Med SAS til Sharm, betyr tidlig ankomst til målet og sen avreise hjemover. Amisol har valgt gode hoteller og gir bra service på feriestedet. De svarer raskt på email om det er noe man lurer på. Reiser... Zobacz więcej

Zobacz, co mówią recenzenci
Ved transfer fra hotellet på hjemreisen fikk vi ikke oppgitt hentetid. Amisol appen var ikke ajourført, for den inneholdt en uke gammel informasjon. Sendte en SMS, men fikk ikke svar. Vi måtte ringe f... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hei. Oppholdet på Marriott Renaissance i Sharm El Sheikh var supert. Grunnen til bare tre stjerner skyldes måten Amisol håndterte dialogen med oss etter at det var bestemt å kansellere retur med char... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Gode tips fra amisol ansatte. Spesielt på flyplassen. Følte oss veldig trygge og sikre på hvor vi skulle gå og hva vi skulle gjøre. Fikk også gode tips om hva å bruke tiden vår på på ferien. Ellers sy... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Ośrodek golfowy
- Hotel
O Amisol Travel Norge
Napisane przez firmę
Amisol Travel - Mer enn 300.000 fornøyde gjester.
Amisol Travel A/S er et velrenomert norsk eid reisebyrå som har vært en pålitelig partner for tusenvis av reisende siden vår etablering i Danmark i 2009. Fra våre tidlige begynnelser har vi spesialisert oss i å sende danske feriegjester til noen av de mest solrike og ettertraktede destinasjonene i verden.
Solrike drømmereiser
Amisol Travel A/S tilbyr et bredt spekter av reisemål som appellerer til ulike interesser og ønsker. Fra de solfylte kystene i Sør-Italia til de gamle monumentene i Egypt, fra den frodige øya Madeira til de snødekte skråningene i Andorra, har hver destinasjon sin unike sjarm og karakter. Hos oss tilbyr vi alltid reiser som passer til deg og dine ønsker!
Forpliktelse til kundesikkerhet og tilfredshet
Som en ansvarlig reisearrangør har Amisol Travel A/S alltid prioritert kundesikkerheten og tilfredsheten høyt. Vi er stolte over å være fullverdige medlemmer av Rejsegarantifonden i Danmark, med registreringsnummer 2332, noe som garanterer våre kunders investering i deres reiser. Videre er vi aktive medlemmer av RID: Rejsearrangører i Danmark, noe som vitner om vårt engasjement i å opprettholde bransjens høyeste standarder.
Vår langvarige erfaring og den tilliten vi har bygget opp gjennom årene, reflekteres i antall tilbakevendende kunder og de positive anmeldelsene vi har mottatt. Vi ser frem til å ønske enda flere reisende velkommen og tilby dem uforglemmelige opplevelser med Amisol Travel A/S.
Finn din neste reiseLes mer om reiser til Egypt
Les mer om reiser til Sør-Italia
Reiser vi ønsker å dra på selv!
Napisane przez firmę

- Drømmeferien din venter!
- Hos Amisol Travel finner du et bredt utvalg av ferier som passer perfekt til dine reisebehov og ønsker. Fra hoteller som er perfekte for din neste romantiske ferie til store resorter med badeland som passer perfekt for familier.
Dane kontaktowe
Odpowiada na 91% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot
Terningkast 6
Vi bodde på et svært bra hotell med fantastisk service, nydelig mat og drikke. Skal jeg framheve noe, så må det være at maten var eksepsjonelt bra. Ikke alltid det er det med all inklusive, da kan det bli litt ensformig og kjedelig. Deilig med voksenhotell var det også!
Dette var min 7. tur til Egypt, og den aller beste (alle har vært bra). Terningkast 6.
I tillegg var beliggenheten bra med kort vei til stranden, og flotte snorkleforhold rett ved.
Jeg har allerede sett på turer neste høst til Baron Palms Resort. Det kan imidlertid se ut som det blir torsdag-torsdag neste år. Det gjør det vanskeligere for meg å dra :(

God opplevelse med Amisol
God opplevelse med Amisol. Lett å ringe kontoret. Bra app hvor guidene svarte raskt og god oppfølging. Har egentlig ingenting å klage på!

Odpowiedź od Amisol Travel Norge
Sømløst fra start til slutt
Hele opplegget fra bestilling til hjemreise gikk helt knirkefritt denne gangen!

God informasjon ved ankomst
God informasjon ved ankomst, underveis og ved avreise. Veldig hyggelige reiseguider. Camilla og en annen.

Odpowiedź od Amisol Travel Norge
Super tur bortsett fra bedbugs
Fin tur, bortsett fra bedbugs på Sharm Reef. Flere som som ikke skjønte hva disse bittene var. Googlet siste dagen og fant anmeldelser som sa at hotellet dessverre slet med dette - tenker Amisol bør finne annet hotell, eller selge med advarsel. Veldige hyggelige ansatte, fint hotell, maten var helt ok til denne standarden - hadde en fin ferie, riktignok med rare utslett (som ikke klødde, altså ikke myggstikk). Men ikke gøy å reise med fare for å ta med disse dyrene hjem til egen leilighet. Har reist med Amisol tidligere og vært godt fornøyd, de bør bare gi alenereisende hakket bedre pris - må jo være bedre å fylle fly og hotell, ihvertfall utenfor sesong.

Disappointing
I find it disappointing that Amisol uses hotels in Sharm El-Sheik that accept Russian guests. It tells me that Amisol Travel supports the war in Ukraine. If I had been aware of this before arrival, I would not have travled with Amisol Travels.
Stayed at Holton DoubleTree, Sharksbay,and truggled with bedbugs
The guide from Amisol was engaged and did a good job.

Hotell Rennaissanse Marriot
Vi hadde et veldig fint 14 dagers opphold her.
God beliggenhet og fine forhold med snorkling ja faktisk roligere og bedre enn å reise til Ras Mohammed.
Veldig god og variert mat.
Fantastiske små go carter som hentet oss med flere hyggelig sjåfører vi ble veldig gla i Zaid som alltid hentet oss med et smil og som vi fikk en god prat med.
Utrolig læsningsorientert personale og veldig hyggelig kelnere.
Spaavdelingen var noe sliten der var sengene slitne og personalet bør kunne noe engelsk slik at det er mulig å kommunisere hva slags behandling man vil ha. vi tok pedicure og manicure dette var ikke etter norsk standard når man rister håndklær på gulvet og er hardhendt i klypa.

Odpowiedź od Amisol Travel Norge
Litt vanskelig å bestille reise på…
Litt vanskelig å bestille reise på nettet. Amisol var fraværende under oppholdet i Egypt. Bare interessert i å selge utflukter.

Topp service!
Topp service ved booking av reisen. Spesiell takk til Adrianne.
Vi hadde golfpakke inkludert 5 golfrunder med transport t/rt golfbanen i Sharm el Sheikh og hotellet. Amisols lokale guider sørget for (overraskende)presis transport hver dag :) Alt var lagt veldig bra til rette for en topp golfferie.

Sharm El Sheik golf Topp opplevelse
Tatt vel imot av Amisol på resort og på utflukter. Hyggelige og effektive guider. Info om tipsing kunne vært bedre slik at man var forberedt. Resort i toppklasse, og golf fungerte topp med t-offs. Flott bane.

Odpowiedź od Amisol Travel Norge
Egypt er et fantastisk reisemål på tross av noen knuste forventninger
Egypt er et fantastisk reisemål, gitt at du har forventningene på rett nivå for de forskjellige delene av reisen, flotte hoteller, nydelige lokasjoner med flotte og serviceinnstilte ansatte. Dog er det noe som drar ned totalopplevelsen, økende og overdrevent mye «tigging» utenfor hotellene, oppleves som økende slitsomt ( har besøkt Sharm El Sheik mer enn 14 ganger), nå opplevde vi at det er økende og mer intens korrupsjon og tigging helt igjennom sikkerhetskontrollen av ansatte i flyplassterminalen på vei hjem.
Denne gangen var vi på Sharks Bay Hilton , seaside . Var der og for ca 10 år siden.Helt greit hotell som markedsføres med «all inclusive» men det rette er vel «inclusive» , for alt var ikke inkludert, her måtte en navigere seg igjennom noen «if and buts» og noen knuste forventninger.Vi hadde og bestilt hotellrom med seaveiw, vi fikk sett litt av sjøen hvis vi stod på tå og strakk nakken i rett vinkel……
På tross av en aldri så liten bismak ( sett opp imot forventningene ) så var det en flott uke med flott vær og flotte mennesker, litt lite «all» i inclusive og litt manglende seaveiw( tror vi faktisk betalte litt ekstra for havutsikt ) men alt i alt en flott uke på en lokasjon som vi har lært å sette pris på siden 1994 da vi hadde vår første tur.
Vi kommer tilbake da reisemålet er fremdeles fantastisk for en avslappende uke i sol og varme med de mest fantastiske opplevelser under og over vann.
Guider og andre bidragsytere i Amisol er hyggelige og greie , svarer raskt og godt på spørsmål , Camilla fra Danmark var vår kontakt.
Dog manglet det info om hjemreise , både fra Amisol og hotellet , info kom på forespørsel, bagateller men små ting som lett kan korrigeres slik at opplevelsen blir enda bedre.

sharm reef november 2025
God informasjon. Flinke og tilgjengelige lokale guider. Vi fikk rom ved siden av hverandre på forespørsel fra amisol. Hotellet var som forventet da vi ha vært på sharm reef flere ganger før. Flott bassengområde. Rommene var malt og nye gardiner. Personalet overalt er hyggelige og yter kjempegod service

Club reef
Hei, var veldig fornøyd med både hotell, service og hjelpsomhet. Ble veldig syk med mage tarm symptomer, så dette ødela dessverre en del av ferien. Gikk ned 15 kg, så utmattet og redusert etter turen.

Odpowiedź od Amisol Travel Norge
Fungerte veldig bra fra bestilling til…
Fungerte veldig bra fra bestilling til hjemkomst.
Hjemmesiden deres har et forbedringspotensial.

Odpowiedź od Amisol Travel Norge
Veldig hyggelig å reise med Amisol
Veldig hyggelig å reise med Amisol. Veldig godt mottak på flyplassen og guiding til bussene. Enkelt og trygt også for de aller eldste. God guiding på buss.Godt at guidene er tilgjengelige under hele oppholdet.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.