Reklamerade en kaffemaskin som var under all kritik och trotts att jag följde butikens tips så blev det inte bättre. Efter mycket om och men fick jag skicka tillbaka den för att dem skulle kolla på de... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Detta var min första beställning och jag blev positivt överraskad! Hög kvalitet på produkterna, prisvärda varor och, inte minst viktigt, en strålande kundservice. En värdig konkurrent till de stora e-... Zobacz więcej
Hej! Kastrullen är jättefin, dock gillar jag inte det platta på handtaget, det som är avsett att kunna hänga upp kastrullen. Det är bra för restauranger men inte för privat hemmabruk. Saknar även l... Zobacz więcej
Jag köpte en pizzaspade till mina föräldrar, den var en av de billigaste jag kunde hitta på internet som skickade till privatpersoner och den har väldigt god kvalitet! Jag var orolig när jag beställde... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Zerazza såg sitt första ljus år 2015. En helt ny e-handelsplattform blev resultatet när butikerna Cordon Bleu och Verner & Verner slog ihop sina webbutiker. Zerazza-butikerna Cordon Bleu och Verner & Verner är sedan länge två välkända butiker i Sverige. Cordon Bleu har funnits sedan 1974, Verner & Verner sedan 1986. Kunskap och kärlek för köksredskap & matlagning har alltid varit den viktigaste utgångspunkten för båda butikerna, vilket det är ännu idag. I samma anda går Zerazza. Vi vill att du som kund ska få en trygg och säker upplevelse på hemsidan, dukat med hållbara produkter, serverat med en service utöver det vanliga. Vi erbjuder inspiration, råd och köksprodukter i hög kvalité, som passar lika bra i hemmaköket som i restaurangköket.
Dane kontaktowe
Galvaniseringsgatan 5, 41757, Göteborg, Szwecja
- info@zerazza.com
- zerazza.com
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
varan var slut.
Svårt att betygsätta då varan var slut för tillfället och fick bara ca tider ( 1 vecka)då den kan levereras. Om detta stämmer så är jag nöjd men senare lev så hade jag köpt varan på annat ställe.
Inte så bra leveransduglighet
Vid beställning fick jag meddelande att jag skulle få varan efter några arbetsdagar. Sen kom beskedet att det skulle dröja flera veckor. Varan var slut på lagret. Tråkigt att missa en födelsedagspresent och bara kunna ta med en bild på varan till kalaset.
Inga problem
Snabb och felfrileveras. Jag kan rekommendera Verner & Verner
Enkelt och lätt
Bra hemsida. Lätt att hitta. Snabb och korrekt leverans.
Snabbt och bra
Jag uppskattar att det gick snabbt, men jag fick ingen uppdatering om att paketet hade skickats. Det är det enda problemet.
Snabbt, säkert men dyrt
Lätt att beställa men kom till leveransen som kostade villket gjorde priset likvärdigt med andra återförsäljare.
Snabb leverans bra paketerat.
svampkniv
snabb leverans och bra förpackad. svampknivarna höll hög klass .
Var snabb och bra service.
Jag fick snabbt hjälp med det jag vill och hon var trevligt. Super bra hjälp. Tack mvh michaela schaaf
Køb af Big Green Egg produkter
Jeg kan kun anbefale at handle online hios Verner & Verner. Bestillingen gik smertefrit og varen blev leveret til tiden i perfekt stand.
Eneste minus er at tillægget på fragt til Danmark er urimelig højt.
Anders Bjørn
bra produkter med snabb leverans
Kan inte säga annat att jag är mycket nöjd med servicen från detta företag och rekommenderar er till andra.
Nöjd kund
Jätte nöjd, snabb leverans och trevligt bemötande av personal med erbjudande om annan vara när den jag beställde ej fanns på lager.
Snabbt och bra
Köpte en blender till min dotter. Bra hemsida och snabb leverans. Till ett bra pris. Hon är mycket nöjd. Trevligt när allt fungerar utan minsta problem.
Bra service
Även om varan inte fanns längre så var service och återkoppling i topp
Skitfel åtgärdades bums!
Jag hade beställt en Sagaform Korkskruv Penguin metall (rekommenderas varmt) men folieskäraren som ingick var defekt. Inte Verners fel, naturligtvis, utan Sagaforms kvalitetskontroll.
Ett mejl till Verner resulterade strax i att en ny folieskärare dök upp i brevlådan. Och ändå var just skäraren en liten del av det hela. Bra, snabbt och ansvarsfullt jobbat, Verner! Hälsa Verner 2 från Leif 1
Bra men lite lång leveranstid
Jag beställde på måndagen men ordern skickades inte förrän på fredagen. Gick att hämta ut på måndagen efter. Man har vant sig vid lite snabbare leveranser nu för tiden. Annars bara bra!
Beställning gjord i mitten av juni, ännu ej fått varorna den 9 juli, alltså får jag åka på bröllop utan present?!
Visserligen fick jag trevligt bemötande när jag ringde o efterlyste min beställning, men vad hjälper det när jag får vänta så här länge på varorna. Undrar vilken kompensation jag kommer att få?? Nästa gång åker jag till en fysisk butik o shoppar mina presenter
Doświadczenie Trustpilot