Kolejny rok rejs z Żeglugą Wiślaną. Tym razem na "krążowniku" Haber 33. Pomimo większych rozmiarów bardzo dobrze się prowadzi. W upalne dni kabina sternika jak znalazł. Tradycyjnie jacht świetnie przy... Zobacz więcej
Mistrzostwo świata i okolic. Armator z kosmiczną wręcz wiedzą i doświadczeniem żeglarskim. Zaraża swoim entuzjazmem z miejsca. To już mój kolejny raz z Żeglugą Wiślaną i jak zwykle nie zawiodłem się.... Zobacz więcej
Trzeci rejs hausbotem z Żeglugi i z pewnością wrócę do tego armatura. Zarówno na pętli żuławskiej jak I wielkopolskiej rejsy są ciekawe, dające możliwość poznania Polski z zupełnie innej perspektywy.... Zobacz więcej
Chciałem podziękować za wspaniały weekend .Rejs jak zawsze super Łukasz oraz jego ekipa to naprawdę super ludzie nasz wyjazd był rodzinny i to nie pierwszy raz ,ale wiem też ,że nie ostatni pozdrawiam... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Żegluga Wiślana oferuje czartery jachtów motorowych na Pętli Żuławskiej, Kanale Ostródzko - Elbląskim oraz w wielu innych destynacjach
Zjednoczone Królestwo
- zeglugawislana.pl
POLECAM WYNAJEM CZARTERÓW JACHTÓW…
POLECAM WYNAJEM CZARTERÓW JACHTÓW MOTOROWYCH NA ŻUŁAWACH, WYNAJEM BEZ UPRAWNIEŃ
BARDZO MIŁA OBSŁUGA I DOBRY SPRZĘT.
POLECAM

Polecam ŻEGLUGĘ WIŚLANĄ
Polecam ŻEGLUGĘ WIŚLANĄ , ich "rejsy bez uprawnień" oraz bazę w Rybinie, to solidna i bezpieczna firma ,rejs hausebootem po lagunie weneckiej który nie mógł się odbyć w marcu (coronawirus) , żegluga wiślana zamieniła nam na rejs Wisłą środkową ,więc się z takim partnerem nie obawiamy co będzie gdyby .......,lepiej ńie zapeszać .
TKW JAWOR w JAWORZNIE-komandor Jan Urbanik

Odpowiedź od Zegluga Wislana
Polecam serdecznie z całego serca
Polecam serdecznie z całego serca! Super przygoda cisza spokój a przede wszystkim najlepszy szef na świecie! Łukasz to robi z pasją i zapałem a możecie sie o tym przekonać już w te wakacje. Zapraszamy

Spędziliśmy niezapomniane rodzinne…
Spędziliśmy niezapomniane rodzinne wakacje z Żeglugą Wiślaną! Polecam każdemu kto chce spędzić czas w otoczeniu natury i uniknąć tłumów w wakacyjnych kurortach. Ponadto świetna i przyjazna obsługa, a łódka była w bardzo dobrym stanie!

Odpowiedź od Zegluga Wislana
Polecam, pływaliśmy kilka razy po Pętli Żuławskiej i Kanale Elbląskim. W tym roku pierwszy raz startujemy na Pętlę Wielkopolski ze Ślesina. Organizacja na najwyższym poziomie a jeśli coś niespodziewanego się wydarzy to na pomoc można liczyć.
Czarter barek to świetny pomysł na wakacje.

Wspaniałe i bezpieczne wakacje
Wspaniałe i bezpieczne wakacje! Nie wiedzieliśmy , że Nasz Polska jest taka piękna zwłaszcza z pokładu hausboota.Ten wcale nie mały dom na wodzie dzielnie służył nam przez cały tydzień. Gdańsk, Elbląg, Malbork ,Śluzy na Kanale Elbląsko Ostródzkim oraz Zalew Wiślany.... Tyle fantastycznych miejsc nie zwiedzilibyśmy podróżując samochodem.Łukasz , dziękujemy i do następnego z pewnością razu!!!

Super Organisation Vermietung von Hausboote
Super Organisation, wynajem czarter jachtów motorowych barek hausbotów bez uprawnień z bazy w Rybinie - Pętla Żuławska i Kanał Ostródzko-Elbląski, z bazy w Ślesinie - Wielka Pętla Wielkopolski, z bazy w Płocku - Wisła Środkowa. Das alles funktioniert perfekt. Kann ich nur empfehlen.

Odpowiedź od Zegluga Wislana
Jak zwykle pelny profesjonalizm.Juz…
Jak zwykle pelny profesjonalizm.Juz dzisiaj informacje odnosnie czarteru hausboota w lecie.Informacje jak spedzic rejs w czasach pandemii(jezeli bedzie to mozliwe).Dlatego czekamy jak co roku na spotkanie z Lukaszem i jego nizawodnymi barkami w Rybinie.Czekamy na te urocze znajome i nowe miejsca na Zalewie Wislanym,petli zulawskiej ,kanale Elblaskim i na jeziorach.

Odpowiedź od Zegluga Wislana
Świetnie spędzone wakacje na wynajętej…
Świetnie spędzone wakacje na wynajętej barce! Można popływać i odpocząć wśród natury, mimo braku uprawnień! Polecam!

Oooo Ohooo
Pierwszy raz na barce, pierwszy raz na morzu... Wspaniale spędzone chwile 😊Załoga idealnie dobrana, Łukasz pełen profesjonalizm, barka dobrze wyposażona, piękne widoki, zero nudy...
Jeden "minus" - czas płynie tu zbyt szybko 🙁
Musisz coś z tym zrobić Łukaszu 😉 A tak na poważnie dziękuję za wyrozumiałość i mega udany urlop.
Pozdrawiam Bella 😉

Ahoj Przygodo!
Pętla żuławska zachwyca, a Łukasz sprawia, że żegluga po niej zmienia się w magiczną wyprawę. Godny polecenia dla nowicjuszy i wyjadaczy. Do następnego!

Wspaniała obsługa
Wspaniała obsługa, znakomite barki i Bardzo wysoki standard wykończeń. Na pewno wrócimy za rok bo na prawdę warto.

Firma godna zaufania.
Bardzo dobrze wyposażone barki, świetna obsługa klienta. Firma zdecydowanie godna polecenia.

Odpowiedź od Zegluga Wislana
Robiliśmy w sierpniu pętlę Żuław na…
Robiliśmy w sierpniu pętlę Żuław na weekendzie 820. Bardzo udany tydzień. Pętla oferuje duzo ciekawych miejsc - zwiedziliśmy Gdańsk, Elbląg i Malbork. Oprócz atrakcji miejskich. również dużo walorów przyrodniczych, a zwłaszcza wodnego ptactwa. Żuławski krajobraz też na pewno godny zobaczenia. Wielkie dzięki dla "Żeglugi Wiślanej", a w szczególności dla Łukasza. Barka dobrze przygotowana i wyposażona we wszystko, co potrzebne na tydzień pływania. "Weekend" obszerny w środku i kokpit też bardzo duży. Łatwe manewrowanie. Łukasz Krajewski- widać, że ten biznes prowadzi nie od dziś - wszystko wytłumaczył i pomógł, w bardzo miłej atmosferze :). Z pewnością firma godna polecenia!

Kanał Elbląski
Barką popłynęliśmy pierwszy raz. Łukasz nas solidnie przeszkolił - kapitana i jego żeńską załogę :) Daliśmy radę! Omówił z nami dokładnie całą trasę. Odpowiadał na nasze pytania podczas rejsu.
Wybraliśmy Kanał Elbląski i pochylnie - pływanie barką po trawie. Malownicze tereny, przepiękne krajobrazy, niezapomniane wspomnienia. POLECAM!
Ania z rodziną

Odpowiedź od Zegluga Wislana
houseboat to wspaniały sposób…
houseboat to wspaniały sposób wypoczynku . Odkrycie tej formy rekreacji zawdzięczamy Łukaszowi Krajewskiemu i jego firmie "Żegluga wiślana" . My (z żoną Elżbietą) zupełne "szczury lądowe" staliśmy się zapalonymi wodniakami dzięki szkoleniom Lukasza i flocie jego łódek .
Bardzo polecamy
Ela i Tomek Langie

Czerter bez patentu Pętla Żuławska
Czarterowaliśmy jacht bez patentu z bazy w Rubinie. Łódź jest świetnie wyposażona prysznic z ciepłą wodą, toaleta czy lodówka na pokładzie to nie ocenione atuty.Właściciel
bardzo pomocny, na całej trasie można się czuć bezpiecznie. Pętla Żuławska to wspaniałe widoki i wypoczynek na łonie natury. Wszystkim bardzo polecam!