Bra kläder för mej som är stor men jag saknar kundreferenser.Det skulle vara bra att man skulle få veta vad andra tycker börja med det.Zalando har det.tex om varan är liten eller stor i storleken.Hur... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hemsidan är tydlig och lätt att navigera. Jag uppskattar att det finns produktmått jag behöver olika storlekar beroende på modell av samma typ av plagg. Leverans går alltid supersnabbt för mig, som lä... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Är så nöjd att jag började köpa kläder från Zizzi ,helt klar min nya favorit för klädinköp. Superfina och häftiga kläder, som är perfekta när man drar större storlek. Finns också ett fantastiskt sto... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Snabb leverans. Produkterna var ännu mer fina i verkligheten, än på bild! Såå sköna byxor och underbara kornblå toppar! Alltid nöjd med era storlekar, utseende och material! Priset är för det mesta he... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
På Zizzi älskar vi Curvy fashion! Vi designar mode till tjejer i stl. 42-56. Köp kläder i alla storlekar på Zizzi.se eller i våra butiker.
Kløvermarken 29, 7190, Billund, Dania
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Har handlat Zizzi kläder under lång tid, alltid lika nöjd! Bra kvalitet och så lätt att beställa hem, prova och passar det inte så är det lätt att byta storlek eller skicka tillbaka. Tack Zizzi för att ni finns för oss plus size’re.

Odpowiedź od Zizzi
Har köpt många varor från er. Är väldigt nöjd med både varorna och leveranserna.

Odpowiedź od Zizzi
Bra modeller på kläderna där man tänkt till för plus size och stort urval men ofta dåligt tygval. Många tyger har en blandning av material eller blir ofta noppriga, så kläderna inte är inte hållbara i längden vilket är tråkigt både för miljön och plånboken. Höga priser med tanke på detta.
Deras kundklubb är horribel och man kan bli trakasserad av mail. En gång har jag fått 3 påminnelser om rea på 1 timme. Frekvens går inte att ställa in och man kan inte tacka nej till mail. Om man vill vara med i kundklubben måste man snällt acceptera att bli trakasserad annars får man gå ur kundklubben helt.

Odpowiedź od Zizzi
Snabb leverans. Fin tunika i bra kvalite, snygga färger. Lagom ledig i storlek.

Odpowiedź od Zizzi
Korrekt och fullständig leverans av beställningen, samt retur av kläderna och betalning av dem.

Odpowiedź od Zizzi
Det är så bra att man kan välja samma storlek varje gång. Passar perfekt. Bra paketerat för leverans. Så fint paketerat. Bra kvalite på kläderna. Mycket nöjd.

Odpowiedź od Zizzi
Lätt att beställa och skicka tillbaka om det blir fel. Snygga kläder. Trevlig personal i era affärer också

Odpowiedź od Zizzi
Har köpt kläder framför allt mina jeans i ett antal år från Zizzy Alltid lika nöjd osv storlek . ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odpowiedź od Zizzi
Snabb leverans, lätt att returnera om man inte är nöjd.
Bra kvalitet och snygga kläder.

Odpowiedź od Zizzi
Kollade storlekstabellen och tog ändå 2 storlekar större, men det var som xs, byxorna gick bara till anklarna. Trodde bättre om Zizzi då det ska vara för storväxta kvinnor.

Odpowiedź od Zizzi
Snabba leveranser med tuffa kläder även för oss som har rundare former.

Odpowiedź od Zizzi
Beställde en klänning. Jättebra kvalitet, bra pris. Beställning gick fort och smidigt.

Odpowiedź od Zizzi
Jag köpte en ballong-klänning och är som vanligt så nöjd. Storlek och färg stämmer med vad som är angivet på hemsidan. Snabb leverans... Rekommenderar Zizzi alla dagar i veckan.

Gillar generellt Zizzi.
Bra och sköna material och stor variation på storlekar dock känns kläderna lite "damiga" ibland och utbudet för oss med smal midja och stor rumpa är rätt dåligt tyvärr.
Jag har tex Zizzi-storlek S på överkroppen och XL på nedre kroppen så i stort sett alla byxor, kjolar, shorts osv men även många klänningar passar inte mig.

Odpowiedź od Zizzi
Snabb leverans ( även till Norrland 🙂) Bra o fina varovasti. Jackan satt på så bra 👍

Odpowiedź od Zizzi
Snabb leverans. Storlekar som stämmer med de mått som uppges.

Odpowiedź od Zizzi
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.