Prachtige rondreis door Thailand gemaakt met ons gezin. Alles volgens onze wensen samengesteld, goed geregeld en snelle respons bij vragen. Zeer tevreden over 333travel. Feedback ivm excursies: excurs... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Onze reis was bijna perfect! Op iedere plek werden we opgewacht door een gids en chauffeur. We hebben comfortabel gereist, alles was geregeld waardoor we optimaal konden genieten. Vooraf hebben we fij... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bij het boeken van de reis ging de communicatie zeer vlot. Aanpassingen snel doorgevoerd. Ter voorbereiding en tijdens de reis goede informatievoorziening. Met een lokale partij als aanspreekpunt ter... Zobacz więcej
Heel aangenaam verrast door en over het reisbureau. Alle contact ging heel vlot, heel snel van antwoordt bij vragen en heel flexibel voor contact. Aangezien het niet evident was voor ons ( v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
333travel is de verre reizen specialist voor reizen naar Azië, Amerika, Midden-Oosten, Afrika en Oceanië. Wij zijn specialist in rondreizen, zelf samen te stellen maatwerk reizen, fly drives, auto- en camperhuur, hotels en vele tours en excursies. 333travel. Verre reizen. Voor iedereen uniek. Travel Platinum is het luxe reislabel van 333travel en biedt unieke en onvergetelijke reizen naar exotische bestemmingen over de hele wereld, met exclusieve accommodaties en op maat gemaakte ervaringen.
Napisane przez firmę

Raoul Wallenbergplein 25A, 2404 ND, Alphen aan den Rijn, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 60% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Via Google op deze site terecht gekomen. Vriendelijke en behulpzame mensen. Denken met je mee. Fijn en betaalbaar reisvoorstel gehad. Op naar onze vakantie in september.

Odpowiedź od 333travel
Het is voor ons de 3e keer dat we bij 333travel onze reis hebben geboekt. Dit jaar heel prettig door Annelies geholpen. We hadden in februari/maart met haar al een gesprek en eigenlijk was onze reis al klaar maar door de ontwikkelingen in het oosten werden wij onzeker en hebben toen besloten om de reis nog niet te boeken. Het fijne aan het gesprek met Annelies was dat ze er alle begrip voor had. Ook toen gelijk gezegd gaan we alsnog voor deze reis dat we graag weer met haar dit wilden voorzetten. In Juni hebben wij besloten de reis toch te gaan maken en zoals beloofd met Annelies alles in orde gemaakt. Ook weer deze persoonlijke benadering van 333 travel verdiend een dikke pluim

Odpowiedź od 333travel
Vorig jaar al bij 333 travel geboekt en dat was zo goed bevallen dat we dit jaar via hun geboekt hebben.
Ze denken goed mee en luisteren goed naar onze wensen

Odpowiedź od 333travel
Fijne communicatie, vriendelijke medewerker, denkt mee, snelle reactie.

Wederom weer goed geholpen ( Michelle) bedankt. Is ieder jaar goed
Kan niet slecht bij jullie
Bernardo mossel

Odpowiedź od 333travel
Hele leuke reis naar Vietnam gehad! Vluchten, hotels en transport waren allemaal prima geregeld door 333travel

Odpowiedź od 333travel
Ik ben al jaren klant van 333 travel.
Altijd vriendelijk en goed advies voor de beste optie en de prijs is ook oké

Odpowiedź od 333travel
De persoonlijke aanpak, snelle opvolging op vragen en informatie doen het hem voor ons. Naast het mooie reisaanbod is dit de service die we zoeken, echt ontzorgt te worden geeft een gevoel van écht vakantie!
De voorpret kan beginnen!
Vicky en Ernst
N.b.: ook super dat jullie doneren aan 'Just DigIt

Odpowiedź od 333travel
Een onwijs mooi reisprogramma gekregen van 333 travel. Heel fijn dat er zoveel transfers geregeld waren. De taxis waren er ook keurig optijd. De reis door Marokko was geweldig, mooi landschap, heerlijk eten, gastvrije mensen. Vele leuke activiteiten gedaan zoals: Luchtballonvaart, Kameelrit, quadrijden, zwemmen en met een gids de weg door marrakech verkennen. Kortom een echte aanrader!!!

Odpowiedź od 333travel
Behulpzame medewerkster aan de telefoon die meedacht met het samenstellen van onze reis naar Indonesie.
Vriendelijk te woord gestaan

Odpowiedź od 333travel
Amber kan goed luisteren naar onze wensen en heeft dit vertaald naar een reis op maat.

Odpowiedź od 333travel
Meedenken, adviseren, snel schakelen, goede uitleg!
Ik heb de reis gewonnen en ondanks dat word ik gezien als boekende klant. Echt super!

Odpowiedź od 333travel
Persoonlijk contact, accuraat en snel reageren op onze vragen en kennis van zaken.
O ja, en heel vriendelijk!

Odpowiedź od 333travel
Snelle reacties en goed geluisterd naar de wensen

Odpowiedź od 333travel
We hebben al meerdere keren via 333 travel een rondreis laten regelen. Dit na volle tevredenheid. Ook voor deze reis is er goed met ons meegedacht en is er een fijn contact. Transparantie en aanpassingen in wensen zijn mogelijk.

Odpowiedź od 333travel
De beleving, Zuid-Afrika, geweldig. De reis was heel mooi samengesteld, sommige dagen te lang in de auto. Dit zou een echt verbeterpunt zijn. Kies een upgrade voor je auto, dat hebben wij niet gedaan, waarvan we echt spijt hebben.
Overnachten in super mooie locaties, waar je verwend wordt als een koning.
Als je van natuur houd, dan kun je in Zuid-Afrika je hart ophalen. Zo mooi en de dieren in hun eigen leef omgeving zien, je wilt nooit meer naar de dierentuin.
Goede bereikbaarheid, handelen vragen ook af en doen wat ze beloven. We gaan de reis nu meemaken en kunnen dan een eind oordeel geven over hun kundigheid, maar hebben daar tot nu toe aller vertrouwen in.