Banner for Amisol Travel Norge

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,3

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Med SAS til Sharm, betyr tidlig ankomst til målet og sen avreise hjemover. Amisol har valgt gode hoteller og gir bra service på feriestedet. De svarer raskt på email om det er noe man lurer på. Reiser... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Ved transfer fra hotellet på hjemreisen fikk vi ikke oppgitt hentetid. Amisol appen var ikke ajourført, for den inneholdt en uke gammel informasjon. Sendte en SMS, men fikk ikke svar. Vi måtte ringe f... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Hei. Oppholdet på Marriott Renaissance i Sharm El Sheikh var supert. Grunnen til bare tre stjerner skyldes måten Amisol håndterte dialogen med oss etter at det var bestemt å kansellere retur med char... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Gode tips fra amisol ansatte. Spesielt på flyplassen. Følte oss veldig trygge og sikre på hvor vi skulle gå og hva vi skulle gjøre. Fikk også gode tips om hva å bruke tiden vår på på ferien. Ellers sy... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

5. Ośrodek golfowy
  6. Hotel

O Amisol Travel Norge

Napisane przez firmę

Amisol Travel - Mer enn 300.000 fornøyde gjester.

Amisol Travel A/S er et velrenomert norsk eid reisebyrå som har vært en pålitelig partner for tusenvis av reisende siden vår etablering i Danmark i 2009. Fra våre tidlige begynnelser har vi spesialisert oss i å sende danske feriegjester til noen av de mest solrike og ettertraktede destinasjonene i verden.

Solrike drømmereiser

Amisol Travel A/S tilbyr et bredt spekter av reisemål som appellerer til ulike interesser og ønsker. Fra de solfylte kystene i Sør-Italia til de gamle monumentene i Egypt, fra den frodige øya Madeira til de snødekte skråningene i Andorra, har hver destinasjon sin unike sjarm og karakter. Hos oss tilbyr vi alltid reiser som passer til deg og dine ønsker!

Forpliktelse til kundesikkerhet og tilfredshet

Som en ansvarlig reisearrangør har Amisol Travel A/S alltid prioritert kundesikkerheten og tilfredsheten høyt. Vi er stolte over å være fullverdige medlemmer av Rejsegarantifonden i Danmark, med registreringsnummer 2332, noe som garanterer våre kunders investering i deres reiser. Videre er vi aktive medlemmer av RID: Rejsearrangører i Danmark, noe som vitner om vårt engasjement i å opprettholde bransjens høyeste standarder.

Vår langvarige erfaring og den tilliten vi har bygget opp gjennom årene, reflekteres i antall tilbakevendende kunder og de positive anmeldelsene vi har mottatt. Vi ser frem til å ønske enda flere reisende velkommen og tilby dem uforglemmelige opplevelser med Amisol Travel A/S.

Finn din neste reise

Les mer om reiser til Egypt

Les mer om reiser til Sør-Italia

Reiser vi ønsker å dra på selv!

Napisane przez firmę

Drømmeferien din venter!
Hos Amisol Travel finner du et bredt utvalg av ferier som passer perfekt til dine reisebehov og ønsker. Fra hoteller som er perfekte for din neste romantiske ferie til store resorter med badeland som passer perfekt for familier.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 91% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 4 z 5

Flights are nice and punctual

Flights are nice and punctual. Nice packages with lots of options. Helpful staff in Egypt. Easy to find transportation. It would have been great if one could book the hotel without the flight as well.

3 stycznia 2026

Hi Maha

Thank you so much for your lovely review! We’re really happy to hear that you experienced punctual flights, flexible packages, helpful staff in Egypt, and smooth transportation ✈️🌴

Kind regards

3/1-10/1 2026 Reisen med SAS gikk veldig fint

Reisen med SAS gikk veldig fint. Maten var ok påå på tur ned men savnet varm mat 17-18 tiden) på tur hjem . Litt kaotisk på flyplassen når vi ankom Egypt . Måtte leite etter Ami Sol sine folk, de informerte i full fart å på dårlig engelsk. Det var disse visa lappen vi skulle fylle ut( det kunne vi ha gjort på flyet)
Bussturen gikk fint. Hotellet var kjempefint bortsett fra ute terrassen vår. Den var hele uken skitten . Møblemanget like så.
Ellers var vi veldig fornøyd med maten, renholdet, standen og alle andre fasiliteter. Vi kommer igjen ( men håper da å få rom et annet sted en på 429)
Takk for oss Kjetil og Frøydis

11 stycznia 2026

Hei Frøydis

Tusen takk for tilbakemeldingen din!

Så hyggelig å høre at flyreisen gikk fint, og at dere ellers var fornøyde med både hotelloppholdet, fasilitetene og maten. Det er alltid ekstra stas å høre når helheten har fungert bra! 🌞

Det er leit å høre at balkongen var skitten, den skal jo være et sted man kan nyte feriemodusen. Vi håper dere fikk mulighet til å ta dette opp med hotellets personale eller Amisol-guiden under oppholdet, slik at den ble vasket. Uansett tar vi med oss tilbakemeldingen videre.

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen på nye eventyr igjen – forhåpentligvis med en balkong som skinner fra dag én ✈️

Hei Martine

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
Så herlig å høre at dere opplevde opplegget vårt som bra og reisen som enkel😊

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen tilbake på nye opplevelser!

Anbefaler Sharm Reef

Hyggelig betjening. God mat. Rent og ryddig. Gode senger. Stor og god dusjnisje.
Tykke gode madrass på solsengene.

3 stycznia 2026

Hei May

Tusen takk for fin tilbakemelding!
Så hyggelig å høre at dere hadde et fint opphold på Sharm Reef 🌞

Vi håper å kunne ønske dere velkommen tilbake på nye solfylte opplevelser ✈️

Meget vennlig service

Meget vennlig service, aldri opplevd noe negativt

Hei Olga

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Det er godt å høre at du opplever servicen vår som vennlig - det setter vi stor pris på 🥰

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake på nye opplevelser! ✈️

Resorten er veldig fint

Resorten er veldig fint, mange fine blomster, busker etc. Flott, korallrev rett utenfor Romene er store, sengene komfortable. Badene kunne få litt oppgradering. Service veldig bra og maten også. Eneste som trekker ned er forferdelig høy musikk ved bassenget og stranda stortsett hele dagen

Hei Anna

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
Det er hyggelig å høre at dere trivdes på hotellet, og at servicen var god 🌸🏖️ Vi tar også med oss kommentaren om at musikken ved basseng og strand var litt høy.

Vi håper å kunne ønske dere velkommen på nye solfylte opplevelser snart ✈️

Oceniono na 3 z 5

Dålig info om hotellet från Guide…

Dålig info om hotellet från Guide Camilla, våra frågor hänvisades till guest relation, det som skulle finnas i minibar stämde inte med vad som står på er hemsida om hotellet, vi påtalade detta ett antal gånger till reception, men fick inget gehör ex skulle vara miniral vatten som inte fanns, det var även dåligt påfyllt i minibar, saknades toa papper, som vi fick säga till om 2 gånger till städaren och så fattades det hand dukar efter städning, som vi fick hämta själva i städvagn! Skall ju vara 5 stjärnor på hotellet och som kostar rätt mycket pengar, borde vara bättre service på detta hotell, kan tyckas!

Hei Bengt

Takk for at dere deler deres opplevelse. Det er beklagelig å høre at oppholdet ikke svarte til forventningene, og at dere opplevde manglende informasjon fra guiden.

For at vi skal kunne undersøke dette nærmere og følge opp både internt og med hotellet, setter vi pris på om dere kan sende oss detaljer til post@amisol.no.

Tilbakemeldinger som dette tar vi svært seriøst, og vi arbeider alltid for å sikre at våre gjester får best mulig opplevelse.

Veldig fornøyd med hotellet

Veldig fornøyd med hotellet, selvom musikken var for høyt etter min mening , ansatte er blid og hyggelig.

Hei Edyta

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
Så gøy å høre at dere var fornøyd med hotellet, og at de ansatte bidro til en blid og hyggelig opplevelse 😄

Vi håper å kunne ønske dere velkommen tilbake på nye fine opplevelser ✈️

Oceniono na 2 z 5

Sheraton sharm hotell burde pusses opp før man reåpner.

Så dere kun 2 ganger. 1 på flyplassen og 1 info fra dere på Sheraton sharm hotellet som heller ble en info på at dere skulle selge opplevelser. Ingen info om område rundt, taxi, golf, ting som kan hjelpe hvis du ønsker å oppleve noe på egenhånd. Veldig gammelt og øde hotell. De som jobbet på hotellet sa det burde være 3 stjerner isteden for 4,5 stjerner. Rett utenfor hotellet er det et spøkelsesområde som er nedlagt. Burde stenge og pusse opp alt og så åpne. Strandområde var veldig bra. Derfor 2 stjerner og ikke 1.

20 grudnia 2025

Hei Cato

Takk for din tilbakemelding. Det er beklagelig å høre at opplevelsen deres på Sheraton Sharm Hotel ikke levde opp til forventningene før avreise, og at dere opplevde manglende informasjon fra Amisol under oppholdet.

Hvis man har behov for assistanse eller ønsker mer informasjon, er guidene våre tilgjengelig for alle gjester under oppholdet. De kan kontaktes underveis og kommer også på besøk til hotellet dersom det er ønskelig. Kontaktinformasjonen til våre guider er oppgitt på billetten og sendes også på e-post før avreise.

Takk igjen for at du har tatt deg tid til å dele deres erfaringer, vi vil se nærmere på punktene du nevner. Samtidig er det hyggelig å høre at dere likte stranden til hotellet!

Svært bra reiseselskap!

Hjelpsomme, enkel å få tak i pr mail og telefon. Bildene står absolutt til forventningene. Ryddig og god service. Skaper tillit, jeg vil absolutt bruke de ved neste mulige reise.

Hei Anette

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding!

Så hyggelig å høre at du opplevde oss som hjelpsomme og lett tilgjengelige, og at både bilder og forventninger stemte godt – det er akkurat slik vi ønsker at våre kunder skal oppleve oss 😊

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen på nye reiser snart! ✈️

Dårlig service

Booking bekreftelsen forteller hva vi har kjøpt,men det er ikke det vi får. Dette gjelder mat. I tillegg en meget mindre service minded guide fra Amisol som er vår kontakt..

23 grudnia 2025
Opinia niezależna

Hei Anine

Takk for tilbakemeldingen din! Det er beklagelig å høre at opplevelsen deres ikke svarte til forventningene.

For at vi skal kunne undersøke saken nærmere, vil vi sette stor pris på om du kan sende oss mer informasjon om oppholdet, samt referansenummeret for reisen din, til post@amisol.no.

Oceniono na 5 z 5

Meg blir møtt med flinke guide på…

Meg blir møtt med flinke guide på flyplassen som var super hyggelig og hotel var akkurat som meg hadde forventet og meg koste oss masse.Personale på hotel var alltid trevlige og hjelpsomme

Hei Nwanasha

Tusen takk for din tilbakemelding!

Så hyggelig å høre at våre guider tok dere godt imot på flyplassen, og at hotellet levde opp til forventningene 💛

Vi håper å kunne ønske dere velkommen tilbake på nye minnerike opplevelser snart ✈️

Hotell Marriott Renaissance burde hatt 6 sterner

Har aldri opplevd maken til mottakelse og service. Alt er perfekt, servicen, maten, roomservice, renhold. Om du var i en av restaurantene, barene eller ved bassengene, var det alltid noen som la alt til rette, og leverte det du ønsket. Topp underholdning om kveldene. Bare en ting å si: I’ll be back.

20 grudnia 2025

Hei Magne

Tusen takk for en strålende tilbakemelding!

Det høres ut som Marriott Renaissance virkelig leverte en 5-stjerners (eller kanskje 6-stjerners 😉) opplevelse! Vi er så glade for å høre at dere hadde en så herlig ferie med topp service, mat og underholdning.

Vi gleder oss til å ønske dere velkommen tilbake på nye minnerike eventyr ✈️

Kjempeflott ferie

Kjempeflott ferie og den gikk uten problemer. Veldig kjappe å svare på kundeservice og kommer til å bruke dem senere også

Hei Elin

Tusen takk for din tilbakemelding!
Det er godt å høre at ferien gikk knirkefritt og at kundeservice svarte hurtig 😍

Vi gleder oss til å hjelpe deg med flere minnerike turer ✈️

Hyggelige folk, god opplevelse

Hyggelige folk. Fin tur, lett å booke.
En forbedring, -å oppdatere informasjonen på hotellet. Den var ikke oppdatert og mye manglet...avreisetider, program. Ellers er

Hei Turid

Takk for fin tilbakemelding!

Det er herlig å høre at dere hadde en god opplevelse med hyggelige folk 😊. Vi tar også med oss kommentaren om oppdatert hotellinformasjon – vi jobber alltid med å gjøre opplevelsen bedre og ha korrekt og oppdatert informasjon, så det skal vi undersøke nærmere!

Vi håper å kunne ønske dere velkommen tilbake på nye spennende eventyr snart✈️

Anbefales

Anbefales! En stor takk til Laila som tok oss så godt i mot på flyplassen og lett tilgjengelig gjennom turen via what’s app og at hun kom til hotellet for å hjelpe med alt fra turer til SIM-kort osv! :)

Hei Zara

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
Så bra å høre at Laila tok dere godt i mot og gjorde reisen smidig fra start til slutt. Vi blir glade når guidene våre gjør ferien ekstra enkel og minnerik for våre gjester🥰

Vi håper å ønske dere velkommen tilbake på nye eventyr snart 🌴

Oceniono na 5 z 5

Pris kntr kvalitet er bra .

Pris kntr kvalitet er bra .

Hei Inger

Tusen takk for tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du synes pris og kvalitet står i stil – vi jobber alltid for å gi våre reisende best mulig opplevelse ✈️😊

Oceniono na 5 z 5

Nok en tur med kjempe god service av…

Nok en tur med kjempe god service av personalet på Sharm Reef hotellet. Stabilt fint varmt og solrik. Snorkling dykking i Rødehavet er en opplevelse verdt å prøve anbefales på det sterkeste.

Hei Stein Magne

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 🌞

Det er godt å høre at du nok en gang hadde en herlig opplevelse på Sharm Reef Hotel, med både service, sola og snorkling i Rødehavet 🐠🤿

Vi håper å kunne ønske deg velkommen tilbake til nye opplevelser snart ✈️

Alt på et plass

Alt på et plass, beliggende er så fint, forskjellig temperatur i vannet men kunne litt varmere på den ene bassenge for barna. Stranden så flott osv..

Hei Thi Thinh

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Så hyggelig å høre at dere likte beliggenheten og stranden 🌞 Vi håper å se dere igjen på nye solfylte eventyr snart ✈️

Oceniono na 5 z 5

Deilig oppholdt på en voksen hotel

Vi hadde fantastisk oppholdt på Baron Palms kun for voksne. Kjempe fornøyd med hotel , mat , service, super basseng og kort avstand til kjemp flott strand .

14 grudnia 2025

Hei GF

Takk for hyggelig tilbakemelding! Det er godt å høre at dere hadde et fantastisk opphold på Baron Palms Resort – det høres ut som dere har nytt ferien til det fulle 🌞🌴

Vi håper å kunne ønske dere velkommen tilbake på flere herlige opplevelser snart ✈️

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej