nicedrive.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Kæmpe anbefaling herfra! Vi havde den absolut bedste studenterkørsel takket være Benjamin aka. Benno og Jonathan. De var utrolig flinke, professionelle og sørgede for, at stemningen var i top fra st... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Havde en helt fantastisk to dage, med de absolut vildeste chauffører, de havde højt humør og tålmodighed. De var sygt grineren og var virkelig med til at lave hele turen både sikker og sjov. Kæmpe sku... Zobacz więcej

1. Mobilna dyskoteka
  2. Wypożyczalnia sprzętu na przyjęcia

Napisane przez firmę

Nicedrive er en af sjællands førende og mest innovative studenterkørselsvirksomheder. Vi har fokus på sikkerhed, tryghed og ikke mindst at sørge for, at I får en "Nice" studenterkørsel I aldrig glemmer😉🥳

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

200 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 76

Napisz recenzję

Rigtig god costumer service

Rigtig god costumer service, de svarer altid hurtigt. Hvis der skulle komme problemer undervejs er de ligeså opsatte efter at få dem løst som os. Kan 100% anbefale!!

26 czerwca 2026

Odpowiedź od nicedrive.dk

Ejjj, så dejligt at høre, at I har oplevet rigtig god service undervejs. Bare skønt🤩🥳 Kæmpe tak🙏❤️

Oceniono na 5 z 5

De er så søde mennesker:)

De er så søde mennesker:)
Virkelig god og sjov oplevelse. Kan 100% anbefale dem. Man vil ikke fortryde det!!

7 lipca 2026

Feeedt🥳🎉 Bare kæmpe tak🙏❤️

Oceniono na 5 z 5

Perfekt oplevelse fra start til slut

Mig og min klasse fra KHS EUX Business havde en perfekt oplevelse med NiceDrive 🌟 Fra da vi først rakte ud til jer, til at vores vogntur var slut 👏🏼

Lotte og Radek gjorde så vi havde en god vogntur, selvom der var bump på vejen, men det stoppede ingen fra at have det fedt 😍

Hilsen, Helena og 2.D fra KHS EUX Business ❤️

27 czerwca 2026

Odpowiedź od nicedrive.dk

Yaaeeh, det er bare kanonfedt at høre, at I har haft en perfekt oplevelse hele vejen igennem🥳🎉 Lige sådan som det skal være🤩 Det varmer os alle🙏❤️

Ville anbefale!

Der var god kommunikation igennem hele processen og chaufførerne var så søde og gode!! Ville 100% anbefalede Nice drive til andre og de har virkelig skabt en god dag for mig og min klasse🫶

25 czerwca 2026

Odpowiedź od nicedrive.dk

Jamen, det er bare den bedste tilbagemelding du kan give os🤩🥳🎉 Det gør det hele værd - og mere til - for os i Team Nicedrive. Bare KÆMPE TAK 🙏❤️

Oceniono na 5 z 5

Jeg skriver på vejne af hele min klasse…

Jeg skriver på vejne af hele min klasse fra ibc Kolding. Jeg syntes det er nogle mega gode priser på vognene og kvaliteten er i top. Vi havde 2 dage med et dags mellemrum. Vi havde de sjoveste, fedeste og bedste chauffører nogensinde. De gjorde turen endnu bedere end forventet. Der er også god kontakt mellem nicedrive og klassen. Jeg vil helt sikkert anbefale nicedrive hvis man mangler en vogn

6 lipca 2026

Odpowiedź od nicedrive.dk

Jubiiii megefadt at høre🥳🎉 Så dejligt at vide, at i har oplevet gode priser og god kvalitet for pengene, for det er også det vi bestræber os på😅💪 Skøøønt at I havde de sjoveste og bedste chauffører nogensinde🙏❤️

Kæmpe anbefaling herfra!

Kæmpe anbefaling herfra!
Vi havde den absolut bedste studenterkørsel takket være Benjamin aka. Benno og Jonathan. De var utrolig flinke, professionelle og sørgede for, at stemningen var i top fra start til slut. Alt forløb perfekt, og de gjorde virkelig vores studenterkørsel til en oplevelse, vi aldrig glemmer.
Tusind tak for en uforglemmelig dag – 5 stjerner er fuldt fortjent! Hvis I får Benno og Jonathan som chauffører, er I i de bedste hænder.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odpowiedź od nicedrive.dk

WAW, vi bliver helt rørte over, at I har haft den absolut bedste og mest perfekte oplevelse til jeres studenterkørsel🥳🎉👏 Så kan det bare ikke blive bedre😍. Skud ud til Benjamin og Jonathan🤘🙌 KÆMPE TAK 🙏❤️

Verdens sjoveste vogntur!

Vi havde den bedste vogntur, med 2 fuldstændig amazing gutter, som sørgede for at vi kom vidt omkring. Tiden blev holdt, og de var gode til at stoppe for at holde tissepause når vi skulle køre de lange stræk. Vores chafør og co-driver var mega imødekommende og med på vandkamp, jokes og på at få klip i huen!
Kan kun anbefales hvis man er klar på den sjoveste studentertur nogensinde!

Odpowiedź od nicedrive.dk

WOW, verdens sjoveste vogntur😂😂🥳🎉 Så er det lige som det skal være😍👏 Amazing guys vores dygtige chauffører. Bare kæmpe tak🙏❤️

Alt var i top

Alt var i top. Vores chauffører var mega flinke og festlige. Der var styr på det hele, og ingen problemer opstod. Generelt en super fed oplevelse, og vil klart anbefale NiceDrive til kommende studenter.

Odpowiedź od nicedrive.dk

Shit, hvor bliver vi stolte, når du skriver det😍😍 Det er bare det bedste ever at høre🥳🎉 KÆMPE TAK🙏❤️

Fedeste vogntur nogle sinde

Fedeste vogntur nogle sinde! SÅ flinke chauffører som tog imod os, med et godt humør, smil på læben og klar til at hjælpe. Vi kørte med Benjamin og Jon, og vi glemmer dem aldrig

Odpowiedź od nicedrive.dk

Jubiiiii - fedeste vogntur nogensinde, så bliver det ikke bedre🥳🎉👏 Benjamin og Jon, vi glemmer jer heller aldrig😂😂 Kæmpe taaaak🙏❤️

Oceniono na 5 z 5

Bedste tur!🤩 Vi havde de bedste…

Bedste tur!🤩 Vi havde de bedste chafføre nogensinde (Steffan og Rikke) og de var med til at gøre dagen helt perfekt. Udover vognen var perfekt og gode chafføre, så ku man skrive døgnet rundt og få mega hurtigt svar stadig fra Nicedrive

30 czerwca 2026

Odpowiedź od nicedrive.dk

Jamen, hvor er vi bare henrykte over at det hele spillede maks hos jer🥳🎉 Så fedt at høre at I har oplevet god service og kommunikation undervejs. Den bedste tur med de bedste chauffører - sådan👏🤩🤩 Bare kæmpe tak🙏❤️

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god vogntur! (Vanessa og Amalie)

Virkelig god vogntur, med nogle to virkelig søde og sjove chauffører som begge var med til at skabe en ekstra god stemning! Et velfortjent tak til vogn chaufførerne Vanessa og Amalie.

Odpowiedź od nicedrive.dk

Sådan🤩👏 Skud ud til Vanessa og Amalie💥 Fedt at I havde en god stemning ombord, og søde sjove chauffører - sådan skal det nemlig være🥳🎉😂

Bedste oplevelse nogle sinde

Chaufførene var super søde og snaksaglige og var med på det meste, kørelsen var behagelig og der var ingen problemer med vognen. Musik anlægget var topklasse og vognen var dejligt stor med masser af sidde plads og opbevaring. Og igen var chaufførerne mega søde og imødekommende ( Vanessa og Amalie )

Odpowiedź od nicedrive.dk

Jamen, hvor er det bare superskønt at høre🤩. Vi eeeeelsker når I har haft den bedste oplevelse ombord på vores studentervogne🥳 🎉👏 Bare KÆMPE TAK🙏❤️

Oceniono na 5 z 5

Vi havde en fest med vores skønne…

Vi havde en fest med vores skønne chauffør og co-pilot, Mads og Sara!! Alt spillede og der var styr på ruter og sikkerheden var i top. Vi var lidt øv over at have bestilt en vogn med udgang i siden og uden opbevarings kasser til regnen, men vi fik det til at fungerer så fint:)) alt i alt en mega sjov og uforglemmelig tur!! - 3J Slagelse gym’26

Odpowiedź od nicedrive.dk

Wow, SÅ fedt at I har haft en skøn mega-sjov fest og uforglemmelig studentertur🥳🎉🤩 Så beder vi ikke om mere. Det varmer os allesammen🙏❤️

Det var virkelig fedt

Det var virkelig fedt, de er meget hjælpsom, og sørger for vi har alt det vi har behov for, der er ordentlig plads for ca. 30 elever synes jeg. Og det er bare virkelig behageligt at stå eller side, og hygge sig og fest i studenterkørsel, vil virkelig anbefale til andre os.

29 czerwca 2026

Odpowiedź od nicedrive.dk

Det er bare virkelig godt at høre, og det gør det hele værd for os🙏❤️ Dejligt at I har haft en fed fest ombord🥳🎉

Mega gode chauffører

Mega gode chauffører, og humøret var højt begge dage – 5/5 stjerner! 🫶🏻
Det kunne virkelig ikke have været bedre. Begge dage var en kæmpe fest, og alt levede op til vores forventninger. 😊😊
Det var nemt og hurtigt at komme i kontakt med Nicedrive, hvis man var i tvivl om noget, og de var altid klar til at hjælpe.
Et stort skud ud til Daniel og Samir, I var super hjælpsomme hele vejen igennem, og I trådte også til, når nogen kom til skade. Tusind tak for en fantastisk oplevelse! 😊🫶🏻

Odpowiedź od nicedrive.dk

Feeeedest👏🥳🎉 Det er bare det bedste I kunne skrive🤩 Kæmpe skud ud til Daniel og Samir for at skabe en fantastisk oplevelse til jer🤘Kæmpe tak for tilbagemeldingen🙏❤️

Oceniono na 5 z 5

Klar anbefaling til jeres vogntur!

Nicedrive leverede en helt igennem skøn vogntur, fra start til slut.
Da vores studentervogn blev solgt til Nicedrive, kontaktede de os med det samme. De ordnede alt ift. til overdragelsen og overholdte alle tidligere aftaler fra det gamle firma, så vi ikke skulle tænke på noget!
Kommunikationen er helt i top, og deres systemer til f.eks. ruten, er super lige til og lette.

Selve turen var bedre end forventet! De to chauføre var mega professionelle, samtidig med at de er med til at skabe den fedeste stemning og fest. Vi hyggede totalt med dem, og man kunne mærke at de hyggede sig med os, hvilket bidrog til den gode stemning! De holdte tiderne hele dagen og var skarpe til kommunikationen med os, under turen.

På vegne af 3C og jeg anbefaler vi helt klart Nicedrive til kommende studenter

27 czerwca 2026

Odpowiedź od nicedrive.dk

Det er virkelig skønt at høre at I har oplevet en rigtig god overgang til os i Nicedrive, for det er ikke altid det tryggeste at skulle skifte vognfirma midt i det hele😅 Det gør os sindsygt stolte og glade, at I har oplevet god kommunikation, professionalisme, fed fest og god stemning🥳🎉 Det er lige sådan det skal være👏 KÆMPE TAK for den flotte tilbagemelding🙏❤️

Studenterkørsel

Vi havde den bedste oplevelse med NiceDrive til vores studenterkørsel! En kæmpe tak til Christian og Brian, som gjorde dagen helt fantastisk.

De var utrolig flinke, imødekommende og med på alt. De skabte en virkelig god stemning hele dagen og sørgede for, at vi kunne nyde vores studenterkørsel uden at bekymre os om noget. De var fleksible, professionelle og havde masser af godt humør, hvilket gjorde oplevelsen endnu bedre.

Vi kunne ikke have ønsket os et bedre team til at fejre vores store dag. Vi kan varmt anbefale NiceDrive og især Christian og Brian til alle, der skal fejre deres studenterkørsel. Tusind tak for en uforglemmelig dag!

Hilsen Rosa og SAA klassen fra Kolding IBC

Odpowiedź od nicedrive.dk

IHHH, hvor er det bare helt fantastisk at høre, at chaufførerne gør et super stykke arbejde🤩🤩 Så fedt at høre at I har oplevet fleksibilitet, professionalisme og godt humør🥳🎉 KÆMPE TAK🙏❤️

Runde med par nr. 18

Vi havde fornøjelsen af at blive kørt rundt i 3 dage af vores skønne vognmænd “par nr. 18”🚚🎉⭐️
Det var en vildt fed oplevelse, og de var virkelig søde og hjælpsomme under det hele🥰

29 czerwca 2026

Odpowiedź od nicedrive.dk

Ihhh, hvor er det dejligt at høre, at I har haft en fed oplevelse🥳🎉. Det er lige som det skal være. Taaak🙏❤️

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej