Banner for Amisol Travel Norge

5. Ośrodek golfowy
  6. Hotel

O Amisol Travel Norge

Napisane przez firmę

Amisol Travel - Mer enn 300.000 fornøyde gjester.

Amisol Travel A/S er et velrenomert norsk eid reisebyrå som har vært en pålitelig partner for tusenvis av reisende siden vår etablering i Danmark i 2009. Fra våre tidlige begynnelser har vi spesialisert oss i å sende danske feriegjester til noen av de mest solrike og ettertraktede destinasjonene i verden.

Solrike drømmereiser

Amisol Travel A/S tilbyr et bredt spekter av reisemål som appellerer til ulike interesser og ønsker. Fra de solfylte kystene i Sør-Italia til de gamle monumentene i Egypt, fra den frodige øya Madeira til de snødekte skråningene i Andorra, har hver destinasjon sin unike sjarm og karakter. Hos oss tilbyr vi alltid reiser som passer til deg og dine ønsker!

Forpliktelse til kundesikkerhet og tilfredshet

Som en ansvarlig reisearrangør har Amisol Travel A/S alltid prioritert kundesikkerheten og tilfredsheten høyt. Vi er stolte over å være fullverdige medlemmer av Rejsegarantifonden i Danmark, med registreringsnummer 2332, noe som garanterer våre kunders investering i deres reiser. Videre er vi aktive medlemmer av RID: Rejsearrangører i Danmark, noe som vitner om vårt engasjement i å opprettholde bransjens høyeste standarder.

Vår langvarige erfaring og den tilliten vi har bygget opp gjennom årene, reflekteres i antall tilbakevendende kunder og de positive anmeldelsene vi har mottatt. Vi ser frem til å ønske enda flere reisende velkommen og tilby dem uforglemmelige opplevelser med Amisol Travel A/S.

Finn din neste reise

Les mer om reiser til Egypt

Les mer om reiser til Sør-Italia

Reiser vi ønsker å dra på selv!

Napisane przez firmę

Drømmeferien din venter!
Hos Amisol Travel finner du et bredt utvalg av ferier som passer perfekt til dine reisebehov og ønsker. Fra hoteller som er perfekte for din neste romantiske ferie til store resorter med badeland som passer perfekt for familier.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 91% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Med SAS til Sharm

Med SAS til Sharm, betyr tidlig ankomst til målet og sen avreise hjemover. Amisol har valgt gode hoteller og gir bra service på feriestedet. De svarer raskt på email om det er noe man lurer på. Reiser flere ganger med Amisol !!

26 kwietnia 2026

Vårferietur!

Vårferietur!
En ferie der alt gikk som ønsket fra vi reiste fra flyplassen hjemme til vi var tilbake igjen. God service på hotellet med trivelig personell. Godt fornøyd med hele turen.

26 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Veldig fint hotell med god atmosfære

Veldig fint hotell med god atmosfære. Hyggelige og imøtekommende personale som gav oppholdet et stort pluss. Maten var svært god og et rikt utvalg til alle måltider. Vi kommer gjerne tilbake.

Oceniono na 3 z 5

Oppfølgingen etter innstilling av fly

Hei. Oppholdet på Marriott Renaissance i Sharm El Sheikh var supert. Grunnen til bare tre stjerner skyldes måten Amisol håndterte dialogen med oss etter at det var bestemt å kansellere retur med charterfly den 2. mai. Tidsbruken på å klargjøre alternativer uten at det ble satt på ressurser til å ta dialogen med oss, opplevdes svært uprofesjonelt. Vi sendte to mailer og ringte to ganger uten å få noen informasjon. Først etter den tredje mailen og nesten en uke etter varsel om flyendringen, fikk vi svar.

10 kwietnia 2026

Hei

Tusen takk for at du deler opplevelsen din! Det er veldig hyggelig å høre at oppholdet deres på Marriott Renaissance var supert 🌞

Samtidig beklager vi den sene oppfølgingen etter kanselleringen av returflyet. I denne perioden jobbet vi med å finne løsninger fortløpende, men ser at vi burde vært raskere og tydeligere i dialogen med dere.

Takk igjen for tilbakemeldingen – den tar vi med oss videre.

Bra! 👍

Vi er et godt voksent par som er svært fornøyd med hele reisen. Alt fungerte som forventet, og vi sitter igjen med en veldig positiv opplevelse.

Hei E.R.

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding! Det er godt å høre at alt fungerte som forventet, og at dere sitter igjen med en positiv opplevelse 🌞

Det er akkurat slik det skal være – enkelt, trygt og vellykket!

Med vennlig hilsen,

Oceniono na 5 z 5

Helheten på turen var veldig bra

Helheten på turen var veldig bra, god mottakelse på reisemålet 👍

Hei Jsve

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding! Vi setter stor pris på å høre at helheten på reisen var så bra, og at dere ble godt tatt imot på reisemålet - Det er akkurat slik vi ønsker at reisen skal starte👍😊

Håper vi får gleden av å ønske dere velkommen på en ny tur snart!

Med vennlig hilsen,

Manglet nødvendig info

Ved transfer fra hotellet på hjemreisen fikk vi ikke oppgitt hentetid. Amisol appen var ikke ajourført, for den inneholdt en uke gammel informasjon. Sendte en SMS, men fikk ikke svar. Vi måtte ringe for å få svar om hentetid. At Amisol guiden ikke hadde treffetid på hotellet var greit, for vi var eneste gjestene fra deres reiseselskap denne uken.

10 kwietnia 2026

Hei Oddvar

Takk for din tilbakemelding!

Det er beklagelig at appen inneholdt utdatert informasjon – slik skal det ikke være. Vi ønsker at all informasjon skal være oppdatert, tydelig og lett tilgjengelig for våre gjester.

Kontaktinformasjonen til våre guider skal fungere nettopp for slike situasjoner, så det er leit at dere ikke fikk svar på SMS. Samtidig er vi glade for at dere fikk tak i oss og at det løste seg til slutt. Vi tar dette med oss videre for å forbedre oppfølgingen fremover.

Håper vi får muligheten til å gi deg en bedre opplevelse ved en senere anledning ✈️

Oceniono na 5 z 5

Jeg hadde bare en flyreise

Jeg hadde bare en flyreise. Jeg er veldig fornøyd. All nødvendig informasjon ble gitt. Flyvningene var i rute med utmerket personale.

Hei

Tusen takk for tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at flyreisen levde opp til forventningene, og at både informasjon og service fungerte som det skulle ✈️😊

Service

Service, Beliggenhet, Personaler

Hei Anna

Tusen takk for tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at både service, beliggenhet og personalet falt i smak 😊

Håper vi får ønske deg velkommen på en ny tur snart ✈️

Produktet leverte på løfter

Produktet leverte på løfter, fantastisk vær, badevann, strand, mat og hotellstandard

Hei Alf

Tusen takk for en herlig tilbakemelding! 🌞 Det er akkurat slik vi ønsker at en ferie skal være – når både vær, strand, mat og hotell spiller på lag.
Håper vi får gleden av å sende deg ut på nye eventyr igjen snart ✈️

Oceniono na 2 z 5

Ikke fornøyd og ikke verd pengene

At det blir opplyst at når de skal på elvecruse på Nilen, så anbefaler dere Hurgada istenden for Sharm el sheik for der må man opp mitt opp i natta og mange fly for å oppleve cruset, samt at at de få time i Kairo er alt for lite, pratet med et engelsk parr som var på samme cruset og de begynte turen i kairo med en hel dag fordi de kom dagen før til Kairo, og programmet deres var de/ skulle innom alle fasiliteter som vi måtte kjøpe ekstra.
Da jeg spurte Amisol før bestilling så fikk jeg beskjed om at Sharm el sheik var en fin plass å starte på, dette viser seg å være totalt feil og alle vi pratet med på turen samt de som bodde i Aswan og jobbet på hotellet vi bodde på ristet på hodet da vi sa hvordan vi måtte fly for å komme til Luksor før kruset, tilbake .
Samt da flyet fra Aswan var over 2 timet forsinka til Kairo mistet vi mye av opplevelsen der, men en fantastisk guide som var klausulen for at vi fikk på den ekstra turen vi tok til Kairo fra Sharm el sheik for å få bedre tid til å oppleve Pyramidene og ikke minst Museumet, men her fikk vi ikke noe info om avganger fra bestilling Søndag før onsdag kveld noen timer før avreise og det ble nok en gang opp mitt i natta for å reise(elendig info. Og var grunn til at vi ikke bestilte flere utflukter)
Og når vi måtte bestille ekstra tur grunnet flyforsinkelsen som ble var det ikke mye rabatter å få eller forståelse, vi ba også guiden om å komme på hotellet men da han kom så sto den andre guiden å nesten beordret han og pekte på klokka at de må på et annet oppdrag

Hei Geir

Takk for at du deler opplevelsen din! Det er svært beklagelig å høre at reisen ikke stod til forventningene deres.

Vi tilbyr denne rundreisen både fra Sharm El Sheikh og Hurghada, men vi ser at opplevelsen kan variere, og det er beklagelig at dere opplevde manglende informasjon underveis – spesielt knyttet til avgangstider og endringer.

Vi ønsker gjerne å se nærmere på saken din. Send oss gjerne mer informasjon og detaljer på e-post til post@amisol.no, så vi kan følge det opp videre.

Oceniono na 5 z 5

Gode tips fra amisol ansatte

Gode tips fra amisol ansatte. Spesielt på flyplassen. Følte oss veldig trygge og sikre på hvor vi skulle gå og hva vi skulle gjøre. Fikk også gode tips om hva å bruke tiden vår på på ferien. Ellers syns jeg tipsene fra amisol om guidet tur til Kairo, ørken og andre aktiviteter var veldig dyre, så da fant vi vår egne aktiviteter via andre nettsider osv.

Hei

Tusen takk for tilbakemeldingen din! Det er veldig hyggelig å høre at dere opplevde god veiledning fra våre ansatte, og at dere følte dere trygge og godt ivaretatt 😊

Våre utflukter er priset ut fra kvalitetssikrede samarbeidspartnere og ekstra oppfølging underveis. Når det er sagt, har vi full forståelse for at man ønsker å utforske ulike alternativer.

Håper vi får gleden av å hjelpe dere på en ny reise igjen snart ✈️

Jeg har kjøpt flyseter

Jeg har kjøpt flyseter, alt gikk bra.

Hei

Tusen takk for tilbakemeldingen! Så bra å høre at alt gikk som det skulle med bestilling av flyseter ✈️🙂

Oceniono na 4 z 5

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd. Men ang hotellet så hadde vi forventet tre sett med håndklær under hele oppholdet når det er bestillt tre senger på det ene rommet. Fikk korrekt antall håndklær kun første dagen på tross av purring i resepsjonen. Sharm El Sheik flyplass er stressende og personalet som jobber der er i all hovedsak lite service orientert og virker veldig unødvendig sinte og tverre og mest opptatt i å « vise makt». Når en blir tiltalt på arabisk så kan de ikke forvente korrekt svar…

29 marca 2026

Hei

Tusen takk for tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du/dere totalt sett er veldig fornøyde med reisen 🌞

Samtidig er det beklagelig at dere ikke fikk korrekt antall håndklær på rommet gjennom oppholdet. Vi forstår også at flyplassen kan oppleves som hektisk, og det er leit at dere hadde den opplevelsen der.

Håper vi får ønske deg velkommen på en ny reise snart ✈️

Anbefaler 🙂

Bra service og priser.

5 kwietnia 2026

Hei Jaroslaw

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding 🙂 Det er akkurat dette vi jobber for – god service og gode priser i kombinasjon. Håper vi får gleden av å hjelpe deg med flere reiser fremover! ✈️

Oceniono na 1 z 5

Amisol? ALDRI mer!

Vi var en gruppe på 11 som reiste på all inklusive golftur til Porto Santo i mars 2025.
Forut for reisen ble vesentlige elementer i tilbudet endret uten at vi ble informert om det. Konsekvensen var, at vi, i henhold til Pakkereiseloven, fikk fratatt muligheten for å avbestille reisen eller be om erstatningsreise. Det var sikkert økonomisk hensiktsmessig for Amisol å sende oss av gårde på deres chartret fly og gjennomføre oppholdet, men for oss ble dette den værste ferieopplevelsen vi noen gang har hatt.
Vi klaget omgående etter ankomsten til Amisol Norge, men hørte aldri noe fra dem. Siden Amisol Norge er tilknyttet dansk rejsegarantifond klagde vi dernest til Amisol i Danmark uten at det hjalp noe særlig. Etter hjemkomsten opprettet vi en klagesak på Amisol hos danske Pakkerejse-Ankenævnet. For å gjøre en lang historie kort, så fikk vi etter ca. 1 år frem og tilbake med argumentasjoner, dokumentasjoner og behandlingstid tilkjent et betydelig beløp i erstatning.
Denne opplevelsen er så viktig og alvorlig at jeg ønsker å dele den. Da Trustpilot ønsker å publisere anmeldelser opplevd innen de siste 12 måneder, hvilket vi har, måtte jeg endre datoen for opplevelsen fra 15. mars til 15. april.

15 kwietnia 2025
Opinia niezależna

Hei Stefan

Takk for at du deler opplevelsen din. Vi er glade for at saken til slutt ble ferdig behandlet og at dere fikk en avklaring gjennom klageprosessen.

Det stemmer at det i perioden dere reiste var utfordringer knyttet til golfbanen på Porto Santo, med blant annet dobbeltbookinger og begrenset tilgang på utslagstider. Dette skyldtes forhold hos golfbanen, og det er beklagelig at dette påvirket opplevelsen deres. Som følge av blant annet disse erfaringene tilbyr vi ikke lenger reiser til Porto Santo.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej