Med SAS til Sharm, betyr tidlig ankomst til målet og sen avreise hjemover. Amisol har valgt gode hoteller og gir bra service på feriestedet. De svarer raskt på email om det er noe man lurer på. Reiser... Zobacz więcej

Zobacz, co mówią recenzenci
Ved transfer fra hotellet på hjemreisen fikk vi ikke oppgitt hentetid. Amisol appen var ikke ajourført, for den inneholdt en uke gammel informasjon. Sendte en SMS, men fikk ikke svar. Vi måtte ringe f... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hei. Oppholdet på Marriott Renaissance i Sharm El Sheikh var supert. Grunnen til bare tre stjerner skyldes måten Amisol håndterte dialogen med oss etter at det var bestemt å kansellere retur med char... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Gode tips fra amisol ansatte. Spesielt på flyplassen. Følte oss veldig trygge og sikre på hvor vi skulle gå og hva vi skulle gjøre. Fikk også gode tips om hva å bruke tiden vår på på ferien. Ellers sy... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Ośrodek golfowy
- Hotel
O Amisol Travel Norge
Napisane przez firmę
Amisol Travel - Mer enn 300.000 fornøyde gjester.
Amisol Travel A/S er et velrenomert norsk eid reisebyrå som har vært en pålitelig partner for tusenvis av reisende siden vår etablering i Danmark i 2009. Fra våre tidlige begynnelser har vi spesialisert oss i å sende danske feriegjester til noen av de mest solrike og ettertraktede destinasjonene i verden.
Solrike drømmereiser
Amisol Travel A/S tilbyr et bredt spekter av reisemål som appellerer til ulike interesser og ønsker. Fra de solfylte kystene i Sør-Italia til de gamle monumentene i Egypt, fra den frodige øya Madeira til de snødekte skråningene i Andorra, har hver destinasjon sin unike sjarm og karakter. Hos oss tilbyr vi alltid reiser som passer til deg og dine ønsker!
Forpliktelse til kundesikkerhet og tilfredshet
Som en ansvarlig reisearrangør har Amisol Travel A/S alltid prioritert kundesikkerheten og tilfredsheten høyt. Vi er stolte over å være fullverdige medlemmer av Rejsegarantifonden i Danmark, med registreringsnummer 2332, noe som garanterer våre kunders investering i deres reiser. Videre er vi aktive medlemmer av RID: Rejsearrangører i Danmark, noe som vitner om vårt engasjement i å opprettholde bransjens høyeste standarder.
Vår langvarige erfaring og den tilliten vi har bygget opp gjennom årene, reflekteres i antall tilbakevendende kunder og de positive anmeldelsene vi har mottatt. Vi ser frem til å ønske enda flere reisende velkommen og tilby dem uforglemmelige opplevelser med Amisol Travel A/S.
Finn din neste reiseLes mer om reiser til Egypt
Les mer om reiser til Sør-Italia
Reiser vi ønsker å dra på selv!
Napisane przez firmę

- Drømmeferien din venter!
- Hos Amisol Travel finner du et bredt utvalg av ferier som passer perfekt til dine reisebehov og ønsker. Fra hoteller som er perfekte for din neste romantiske ferie til store resorter med badeland som passer perfekt for familier.
Dane kontaktowe
Grønland 34, 3040 , Drammen, Norwegia
- 32 200 900
- post@amisol.no
- amisol.no
Odpowiada na 91% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot
Bra organisering og god kommunikasjon…
Bra organisering og god kommunikasjon og informasjon.
Vanskelig kontakt med guider
Reise, transfer og selve hotellet var bra. Negativt at det ikke var mulig å ringe danske reiseledere, selv om beskrivelsen vi fikk på forhånd skrev om akkurat det. Den egyptiske guiden som hadde vårt hotell så vi bare på bussen og på velkomstmøtet. Det var ingen informasjon om når han var å treffe. "Rød" minibank på hotellet ble anbefalt å bruke framfor grønn, pga forskjell på gebyrer. Men det var ikke mulig å få ut penger på den røde, fikk bare melding om invalid CVV. Men den grønne virket.
Opplevelse med Amisol: God ferie, men misvisende hotellbilder og støyproblemer
Vi hadde en fin ferie totalt sett, og selve bookingprosessen hos Amisol fungerte uten problemer. Det jeg derimot reagerte på, var at hotellet vi bestilte som 4‑stjerners ikke samsvarte med bildene i annonsen. Bildene virket svært gamle, og romstandarden vi fikk opplevdes mer som 3‑stjerners: slitte rom, tydelig bruksslitasje og kloakklukt på badene. Resten av hotellområdet var heldigvis bra.
Underholdningen på hotellet var dessverre en skuffelse. Det ble spilt ekstremt høy musikk ved bassengene og stranden fra kl. 10–16, langt over et behagelig nivå. Selv barneunderholdningen hadde så høy lyd at jeg måtte gi barnet mitt noise‑cancelling‑propper for at han i det hele tatt skulle klare å være der.
I tillegg opplevde vi utfordringer med den lokale praksisen i området, der det kjøres en eksosbasert «mosquito‑behandling» flere ganger daglig. Dette førte til kraftig lukt og røyk. Romdøren vår hadde en glippe på 2–3 cm, og røyken kom derfor rett inn på rommet – noe som var både ubehagelig og potensielt helseskadelig.
Jeg er fornøyd med mye av reisen, men vil anbefale Amisol å oppdatere hotellpresentasjonene sine slik at bildene gjenspeiler dagens standard. Det ville gitt et mer realistisk inntrykk og hjulpet kunder med å ta et informert valg.
Elsker sharm!
Nå er det nesten 15 år som jeg reiser til Egypt! Men sharm er det absolutt dette stedet som anbefales.
Fantastisk for de som elsker sol/ relaxing ,snorkling, diving, kiting ...

Odpowiedź od Amisol Travel Norge
Jeg fikk ikke reist på ferieturen fordi…
Jeg fikk ikke reist på ferieturen fordi passet mitt ikke var gyldig mer enn 3 måneder etter avreise, ikke 6 måneder. Synes det er dårlig jeg ikke kunne få noe som helst kompensasjon for det enda jeg var i kontakt med dere dagen før avreise.

Odpowiedź od Amisol Travel Norge
Andre turen på dette anlegget
Andre turen på dette anlegget. Veldig bra som forventet. Service, beliggenhet, maten, alt var veldig bra. Betjeningen var veldig hyggelige.

Tusen takk guiden Ahmed S
Tusen takk guiden Ahmed S. i Sharm for at han traff oss på flyplassen og følget tilbake, oppfylte våre ønsker med turer, ordnet en vaucher for en middag. Helt topp service. :) Kanskje vi ses igjen.

Odpowiedź od Amisol Travel Norge
Bra og strømlinjeformet opplevelse.
Bra og strømlinjeformet opplevelse.
Ble møtt av Amisol på flyplassen i Egypt og fikk egentlig super oppfølging hele veien.

Anbefales
Anbefales! Fantastisk ferie med Amisol – 10/10
Vi kan virkelig anbefale Amisol! Vi hadde en av våre aller beste ferieuker i Sharm el Sheikh, og vi kommer helt klart til å reise med Amisol igjen.
Vi bodde på Sharm Reef Hotel (3+). Når det gjelder standard på interiør og tekniske løsninger, er dette et solid tre pluss-hotell. WiFi fungerte fint for oss og virket på rommet under hele oppholdet. I tillegg kjøpte vi et lokalt SIM-kort med data til en svært rimelig pris, så nettilgang var uansett ikke noe problem.
Aircondition fungerte også som den skulle, selv om den ikke er helt topp moderne. Den gjorde jobben, men kunne vært mer oppgradert.
Når det gjelder atmosfære, service og helhetsopplevelse, snakker vi derimot fem stjerner. Hotellet har rolige og behagelige omgivelser, og personalet er helt fantastisk – vennlige, hjelpsomme og alltid smilende.
Bade- og snorklemulighetene er flotte, med nydelig undervannsliv i nærheten. Det tilbys også trening og aktiviteter for dem som ønsker litt variasjon fra solsengen. Bassengområdene er rene, pene og svært innbydende.
Maten fortjener ekstra ros – den var variert og veldig god, med noe for enhver smak hver eneste dag.
Beliggenheten er også et stort pluss. Hotellet ligger nær gamlebyen, og det er kun en kort og svært rimelig taxitur til Naama Bay med butikker, restauranter og uteliv.
Tre pluss på standard – fem stjerner på opplevelse. Totalt: 10 av 10 poeng.
Vi lengter allerede tilbake! 🌴☀️

Odpowiedź od Amisol Travel Norge
Alt bra. Trenger ikke betale for bedre rom.
Hei! En veldig flott ferie, min 7. reise med dere. Eneste som mister en stjerne denne gangen var at jeg betalte extra for en bedre rom, men fikk akkurat det samme rom på hotel som før; uten bedre utsikt eller posisjon. Så den ekstra var tapt penger. Ellers, alt gikk veldig bra. Liker sharm reef veldig godt.

Amisol funker supert!
Vi er alt i alt veldig fornøyd med Amisol. Det er noe treg kommunikasjon når vi kontakter guiden som er nevnt i dokument, da man helst ønsker svar fort. Kanskje de kunne utnevnt litt mer enn èn person alene for ansvar som guide?
En annen ting er: Det meste av informasjon i reisedokumentene er bra, men det er litt manko på informasjon når det kommer til: Bestillingsnummer er det du skal bruke som referanse når du reiser med SAS. Transfer informasjon når man bestiller charterpakke, dette gikk av seg selv - men kunne godt vært nevnt i skrivet.
Ellers er vi kjempefornøyd. Bra pris på ferie, ryddig tur og veldig flinke folk i Sharm El Sheik! Bestilte og to turer igjennom guiden på både Safari i ørken og snorkel.

Amisol
Vi var en uke på tur, bodde på Coral Sea water world. Dagstur til pyramider og Jeep safari, gode og flinke guider. Ikke mye mas fra sellgere. Fikk mye informasjon fra Amisol sine guider før utflukt

Reiste til Hilton Hurghada
Reiste til Hilton Hurghada, Egypt med storfamilien. Flott hotel med deilig mat. På spørsmål om det var ballkong fikk jeg bekreftet at det var på alle rom. De glemte da å informere om at det er "fransk ballkong" som bare er et stort vindu som kan åpnes. Reiste med småbarn. De fikk et rom med ballkong som ikke kunne benyttes pga rekkverk som var usikret. Jeg hadde vært i kontakt med Amisol for å forvisse meg om at det var sprinkelseng på rommet. Dette var desverre ikke ordnet, og heller ikke oppredd seng til 2 andre barn. Ankom kl 01. Flott hotel, men Amisol hadde ikke tilstrekkelig kunnskap om forholdene til å gi riktig informasjon. Junior suite er helt uegnet for små barn pga usikret ballkongrekkverk, og syntes det er rart at Amisol selger disse til barnefamilier.

Opplevde en god reise
Opplevde en god reise med god informasjon og pålitelig kundeservice

Odpowiedź od Amisol Travel Norge
Vi har reist til Egypt via dere så…
Vi har reist til Egypt via dere så mange ganger og er veldig fornøyde både med hotellet og deres tilbud.

Odpowiedź od Amisol Travel Norge
Fantastisk opplevelse med amisol!
Amisol er alltid tilgjengelige og svarer raskt. De har hatt flinke og gode folk på begge mine reiser til Egypt og Sharm El Sheikh nå de siste to årene. Vi kommer til å reise med amisol mange flere ganger.

Odpowiedź od Amisol Travel Norge
Veldig hyggelig representant på…
Veldig hyggelig representant på hotellet Dive inn. Ellers dårlig info ved ankomst fra Norge. Spurte Amisolguide hvor jeg skulle kjøpe visa for 3 uker. De ba meg stille meg i pass-køen, noe jeg stusset på. Måtte selvfølgelig et annet sted og da stille meg på nytt i pass-køen. Dette burde de vite om. Ble sittende i bussen en time! Etter en halv time sier guiden at noen ikke har fått golfbagen, så det tok kanskje 10 min. Gikk en halv time til! Opplyste at de skulle kjøre til mitt hotell først, det ble det siste hotellet. Når jeg sier ifra om dette, blir guiden sur! I tillegg ser jeg plutselig kofferten min foran inngangen på et annet hotell, da hadde bussjåføren satt den der. Hadde jeg ikke oppdaget det og løpt ut av bussen, hadde jeg kommet fram uten koffert. Ellers fornøyd med flyreisen og hotellet

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.