Bra kläder för mej som är stor men jag saknar kundreferenser.Det skulle vara bra att man skulle få veta vad andra tycker börja med det.Zalando har det.tex om varan är liten eller stor i storleken.Hur... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hemsidan är tydlig och lätt att navigera. Jag uppskattar att det finns produktmått jag behöver olika storlekar beroende på modell av samma typ av plagg. Leverans går alltid supersnabbt för mig, som lä... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Är så nöjd att jag började köpa kläder från Zizzi ,helt klar min nya favorit för klädinköp. Superfina och häftiga kläder, som är perfekta när man drar större storlek. Finns också ett fantastiskt sto... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Snabb leverans. Produkterna var ännu mer fina i verkligheten, än på bild! Såå sköna byxor och underbara kornblå toppar! Alltid nöjd med era storlekar, utseende och material! Priset är för det mesta he... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
På Zizzi älskar vi Curvy fashion! Vi designar mode till tjejer i stl. 42-56. Köp kläder i alla storlekar på Zizzi.se eller i våra butiker.
Kløvermarken 29, 7190, Billund, Dania
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Här finns fina kläder och skor ( breda skor yippie!) för oss som behöver större storlekar! Lätt att beställa och lätt om man måste returnera!

Odpowiedź od Zizzi
Super med stora storlekar till schysta priser alltid fina kampanjer och snabba leveranser

Odpowiedź od Zizzi
Lätt och smidigt att hitta på sidan. Bra leverans och betalningsalternativ

Odpowiedź od Zizzi
Jag vet vad jag får, bra kvalité, konsekvent storlek som passar nästan varje gång.

Odpowiedź od Zizzi
Det finns inte så många affärer som säljer kläder för oss så är lite större

Odpowiedź od Zizzi
Hade turen och kunde prova blusen när jag var med på personlig shopper. Fick så bra hjälp med vad som passar och hur tänka med kombinationer. Bäst av allt att kunna hämta upp i den lokala butiken där det är trevlig & hjälpsam personal. Återkommer till denna butik & handlar. Personligen tycker jag det är viktigt kunna prova kläderna på plats.

Odpowiedź od Zizzi
Köpte jeans som passar så bra och bra kvalité på sina kläder.

Odpowiedź od Zizzi
Bra passform, snygga kläder med rätt stil. Gillar Zizzis jackor. De sitter bra och är ofta a linjeformade.

Odpowiedź od Zizzi
Jag gillar era skjotor och blusar som är enkla,långa och långärmade.senaste säsongen blev inte så mycket såna produkter.
Ett förslag:testa producera med ännu mindre storlek än xs.tror blir det fler som är intresserade.

Odpowiedź od Zizzi
Det är enkelt att handlaoch en enkel hemsida. Bra med mått på varje plagg då det kan skilja mellan olika modeller, även bra att det står mått på överarmar då det spar många återköp om storlekar inte passar!

Odpowiedź od Zizzi
Älskar bara jeansen jag köpte så sköna. Snabb o smidig leverans

Odpowiedź od Zizzi
Hej, fantastisk jacka jag köpte i Zizzi. Mjuk, passar bra. Zizzi min favorit affär

Odpowiedź od Zizzi
Köpte byxor som jag lämnade i retur. Inga problem alls butiken tog emot och fixa resten . Pengarna kom nästan direkt tillbaka. Mycket smidigt.

Odpowiedź od Zizzi
I ordered with express delivery but it didn’t arrive in that time frame, unfortunately. So I no longer needed what I ordered. I ordered late in the first place, which is why I added express delivery. It wasn’t end of the world by any means but disappointing. But customer service was quick in their reply and refunded my delivery fees right away! I’m going to return my items by mail and assume it’ll go smoothly as well. I look forward to future shopping!

Odpowiedź od Zizzi
Snabb leverans. Jag gjorde även en retur eftersom jag beställt fel storlek. Fick tillbaka rätt storlek jättefort.

Odpowiedź od Zizzi
Jag fick mycket bra hjälp av Zizzi kundtjänst, tack så mycket

Odpowiedź od Zizzi
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.