Med SAS til Sharm, betyr tidlig ankomst til målet og sen avreise hjemover. Amisol har valgt gode hoteller og gir bra service på feriestedet. De svarer raskt på email om det er noe man lurer på. Reiser... Zobacz więcej

Zobacz, co mówią recenzenci
Ved transfer fra hotellet på hjemreisen fikk vi ikke oppgitt hentetid. Amisol appen var ikke ajourført, for den inneholdt en uke gammel informasjon. Sendte en SMS, men fikk ikke svar. Vi måtte ringe f... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hei. Oppholdet på Marriott Renaissance i Sharm El Sheikh var supert. Grunnen til bare tre stjerner skyldes måten Amisol håndterte dialogen med oss etter at det var bestemt å kansellere retur med char... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Gode tips fra amisol ansatte. Spesielt på flyplassen. Følte oss veldig trygge og sikre på hvor vi skulle gå og hva vi skulle gjøre. Fikk også gode tips om hva å bruke tiden vår på på ferien. Ellers sy... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Ośrodek golfowy
- Hotel
O Amisol Travel Norge
Napisane przez firmę
Amisol Travel - Mer enn 300.000 fornøyde gjester.
Amisol Travel A/S er et velrenomert norsk eid reisebyrå som har vært en pålitelig partner for tusenvis av reisende siden vår etablering i Danmark i 2009. Fra våre tidlige begynnelser har vi spesialisert oss i å sende danske feriegjester til noen av de mest solrike og ettertraktede destinasjonene i verden.
Solrike drømmereiser
Amisol Travel A/S tilbyr et bredt spekter av reisemål som appellerer til ulike interesser og ønsker. Fra de solfylte kystene i Sør-Italia til de gamle monumentene i Egypt, fra den frodige øya Madeira til de snødekte skråningene i Andorra, har hver destinasjon sin unike sjarm og karakter. Hos oss tilbyr vi alltid reiser som passer til deg og dine ønsker!
Forpliktelse til kundesikkerhet og tilfredshet
Som en ansvarlig reisearrangør har Amisol Travel A/S alltid prioritert kundesikkerheten og tilfredsheten høyt. Vi er stolte over å være fullverdige medlemmer av Rejsegarantifonden i Danmark, med registreringsnummer 2332, noe som garanterer våre kunders investering i deres reiser. Videre er vi aktive medlemmer av RID: Rejsearrangører i Danmark, noe som vitner om vårt engasjement i å opprettholde bransjens høyeste standarder.
Vår langvarige erfaring og den tilliten vi har bygget opp gjennom årene, reflekteres i antall tilbakevendende kunder og de positive anmeldelsene vi har mottatt. Vi ser frem til å ønske enda flere reisende velkommen og tilby dem uforglemmelige opplevelser med Amisol Travel A/S.
Finn din neste reiseLes mer om reiser til Egypt
Les mer om reiser til Sør-Italia
Reiser vi ønsker å dra på selv!
Napisane przez firmę

- Drømmeferien din venter!
- Hos Amisol Travel finner du et bredt utvalg av ferier som passer perfekt til dine reisebehov og ønsker. Fra hoteller som er perfekte for din neste romantiske ferie til store resorter med badeland som passer perfekt for familier.
Dane kontaktowe
Grønland 34, 3040 , Drammen, Norwegia
- 32 200 900
- post@amisol.no
- amisol.no
Odpowiada na 91% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jak firma korzysta z Trustpilot
Flights are nice and punctual
Flights are nice and punctual. Nice packages with lots of options. Helpful staff in Egypt. Easy to find transportation. It would have been great if one could book the hotel without the flight as well.

3/1-10/1 2026 Reisen med SAS gikk veldig fint
Reisen med SAS gikk veldig fint. Maten var ok påå på tur ned men savnet varm mat 17-18 tiden) på tur hjem . Litt kaotisk på flyplassen når vi ankom Egypt . Måtte leite etter Ami Sol sine folk, de informerte i full fart å på dårlig engelsk. Det var disse visa lappen vi skulle fylle ut( det kunne vi ha gjort på flyet)
Bussturen gikk fint. Hotellet var kjempefint bortsett fra ute terrassen vår. Den var hele uken skitten . Møblemanget like så.
Ellers var vi veldig fornøyd med maten, renholdet, standen og alle andre fasiliteter. Vi kommer igjen ( men håper da å få rom et annet sted en på 429)
Takk for oss Kjetil og Frøydis

Anbefaler Sharm Reef
Hyggelig betjening. God mat. Rent og ryddig. Gode senger. Stor og god dusjnisje.
Tykke gode madrass på solsengene.

Resorten er veldig fint
Resorten er veldig fint, mange fine blomster, busker etc. Flott, korallrev rett utenfor Romene er store, sengene komfortable. Badene kunne få litt oppgradering. Service veldig bra og maten også. Eneste som trekker ned er forferdelig høy musikk ved bassenget og stranda stortsett hele dagen

Odpowiedź od Amisol Travel Norge
Dålig info om hotellet från Guide…
Dålig info om hotellet från Guide Camilla, våra frågor hänvisades till guest relation, det som skulle finnas i minibar stämde inte med vad som står på er hemsida om hotellet, vi påtalade detta ett antal gånger till reception, men fick inget gehör ex skulle vara miniral vatten som inte fanns, det var även dåligt påfyllt i minibar, saknades toa papper, som vi fick säga till om 2 gånger till städaren och så fattades det hand dukar efter städning, som vi fick hämta själva i städvagn! Skall ju vara 5 stjärnor på hotellet och som kostar rätt mycket pengar, borde vara bättre service på detta hotell, kan tyckas!

Veldig fornøyd med hotellet
Veldig fornøyd med hotellet, selvom musikken var for høyt etter min mening , ansatte er blid og hyggelig.

Odpowiedź od Amisol Travel Norge
Sheraton sharm hotell burde pusses opp før man reåpner.
Så dere kun 2 ganger. 1 på flyplassen og 1 info fra dere på Sheraton sharm hotellet som heller ble en info på at dere skulle selge opplevelser. Ingen info om område rundt, taxi, golf, ting som kan hjelpe hvis du ønsker å oppleve noe på egenhånd. Veldig gammelt og øde hotell. De som jobbet på hotellet sa det burde være 3 stjerner isteden for 4,5 stjerner. Rett utenfor hotellet er det et spøkelsesområde som er nedlagt. Burde stenge og pusse opp alt og så åpne. Strandområde var veldig bra. Derfor 2 stjerner og ikke 1.

Svært bra reiseselskap!
Hjelpsomme, enkel å få tak i pr mail og telefon. Bildene står absolutt til forventningene. Ryddig og god service. Skaper tillit, jeg vil absolutt bruke de ved neste mulige reise.

Dårlig service
Booking bekreftelsen forteller hva vi har kjøpt,men det er ikke det vi får. Dette gjelder mat. I tillegg en meget mindre service minded guide fra Amisol som er vår kontakt..

Odpowiedź od Amisol Travel Norge
Meg blir møtt med flinke guide på…
Meg blir møtt med flinke guide på flyplassen som var super hyggelig og hotel var akkurat som meg hadde forventet og meg koste oss masse.Personale på hotel var alltid trevlige og hjelpsomme

Hotell Marriott Renaissance burde hatt 6 sterner
Har aldri opplevd maken til mottakelse og service. Alt er perfekt, servicen, maten, roomservice, renhold. Om du var i en av restaurantene, barene eller ved bassengene, var det alltid noen som la alt til rette, og leverte det du ønsket. Topp underholdning om kveldene. Bare en ting å si: I’ll be back.

Kjempeflott ferie
Kjempeflott ferie og den gikk uten problemer. Veldig kjappe å svare på kundeservice og kommer til å bruke dem senere også

Hyggelige folk, god opplevelse
Hyggelige folk. Fin tur, lett å booke.
En forbedring, -å oppdatere informasjonen på hotellet. Den var ikke oppdatert og mye manglet...avreisetider, program. Ellers er

Anbefales
Anbefales! En stor takk til Laila som tok oss så godt i mot på flyplassen og lett tilgjengelig gjennom turen via what’s app og at hun kom til hotellet for å hjelpe med alt fra turer til SIM-kort osv! :)

Odpowiedź od Amisol Travel Norge
Nok en tur med kjempe god service av…
Nok en tur med kjempe god service av personalet på Sharm Reef hotellet. Stabilt fint varmt og solrik. Snorkling dykking i Rødehavet er en opplevelse verdt å prøve anbefales på det sterkeste.

Alt på et plass
Alt på et plass, beliggende er så fint, forskjellig temperatur i vannet men kunne litt varmere på den ene bassenge for barna. Stranden så flott osv..

Odpowiedź od Amisol Travel Norge
Deilig oppholdt på en voksen hotel
Vi hadde fantastisk oppholdt på Baron Palms kun for voksne. Kjempe fornøyd med hotel , mat , service, super basseng og kort avstand til kjemp flott strand .

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.