Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair Recenzje 3742

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,8

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Mooie bureaustoel in goede kwaliteit tegen een redelijke prijs, echt heel blij mee. Bovendien was jullie chauffeur bijzonder vriendelijk en servicegericht, prima vertegenwoordiger van jullie bedrij... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

De bezorgers waren erg mooi op tijd, zelfs eerdar dan vermeld. Het wijzigen van de bezorgdag ging gemakkelijk en er werd netjes gebeld voor een nieuwe afspraak. Bij het transport van stoelen met vu... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De leverancier van de stoel schoot en schiet tekort, maar Albeka doet er alles aan om een passende oplossing te vinden. In mijn geval door een tijdelijke stoel te bieden en die later op lokatie om te... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

spullen op tijd en netjes gemonteerd. kastje bleek bij nader inzien toch wat aan de hoge kant en kon zonder probleem gewisseld worden voor lager model.

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Meble biurowe
  2. Sklep z używanymi meblami biurowymi

Napisane przez firmę

Albeka is dé specialist in nieuw en gebruikt kantoormeubilair met 3 echte showrooms in Nederland. Met een uitgebreid assortiment duurzaam gebruikt en nieuw kantoormeubilair en experts die je helpen de juiste keuze te maken zit je bij Albeka altijd goed. Alle producten worden boven de €350 gratis door heel Nederland en België geleverd met onze eigen bezorgservice. Heb je een vraag? Dan helpen we je graag direct!

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 5 z 5

Goede service en afspraken worden…

Goede service en afspraken worden nagekomen! Monteurs zeer netjes.

16 stycznia 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor de positieve reactie en de 5-sterren. We zijn blij dat onze service zo positief wordt ervaren! We wensen u heel veel gebruiksplezier van uw nieuwe aankoop 🙂

Oceniono na 5 z 5

Goed geholpen via de mail en in de…

Goed geholpen via de mail en in de winkel en perfecte aflevering en staat van het product!

14 stycznia 2026

Beste klant,

Bedankt voor de positieve reactie en de 5-sterren review. We wensen u heel veel plezier van uw aankoop.

Oceniono na 1 z 5

Slecht bureau kwaliteit

Maandje geleden een bureau besteld bij Albeka. Deze kwam al in een gebruikte staat aan. Tijdens de installatie kwam ik erachter dat de poten door een stagiair in elkaar zijn gezet en duidelijk niet vast gemonteerd konden worden. Mailtje gestuurd met bewijs en zonder moeite stuurde ze nieuwe poten op (pluspunt).

Opnieuw geprobeerd deze in elkaar te zetten en nu lukte het wel. Later wou ik de poten verstellen van hoogte en zijn de lipjes waarmee je de poten kon verstellen afgebroken. Nu heb ik een ingezakt bureau die niet meer omhoog wilt.

Een tweedehands bureau gekocht voor de volle prijs, bedankt…

20 grudnia 2025

Beste Daan,

Bedankt voor uw feedback. We vinden het heel vervelend dat het zo is gelopen en we lossen dit graag met u op! U heeft bij ons altijd 5 jaar garantie op onze nieuwe en ook gebruikte artikelen. Graag wil ik u verzoeken om nogmaals een mail te sturen naar verkoop@albeka.nl, zij zullen dit dan met u oppakken.

Uitstekende service!

Goed praktisch advies bij aankoop. Uitstekende service van de aardige monteurs! Snelle en tijdige levering.

12 stycznia 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor de 5-sterren review! We zijn blij met zo'n positieve feedback op onze service en dienstverlening. Heel veel plezier gewenst van uw aankoop 😊

Fijne bezorgers

Fijne bezorgers , mooi op tijd , product volgens verwachting

12 stycznia 2026

Beste Godfried,

Dank voor de fijne reactie en de 5-sterren review! We zijn blij te horen dat we u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. We wensen u heel veel plezier van uw nieuwe aankoop.

Oceniono na 5 z 5

Goede service en vriendelijke medewerkers

Zeer vriendelijke medewerkers, zowel de winkelmedewerker als de bezorgers. Heldere communicatie en snelle levering.

9 stycznia 2026

Beste Boy,

Hartelijk dank voor de leuke, positieve reactie en de 5-sterren. We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent met onze producten en service! We wensen u heel veel plezier van uw nieuwe aankoop 😊

Oceniono na 4 z 5

We kregen eerlijk advies over een…

We kregen eerlijk advies over een passende bureaustoel, waarbij passendheid boven de prijs ging. De levering verliep, ondanks de sneeuw, netjes volgens afspraak.

7 stycznia 2026

Beste Annet,

Bedankt voor de 4-sterren review. Goed uw tevredenheid terug te horen wat betreft ons advies en service! We hopen dat u heel veel plezier heeft van uw bureaustoel 🙂

Goede service.

Goede service.
Keurige levering. Goede afhandeling bij reparatie.

6 stycznia 2026

Beste Mendy,

Bedankt voor de 5-sterren review Fijn om terug te horen dat u zo positief bent over onze dienstverlening We wensen u nog heel veel plezier van uw levering ☺️

Oceniono na 5 z 5

Prima geholpen bij het bepalen van mijn…

Prima geholpen bij het bepalen van mijn keus

30 listopada 2025

Beste Herman,

Bedankt voor de positieve reactie en de 5-sterren. We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent met onze service. Heel veel plezier van uw aankoop.

Prachtig bureau!

Prachtig bureau, vriendelijke bediening in de winkel en zeer kundige monteurs :-)

29 grudnia 2025

Beste Bart,

Bedankt voor de leuke reactie en de 5-sterren review. We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent over onze service en producten! Heel veel plezier gewenst van uw nieuwe bureau ☺️

Super bedrijf

Super bedrijf.
Duidelijke heldere communicatie.
Vriendelijke bezorgers/monteurs..

29 grudnia 2025

Beste klant,

Bedankt voor de positieve reactie en de 5 sterren review. Heel veel plezier gewenst van uw aankoop!

Oceniono na 5 z 5

Chauffeur/monteur was keurig op tijd

Chauffeur/monteur was keurig op tijd. Heeft het bureau naar volle tevredenheid gemonteerd. Een vriendelijke medewerker van uw bedrijf.

24 grudnia 2025

Beste klant,

Bedankt voor de 5-sterren review! We zijn blij te horen dat onze dienstverlening zo goed bevalt. We wensen u heel veel plezier van uw nieuwe bureau ☺️

Oceniono na 5 z 5

Prima product tegen prima prijs.

Prima product tegen prima prijs.
Thuisgeleverd en gemonteerd. Prettige monteur, netjes opgeleverd.

23 grudnia 2025

Beste Hans,

Bedankt voor de positieve feedback en de 5-sterren review. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze producten en de service. We wensen u heel veel plezier van uw aankoop!

zeer tevreden

goed contact , optijd geleverd, en netjes meegeholpen binnen te zetten . top !

23 grudnia 2025

Beste klant,

Dank voor de leuke reactie en de 5-sterren review. We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent met onze service. We wensen u heel veel plezier van uw nieuwe aankoop ☺️

Oceniono na 5 z 5

Mooie kast en ook op tijd geleverd en…

Mooie kast en ook op tijd geleverd en nette bezorger zeer behulpzaam ik ben zeer tevreden met
dit bedrijf ( aanrader)👍

22 grudnia 2025

Beste Ronald,

Bedankt voor de positieve reactie en de 5-sterren review! Heel veel plezier gewenst van uw nieuwe kast☺️

Oceniono na 5 z 5

Top service, echt een aarnrader

Ik heb een tweedehands bureaustoel gekocht en was er vanaf het begin al super blij mee. Helaas ging de stoel na ongeveer acht maanden kapot aan de onderkant. Het bedrijf heeft hem echter zonder gedoe opgehaald en gerepareerd. In de tussentijd kreeg ik zelfs een tijdelijke stoel mee.

Echt topservice, heel tevreden!

11 listopada 2025

Beste Sem,

Bedankt voor de positieve review en de 5-sterren! We zijn blij te horen dat we alles hebben kunnen oplossen voor u, en dat u zo tevreden bent over onze service. Heel veel plezier nog verder van uw stoel 😄

Oceniono na 5 z 5

Correcte levering en montage.

Correcte levering en montage.
Vriendelijk personeel ,snelle levering.

5 grudnia 2025

Beste Arie,

Bedankt voor de positieve review en de 5-sterren. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze service! Heel veel plezier gewenst van uw nieuwe aankoop ☺️

Goede stoelen

Goede stoelen, netjes opnieuw bekleed. En de stoelen werden correct afgeleverd door vriendelijke personeel!

5 grudnia 2025

Beste klant,

Bedankt voor de 5-sterren review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze producten en service. We wensen u heel veel plezier van uw milieubewuste keuze! ♻️

Mooie deal

Mooie deal en stoelen zagen er prima uit (zgan). Snelle levering en vooraf contact, zoals was afgesproken.

1 grudnia 2025

Besten klant,

Bedank voor de leuke en positieve reactie! We wensen u veel plezier van uw nieuwe stoelen ☺️

Oceniono na 5 z 5

Erg vriendelijk en behulpzaam personeel

Erg vriendelijk personeel. Iedereen denkt goed mee. Van de studio, tot de accountmanager en de jongens die het komen installeren, allemaal hebben ze een servicegerichte houding. De jongen die vandaag de stoelen kwam leveren heeft nog geholpen met aansluiten kabels onder de vergadertafels.

1 grudnia 2025

Beste Karin,

Dank voor de zo positieve reactie en de 5-sterren review. We zijn erg blij te horen dat u zo tevreden bent over onze service! We wensen u heel veel gebruiksgemak van uw nieuwe inrichting ☺️

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej