Med SAS til Sharm, betyr tidlig ankomst til målet og sen avreise hjemover. Amisol har valgt gode hoteller og gir bra service på feriestedet. De svarer raskt på email om det er noe man lurer på. Reiser... Zobacz więcej

Zobacz, co mówią recenzenci
Ved transfer fra hotellet på hjemreisen fikk vi ikke oppgitt hentetid. Amisol appen var ikke ajourført, for den inneholdt en uke gammel informasjon. Sendte en SMS, men fikk ikke svar. Vi måtte ringe f... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hei. Oppholdet på Marriott Renaissance i Sharm El Sheikh var supert. Grunnen til bare tre stjerner skyldes måten Amisol håndterte dialogen med oss etter at det var bestemt å kansellere retur med char... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Gode tips fra amisol ansatte. Spesielt på flyplassen. Følte oss veldig trygge og sikre på hvor vi skulle gå og hva vi skulle gjøre. Fikk også gode tips om hva å bruke tiden vår på på ferien. Ellers sy... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Ośrodek golfowy
- Hotel
O Amisol Travel Norge
Napisane przez firmę
Amisol Travel - Mer enn 300.000 fornøyde gjester.
Amisol Travel A/S er et velrenomert norsk eid reisebyrå som har vært en pålitelig partner for tusenvis av reisende siden vår etablering i Danmark i 2009. Fra våre tidlige begynnelser har vi spesialisert oss i å sende danske feriegjester til noen av de mest solrike og ettertraktede destinasjonene i verden.
Solrike drømmereiser
Amisol Travel A/S tilbyr et bredt spekter av reisemål som appellerer til ulike interesser og ønsker. Fra de solfylte kystene i Sør-Italia til de gamle monumentene i Egypt, fra den frodige øya Madeira til de snødekte skråningene i Andorra, har hver destinasjon sin unike sjarm og karakter. Hos oss tilbyr vi alltid reiser som passer til deg og dine ønsker!
Forpliktelse til kundesikkerhet og tilfredshet
Som en ansvarlig reisearrangør har Amisol Travel A/S alltid prioritert kundesikkerheten og tilfredsheten høyt. Vi er stolte over å være fullverdige medlemmer av Rejsegarantifonden i Danmark, med registreringsnummer 2332, noe som garanterer våre kunders investering i deres reiser. Videre er vi aktive medlemmer av RID: Rejsearrangører i Danmark, noe som vitner om vårt engasjement i å opprettholde bransjens høyeste standarder.
Vår langvarige erfaring og den tilliten vi har bygget opp gjennom årene, reflekteres i antall tilbakevendende kunder og de positive anmeldelsene vi har mottatt. Vi ser frem til å ønske enda flere reisende velkommen og tilby dem uforglemmelige opplevelser med Amisol Travel A/S.
Finn din neste reiseLes mer om reiser til Egypt
Les mer om reiser til Sør-Italia
Reiser vi ønsker å dra på selv!
Napisane przez firmę

- Drømmeferien din venter!
- Hos Amisol Travel finner du et bredt utvalg av ferier som passer perfekt til dine reisebehov og ønsker. Fra hoteller som er perfekte for din neste romantiske ferie til store resorter med badeland som passer perfekt for familier.
Dane kontaktowe
Grønland 34, 3040 , Drammen, Norwegia
- 32 200 900
- post@amisol.no
- amisol.no
Odpowiada na 91% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot
Flott førjulstur med mye sol og fint…
Flott førjulstur med mye sol og fint vær. Nydelig mat.

Mye for pengene
Hotellet er enestående, veldig god mat og drikke. Veldig rikt og sunt utvalg og tar hensyn til allergier. Stille og lite bråk, selv om hotellet har filmkveld, karaoke osv. God hygiene og rent. Eksepsjonell service fra personalet på hotellet og Amisol-guidene/personal. De passet mye på deg og var veldig innstilt på at du hadde det bra hele tiden fra du lander til du reiser hjem. Veldig nyttig info får du utdelt på hotellet angående praktiske ting rundt hotellet og omegn.
Var med på flytur til Kairo, og innom det nye museumet som jeg sterkt anbefaler. Vi hadde god tid, og med oss var det en veldig dyktig og energisk kvinnelig guide som fulgte oss hele veien. Var også med på ørkensafari via Amisol som også var en genuin opplevelse. Alt i alt har jeg ingenting å utsette på noe som er svært sjeldent og har reist en del.

Dere må bli bedre på…
Dere må bli bedre på destinasjonsservice....
Guidene ( den vi hadde ihvertfall) bør få bedre opplæring omhvordan kommunisere... Holder ikke å ramse opp i bussen på fort dansk en rekke opplysninger... i tillegg bør guiden svare på telefonnr hun har oppgitt ..Prøvde flere ganger i kontortid...
Oppslag på hotel var elendig og tidspunkt for avreise var ikke ajour.. etc

Små praktiske mangler
Tilsendt e-ticket er ok, men ikke alle har skriver til å printe ut billetten som dere sier. Om dere krever en skriftlig billett ved reisen bør kunden få denne tilsendt.
Ble ikke informert om møte første dagen på hotellet
(Betyr ikke noe for meg da jeg har reist mange ganger med dere før) .etter noen dager fikk jeg et kopiskriv vedr. div. aktivitetstilbud stukket under døren på hotellet. Jeg ble ikke informert om når bussen ville hente på hotellet ved returen. Dette ble etterlyst fra fra hotellet og jeg måtte selv ringe til en guide for å få vite dette. Dette kan gjøres bedre ved at dere opplyser avreise til hotellet dagen før så slipper alle norske gjester å ringe guidene.

Odpowiedź od Amisol Travel Norge
Hei! Vi er veldig fornøyd!
Hei!
Vi har hatt nok en fantastisk fin reiseopplevelse med Amisol! Ferien startet med et hyggelig gjensyn med Latif som møtte oss på flyplassen i Sharm, med en god klem og et høylytt "welcome back", samt utslåtte armer! Det er alltid like hyggellig!
På Sharm Reef var det også mye gjensysnglede, fantastisk service og god stemning. Mat og drikke holder god standard, rommene er fine og rene, og sengen er god. Vi er seærdeles tilfreds med Sam, vår housekeeping ansvarlig. (Her vil jeg imidlertid nevne at hans overordnede var den eneste personen vi reagerte negativt på på hele hotellet. Han var veldig pågående hva gjelder tips til enhver tid. Vi opplevde at han hele tiden tagg etter penger for sine ansattes innsats, samtidig så vi at han helt tydelig forsvant med alt tips til seg selv. Vi vet gjennom flere reisende og enkelte ansatte at han ikke deler. Han var rett og slett pågående og ufin. For å være presis, vi snakker her om sjefen til houskeeping).
Underholdningspersonalet sprer glede som alltid, og er flinke til å engasjere oss. Bartendere Mahmoud, Mohammed og Tariq er flotte, og utrolig serviceinnstilt. De har humor og glimt i øye.
Hotellets Shisha Master er en flott fyr, alltid rolig og veldig flink til å blande gode smaker til vannpipen.
Resepsjonen stiller alltid opp, og jeg vil spesielt nevne hvordan Resepsjonssjefen og F&B sjefen alltdid får oss til å føle oss sett, inkludert, ivaretatt og velkommen! Hotellets Concierge har alltid et hyggelig smil på lager og gjør alt hun kan for at vi skal ha det så bra som mulig! Hun er flink!
Mark i shoppingen er alltid hyggelig og hjelpsom, og han som jobber i resepsjonsbutikken fikser alt vi måtte trenge med et smil.
Restaurantpersonalet er super-serviceinnstilt og det er alltid bra stemning i lokalet.
Takk for denne gang, vi sees snart igjen.

Fin opplevelse i førjulstiden
Alt gikk på skinner. Flyreise med chartret SAS fly, hotell var som beskrevet, god mat, deilig hotellbar ved poolområde som var åpen til sent på kveld, underholdning hver kveld, kort vei til stranda. Guidene Laila, Taha og Camilla var veldig hyggelige og profesjonelle. Laila gav utmerkede tips til aktiviteter og steder å besøke.

Odpowiedź od Amisol Travel Norge
Vi fikk et annet hotell enn det som ble…
Amisol publiserer ikke bilder som samsvarer med det de faktisk selger. Vi fikk et annet hotell enn det som ble vist på bildene. Det ligger to hoteller ved siden av hverandre: Jaz Mirable Club og Jaz Mirable Beach. I presentasjonen ble det brukt bilder av det finere strandhotellet, men vi ble plassert på hotellet nærmere veien, som hadde en mindre kantine og eldre, slitte rom. Rommene vi fikk var langt fra like moderne som på bildene – møblene var svært slitne, gardinene hadde hull og var skitne.
Da vi kontaktet Amisol om dette, ble vi bare sendt videre fra én e-post til en annen og deretter til guiden, uten å få hjelp. Vi fikk ikke det vi hadde betalt for.
Når det er sagt: personalet på hotellet var hyggelige, bassenget og hageområdet var veldig fine, maten var dessverre veldig dårlig, og gammel rom.

Odpowiedź od Amisol Travel Norge
Hotelleter bra, snorkling umulig.
Hotellet, maten og oppholdet var veldig bra. Det som var en stor skuffelse var at det ikke var mulighet til å snorkle i området. Nabo hotellene hadde lange brygger som gikk ut til korallrev, men de var ikke tilgjengelig for oss.

Odpowiedź od Amisol Travel Norge
Gaiden snakker fort og utydelig
Gaiden snakker fort og utydelig. Engelsk blir ikke en tur til. Altfor lite å gjøre. Betjeningen kunne knapt engelsk. Renhold bra ute og inne.

Fornøyde med turen
Vi er veldig fornøyde med turen til Sharm el Sheikh. Men vi hadde litt problem med å forstå dansk selv om Camilla prøvde så godt hun kunne.

Odpowiedź od Amisol Travel Norge
Veldig lett og knirkefritt fra vi ankom…
Veldig lett og knirkefritt fra vi ankom til vi dro. Mange amisol arbeidere også i utlandet til å hjelpe med utflukter og generelt, følte oss veldig godt tatt i mot og tatt vare på av de.

Fint sted
Fint sted. Både rolige og mindre rolige områder på resorten ett pluss. Maten var midt på treet. Fikk opplyst om at vi kunne spise sikkert på hotellet og drikke vann fra flaske. Rådet ble fulgt men tross dette ble 2 av 3 syke. På arrangert båttur ble vi lurt av fotografen som var med (når priser skulle regnes om)

Odpowiedź od Amisol Travel Norge
Informason om hotellet osv kom rimelig…
Informason om hotellet osv kom rimelig godt overens med virkeligheten.

Ryddige og imøtekommende
Jeg dro med dette selskapet for første gang til Egypt. Jeg skal uten tvil benytte meg av deres tjenester igjen.

Odpowiedź od Amisol Travel Norge
Amisol flotte opplevelser til hyggelige priser!
Amisol har flotte opplevelser til hygglige priser. Guidene tar oss imot på flyplassen og har all info du trenger. Kan anbefales.

Odpowiedź od Amisol Travel Norge
Jeg har reist mange ganger med dere opp…
Jeg har reist mange ganger med dere opp igjennom 17 år til Egypt. Det har hvert mye frustrasjon som dere har fått men de to siste gangene er jeg strålende fornøyd med fly og guider som fungerte 100% og alt. Baron Palms er jo ett supert hotell hver gang. Trygt og godt sted å bo. Takk til dere alle på Amisol for en flott uke og vi ses på nyåret. God jul og God nyttår

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.