Vi havde to super søde chauffører, der var utrolig hjælpsomme og i super godt humør. De var klar på at have en super fed kørsel sammen med os, og var i vildt godt humør under hele turen. Vi... Zobacz więcej
Den Aller bedste vogntur man kunne ønske sig, var r frisk på det hele og stresset ikke overhovede. Virkeigt god oplevelse. Når i booker skal I spørger efter MARCUS. Han er en kæmpe legende. Giv Mar... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Hos Festlastbiler.dk lejer I lækre studentervogne til jeres studenterkørsel til faste priser. Der er ingen ekstra gebyrer, og I betaler ikke ekstra for brændstof, tilladelser, miljøfilter eller forsikringer. Vores Festlastbiler har stort musikanlæg, LED lysshow, køleboks, sikkerhedskameraer og sjove og gode chauffører som bringer jer sikkert rundt på studenterturen. Få en vogntur ud over det sædvanlige. Book jeres studenterkørsel hos Festlastbiler.dk.
Klingseyvej 15 B, 2720 , Vanløse, Dania
- kontakt@festlastbiler.dk
- festlastbiler.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Turen var en fornøjelse
Turen var en fornøjelse, og vores vognmand Bjørn var virkelig sød undervejs. Han sørgede for god stemning med sin gode musiksmag, som også fungerede som en hyggelig indikator på, hvornår vi skulle tilbage til vognen. Derudover var han rigtig god til at svare på beskeder.
En virkelig god oplevelse 😊
Festlastbilers chauffør DAVID kørte for…
Festlastbilers chauffør DAVID kørte for 3.j. fra Gefion Gymnasium 27/6-26. David forstod at fejre dagen med eleverne. Han var med til at sætte gang i festen på vognen. Og studenterne elskede ham: David er en stjerne! De havde en fantastisk dag bl.a. takket være David. Stor anbefaling herfra!
Vi havde den bedste vognkørsel med den…
Vi havde den bedste vognkørsel med den bedste chauffør, Magnus - anbefaling herfra
Vildt god tur
Vildt god tur, god vogn, især uden tag på. Og Laurits var en konge chauffør, så god til at få folk afsted til tiden og sørge for at alt var sikkert og sjovt.
10/10 kan klart anbefales, især hvis i har Laurits med<3
Kan klart anbefale!
Chaufføren (Romeo) var så fed at have med, han kunne grine med os og vognen var ekstremt fed!
God oplevelse
God chauffør. Han var snakkesalig og hyggelig. Kan helt klart anbefale.
10/10
Jes var en fremragende chauffør. Han holdte humøret oppe, og han var mega frisk og sød. Intet fejlede med vognen og musikken spillede osv. SKØN oplevelse!!
de bedste vognmænd
Havde en vogntur med min klasse d. 27/6, med de bedste vognmænd nogensinde. Fra start af var der styr på alt sikkerhed, og alt det praktiske, som det blev holdt styr på gennem hele dagen. Derudover var de selv med til at holde stemningen oppe, og sørge for alle havde en god dag. Hvis man tænker på de perfekte vognmænd for sin klasse, er det de 2 unge gutter som passer perfekt ind der!
Utrolig fantastisk studenterkørsel
Vi ente med at skulle vente på at vores anlæg kunne blive fikset, men det var intet problem, og de sørgede for at det blev fikset hurtigt og tilbød også at sende en ny vogn, da vi fandt ud af at strømmen i vognen ikke virkede, da vi manglede 4 stop.
Vi valgte selv at køre videre uden musik og lys, da der var utrolig meget regn og slud, og efter 1,5 times pause grundet vejret.
Vil helt klar anbefales dette firma, hvis man skal køre studentervogn!!
Utrolig søde og hjælpsomme personale, der tog sig godt af os!
Mvh 26 super glade og tilfredse studenter, der havde en FANTASTISK kørsel med super festlige chauffører!
Virkelig god oplevelse🌟
Virkelig god oplevelse🌟
Vores klasse kørte med festlastbiler d.27/6🥳 David vores chauffør, var med til at skabe en fest for os, og give os den bedste oplevelse🌟
Virkelig sjovt med en god chauffør…
Virkelig sjovt med en god chauffør David 🏊🏿♀️👯♂️
Frederik og Johan gjorde vores…
Frederik og Johan gjorde vores oplevelse så fed!! De var så nice og imødekommende for vores ønsker omkring vores vogntur, derfor fik vi den 100% som vi ønskede.
Kan virkelig anbefale!!!!
Fantastisk oplevelse og fantastisk…
Fantastisk oplevelse og fantastisk chauffør!! Han gjorde hele oplevelsen god og var mega sød!!! Kan varmt anbefales
Kan på ingen måde anbefale dette firma.
Kan på ingen måde anbefale dette firma.
En student blev afvist fra vognen, fordi vedkommende ikke havde studenterhue på. Chaufføren påstod, at det var et lovkrav, hvilket ikke passer.
En helt unødvendig måde at ødelægge en dag, man kun oplever én gang. Meget skuffende.
Vælg et andet firma!
Johan og Frederik var super venlige og…
Johan og Frederik var super venlige og ansvarlige og på samme tid kan de være med til at deltage i vores fejring af studenter tiden!
Frederik og Johan formåede at gøre det…
Frederik og Johan formåede at gøre det verdens bedste tur. Ikke nok med de var utroligt søde, så var de i godt humør igennem hele turen. Super glad for vi fik dem og kan i hvert fald anbefales. Bedste oplevelse i mit liv og jeg glemmer dem aldrig!!
Laurits er den bedste chauffør!!!!!
Magnus gjorde et fantastisk stykke…
Magnus gjorde et fantastisk stykke arbejde med at køre os rundt og samtidig være inkluderende i vores fest uden alkohol selvfølgelig og sørgede for vi havde det godt!
Super fed vogn mand
Super fed vogn mand, Magnus D var vildt søde mod os og gjorde dagen bedre end vi havde regnet med