Mooie bureaustoel in goede kwaliteit tegen een redelijke prijs, echt heel blij mee. Bovendien was jullie chauffeur bijzonder vriendelijk en servicegericht, prima vertegenwoordiger van jullie bedrij... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
De bezorgers waren erg mooi op tijd, zelfs eerdar dan vermeld. Het wijzigen van de bezorgdag ging gemakkelijk en er werd netjes gebeld voor een nieuwe afspraak. Bij het transport van stoelen met vu... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
spullen op tijd en netjes gemonteerd. kastje bleek bij nader inzien toch wat aan de hoge kant en kon zonder probleem gewisseld worden voor lager model.
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Albeka is dé specialist in nieuw en gebruikt kantoormeubilair met 3 echte showrooms in Nederland. Met een uitgebreid assortiment duurzaam gebruikt en nieuw kantoormeubilair en experts die je helpen de juiste keuze te maken zit je bij Albeka altijd goed. Alle producten worden boven de €350 gratis door heel Nederland en België geleverd met onze eigen bezorgservice. Heb je een vraag? Dan helpen we je graag direct!
Dane kontaktowe
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Mooie bureaustoel in goede kwaliteit… Perfecte aflevering..
Bovendien was jullie chauffeur bijzonder vriendelijk en servicegericht, prima vertegenwoordiger van jullie bedrijf. Hij was zelfs iets vroeger dan in de app aangekondigd, waar hij zich voor verontschuldigde.. Echt keurig..
Tenslotte heel tevreden over de kwaliteit van jullie plannings-app richting klant en de betrouwbaarheid van de data die jullie er op zetten, dat zie ik wel eens anders bij bijv. de PostNL'en en DHL's van deze wereld...
Wat mij betreft is met jullie zaken doen zeker voor herhaling vatbaar en jullie krijgen van mij de maximale score :)
Goede service en snelle levering
Bij het transport van stoelen met vulling zou het echter wel fijn zijn als tussen de stoelen wat schuim wordt geplaatst. Nu staat het frame van de bovenste stoel nog als afdruk in de onderste stoel.
Een hele fijne ervaring gehad met de…
Een hele fijne ervaring gehad met de chauffeur/bezorger. Hij heeft heel netjes mijn bureaustoel ingesteld, bureau gemonteerd, geadviseerd hoe ik ergonomisch verantwoord kan werken.
Mijn complimenten aan Stefan!

Zeer tevreden
Waar ik tevreden over ben is ondanks de fouten die er gemaakt zijn hebben ze deze keurig en snel opgelost.
Het komt er op neer dat alles wat wij besteld hadden uiteindelijk geleverd is. Het personeel is vriendelijk, beleefd en denkt mee met je!

Snel en goed
Snel, goede kwaliteit-prijs en vriendelijke bezorgers.

Goed geleverd tafelblad
Het was optijd geleverd klantvriendelijk en goede service en een tafelblad Eiken naturel vindt ik zelf. Een aanrader

Odpowiedź od Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
kastje wisselen geen probleem!!!

EEN FIJNE KANTOORKAST.
EEN FIJNE KANTOORKAST BESTELD EN KEURIG GELEVERD.

Goede service!
Perfecte snelle wijze van bestellen en levering. Heel fijn dat al het papier en plastic werd meegenomen.

Odpowiedź od Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Heel blij met mijn 'nieuwe' ladenblok
Netjes op zijn plek gezet en oude ladenblok meegenomen.

Perfekte service van Albeka
Perfekte service.....alles wordt gedaan om de klant tevreden te stellen, hulde, en ga zo door

Odpowiedź od Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Een fout op zeer correcte wijze opgelost

Odpowiedź od Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Goede meubels en goede service
Heel hartelijk dank voor de bureaustoelen en de tafel. De stoelen zijn mooi en zitten lekker. En de tafel ziet er goed uit en is in hoogte verstelbaar. En de levering was netjes en op tijd. Algemene conclusie: goede meubels en service.

Snelle levering + goede Communicatie
Snelle en fijne levering gehad wederom van Albeka al vaker besteld en deze keer waren de bestelde bureau stoelen zelfs in elkaar gezet. blij met de kwaliteit en de service.

geheel conform afspraak
bestelling is conform afspraak netjes afgeleverd, door een heel vriendelijke besteller

Goede service en meedenken
De leverancier van de stoel schoot en schiet tekort, maar Albeka doet er alles aan om een passende oplossing te vinden. In mijn geval door een tijdelijke stoel te bieden en die later op lokatie om te wisselen. En verder door de bemiddelen bij gebreken aan het product. Het is altijd vervelend als iets niet goed gaat, maar goede service kenmerkt zich door hoe daar mee omgegaan wordt.

Odpowiedź od Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Door een ongevalletje toch heel snel een andere kast !
Door een ongevalletje werd mijn roldeurkast helaas beschadigd afgeleverd. Maar de chauffeur en personeel van Albeka hebben dit probleempje voor de volle 100% naar tevredenheid opgelost - chapeau daarvoor !!!
Als u een kast zoekt - dan naar Albeka. Ik vind het TOP.

Odpowiedź od Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Goede hulp bij het zoeken…
We kregen een goede hulp bij het zoeken naar geschikte meubelen. Er is snel gehandeld en vlot geleverd. Het staat leuk en is praktisch zoals verwacht. Heel erg bedankt! Groeten, Speelotheek de Blokkendoos -Hoofddorp

Odpowiedź od Albeka.nl - Tweedehands & Nieuw Kantoormeubilair
Product als verwacht en soepele…
Product als verwacht en soepele levering.
Elektrisch bureau besteld bij Albeka, een tweedehands. Ziet er netjes uit, alles werkt, en de bezorging ging heel soepel door twee vriendelijke heren.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.