Ala-arvoinen asiakastuki. Vastaukset tulevat viikkojen viiveellä, ei ole luettu kysymystä ja vastataan mitä sattuu, ja heitetään vielä ylimielisiä letkautuksia, kuten 'kyllä tämä pitäisi itsekin osata... Zobacz więcej
Zoner, pitkäaikainen ja toimiva kumppani Olen ollut Zonerin asiakkaana jo useamman vuoden, ja homma toimii edelleen erinomaisesti. Vuosien varrella on tullut vastaan monenlaisia haasteita eri sivusto... Zobacz więcej
Tuki ei toimi enää viime vuosina. Joskus aikanaan vaste tuli välittömästi ja toiminta oli avuliasta. Nykyisin vastataan joskus viikolla jos viitsitään... mitä se enää auttaa jos sivusto on päivän nuri... Zobacz więcej
Hinnat noussut kolmessa vuodessa yli 50%. Nyt ilmestyi laskuja PHP lisäpalvelusta koskien netti sivua jota ei ole. Teknisesti menee "sopimusehtojen" mukaan mutta sopimusehdot on kirjoittettu mahdollis... Zobacz więcej
Olemme yrittäjän tuki netissä ja meidän kauttamme saatkin helposti käyttöösi kaiken tarvittavan omien kotisivujen tai verkkokaupan perustamiseen.
Pakkalankuja 6, 01510, Vantaa, Finlandia
Älkää allekirjoittako mitään soppareita firman kanssa. Vähintään kyseenalaiset keinot pitää asiakkaat kiinni maksuissa. Plus hinnat nykyään markkinoiden kalleimmat. EN SUOSITTELE
Palvelu käyttää huijaukselta vaikuttavia taktiikoita pitääkseen asiakkaat jumissa. Käyttäkää mitä vain toista palvelua.
En voi suositella.
Ostin domainin ja webhotellin yritykseltä. Yrityksen verkkosivuilla oleva informaatio webhotellista oli hyvin vajaavaista, ja päädyin tilaamaan webhotellin, jota en voinut tarvitsemaani tarkoitukseen käyttää.
Tyytyväisyystakuun perusteella tilausta purkaessani otin yhteyttä asiakaspalveluun. Tarvitsin vielä tilauksen purkamisen jälkeen domainia. Sopimusehtojen mukaan vain webhotellin kauppa voidaan purkaa, mikä oli kaikin tavoin ok, koska tarvitsin vielä domainia. Tämä varmistettiin minulle myös asiakaspalvelun toimesta.
Muutaman viikon kuluttua syntyi tarve päivittää domainin DNS-asetuksia. Kirjauduin Zonerin hallintapaneeliin, jossa ilmoitettiin, että domainia ei ole enää olemassa. Otin yhteyttä asiakaspalveluun, jossa kerrottiin myös domainin tilauksen olevan peruutettu. Maksoin kuitenkin täyden hinnan domainista, koska sopimusehtojen mukaan domainin tilausta ei voida peruuttaa.
Ostakaa palvelunne yrityksiltä jotka oikeasti välittävät asiakkaistaan.
Appealing pricing and works decently at fist. In the end, you get scammed into paying more and more for things you never ordered with long disputing periods about who's to blame for your increasing bills. Unsubscribing is made difficult and you will have to monitor what you're actually paying for.
Zoner is simply the worst service I have come across in a long time and I cannot recommend it to anyone.
I have had the pleasure of working with Zoner.fi. Employees are treated with the utmost respect and professionalism. The work culture promotes growth, innovation, and personal development. As an employee, I am constantly challenged to think outside the box, and I feel valued for the contributions that I make to the team. Overall, Zoner.fi is a fantastic company to work for, and I highly recommend it to anyone looking for a fulfilling career opportunity.