Airport Indoor Parking Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Disgraceful service. The shuttle driver threatened to leave my family behind unless I held my daughter on my lap, because the van was too full. This put her in an unsafe situation, even though I... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De ervaring was uitstekend! Op de heen reis was alles snel geregeld en stonden binnen 20 minuten op Schiphol. We hebben met de terugreis een vertraging opgelopen van 15 uur, nadat de vlucht gea... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

WAITING WAITING WAITING Upon arrival, several cars were already waiting, so we joined the queue. We waited from 5:25 AM until 6:25 AM, and during that time many more cars lined up behind... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Eerde malen een goede comfortabele service gehad gehad.Helaas is de service of de comfort zoals het door hun zelf genoemd word ,zeer beneden maats geworden. Bij aankomst lang moeten wachten voor we b... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Parking piętrowy
  2. Usługa parkowania samochodów

Napisane przez firmę

Veilig en overdekt parkeren met shuttleservice op slechts 11 minuten van Schiphol.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 34

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Wat een zooitje is het hier geworden

Wat een zooitje is het hier geworden. Voorheen vaker gebruik gemaakt van airport indoor parking. Maar sinds het verkocht is, is het erg achteruit gegaan. Vooral het ophalen was heel slecht. Onvriendelijk, bijna onbeschoft behandeld aan de telefoon, half uur wachten en een heel onaardige, onvriendelijke en stinkende chauffeur. Ik had in het vliegtuig meer ruimte dan in de bus. Op de website staat “ Draag de bagage over aan ons team…”, maar deze man stak geen poot uit. Gaf alleen maar wijzend aanwijzingen en ging voorin zitten. Bij aankomst niemand aanwezig. Maar wel 2 lege andere busjes, dus het lange wachten was echt onnodig. De chauffeur deelt de sleutels uitv, opnieuw zeer klantonvriendelijk. Blijkt mijn auto ook nog eens helemaal ondergescheten, na 2 dagen. Ik ga voor volgende keer op zoek naar een alternatief.

19 marca 2026

Schade aan de auto

Wij hebben onze auto zonder schade gebracht. Na thuiskomst diep in de nacht hebben wij de auto in goed vertrouwen meegenomen. Bij thuiskomst bleek er schade aan de auto. Video opname bij aankomen wil men niet overleggen omdat wij het antwoord van airport parking betwisten. Kortom: onbetrouwbaar!

10 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

17 dagen auto gestald

17 dagen auto gestald in Roelofarendsveen.
Vriendelijke mensen , snel gebracht en gehaald naar en van Schiphol.
Auto zag er goed uit toen wij snachts terug kwamen.
Komen zeker nog eens terug.

27 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

0 sterren kan helaas niet!

0 sterren kan helaas niet!
Wat een drama dit bedrijf.
Ik had geboekt via het internet. Netjes doorgegeven wanneer ik kwam en met hoeveel personen en voor hoe lang. Netjes gelijk het bedrag overgemaakt.
Nu bleek twee dagen van tevoren dat ik later zou vertrekken. Dus wat doe je dan, je geeft dit netjes door.
Waarna je dan weer een rekening krijgt voor € 7,50 voor een extra persoon?????? Dit doorgegeven en je krijgt alleen maar lulsmoezen van de heer Armando Hammer.
Die na mijn laatste mail helemaal maar niet mer reageert!
Maar dit is nog niet het ergste.
Je komt aan op Schiphol waarna je dus even moet bellen waarna ze je direct komen ophalen. DIT BELOVEN ZE
Maar ik heb de eerste keer 17 minuten aan de lijn gehangen waarna de verbinding gewoon werd verbroken.
Daarna nog eens 18 minuten en weer hetzelfde.
De derde keen na 15 minuten, en de vierde keer werd er na 27 minuten UITEINDELIJK opgenomen.
En dan moet je maar rustig blijven en vragen of ze je kunnen ophalen. En dat gebeurd dan wel na 25 minuten.
Maar je hebt dus daarvoor al meer dan een uur in de kou gestaan. En als je er dan wat van zegt, zeggen ze doodleuk dat het heel erg druk is.
Ze weten hoeveel mensen er aankomen ieder uur en hoeveel er opgehaald moeten worden.
En dan nog kunnen ze er niet voor zorgen dat er genoeg mensen en vervoersmiddelen zijn op iedereen op tijd te komen halen.
Echt geloof me, dit bedrijf is nog geen 1 ster waard!!!!!!!

1 lutego 2026
Oceniono na 2 z 5

Ophalen is een drama

Diverse keren geparkeerd bij Airport Indoor Parking. Het boeken gaat prima, de prijs is prima, de baliemedewerker is vriendelijk, al werd mij 1 keer verweten dat ik te vroeg was, maar dat kwam omdat de treinen staakten en ik eerder van huis was gegaan vanwege drukte op de weg.
Wegbrengen is bij mij altijd netjes en op tijd gegaan.
Maar dan het ophalen, dat is een heel ander verhaal. De eerste keer kwam het busje al snel nadat ik had gebeld, maar er stond iemand die zei al 45 minuten te staan wachten, de man was helemaal van slag.
Ik bel altijd zodra ik het vliegtuig uit ben, hoef nooit bagage op te halen en sta binnen 10 minuten bij F6. Daarna is het inderdaad soms meer dan een half uur wachten, moe na een lange reis en koud als er een gure wind staat. Een keer meegemaakt dat de chauffeur in zijn eentje de balie moest bedienen, de auto's moest parkeren en de reizigers moest ophalen. Hij overtrad alle snelheidslimieten en gaf geen richting aan als hij van baan verwisselde, niet veilig voor de passagiers dus. Maar geen wonder, al die taken tegelijk voor 1 persoon. Onverantwoord!
Gisteren een chauffeur die klaagde over de erbarmelijke arbeidsomstandigheden terwijl het bedrijf prima boert en er meer dan genoeg wordt omgezet. Medewerkers zijn het snel zat, dus er is veel verloop. Dat zegt iets over hoe management de medewerkers behandelt. Het riekt naar uitbuiting.
Afijn, ik overweeg sterk om voortaan toch maar door te rijden naar P3, tenzij AIP de service drastisch en merkbaar verbetert, niet alleen voor de reizigers, maar zeker ook voor de medewerkers.

21 stycznia 2026

Hier nooit parkeren

Hier nooit parkeren! Je word gewoon uitgekafferd door de chauffeur, ze roddelen gewoon over klanten waar je bij staat, 0,0 service!! Echt ongelofelijk, dat je mensen zo behandeld die gewoon betalen voor service en dan zo respectloos behandeld te worden, nooit meer voor ons!!!! Schaam jullie diep!!

25 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

A complete disgrace of a service!

A complete disgrace of a service!

Avoid Airport Indoor Parking EN if you don’t want to ruin your trip!
I left my car here on 27.10.2025, and the whole experience was a disaster. After dropping off the car, we had to wait almost 40 minutes for the shuttle to the airport — even though their website claims it’s just an 11-minute transfer. Luckily, we arrived more than 3 hours before our flight, otherwise we would have missed it.

On our return, 03.11.2025, things got even worse. We called right after collecting our luggage and were told the shuttle would arrive in 25–30 minutes, but we ended up waiting a full hour in the cold, with two small children and my wife, before anyone bothered to show up.
When we finally got back to their office, the employee greeted us with a sarcastic smile, as if this level of service was completely normal.

This company clearly has no respect for its customers – false promises, poor organization, long delays, and unprofessional staff.
Paying for a service that leaves you waiting an hour in the cold is simply unacceptable.

❌ Avoid Airport Indoor Parking EN at all costs!
There are plenty of reliable parking options near Amsterdam Airport – this one is definitely not worth your time or money

3 listopada 2025

Zondag 5 oktober

Zondag 5 oktober. Mijn 6e boeking voor dit jaar. En de laatste ooit bij dit bedrijf! De vorige keren waren ook al niet goed, maar deze brak alle records.
Slechts 1 medewerker aan het werk. Meer wachtende reizigers dan deze medewerker kon helpen. De ingang was geblokkeerd van wachtende auto's. Na 20 minuten wachttijd en een rekensom met meer dan 15 wachtende reizigers, kwam ik tot de conclusie dat het minimaal 2 uur zou duren voordat ik op Schiphol zou zijn en mijn vlucht zou gaan missen.
Zelf een noodoplossing moeten zoeken door op P3 te gaan parkeren.
Klacht ingediend. Alleen het reserveringsgeld terug gekregen van € 99,--. Dat ik 111,-- meer heb moeten betalen op P3 had het bedrijf geen boodschap aan. "Dit was geen vergelijkbare dienst" was hun reactie. Dat ik zelf een oplossing heb gezocht om toch mijn vlucht te halen en mijn reis kon doen was voor hun oninteressant. Dat ik hun daarmee extra claim kosten heb bespaart maakte geen indruk.
Voor mij nooit meer Indoor Airport Parking!
PS: Reservering in de garage op P3 van Schiphol kost hetzelfde. Daar rijden de bussen elke 10 minuten. Mijn advies is om deze te reserveren.

5 października 2025

Slechte ervaring…

Na 3x eerder gebruik te hebben gemaakt van Airport Indoor Parking, en toen heel tevreden, hebben wij nu een zeer teleurstellende ervaring gehad. Wij kwamen om 4.15 uur in de nacht aan bij de Parking, en konden toen aansluiten in een lange file. Toen wij eindelijk binnen waren, bleek dat er 1 iemand aan het werk was, en die moest de auto’s parkeren maar ook de ontvangstbalie bedienen. Daarna totaal een uur gewacht voordat we naar Schiphol werden gebracht! Er reed 1 busje en af en toe een 2e busje, terwijl er veel mensen op dat tijdstip stonden te wachten. De rit naar Schiphol was ook een uitdaging…. De chauffeur dommelde steeds in slaap! Op de terugreis ging het wat beter, na bellen 20 minuten gewacht voordat het busje er was. Het was alleen wat onduidelijk waar het busje nu precies zou komen…. De auto stond wel klaar, en to te zien ongeschonden. Helaas voor ons geen volgende keer meer.

11 września 2025
Oceniono na 1 z 5

we parkeren al jaren hier zonder…

we parkeren al jaren hier zonder problemen. Deze week onze auto opgehaald met schade…. contact gehad maar eigenlijk nul reactie…. beetje jammer, wordt niets mee gedaan. Volgende keer maak ik bij aankomst foto’s van de auto, dan heb ik iig bewijs

15 września 2025
Oceniono na 1 z 5

Hierbij schrijf ik mijn ongenoegen over…

Hierbij schrijf ik mijn ongenoegen over mijn ervaring met AirPort indoor parking.
Bij aankomst was het personeel ongeïnteresseerd. Ze gaven geen uitleg en info over het verdere verloop van de parking. Pas toen we het voor de 3de maal vroegen kregen we een kort en mompelend antwoord.
Toen we terug kwamen en telefonisch contact opnamen was er enkel een oppervlakkig, zeer klantonvriendelijk gesprek. Na 40 minuten wachten, bleek de chauffeur van dienst wist wist over onze aankomst.

Toch stond mijn wagen buiten. Er werd mij gemeld dat ze hem als service reeds buiten hadden gezet. Raar, want eerst wisten ze niets van onze aankomst. Na controle op mijn app van de wagen bleek dat de auto niet meer was gestart sinds onze aankomst. Mijn wagen heeft dus NOOIT binnen gestaan.

Ik betreur deze praktijken omdat ik als klant daarvoor betaald heb en volgens de site ook daarvoor INDOOR wordt geparkeerd!

18 września 2025
Oceniono na 2 z 5

Helaas mindere ervaring

Zeer nette ontvangstruimte in Roelofarendsveen. Vriendelijke medewerkers. De heenreis verliep prima. Alles netjes op tijd.
De terugreis was helaas niet prettig. Na oppikken koffers gelijk gebeld. Busje zou er na 20 minuten zijn. Na 20 minuten kwam het busje, maar er bleken veel te veel mensen mee te moeten. Nogmaals 20 minuten wachten ('s nachts met koude wind). Geen ramp, maar met goede communicatie lijkt mij dit makkelijk te voorkomen. Klanten bellen, geven aan met hoeveel ze komen, je noteert de namen voor de chauffeur en je haalt de klanten op.

4 września 2025
Oceniono na 3 z 5

Het brengen ging goed

Het brengen ging goed, dit verliep volgens de instructies uit de mail. Het duurde wat langer voor de pendelbus vertrok, maar dat kwam vooral omdat mede passagiers in de garage bleven staan voor ze hun auto sleutel inleverde.
Bij aankomst heb ik netjes gebeld op het moment dat ik mijn koffers had, en ze kwamen zsm. Vervolgens heb ik 45min moeten wachten, dat vind ik persoonlijk te lang. Een ander gezin kreeg telefonisch géén contact maar kon gelijk met mij instappen.
De reden van geen contact was onverwacht minder personeel.
De auto stond netjes klaar en er werd netjes gecheckt of de auto ook bij mij hoorde voor ik de sleutels kreeg.
Het personeel was vriendelijk, maar verwacht geen extra service. Daar is verwacht ik ook de prijs niet na. Het was een van de goedkopere opties waar ik uit kon kiezen.

Het was mijn eerste ervaring met een parkingservice op deze manier, normaal ga ik met het OV. Door de lange wachttijd terug geeft het mij niet het voordeel in tijd en er zit geen verschil ik kosten ten opzichte van het OV. Dat is natuurlijk wel woonplaats afhankelijk.

Ik zal eerst een andere parking service kiezen bij een volgende reis. Ik weet niet of ik deze in de toekomst nogmaals kies.

25 sierpnia 2025

Geen volgende keer

Vele jaren gebruik gemaakt van indoor parking Roelofarendsveen. Voor mij geen volgende keer! Vrijdagnacht direct gebeld nadat we de koffers hadden. Na 1,5 uur stonden we er nog. En met ons nog 20 anderen die zeer ontevreden waren. Ongeorganiseerd en totaal geen controle op de situatie. Chauffeurs wisten niet wie ze op kwamen halen. Er werd niet met een ophaallijst gewerkt en er men deed maar wat. Volgens de chauffeur die ik sprak had het te maken met een extra outdoor parking die ze geopend hebben sinds 3 maanden. Er is geen controle meer en het regent klachten vertelde hij.

22 sierpnia 2025

1 ster is nog teveel

1 ster is nog teveel, bij ophalen langer als 75 minuten gewacht-ca. 7 tot 8 x gebeld. Medewerker kwam niet met oplossing steeds bus is onderweg, ik kan hem niet bereiken en weer niet wat er is. Na 8x zegt die de A4 is dicht, op google maps stond vermeld , + 15 maar dat is geen + 75. Gooide ook meerdere keren telefoon erop en belt niet terug. Wat een hork, en wat is dit heel erg slecht geworden. Heel vaak gebruik van gemaakt, was altyd goed, maar dit slaat echt alles. Dus bedenk goed waar je aan begint !!!!

19 sierpnia 2025

Lang moeten wachten

We kwamen aan en er werden netjes fotos van je auto gemaakt en daarna kon je je auto parkeren en je sleutel inleveren. De mensen die er werken praten niet allemaal even goed Nederlands, maar wel gewoon Engels. Vervolgens brengen ze je auto weg en heeft het een half uur geduurd voor ze je naar Schiphol brachten. Toen we terug kwamen en onze koffers hadden, hebben we gebeld en zouden ze ons ophalen, vervolgens 1,5 uur gewacht voor ze ons kwamen halen, dit ivm een file, maar ze houden je niet op de hoogte dat was wel even fijn geweest. Eenmaal in de shuttlebus heeft de reis naar de garage ook nog eens 1,5 uur geduurd, wat eigenlijk 11 minuten zou moeten duren. Nu was er een deel van de weg dicht door een ongeluk en moesten we omrijden, dus dat is onmacht. Maar de chauffeur wist niet eens de weg, een mede reiziger zette google maps aan. De chauffeur heeft de auto een paar keer af laten slaan en bijna een ongeluk gemaakt. In totaal waren we dus 3 uur later pas bij de auto!! Eenmaal bij de auto aangekomen zie ik dat deze heel vies is geworden door de regen. Ik heb een overdekte parkeerplaats geboekt en de auto nog gewassen voor dat we er heen hingen, hij was dus schoon..
Dit was voor ons helaas een éénmalige optie

14 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Sinds ze zijn overgenomen, chaos! Niet doen!

Een aantal jaren geleden prima ervaring gehad, onlangs een stuk minder. Heenreis ging nog wel, maar terug was een ramp. Geen communicatie, heel lang moeten wachten en er liep maar een medewerker in het pand die nog geen Nederlands sprak ook. Onduidelijk waar de auto's stonden en hij wilde me in eerste instantie een verkeerde autosleutel meegeven. Bij terugkomst in mijn auto bleek ook het kleingeld wat ik nog had liggen verdwenen! Ik heb begrepen dat het bedrijf is overgenomen door Saüdies en dat sindsdien het een grote chaos is. Denk nog eens na voordat je hier je auto laat stallen!

7 czerwca 2025

Teleurstellend

Heel jammer dat dit bedrijf niet kan bieden wat het beloofd. En dit was helaas voor ons niet de eerste keer! terugreis 57 minuten staan wachten op de bus, twee keer gebeld, toegezegd bus komt er binnen 15-20 minuten aan. misschien een tip om voortaan eerlijk antwoord te geven dan hadden we kunnen kiezen voor een taxi bijvoorbeeld. Dit was helaas niet de eerste keer voor ons, maar wel echt de laatste keer dat we hier boeken!

3 sierpnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej