Banner for Amisol Travel Norge

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,3

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Med SAS til Sharm, betyr tidlig ankomst til målet og sen avreise hjemover. Amisol har valgt gode hoteller og gir bra service på feriestedet. De svarer raskt på email om det er noe man lurer på. Reiser... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Ved transfer fra hotellet på hjemreisen fikk vi ikke oppgitt hentetid. Amisol appen var ikke ajourført, for den inneholdt en uke gammel informasjon. Sendte en SMS, men fikk ikke svar. Vi måtte ringe f... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Hei. Oppholdet på Marriott Renaissance i Sharm El Sheikh var supert. Grunnen til bare tre stjerner skyldes måten Amisol håndterte dialogen med oss etter at det var bestemt å kansellere retur med char... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Gode tips fra amisol ansatte. Spesielt på flyplassen. Følte oss veldig trygge og sikre på hvor vi skulle gå og hva vi skulle gjøre. Fikk også gode tips om hva å bruke tiden vår på på ferien. Ellers sy... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

5. Ośrodek golfowy
  6. Hotel

O Amisol Travel Norge

Napisane przez firmę

Amisol Travel - Mer enn 300.000 fornøyde gjester.

Amisol Travel A/S er et velrenomert norsk eid reisebyrå som har vært en pålitelig partner for tusenvis av reisende siden vår etablering i Danmark i 2009. Fra våre tidlige begynnelser har vi spesialisert oss i å sende danske feriegjester til noen av de mest solrike og ettertraktede destinasjonene i verden.

Solrike drømmereiser

Amisol Travel A/S tilbyr et bredt spekter av reisemål som appellerer til ulike interesser og ønsker. Fra de solfylte kystene i Sør-Italia til de gamle monumentene i Egypt, fra den frodige øya Madeira til de snødekte skråningene i Andorra, har hver destinasjon sin unike sjarm og karakter. Hos oss tilbyr vi alltid reiser som passer til deg og dine ønsker!

Forpliktelse til kundesikkerhet og tilfredshet

Som en ansvarlig reisearrangør har Amisol Travel A/S alltid prioritert kundesikkerheten og tilfredsheten høyt. Vi er stolte over å være fullverdige medlemmer av Rejsegarantifonden i Danmark, med registreringsnummer 2332, noe som garanterer våre kunders investering i deres reiser. Videre er vi aktive medlemmer av RID: Rejsearrangører i Danmark, noe som vitner om vårt engasjement i å opprettholde bransjens høyeste standarder.

Vår langvarige erfaring og den tilliten vi har bygget opp gjennom årene, reflekteres i antall tilbakevendende kunder og de positive anmeldelsene vi har mottatt. Vi ser frem til å ønske enda flere reisende velkommen og tilby dem uforglemmelige opplevelser med Amisol Travel A/S.

Finn din neste reise

Les mer om reiser til Egypt

Les mer om reiser til Sør-Italia

Reiser vi ønsker å dra på selv!

Napisane przez firmę

Drømmeferien din venter!
Hos Amisol Travel finner du et bredt utvalg av ferier som passer perfekt til dine reisebehov og ønsker. Fra hoteller som er perfekte for din neste romantiske ferie til store resorter med badeland som passer perfekt for familier.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 91% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Flott førjulstur med mye sol og fint…

Flott førjulstur med mye sol og fint vær. Nydelig mat.

Hei Hanne

Så herlig å høre at førjulsturen var en fin opplevelse med sol og nydelig mat - høres ut som den perfekte kominasjonen 🌞🌴

Vi gleder oss til å skape flere minnerike turer for deg i fremtiden!

Trygg og god opplevelse

Trygg og god opplevelse. God service.

6 grudnia 2025

Hei Sophia!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 🌞
Det gjør oss glade å høre at du følte deg trygg og godt ivaretatt under reisen.

Vi håper å kunne ønske deg velkommen tilbake på nye eventyr ✈️✨

Mye for pengene

Hotellet er enestående, veldig god mat og drikke. Veldig rikt og sunt utvalg og tar hensyn til allergier. Stille og lite bråk, selv om hotellet har filmkveld, karaoke osv. God hygiene og rent. Eksepsjonell service fra personalet på hotellet og Amisol-guidene/personal. De passet mye på deg og var veldig innstilt på at du hadde det bra hele tiden fra du lander til du reiser hjem. Veldig nyttig info får du utdelt på hotellet angående praktiske ting rundt hotellet og omegn.
Var med på flytur til Kairo, og innom det nye museumet som jeg sterkt anbefaler. Vi hadde god tid, og med oss var det en veldig dyktig og energisk kvinnelig guide som fulgte oss hele veien. Var også med på ørkensafari via Amisol som også var en genuin opplevelse. Alt i alt har jeg ingenting å utsette på noe som er svært sjeldent og har reist en del.

Hei Thomas

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding! 🌞 Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde å få mye for pengene, og at oppholdet på hotellet levde opp til forventningene før avreise.

Vi setter stor pris på at du trekker frem den gode servicen fra både hotellets personale og våre Amisol-guider. Det betyr mye for oss at du følte deg godt ivaretatt gjennom hele oppholdet, og at du fikk gode opplevelser på utfluktene ✨

Vi håper å få ønske deg velkommen tilbake til nye minnerike reiser i fremtiden ✈️🧳

Dere må bli bedre på…

Dere må bli bedre på destinasjonsservice....
Guidene ( den vi hadde ihvertfall) bør få bedre opplæring omhvordan kommunisere... Holder ikke å ramse opp i bussen på fort dansk en rekke opplysninger... i tillegg bør guiden svare på telefonnr hun har oppgitt ..Prøvde flere ganger i kontortid...
Oppslag på hotel var elendig og tidspunkt for avreise var ikke ajour.. etc

Hei Kai Guy

Takk for din tilbakemelding!

Det er beklagelig å høre at servicen på destinasjonen og kommunikasjonen med guiden ikke opplevdes som tilfredsstillende. Det skal selvsagt være mulig å få svar når man forsøker å kontakte guiden i oppgitt kontortid. Dersom noe haster, har vi også lagt ved nødnummer samt telefonnumre til alle våre guider i Sharm el Sheikh. Denne informasjonen sendes til alle gjester ca. 5 dager før avreise. Vi tar tilbakemeldingen din på alvor og vil følge opp dette internt.

Takk igjen for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss. Vi håper å få ønske deg velkommen på nye reiser med oss.

Bra ferie i Egypt.

Hei Dagfinn

Tusen takk for tilbakemeldingen! 🌞 Så hyggelig å høre at dere hadde en bra ferie i Egypt.

Vi håper å få ønske deg velkommen tilbake på nye solfylte reiser! ✈️

Små praktiske mangler

Tilsendt e-ticket er ok, men ikke alle har skriver til å printe ut billetten som dere sier. Om dere krever en skriftlig billett ved reisen bør kunden få denne tilsendt.
Ble ikke informert om møte første dagen på hotellet
(Betyr ikke noe for meg da jeg har reist mange ganger med dere før) .etter noen dager fikk jeg et kopiskriv vedr. div. aktivitetstilbud stukket under døren på hotellet. Jeg ble ikke informert om når bussen ville hente på hotellet ved returen. Dette ble etterlyst fra fra hotellet og jeg måtte selv ringe til en guide for å få vite dette. Dette kan gjøres bedre ved at dere opplyser avreise til hotellet dagen før så slipper alle norske gjester å ringe guidene.

Hei Thor

Takk for tilbakemeldingen din!

Når det gjelder billetten, anbefaler vi at den skrives ut, men det er ikke et krav. Dersom man ikke har tilgang til printer, kan du selvsagt ha billetten digitalt - vi anbefaler da å laste den ned, slik at den er tilgjengelig også offline 🌞

Guiden informerer vanligvis om velkomstmøtet på transferbussen, eller man kan spørre guiden om når det planlegges på hotellet. Hentetider fra hotellet opplyses dagen før i resepsjonen, men det er også mulig å kontakte både guiden eller vårt kontor i Norge for å få informasjon dersom du ikke finner denne i resepsjonen.

Tusen takk igjen for at du deler erfaringen din! Vi håper å få gleden av å ønske deg velkommen på nye reiser med oss. ✈️

Oceniono na 5 z 5

Hei! Vi er veldig fornøyd!

Hei!
Vi har hatt nok en fantastisk fin reiseopplevelse med Amisol! Ferien startet med et hyggelig gjensyn med Latif som møtte oss på flyplassen i Sharm, med en god klem og et høylytt "welcome back", samt utslåtte armer! Det er alltid like hyggellig!
På Sharm Reef var det også mye gjensysnglede, fantastisk service og god stemning. Mat og drikke holder god standard, rommene er fine og rene, og sengen er god. Vi er seærdeles tilfreds med Sam, vår housekeeping ansvarlig. (Her vil jeg imidlertid nevne at hans overordnede var den eneste personen vi reagerte negativt på på hele hotellet. Han var veldig pågående hva gjelder tips til enhver tid. Vi opplevde at han hele tiden tagg etter penger for sine ansattes innsats, samtidig så vi at han helt tydelig forsvant med alt tips til seg selv. Vi vet gjennom flere reisende og enkelte ansatte at han ikke deler. Han var rett og slett pågående og ufin. For å være presis, vi snakker her om sjefen til houskeeping).
Underholdningspersonalet sprer glede som alltid, og er flinke til å engasjere oss. Bartendere Mahmoud, Mohammed og Tariq er flotte, og utrolig serviceinnstilt. De har humor og glimt i øye.
Hotellets Shisha Master er en flott fyr, alltid rolig og veldig flink til å blande gode smaker til vannpipen.
Resepsjonen stiller alltid opp, og jeg vil spesielt nevne hvordan Resepsjonssjefen og F&B sjefen alltdid får oss til å føle oss sett, inkludert, ivaretatt og velkommen! Hotellets Concierge har alltid et hyggelig smil på lager og gjør alt hun kan for at vi skal ha det så bra som mulig! Hun er flink!
Mark i shoppingen er alltid hyggelig og hjelpsom, og han som jobber i resepsjonsbutikken fikser alt vi måtte trenge med et smil.
Restaurantpersonalet er super-serviceinnstilt og det er alltid bra stemning i lokalet.
Takk for denne gang, vi sees snart igjen.

Hei Heiki

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! 🧡

Det er så hyggelig å høre at dere hadde nok en fantastisk reiseopplevelse med oss, og at gjensynet med Latif på flyplassen ble varmt og hyggelig. Vi er glade for å høre at dere trivdes på Sharm Reef Hotel og satte pris på det vennlige personalet og den gode servicen.

Tusen takk for at dere delte så detaljert om opplevelsen deres – det betyr mye for oss. Vi gleder oss allerede til å ønske dere velkommen tilbake på nye minnerike reiser! ✈️

Alt fungerer

Alt fungerer. Veldig bra at dere bruker SAS

Hei Bjørn Arne

Tusen takk for tilbakemeldingen! 🌞
Så hyggelig å høre at alt fungerte bra, og at dere satte pris på at vi bruker SAS.

Vi håper å få ønske dere velkommen tilbake på nye reiser! ✈️

Fin opplevelse i førjulstiden

Alt gikk på skinner. Flyreise med chartret SAS fly, hotell var som beskrevet, god mat, deilig hotellbar ved poolområde som var åpen til sent på kveld, underholdning hver kveld, kort vei til stranda. Guidene Laila, Taha og Camilla var veldig hyggelige og profesjonelle. Laila gav utmerkede tips til aktiviteter og steder å besøke.

Hei Nina

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er godt å høre at dere hadde en fin ferie i Sharm el Sheikh 🌞

Det er ekstra hyggelig å høre at våre guider Laila, Taha og Camilla gjorde inntrykk med sin profesjonalitet, og at Laila ga gode tips til aktiviteter og steder å besøke.

Tusen takk for at du deler opplevelsen, og vi håper å få ønske dere velkommen tilbake på nye solfylte eventyr 🧡✈️

Oceniono na 2 z 5

Vi fikk et annet hotell enn det som ble…

Amisol publiserer ikke bilder som samsvarer med det de faktisk selger. Vi fikk et annet hotell enn det som ble vist på bildene. Det ligger to hoteller ved siden av hverandre: Jaz Mirable Club og Jaz Mirable Beach. I presentasjonen ble det brukt bilder av det finere strandhotellet, men vi ble plassert på hotellet nærmere veien, som hadde en mindre kantine og eldre, slitte rom. Rommene vi fikk var langt fra like moderne som på bildene – møblene var svært slitne, gardinene hadde hull og var skitne.

Da vi kontaktet Amisol om dette, ble vi bare sendt videre fra én e-post til en annen og deretter til guiden, uten å få hjelp. Vi fikk ikke det vi hadde betalt for.

Når det er sagt: personalet på hotellet var hyggelige, bassenget og hageområdet var veldig fine, maten var dessverre veldig dårlig, og gammel rom.

6 grudnia 2025
Opinia niezależna

Hei Indrė

Takk for tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele din opplevelse med oss. Det er hyggelig å høre at dere var fornøyde med hotellet generelt, og at dere likte det hyggelige personalet, bassenget og hageområdet 🌞

Dersom du allerede har sendt e-post til post@amisol.no, eller selv opprettet sak direkte hos kundeservice@amisol.dk, er saken under behandling, og du vil motta skriftlig svar så snart alt er avklart.

Hvis du ikke har sendt inn en reklamasjon enda, ber vi deg om å gjøre dette med detaljert informasjon og reservasjonsnummer, så kan vi følge opp saken på en korrekt måte.

Ok service

Manglet litt informasjon, men ellers gikk alt greit. Fornøyd med service :)

Hei Kitty

Takk for tilbakemeldingen! Vi setter pris på innspillet om at dere savnet litt mer informasjon, og jobber kontinuerlig med å gjøre kommunikasjonen enda tydeligere for våre gjester.

Det er veldig hyggelig å høre at dere hadde en fin ferie og var fornøyde med servicen vår 🌞✨

Oceniono na 4 z 5

Hotelleter bra, snorkling umulig.

Hotellet, maten og oppholdet var veldig bra. Det som var en stor skuffelse var at det ikke var mulighet til å snorkle i området. Nabo hotellene hadde lange brygger som gikk ut til korallrev, men de var ikke tilgjengelig for oss.

Hei Sverre

Takk for tilbakemeldingen! Det er hyggelig å høre at dere var fornøyde med ferien i Sharm el Sheikh 🌞

Samtidig forstår vi skuffelsen over snorklemulighetene. Nabq Bay er et område som er kjent for sine lange sandstrender og den langgrunne strandlinjen - perfekt for barnefamilier og avslapning, men mindre ideelt for snorkleentusiaster som ønsker fargerike korallrev!

Hvis snorkling er en viktig del av ferien, vil vi anbefale områdene Ras Nasrani og Hadaba neste gang 🐠🤿

Oceniono na 3 z 5

Gaiden snakker fort og utydelig

Gaiden snakker fort og utydelig. Engelsk blir ikke en tur til. Altfor lite å gjøre. Betjeningen kunne knapt engelsk. Renhold bra ute og inne.

22 listopada 2025

Hei Halina

Det er veldig hyggelig å høre at dere var fornøyde med renholdet – både inne og ute! ✨

Samtidig er det leit å høre at språket til guiden opplevdes både raskt og utydelig. Vi har også skandinaviske guider i Sharm el Sheikh, og alle gjester får tilsendt telefonnummer og kontaktinformasjon til samtlige guider før avreise. Det betyr at det alltid er mulig å be om assistanse fra en av våre skandinaviske guider dersom man ønsker det 😊

Tusen takk for at du deler opplevelsen. Vi håper dere vil gi oss en ny sjanse – kanskje på en annen destinasjon neste gang? ✈️🌞

Fornøyde med turen

Vi er veldig fornøyde med turen til Sharm el Sheikh. Men vi hadde litt problem med å forstå dansk selv om Camilla prøvde så godt hun kunne.

Hei Tri Thanh

Så hyggelig å høre at dere var veldig fornøyde med turen til Sharm el Sheikh! 🌞 Det gleder oss virkelig.

Vi forstår at det av og til kan være litt utfordrende med dansk, men det er godt å høre at Camilla – og våre danske medarbeidere – alltid gjør sitt beste for å hjelpe dere underveis 💬😊

Takk for at du deler opplevelsen – vi håper å få ønske dere velkommen tilbake på nye solfylte eventyr! ✈️

Oceniono na 5 z 5

Veldig lett og knirkefritt fra vi ankom…

Veldig lett og knirkefritt fra vi ankom til vi dro. Mange amisol arbeidere også i utlandet til å hjelpe med utflukter og generelt, følte oss veldig godt tatt i mot og tatt vare på av de.

Hei Alexander

Så hyggelig å høre at dere hadde en knirkefri og behagelig ferie! 😄 Det er ekstra gledelig å høre at våre guider både hjalp til og fikk dere til å føle dere godt ivaretatt!

Tusen takk for at du deler opplevelsen! Vi håper å få gleden av å ønske dere velkommen tilbake på nye eventyr med oss snart ✈️☀️

Fint sted

Fint sted. Både rolige og mindre rolige områder på resorten ett pluss. Maten var midt på treet. Fikk opplyst om at vi kunne spise sikkert på hotellet og drikke vann fra flaske. Rådet ble fulgt men tross dette ble 2 av 3 syke. På arrangert båttur ble vi lurt av fotografen som var med (når priser skulle regnes om)

Hei Harald

Tusen takk for tilbakemeldingen! Det er hyggelig å høre at dere satte pris på både rolige og mer livlige områder på hotellet 🌞

Selv om hotellene vi samarbeider med følger strenge rutiner for renhold og hygiene, er det en annen bakterieflora i Egypt enn hva vi er vant til hjemme i Norge. Vi anbefaler alltid ekstra god håndhygiene, gjerne med antibac før hvert måltid og rikelig med vann. Det er virkelig leit å høre at dere ble syke i ferien!

Vi ønsker gjerne å følge opp sakene du nevner. Send oss gjerne en e-post med mer detaljer til post@amisol.no, så vil vi se nærmere på det.

Oceniono na 4 z 5

Informason om hotellet osv kom rimelig…

Informason om hotellet osv kom rimelig godt overens med virkeligheten.

23 listopada 2025

Hei

Det er godt å høre at informasjonen om hotellet og oppholdet stemte overens med virkeligheten - det er viktig for oss at våre gjester vet hva de kan forvente🌞

Ryddige og imøtekommende

Jeg dro med dette selskapet for første gang til Egypt. Jeg skal uten tvil benytte meg av deres tjenester igjen.

Hei,

Tusen takk for tilbakemeldingen! 🌞 Så hyggelig å høre at dere hadde en god opplevelse på deres første reise med Amisol, og at dere vil benytte våre tjenester igjen. ✈️

Oceniono na 5 z 5

Amisol flotte opplevelser til hyggelige priser!

Amisol har flotte opplevelser til hygglige priser. Guidene tar oss imot på flyplassen og har all info du trenger. Kan anbefales.

22 listopada 2025

Hei Roger,

Tusen takk for tilbakemeldingen! 🌞 Så hyggelig å høre at dere hadde flotte opplevelser med Amisol, og at guidene bidro til en trygg og informativ start på reisen. ✈️

Oceniono na 4 z 5

Jeg har reist mange ganger med dere opp…

Jeg har reist mange ganger med dere opp igjennom 17 år til Egypt. Det har hvert mye frustrasjon som dere har fått men de to siste gangene er jeg strålende fornøyd med fly og guider som fungerte 100% og alt. Baron Palms er jo ett supert hotell hver gang. Trygt og godt sted å bo. Takk til dere alle på Amisol for en flott uke og vi ses på nyåret. God jul og God nyttår

Hei Mona,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 🌞 Så hyggelig å høre at de to siste turene har vært strålende, og at både fly, guider og Baron Palms ga en trygg og god opplevelse. ✨

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake på nyåret. God jul og godt nyttår til deg! 🎄🎉

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej