Zerazza.com Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Reklamerade en kaffemaskin som var under all kritik och trotts att jag följde butikens tips så blev det inte bättre. Efter mycket om och men fick jag skicka tillbaka den för att dem skulle kolla på de... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Detta var min första beställning och jag blev positivt överraskad! Hög kvalitet på produkterna, prisvärda varor och, inte minst viktigt, en strålande kundservice. En värdig konkurrent till de stora e-... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hej! Kastrullen är jättefin, dock gillar jag inte det platta på handtaget, det som är avsett att kunna hänga upp kastrullen. Det är bra för restauranger men inte för privat hemmabruk. Saknar även l... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z przyborami kuchennymi
  2. Sprzedaż internetowa

Napisane przez firmę

Zerazza såg sitt första ljus år 2015. En helt ny e-handelsplattform blev resultatet när butikerna Cordon Bleu och Verner & Verner slog ihop sina webbutiker. Zerazza-butikerna Cordon Bleu och Verner & Verner är sedan länge två välkända butiker i Sverige. Cordon Bleu har funnits sedan 1974, Verner & Verner sedan 1986. Kunskap och kärlek för köksredskap & matlagning har alltid varit den viktigaste utgångspunkten för båda butikerna, vilket det är ännu idag. I samma anda går Zerazza. Vi vill att du som kund ska få en trygg och säker upplevelse på hemsidan, dukat med hållbara produkter, serverat med en service utöver det vanliga. Vi erbjuder inspiration, råd och köksprodukter i hög kvalité, som passar lika bra i hemmaköket som i restaurangköket.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Restnoterad så julklappen kommer inte i tid

Jag brukar handla från tretti.se men där fanns inte brödrosten som jag ville köpa i julklapp i lager så jag handlar istället från Werner & Werner. Ett mycket dåligt beslut. Jag köpte brödrosten den 13/12. Idag, 8 dagar senare, blir jag uppringd av en kvinna från Werner & Werner berättar att brödrosten är restnoterad så tyvärr kommer inte den förrän i januari någon gång. Och så berättar hon också att deras hemsida inte visar lagerstatus. Jag ber henne avboka ordern eftersom jag tänker mig hellre köpa från ett seriöst företag, men flera timmar senare har jag fortfarande inte fått bekräftelsemail att ordern är avbeställd, så det kommer jag väl också krångel med. inte ens ett förlåt från henne, ingen ursäkt alls..Verkligen, verkligen dåligt hanterat. Kan verkligen inte rekommendera Werner & Werner.

21 grudnia 2015

Undermåligt

Har betalt på produkten men inte fått någon feedback att Verner&Verner mottagit betalning, om produkten är skickad eller restnoterad och följaktligen inte heller när den förväntas dyka upp hos oss.

19 grudnia 2015
Oceniono na 2 z 5

Försening p g a saknade varor

Produkterna jag fick till slut var fina, men leveransen var kraftigt försenad med begränsad antal och utbytta produkter p g a en ouppdaterade webbplats där vissa produkter som var till salu fanns inte på lager. Vissa produkter inte ens producerades längre. Personalen var dock ångerfull och trevlig på telefon, det är V&V som har en teknisk problem som bör fixas. Smidig integration mellan lager och webbförsäljning är verksamhetskritisk för lyckad näthandel.

17 grudnia 2015
Oceniono na 3 z 5

Ej uppdaterat saldo på hemsidan

Besviken då jag kunde beställa varor på nätet men fick efter några dagar mail om att dom råkat ta slut i lager men att jag förhoppningsvis hinner få dem innan jul... Synd för då hade jag kanske valt annan butik.

16 grudnia 2015
Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans, billig frakt och superkvalitet!

Jag köpte en pizzaspade till mina föräldrar, den var en av de billigaste jag kunde hitta på internet som skickade till privatpersoner och den har väldigt god kvalitet! Jag var orolig när jag beställde att den inte skulle komma fram i tid till julafton, men jag fick sms om att den kommit fram cirka tre dagar efter jag beställt!

16 grudnia 2015
Oceniono na 2 z 5

Svarar ej på mail

Varorna kom som de skulle men det gick inte att få kontakt via mail eller telefon. Fakturan fanns inte med i paketet men jag fick aldrig svar från V&V om vad jag skulle göra. Jag hade tur som handlat via annan leverantör som förmedlade kontakt med Klarna. Oacceptabelt och oseriöst att inte svara, tycker jag.

15 grudnia 2015

Helnöjd!

Hittade enkelt den vara jag letade efter, snabb leverans. Slapp släpa på en tung gjutjärnsgryta inne i stan! Mycket nöjd!

11 grudnia 2015

Snabbt!

Mycket nöjd !
Snabb leverans & bra service ! Fina julklappar från Verner & Verner min familj ska få. God jul :)

11 grudnia 2015

Öknaby

Bra pris snabbt leverans enda nackdel att man inte kunde välja leveransort

9 grudnia 2015

nöjd!

Snabb och god service, bara handlat en gång därifrån men kommer återkomma då de fanns mycke roligt att shoppa samt att jag fick gott bemötande!

9 grudnia 2015

Allt perfekt!

Snabba svar på mail och snabb leverans.
Kan inte bli bättre! Tummen upp! 👍

8 grudnia 2015

Dålig leverans av varor.

Ni skickade min försändelse till en annan ort som ligger 10 mil ifrån min leveransadress. Jag var tvungen att köra till Arjeplog och hämta min försändelse. Sorsele har faktiskt ett eget DHL utlämningsställe där min leveransadress är. Jag är djupt besviken på ert företag och det tveksamt om jag kommer att handla någon mer gång av er. Tänker även förmedla detta till andra.
Mitt sändningsnr 6095409717

7 grudnia 2015

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej