Oceniono na 5 z 5

10/10 oplevelse hele vejen igennem!!!!! Det var 2 helt vildt fede dage på vognen. André var den bedste chauffør, han skabte den fedeste stemning fra start til slut, fik os alle op i gear, sørgede... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kæmpe anbefaling til Claus! 🔥 Vores studenterkørsel var seriøst den fedeste dag, og Claus var en kæmpe del af, at det blev så god en oplevelse. Der var styr på det hele, stemningen var i top,... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Sindssyg fed oplevelse. Vognen var godt udstyret med mega fedt anlæg og alt spillede bare. Vores chauffører Emil var mega grineren, helt klart den bedste chauffør vi kunne have tænkt os. Eventtrucks k... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mega fed oplevelse. Vognen var udstyret med det nyeste, dmst seriøse anlæg, som virkelig kunne skrue op for en fedt. Vores vognmand Emil, var en mega hygge fyr🥳 Kan helt sikkert anbefale Eventtrucks.... Zobacz więcej

1. Firma zajmująca się organizacją imprez i konferencji
  2. Organizator imprez

Napisane przez firmę

Landets sikreste studentervogne! Her er der ingen fulde studenter som kan falde af, når de skal fejres på deres store dag! Vores sikkerhed er familiernes tryghed! Vi har også noget af de vildeste anlæg på markedet på vores studentervogne. Vi har lækker indretning og meget mere, som man kan læse mere om på vores hjemmeside.

4,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

4,7

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 36

Napisz recenzję

KÆMPE ANBEFALING 🤩

KÆMPE ANBEFALING! 🤩

Vi havde André som chauffør, og det kunne ikke have været bedre! Han var en kæmpe festabe, der virkelig vidste, hvordan man skaber den helt rigtige stemning. Vi løb gennem en kornmark, dansede på adskillige rastepladser, og han sørgede endda for betænksomme tissepauser på de lange køreture.🩵

Vognen var helt i top med store, gode højtalere og diskolys, der kørte hele tiden. Og hvis energien dalede en smule, vidste André præcis, hvordan han skulle få festen i gang igen!🎉

Selvom vognen blev godt beskidt efter første dag, blev den gjort grundigt ren, så den stod klar og flot til næste dag – virkelig god service!

En kæmpe anbefaling fra 2.Q på Slagelse Gymnasium. Tusind tak for to fantastiske dage og for at give os den fedeste afslutning på studentertiden, André! 🥳🚛

5 lipca 2026
Oceniono na 5 z 5

10/10 oplevelse hele vejen igennem!!!!!

10/10 oplevelse hele vejen igennem!!!!!
Det var 2 helt vildt fede dage på vognen.
André var den bedste chauffør, han skabte den fedeste stemning fra start til slut, fik os alle op i gear, sørgede for at vi alle havde det sjovt og selvfølglig at vi følte os trygge under hele kørslen.

Kan klart anbefale eventtrucks til andre hvis man ville have en tryg, festlig og uforglemmelig studenterkørsel (især hvis man får André som chauffør).
Så et kæmpe tak til André og eventtrucks for at give os (2.Q - Slagelse Gymnasium) to uforglemmelige dage.

3 lipca 2026

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling fra hele klassen 3.x
Vi kørte med Steffen d. 29 og 30 juni 2026. Han var så sød, tålmodig og gav os den tid vi skulle bruge.
Tak for en fantastisk tur Steffen ❤️🙏

30 czerwca 2026
Oceniono na 2 z 5

Tre timers ventetid kostede os vores studenterdag!

Vi havde booket vores studenterkørsel hos Eventtrucks og betalt ca. 45.000 kr. for vognen samt yderligere 9.000 kr. for ekstra køretid, så vi havde god tid til at gennemføre alle vores stop og få den dag, vi havde glædet os til i flere år.

Under vores studenterkørsel blev vi desværre tilbageholdt i omkring 3 timer i forbindelse med knivstikkeriet i Valby, hvor politiet afhørte alle elever og undersøgte vognen, selvom vi ikke havde nogen relation til hændelsen.

Den ekstra tid, som vi havde betalt for, blev derfor reelt brugt på at sidde stille og vente. Da vi endelig fik lov til at fortsætte, var den aftalte tid udløbet, og flere elever nåede derfor ikke deres planlagte stop. Fire elever nåede kun kort forbi deres stop og havde knap tid til at tage imod en øl, før vognen måtte videre. To elever måtte slå deres stop sammen, og to elever fik slet ikke deres stop gennemført. Flere familier og venner stod forgæves og ventede med mad, drikke og fejring, som aldrig blev til noget.

Vi er naturligvis fuldt ud klar over, at ingen kunne have forudset knivstikkeriet eller den efterfølgende politiindsats, og vi bebrejder ikke Eventtrucks direkte for selve hændelsen. Det, vi er skuffede over, er, at de 9.000 kr., som vi betalte ekstra for ekstra køretid, reelt blev brugt på, at vognen stod stille, mens vi var tilbageholdt af politiet, og at der efterfølgende ikke kunne findes en løsning eller et kompromis.

For os føltes det som om, at konsekvensen af en situation, vi ikke havde nogen del i, alene endte hos os som kunder.

Heldigvis har en anden virksomhed efterfølgende tilbudt at hjælpe os med en ny studenterkørsel uden beregning, fordi de mente, at en så speciel og ulykkelig situation ikke burde være det, der ødelagde vores studenterdag.

Vi håber derfor, at Eventtrucks fremadrettet vil overveje, hvordan lignende situationer kan håndteres, så fremtidige kunder ikke står tilbage med den samme oplevelse.

Hej Josefine.

Ja det var en ærgerlig oplevelse dig og din klasse fik i Valby. Den var der ingen af os der havde set komme. Jeg kan også godt forstå at I er skuffede over at der trods omstændigheden var 2 familier der ikke fik besøg. Det var Force Majeure det som skete. Selvom I spildte 2 timer bag Politiets afspærring, nåede I trods alt næsten i mål. I havde vognen i den aftalte tid som var aftalt og betalt for.

Nu håber vi så aldrig at vi skal opleve et knivstikkeri igen sammen med en vogn fuld af studenter.

God sommer til dig trods alt.

Oceniono na 1 z 5

Sørg for en backup plan hvis du booker her…

Pas på med af booke dem her til din studenter kørsel, sker der noget på ruten og tiden løber….
Så slutter turen pludseligt, og man kan på ingen måde finde en løsning.. selvom der står flere familier og venter… prisen er høj og servicen er desværre ikke til stede… Heldigvis hoppede lejstudentervogn til og redder dagen på en ny dag uden at blinke og var på ingen måde i tvivl om at den situation der skete på dagen på ingen måde burde ødelægge så stor en dag..
Update: 7/7 på kommentar fra firmaet, man kan nu læse om det jeg skriver på EB og BT…

Odpowiedź od Eventtrucks ApS

Det er vidst ikke en helt sand historie du har fundet på her. Det er korrekt at en af vores vogne blev tilbageholdt af Politiet pga. det knivstikkeri der skete foran studentervognen i Valby. Vognen var tilbageholdt i 2 timer under det man kalder Force Majeure! Det var hverken vores eller studenterne skyld at turen ikke kunne fuldføres.

Men da de fik lov til at køre igen, havde vi været i dialog med din datter samt med chaufføren. Der var et par stykker som ikke ønskede deres stop, grundet situationen/oplevelsen. Der var nogle der fik kortere stop, og vidst nok et par som slog deres stop sammen. For at der kunne nå så mange stop som muligt inden tiden var gået.

Der var højst som jeg blev informeret om fra din datter, 2 familier der ikke fik besøg, pga vognen holdte i de 2 timer bag politiets afspærring.

Så der var ikke noget med at turen pludseligt stoppede overhovedet! De fik de timer der var aftalt og betalt iflg. aftalen med os! De var også informeret om at chaufføren ville gøre hvad han kunne for at nå så mange stop som muligt, inden tiden var gået!

Jeg kan også se at du var ikke en af de familier som ikke fik besøg. Da din datter og vognen kom til jer tidligere på dagen. Der måtte der have været en rigtig god stemning og en fest hos jer:)

God sommer til jer trods alt!

Oceniono na 1 z 5

Ik køb fra dem. Alt for dyrt og dårlig kommunikation

Vi har givet 30000 pr. dag. Crazy dyrt! Derudover får man intet ekstra udover bedre lyd. De er hæslige til at kommunikere. Svarer hverken på mail eller på telefon. Derudover vil de have ekstra penge for slushice og fadølsanlæg, hvilket stod det fulgte med og når man giver så meget er det samtidig uacceptabelt!
Køb en billigere… i bliver ikke glade for dette:(
Lige som svar på jeres besked forneden vil jeg sige at jeg har prøvet at sende mails og ringe som ikke er svaret på. Desuden stod det, at slushice og fadølsanlæg fulgte med da vi købte det. Accepter jeres dårlige anmeldelser istedet for at komme med smidige og ukorrekte kommentarer… Det viser igen dårlig kommunikation fra jeres side😅

29 czerwca 2026

Odpowiedź od Eventtrucks ApS

Hej Natalie. Det er helt fint du giver en dårlig anmeldelse. Men husk nu at du kan jo ikke forvente at der er slushice og fadølsanlæg på vognen, når den ankommer. Da du aldrig bekræftede på mail at du ønskede disse maskiner på jeres vogn. Så det er ikke fra vores side at kommunikationen manglede!

Så allerede for lang tid siden har du været informeret om at det var et tilkøb. Så hvis du mener at vores vogn var for dyr. Kan jeg faktisk ikke forstå at du valgte at booke den i første omgang. Men du kunne slevfølgelig ikke finde en vogn der kunne matche vores sikkerhed og udstyr til den pris.

Men vi valgte så trods alt at give jer gratis slushice maskine med som en overraskelse, da chaufføren havde den på vognen. Men den er så ikke med på vognen på dag 2.

Ønsker jer en god sommer trods alt;)

Virkelig fed tur.

Virkelig fed tur.
Fedt udstyr. bl.a var anlægget ekstra odinært fedt og spillede sygt godt hele vejen. Der var ikke nogle komplikationer med vognen. Der blev gjordt rent imellem dagene.

og største grunden til det var så fede dage var vores chauffør Emil. Jordens sødeste mand med mega fed energi og han var ikke bange for at være med. Helt klart pengene værd.

Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej