Prachtige rondreis door Thailand gemaakt met ons gezin. Alles volgens onze wensen samengesteld, goed geregeld en snelle respons bij vragen. Zeer tevreden over 333travel. Feedback ivm excursies: excurs... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Onze reis was bijna perfect! Op iedere plek werden we opgewacht door een gids en chauffeur. We hebben comfortabel gereist, alles was geregeld waardoor we optimaal konden genieten. Vooraf hebben we fij... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bij het boeken van de reis ging de communicatie zeer vlot. Aanpassingen snel doorgevoerd. Ter voorbereiding en tijdens de reis goede informatievoorziening. Met een lokale partij als aanspreekpunt ter... Zobacz więcej
Heel aangenaam verrast door en over het reisbureau. Alle contact ging heel vlot, heel snel van antwoordt bij vragen en heel flexibel voor contact. Aangezien het niet evident was voor ons ( v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
333travel is de verre reizen specialist voor reizen naar Azië, Amerika, Midden-Oosten, Afrika en Oceanië. Wij zijn specialist in rondreizen, zelf samen te stellen maatwerk reizen, fly drives, auto- en camperhuur, hotels en vele tours en excursies. 333travel. Verre reizen. Voor iedereen uniek. Travel Platinum is het luxe reislabel van 333travel en biedt unieke en onvergetelijke reizen naar exotische bestemmingen over de hele wereld, met exclusieve accommodaties en op maat gemaakte ervaringen.
Napisane przez firmę

Raoul Wallenbergplein 25A, 2404 ND, Alphen aan den Rijn, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 60% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Het contact is zeer goed, en er wordt snel gehandeld op alle zaken. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.

Odpowiedź od 333travel
Wij zijn ontzettend vlot en prettig geholpen door Janette met het samenstellen van een mooie rondreis in de VS. Vanaf het begin fijn persoonlijk contact, uitgebreide heldere informatie, goede communicatie en opvolging via de mail en telefoon.

Odpowiedź od 333travel
Het is makkelijk communiceren met jullie. Er was een mooie reis samengesteld. Geen vraag was te veel, allerlei wijzigingen waren mogelijk. Je ontvangt het hele voorstel via de app en ook de overige stukken/documenten. Werkt allemaal goed.

Odpowiedź od 333travel
Dit bedrijf en speciaal de medewerker Arnold Ottens is een bijzonder goede partner voor een mooie reis. Ik raad iedereen aan met hem contact te zoeken om de perfecte reis te boeken.

Odpowiedź od 333travel
Fijn organisatie om een reis bij te boeken.Behulpzaam, meelevend, meedenkend, goede suggesties laagdrempelig qua contact en plezierige app waar reisinformatie terug is te vinden.
Minpunt was de diverse binnenlandse vluchten incl. communicatie, dit had eenvoudige gekund.

Odpowiedź od 333travel
Ik heb een offerte aangevraagd voor een reis en kreeg meteen een mail en later een telefoontje.Werd goed en snel geholpen ook toen ik van reis veranderde. Hele fijne mensen die je te woord staan en goed advies geven. Het is mijn vierde keer bij 333travelikzal altijd bij jullie blijven boeken! Bedank en gaan jullie zo door!!

Odpowiedź od 333travel
Boek al jaren bij 333Travel, snel en vriendelijk geholpen, alle vragen zijn beantwoord. Kom elk jaar weer terug, werken mensen met ervaring. Tot volgend jaar!

Odpowiedź od 333travel
Vanuit een standaardpakket, heeft 333 voor ons een mooi op onze wensen toegesneden reis gemaakt. De afzonderlijke onderdelen (w.o. hotels, trips) zien er goed uit. Documentatie en info tot nu toe goed. De communicatie met de medewerkster was erg prettig. Dus al met al prettig om op deze manier de reis voor te bereiden.

Odpowiedź od 333travel
We hebben een individuele rondreis door Sri Lanka gemaakt.
Dit was onze derde reis met 333travel en wederom perfect georganiseerd.
Er wordt niet gekeken naar wat niet kan maar naar wat allemaal wel mogelijk is. Er is heel goed geluisterd naar onze wensen en beperkingen .
Ook hulde aan de gids van de partner in Sri Lanka die goed met ons heeft meegedacht en nog leuke extra's heeft georganiseerd. Al met al weer een onvergetelijke ervaring!

Odpowiedź od 333travel
Mooi aanbod aan reizen die ook op maat zijn in te vullen. Snelle respons en op plezierige wijze geholpen Afspraak nakomen.

Odpowiedź od 333travel
Onze reis geboekt via 333 travel, zeer goed en netjes geholpen. Al je wensen kun je aan geven en ze kijken wat mogelijk is. Ze zijn erg vriendelijk niks is te veel voor ze. 333travel is echt een aanrader.

Odpowiedź od 333travel
Fijne communicatie, veel nuttige tips en meedenken om de reis zo fantastisch mogelijk te maken.

Odpowiedź od 333travel
Alles mooi geregeld ,en alles verliep ook zorgeloos en volgens afspraak. Ook voor vertrek heel behulpzaam en professioneel.

Odpowiedź od 333travel
Wat een fantastische ervaring om te boeken bij 333! Felicia luisterde echt naar onze wensen en stelde een reis samen die volledig daarop afgestemd was.
Het werd zelfs nog beter: nadat we te horen kregen dat we geen ESTA kregen voor Amerika (omdat we naar Cuba op vakantie geweest zijn), boekte Felicia meteen om naar Oost-Canada en maakte zij van een vreselijke tegenvaller een reis waarnaar we enorm uitkijken.
Ik ben al vele jaren trouwe klant en de service wordt elk jaar nog beter! Puik werk!

Odpowiedź od 333travel
Sofie heeft naar ons en goed geluisterd en zij heeft ons reis aangepast naar ons wens! En als iets niet mogelijk was, heeft Sofie andere suggesties gegeven.

Odpowiedź od 333travel
Ze hebben goed meegedacht over onze reis door Thailand. En als we iets wilden veranderen aan
Het reisvoorstel dan was dat geen probleem en werd dat geregeld. Er wordt echt wel de tijd voor je genomen.

Een leuke gezinsreis met 333travel naar Marrakech! ⭐⭐⭐⭐⭐
Wat hebben wij een fantastische reis achter de rug. Vanaf het allereerste contact met 333travel tot aan de terugvlucht vanaf Marrakech was werkelijk alles tot in de puntjes verzorgd.
We zijn met het hele gezin naar Marokko gereisd en iedereen heeft met volle teugen genoten.
Twee punten die voor ons écht het verschil maakten:
De accommodaties: Stuk voor stuk prachtig! De sfeervolle, traditionele Riads waarin we via 333travel verbleven waren een oase van rust midden in de bruisende stad. Schoon, comfortabel en ontzettend gastvrij.
De transfers: Dit liep werkelijk vlekkeloos. De privéchauffeurs stonden telkens stipt op tijd klaar, waren uiterst vriendelijk en de voertuigen waren modern en comfortabel. Het gaf ons als gezin enorm veel rust dat we hier zelf totaal geen omkijken naar hadden.
Dankzij de perfecte organisatie van 333travel hebben wij een zorgeloze en onvergetelijke vakantie gehad. Een absolute aanrader voor elk gezin dat Marokko wil ontdekken!