Reklamerade en kaffemaskin som var under all kritik och trotts att jag följde butikens tips så blev det inte bättre. Efter mycket om och men fick jag skicka tillbaka den för att dem skulle kolla på de... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Detta var min första beställning och jag blev positivt överraskad! Hög kvalitet på produkterna, prisvärda varor och, inte minst viktigt, en strålande kundservice. En värdig konkurrent till de stora e-... Zobacz więcej
Hej! Kastrullen är jättefin, dock gillar jag inte det platta på handtaget, det som är avsett att kunna hänga upp kastrullen. Det är bra för restauranger men inte för privat hemmabruk. Saknar även l... Zobacz więcej
Jag köpte en pizzaspade till mina föräldrar, den var en av de billigaste jag kunde hitta på internet som skickade till privatpersoner och den har väldigt god kvalitet! Jag var orolig när jag beställde... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Zerazza såg sitt första ljus år 2015. En helt ny e-handelsplattform blev resultatet när butikerna Cordon Bleu och Verner & Verner slog ihop sina webbutiker. Zerazza-butikerna Cordon Bleu och Verner & Verner är sedan länge två välkända butiker i Sverige. Cordon Bleu har funnits sedan 1974, Verner & Verner sedan 1986. Kunskap och kärlek för köksredskap & matlagning har alltid varit den viktigaste utgångspunkten för båda butikerna, vilket det är ännu idag. I samma anda går Zerazza. Vi vill att du som kund ska få en trygg och säker upplevelse på hemsidan, dukat med hållbara produkter, serverat med en service utöver det vanliga. Vi erbjuder inspiration, råd och köksprodukter i hög kvalité, som passar lika bra i hemmaköket som i restaurangköket.
Dane kontaktowe
Galvaniseringsgatan 5, 41757, Göteborg, Szwecja
- info@zerazza.com
- zerazza.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Bra service
Snabb och bra service. Ringde upp när en vara inte fanns på lager så jag fick chans att byta färg direkt och ordern gick iväg samma dag. Det enda jag har att klaga på var att färgen jag ändrade till (vinröd till röd) nog var den gräsligaste färgen jag kunde valt. En varning om att den var mer orange än röd hade varit värt en 5a i betyg. :)
Brödrost
Jag beställde brödrosten för att ge den i present 10 dagar senare. Jag har inte fått den än. beräknas komma in om en vecka.
Enkelt och snabbt !
Ganska bra hemsida, enkelt med betalningen och supersnabb leverans !
recomended
It would be five stars but one of items I ordered (sauteuse) was not available although web page showed that it was. That has delayed my purchase for total of 10 days. Few days after ordering I got mail explaining that item was delayed, and couple of days after that mail I got phone call and explanation that item was not any more offered but that there is an alternative with same price. I agreed on change and am happy with my purchase and dealing with the seller. Recomended.
Jättenöjda!
Snabb leverans, inga konstigheter och bra pris, jag är jättenöjd.
Sen leverans.
Hej. Har beställt en skärmaskin den 24/3 den 26/3 fick jag meddelande att den inte fanns i lager ( den finns i lager var info på er sida vid best.) skickas om en vecka var info i mail, så nu vet jag inte när den kommer. En vecka till ni får lev. låter lite länge tycker jag, så på min första beställning jag gör hos er kan det inte bli så positiv bedömning. Sätter en 2 * fast jag inte har slutresultatet ännu.
Kvalitet och bra service
Bra servicen och råd när jag köper bästa grillen - Big Green Egg, glad att jag blev rekommenderad att köpa Large.
Snabb och bra leverans
Snabb och bra leverans. Jag är mycket nöjd med köpet.
god service
Jag hade beställt fel storlek på glas men inga problem att ändra
Snabb leverans och min fråga besvarades snabbt.
Bra service och leverans
Bra service och snabb leverans. Råkade dock beställa dubbelt, men det var inga problem att ordna.
Snabbt och enkelt.
Det går lätt att hitta det man söker på hemsidan, snabb leverans och inget krångel alls.
Kanon.
Beställde en gryta på fredagen på måndagen kom den. Klockrent. Inget att klaga på. Snabbt levererat inget strul. Önskar alla var lika snabba som Verner & Verner.
Bra sajt - snabb leverans!
Hittade snabbt sajten när jag googlade på en viss pryl, enkelt att beställa och väldigt snabb leverans.
Presentkort
Inte så imponerande att behöva invänta ett paket med ett presentkort som man köper via nätet. Måste ju gå att kunden printar ut detta. Dessutom så skickades det med DHL och man fick hämta ut det i vårt fall i ett annat samhälle.
Doświadczenie Trustpilot