot nævne, at denne virksomhed benytter sig af (formodet) betalte ydelser for positive anmeldelser på Trustpilot. Vores unge, var udsat for noget af det samme, andre beskriver som ubehageligt... Zobacz więcej
Pierre er uden tvivl den bedste chauffør i har i jeres firma. Han gjorde i hvertfald vores studenterkørsel helt igennem fantastisk! Han var engageret i os som klasse, han var med inde ved vores stop... Zobacz więcej
Super fed tur og et kæmpe skud ud til vores chauffør Dennis :) Dennis var virkelig sød, professionel og sjov. Vigtigst af alt var det ikke med en sur mine eller råben og skrigen, hvis folk kom til at... Zobacz więcej
Hva sker det Trustpilot! Findes den 6 stjerne for sygt ekstraordinær god service ikke?! For dårligt... Kristian Stubberup er bedre end alle jer andres studenterkørselschauffør, uden tvivl! Mande... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
AMOK er et af Danmarks førende studenterkørselfirmaer, og vi er stolte af at kunne sige, at vi kan vores kram.
Hornum Søveje 19, 9530, Støvring, Dania
- 71992696
- info@amok.as
- amok.as
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Super god chauffeur
Super god chauffeur! Ville tage endnu en uddannelse for at køre med ham I gen. Jan Carl
LENETTE var den BEDSTE!!❤️❤️
Vi havde den bedste vogntur med Lenette fra AMOK - hun gjorde sit, for at vi fik den bedste oplevelse og var super sød og flink begge dage ❤️ HUN GJORDE OPLEVELSEN TIL EN 10/10!! Klar anbefaling herfra! Tak for turen, Lenette🫶🏼
Lenette er en mus!!!!
Vi har de sidste dage været på studenterkørsel med verdens sødeste Lenette!!! Hun var flexibel og SWEET!!!
Fantastisk chauffør (Arne)
Fantastisk chauffør (Arne).
Vores søn fortæller, at Arne var så super sød og at han bare var med til at gøre deres 2 dage i lastvogn uforglemmelige.
Der var både tid og overskud til tissepauser og huehentning undervejs.
André var formidabel
André var formidabel. Holdte stemningen i top hele turen. Pressede os til at give alt vi havde. Han gjorde hele turen så meget bedre. Kan varmt anbefale ham❤️❤️❤️❤️
Bo har været den fedeste chauffør!
Bo har været den fedeste chauffør nogensinde!!! Vi kunne ikke have ønsket os en bedre. Gensidig tryghed har været det rareste, både i forhold hvordan han har gået op i vores tryghed men også at føle at have en chauffør der ønsker det bedste for en. At have chauffør der går op i en klasse er det bedste man kan ønske sig. og så er han på cola og floor på hvert stop! Bo4life
Virkelig god vogntur!! (BO BERTELSEN)
Virkelig god vogntur!!! Bo Bertelsen kan virkelig anbefales!!! Bedste chauffør, både sikkerhed og fantastisk stemning!!!!!! Kæmpe anbefaling at have Bo med!!!!!
Perfekt vogntur!
Skide god oplevelse med Amok! Vi havde chauffør Bo og han var genial! Så sød, sjov og meget fleksibel ift tider og ekstra stop som fx bølgen og kornet på vejen 🥳 Kan varmt anbefales! TAK for en glimrende tur Bo!
Kærlig hilsen 3N fra Rybners Esbjerg
Vores klasse kan varmt anbefale Amok
Vores klasse kan varmt anbefale Amok! Vi havde vognchauffør Lenette, som var meget imødekommende og med på det hele - inklusiv at gøre alt for vores, ide om at komme på en færge mod Aalborg. Der var god fokus på sikkerheden men samtidig også massere af plads til gøjl og spas på vognen. Vi havde set en masse klager over amok, men der var intet at komme efter!!! Helt perfekt vogntur, som vi aldrig glemmer.
Vh 3.b
Fantastisk tur med Jan Carl!!
Vi havde den mest fantastiske tur med chauffør Jan Carl, ingen problemer og Jan var fantastik og skabte lækker stemning under begge dage, han formåede faktisk at score en af drengene… godt klaret Jan!!!
Kan 100% anbefales :-)
TAK FOR FED TUR
TAK FOR FED TUR
Fedeste tur med den mest banger vognfører Jan Carl!! Vognen var lige som den skulle være og turen var den fedeste særligt pga Jan, der var den bedst kørende begge dage ;) Kan klart anbefales!!
Den bedste chauffør Jan Carl
Chaufføren Jan Carl, var fantastisk og rigtig god under hele turen, hvor han både var hjælpsom og venlig, og var med på den bedste.
PIERRE VAR DEN BEDSTE CHAFFØR EVER
PIERRE VAR DEN BEDSTE CHAFFØR EVER. Vores klasse elskede ham og vi er SÅ glade for vi ogs skal have ham i morgen😍😍
Niklas var en fantastisk chauffør
Niklas var en fantastisk chauffør, helt vildt hyggeligt, fantastisk oplevelse 😃
Niclas er en gud
Fantastisk kørsel med André
Det var en fantastisk tur at køre studenterkørsel med André. Det kunne på ingen måder blive bedre, fra mit og min klasses perspektiv. Wow vil klart anbefale ham. Han kørte perfekt og alt var til tiden, vi var så meget til tiden at han kørte os til indre by i en time ekstra. 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🥳🥳🥳🎉🎉🎉
skuffende oplevelse
Vi havde en virkelig dårlig oplevelse med amok inden vores kørsel, vi fik tilsendt flere regninger end vi skulle betale og der var generelt bare utroligt meget snak frem og tilbage fordi deres system tilsyneladende ikke fungere. Vi følte os slet ikke taget i hånden, vi har trods alt aldrig prøvet det før men vi ikke meget hjælp fra amok. Vi fik heller ikke nogen af de vogne vi havde ønsket. I det mindste havde vi en rigtig god tur med chauffør Gustav selvom vi blev over en time forsinket fordi vognen var i stykker…
Fantastiske Søren
Super fed tur! Og en særlig hilsen til chaufføren Søren! Han sørgede for den bedste og mest festlige stemning man kunne ønske sig. Vi fik første prioriteten af vognfarven, og der var god høj musik som blot skulle benyttes med Bluetooth hvilket var meget praktisk! Alt i alt havde vi en pisse fed tur, med super Søren🥳
Var ude og køre med chaufføren Søren
Var ude og køre med chaufføren Søren. Han var en meget god og venlig chauffør. Han fortalte os reglerne og så længe vi var indforstået med dem, var der ingen problemer. Han var også med inde og få en bid mad og vand til det varme vejr
VERDENSKLASSE CHAUFFØR
**redigering**
Han kørte rundt sikkert og trygt. Ingen som følte sig usikker over hans professionelle kørsel
Nicklas var den bedste vognmand man…
Nicklas var den bedste vognmand man nogensinde kunne ønske sig. En super fed oplevelse jeg, og klassen aldrig vil glemme <3