ABkantoor.nl Recenzje 219

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Drie Herman Miller Aeron (refurbished) super de luxe top kwaliteit bureaustoelen vorige week vrijdag aangekocht en op maandag (A La Carte) al geleverd. De stoelen als nieuw, zoals beloofd, kortom pe... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bij de bestelling van mijn bureaustoel werd de levertermijn goed gerespecteerd. Echter jammer te moeten vaststellen dat er kras op één van de poten te zien was (waarschijnlijk door het monteren van d... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Meer dan degelijk produkt! Goede en prettige uitleg bij het uitzoeken én telefonische ondersteuning gekregen bij de installatie. Andere websites die ik vond geven niet eens een telefoonnummer of als j... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Snelle levering, zelfs sneller dan vooraf werd aangegeven waardoor de kast eigenlijk een paar dagen te vroeg werd geleverd. Gelukkig waren we wel thuis die dag. Communicatie over levertijd had dus i... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Meble biurowe

Napisane przez firmę

ABkantoor levert al meer dan 15 jaar kantoormeubelen voor klanten door heel Nederland. Wij werken nauw samen met vele gerenommeerde meubelfabrikanten, zodat wij snel kunnen leveren vanuit een zeer groot assortiment en altijd tegen de scherpste prijzen. Ons voorraad assortiment is binnen 5 dagen leverbaar en eventueel kunnen wij voor u de montage verzorgen. ABkantoor voert een eigen voorraad meubellijn en daarnaast projectmeubelen van gerenommeerde merken als: Vepa, Herman Miller, Interstuhl, Sedus, Bisley, Hay, Tarkett, Palmberg, Mikomax, Bejot, etc. ABkantoor.nl heeft een zeer concurrerend aanbod in elektrische zit-sta tafels en ergonomische werkplekken voor op kantoor en voor thuis . Deze zijn uit voorraad leverbaar en worden vaak gecombineerd met ergonomische bureaustoelen en accessoires, zoals monitorarmen en kasten. Hiervoor heeft ABkantoor.nl speciale combinatie-deals voor u gemaakt. ABkantoor als Projectinrichter en Totaalleverancier Behalve dat u snel en eenvoudig kunt bestellen via onze webshop, kunnen wij u als totaalleverancier ondersteunen met complete interieuroplossingen. ABkantoor.nl heeft specialisten en interieurontwerpers die een compleet interieurontwerp kunnen maken. Wij doen hoofdzakelijk kantoorinrichting, maar leveren ook projectinrichting voor klanten binnen het onderwijs, overheid en de zorg. Indien het gaat om grotere aantallen, kunnen wij u een extra scherp geprijsde aanbieding maken. We staan altijd klaar om u een persoonlijk advies te geven of uw wensen op uw locatie bespreken en de kantoorruimtes te inventariseren. Naast de optie koop biedt ABkantoor.nl de mogelijkheid om kantoorinrichting te leasen. Informeer naar de mogelijkheden. ABkantoor.nl heeft een ook een circulair assortiment bestaande uit refurbished, circulair en biobased producten, zoals refurbished Herman Miller stoelen en stoelen gemaakt van PET materialen, die uit oude drinkflessen zijn geproduceerd. Er zijn tafel bladen van hout uit duurzame houtproductie, maar ook van biobased plaatmateriaal uit aardappelzetmeel en grassen. Hierbij wordt zoveel mogelijk regionaal geproduceerd.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Drie Herman Miller Aeron (refurbished)…

De stoelen als nieuw, zoals beloofd, kortom perfect in orde en voor een faire prijs. Dank u ABKantoor voor uw top-service. M.v.g.

7 lipca 2025

Goed service

Scherpe prijs, direct contact met leverancier over bezorgtijd, fijn contact met klantenservice over de factuur. Heel erg blij met onze Varier Variable knalblauwe zitjes.

27 marca 2025
Oceniono na 2 z 5

Let op klantenservice niet accuraat

Nette klantenservice , moeilike bezorging in 3 zendingen bureau , kastje stoel ?? helaas lieten ze mij achter met een bekrast bureauframe , niet echt professioneel in mijn beleving. Vervolgorder zal ik even beter moeten selecteren. Ik heb het afgesloten met een slecht gevoel.

16 listopada 2024

Odpowiedź od ABkantoor.nl

Hartelijk dank voor uw review! vervelend om te horen dat de levering niet soepel is verlopen.

ik heb direct even gekeken naar de communicatie en ik zie dat mijn collega heeft aangeboden om de beschadigde bladdrager kosteloos ter vervanging toe te sturen en als alternatief een korting toe te kennen.

Helaas was hier nog niet op gereageerd maar mogelijk is dit bericht aan uw aandacht ontsnapt. uiteraard vinden wij het ook belangrijk dat uw werkplek zo netjes mogelijk wordt achter gelaten en wij hopen dan ook dat wij met deze optie(s) kunnen voorzien in de gewenste oplossing en een beter nagevoel.

We horen het graag!

burostoel

Tip top in orde transactie! Snel, professional en to the point. Burostoel ook in orde zwart-oranje mijn favorieten kleuren ;P Aanrader!

4 grudnia 2024

Odpowiedź od ABkantoor.nl

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat de stoel helemaal in orde is! We wensen u ontzettend veel plezier met uw aankoop en hopen u uiteraard in de toekomst graag weer terug te zien!

Oceniono na 5 z 5

Vriendelijk ervaren personeel wat…

Vriendelijk ervaren personeel wat (veel) tijd voor de klant neemt. Duidelijk advies. Weet waar ze over praten. Ruime keus. Verschillende prijs klasses.
Advies spaar door en koop een Herman Miller stoel! Ik kocht de embody. Nooit meer last met zitten nadien.

4 listopada 2024

Beste Rick,

Bedankt voor de 5-sterren review! Daar worden we blij van!

Fijn om te horen dat de Embody helemaal naar wens is, een super keuze.

We wensen je heel veel zit plezier met je mooie nieuwe bureaustoel, en wellicht tot een volgende keer!

Monitorarm besteld

Monitorarm besteld, verlichting deed het niet, na 1 belletje stuurden zij gelijk de volgende dag een nieuwe. De defecte arm kon ik later terug sturen. Super goede service.

9 października 2024

Vlotte afhandeling en uitlevering

De bestelling is dezelfde dag nog afgehandeld en voor uitlevering aangeboden aan DHL. Wel worden er achter elkaar veel bevestigingsmails naar de klant verstuurd.

16 lipca 2024

Beste Hennie,

onwijs bedankt voor de 5-sterren review! fijn dat alles zo vlot is verlopen.

het is natuurlijk niet de bedoeling dat we direct de capaciteit van de mailbox opzoeken, we gaan kijken of we hier iets minder enthousiast in kunnen zijn.

Bedankt voor de feedback en we zien je graag weer!

Zeer goede service.

Fijn en supersnel contact. Binnen 10 minuten geregeld. Zeer goede service.

15 lipca 2024

Beste Marjolein,

ontzettend bedankt voor de 5-sterren review. Dat waarderen we enorm. fijn om te horen dat het allemaal soepel en vlot is verlopen.

We zien je graag weer!

Oceniono na 5 z 5

Net bedrijf, kun je goede zaken mee doen.

Was al jaren op zoek naar een Herman Miller Aeron bureaustoel. Maar nieuw betaal je de hoofdprijs.

Na lang zoeken een mooi refurbished model gevonden, voor een redelijke prijs bij ABkantoor. En ook nog eens ecologisch verantwoord.

Na 1,5 week geleverd, netjes verpakt. En de stoel zelf ziet er nog uit als nieuw. En m'n rug is ook erg blij! Heerlijke stoel!

26 czerwca 2024

Beste Roy,

Bedankt voor je 5 sterren review! Daar worden we ontzettend blij van!

We wensen je onwijs veel plezier en comfort met je mooie refurbished Aeron bureaustoel!

Oceniono na 4 z 5

Goed productaanbod, nette levering

Goed productaanbod en de door mij bestelde bureaustoel is keurig geleverd.

De levertijd was langer dan vooraf aangegeven en daar werd helaas niet actief over gecommuniceerd. Klantenservice reageerde daarentegen heel vlot bij navraag.

8 maja 2024

Beste Maartin,

bedankt voor de 4 sterren review!

fijn om te horen dat de bureaustoel, na helaas wat vertraging, uiteindelijk goed bij je terecht is gekomen!

Veel plezier gewenst met je mooie stoel!

Oceniono na 5 z 5

Na melding probleem van late levering …

Na melding probleem van late levering dit snel en efficiënt opgelost.

7 maja 2024

Beste Willem,

Bedankt voor de 5 sterren review!
Fijn dat we uiteindelijk aan de wens hebben kunnen voldoen en het bureau uiteindelijk persoonlijk bij u aan hebben kunnen bieden.

De verlate levering is met de leverancier besproken zodat we dit in de toekomst kunnen verbeteren/voorkomen.

veel (werk)plezier aan uw nieuwe bureau gewenst!

Oceniono na 5 z 5

Zeer professioneel en klantgericht bedrijf…

Mensen van dit bedrijf zijn erg kundig en hebben me goed geholpen met het advies nadat ik zelf een verkeerde bureaustoel heb besteld (ik dacht dat ik geen advies nodig had...) De stoel is geruild en zit perfect! Dank aan alle betrokkene medewerkers.

26 kwietnia 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej