Reakcja na opinię
Reis van 3 weken, waarvan 11 dagen met huurauto door Kyushu. Boeking verliep soepel, evenals meedenken bij alternatieven of wijzigingen. Over het algemeen luxe tot zeer luxe hotels. Een vrij nieuwe... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ontdek Azië, Afrika en Latijns-Amerika met PANGEA Travel, dé specialist in op maat gemaakte individuele reizen sinds 2003! Of u nu droomt van een avontuurlijke rondreis, een romantische huwelijksreis of een onvergetelijke familiereis, ons ervaren team zorgt voor een unieke beleving die de essentie van elke bestemming laat zien. Met oog voor elk detail én duurzame keuzes creëren wij persoonlijke reizen die echt bij u passen. Van luxe reizen tot groepsreizen, van ontspanning tot avontuur: bij PANGEA Travel vindt u altijd de perfecte reis, volledig afgestemd op uw wensen. Waar brengt uw volgende reis u naartoe?
Jansbuitensingel 29, 6811 AD, Arnhem, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Pangea heeft ons fantastisch geholpen bij het samenstellen van onze reis. Begin juli namen we contact op voor een lastminutereis eind augustus, maar dat was geen enkel probleem. Er werd een prachtig reisprogramma samengesteld, volledig afgestemd op onze wensen. De service was uitstekend en we kijken enorm uit naar onze reis. Zeker een aanrader!

Odpowiedź od PANGEA Travel
Prima hotel , elke gids was mooi op tijd , de excursies waren zoals afgesproken.

Odpowiedź od PANGEA Travel
We hebben een geweldige vakantie gehad, alles was perfect georganiseerd door PangeaTravel. Aardige gidsen en chauffeurs, goed onderlegd en altijd stipt op tijd. China is een ingewikkeld land om te bereizen (bijvoorbeeld het boeken van trein- en entreetickets) maar dat liep dankzij Pangea allemaal op rolletjes.

Odpowiedź od PANGEA Travel
Fijne samenwerking vooraf, goed reisplan opgesteld en prima begeleiding ter plekke (Namibië).
Goede informatieverstrekking, mooie lodges, eigenlijk was alles goed geregeld.

Odpowiedź od PANGEA Travel
Dank Pangea en met name Michel voor het op korte termijn regelen van een prachtige samengestelde reis door Bali en Lombok. De samenwerking was meer dan uitstekend en daardoor hebben we een onvergetelijke 25-jarig huwelijksreis mogen ervaren.
Alles was tot in de puntjes geregeld waardoor we van alle indrukken, ervaringen en accommodaties volledig konden genieten.

Odpowiedź od PANGEA Travel
Namibië 15 dagen. Perfect geregeld, van de ontvangst op vliegveld Windhoek tot het weer inleveren van onze 4x4. De lodges waren soms wat drukker maar over het algemeen op prachtige plekken en goed uitgerust. Mooie dingen gezien, het land is niet erg op vegetariërs ingericht maar er werd altijd wel een oplossing gevonden. De dame die ons bij aankomst stond op te wachten was niet alleen geduldig, maar ze legde ook veel uit, begeleiding bij de aanschaf van E-sims, autohuur, geldwisselen, ze was geweldig! Pangea is een aanrader.

Odpowiedź od PANGEA Travel
Hele fijne manier van boeken. We hebben per mail en telefonisch contact gehad om de reis zo te plannen dat het bij onze wensen aansluit. Nathalie reageerde altijd vriendelijk en heel meedenkend. Vaak ook veel sneller dan dat wij zouden verwachten. De reis was goed geregeld en we hadden zelfs locale mensen die we konden contacten als er iets was.
Zeker een aanrader.
Reis geboekt naar Zuid Korea, zelf gereden, moeder- dochter met ruimte voor ontspanning.

Odpowiedź od PANGEA Travel
Drie weken rondreizen door Taiwan geeft je de gelegenheid uitgebreid kennis te maken met dit land. Organisatie, begeleiding en uitvoering door Pangea Travel en de lokale vertegenwoordiging waren uitstekend. Eén aanrader!

Odpowiedź od PANGEA Travel
We hadden nooit zo’n onvergetelijk reis kunnen maken naar Thailand zonder Pangea. Alles was tot in de details geregeld waardoor we totaal zijn ontzorgd en we met ons gezin van dag 1 tot dag 20 hebben genoten. Groots, intens en unforgettable ♥️

Odpowiedź od PANGEA Travel
Pangea heeft tot nu toe alle reizen tot in de details goed voor ons geregeld. De hotels sluiten helemaal aan op onze wensen, trips en tours zijn goed en slim geregeld en ze denken actief mee. De lokale agenten zijn 24 uur per dag bereikbaar en reageren super snel.

Odpowiedź od PANGEA Travel
Alles tot in de puntjes geregeld. Goede ervaring met Pangea Travel. Zou mijn vrienden enkenissen zeker aanraden van Pangea Trzvrl gebruik te maken.

Odpowiedź od PANGEA Travel
Onze reis naar de Filipijnen was perfect georganiseerd. Contact met locale vertegenwoordiger in Manilla was goed, locale gidsen en uitstekende chauffeurs waren op tijd aanwezig, behulpzaam en bij excursies inhoudelijk goed. Hotels en resorts waren van hoge kwaliteit. Voorafgaand aan de reis prettig contact met PANGEA Travel in Arnhem.

Reis naar verwachting
Strak en goed georganiseerd
Vriendelijke en vlotte communicatie

Odpowiedź od PANGEA Travel
De reis was Supergoed voorbereid, accommodaties goed gekozen en de service was top

Odpowiedź od PANGEA Travel
Super ervaring gehad door jullie. En in de boekingen goed geholpen van tevoren.
Goed en vriendelijk contact!

Odpowiedź od PANGEA Travel
De reis was tot in puntjes uitstekend geregeld!

Odpowiedź od PANGEA Travel
Pangea heeft wederom onze verwachtingen overtroffen. Uitstekende hotels met excellente service en alle transfers en vooraf geboekte excursies tot in de puntjes geregeld!

Odpowiedź od PANGEA Travel
Geweldige reis gehad in het westen van Zuid-Afrika.
Pangea weet wat we willen en staat open voor eventuele aanpassingen, heel fijn.
Goede communicatie en snelle reacties.
De reis was weer voortreffelijk, veel gezien en gedaan en het weer zat ook mee. Vriendelijke, behulpzame mensen. Heerlijke diverse hotels.
Een aanrader!

Odpowiedź od PANGEA Travel
Alles fantastisch geregeld. Mooi programma. Goede reisgidsen. Mooie en goede hotels.

Odpowiedź od PANGEA Travel
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.