Zegluga Wislana Recenzje

4,9

Kolejny rok rejs z Żeglugą Wiślaną. Tym razem na "krążowniku" Haber 33. Pomimo większych rozmiarów bardzo dobrze się prowadzi. W upalne dni kabina sternika jak znalazł. Tradycyjnie jacht świetnie przy... Zobacz więcej

Mistrzostwo świata i okolic. Armator z kosmiczną wręcz wiedzą i doświadczeniem żeglarskim. Zaraża swoim entuzjazmem z miejsca. To już mój kolejny raz z Żeglugą Wiślaną i jak zwykle nie zawiodłem się.... Zobacz więcej

Trzeci rejs hausbotem z Żeglugi i z pewnością wrócę do tego armatura. Zarówno na pętli żuławskiej jak I wielkopolskiej rejsy są ciekawe, dające możliwość poznania Polski z zupełnie innej perspektywy.... Zobacz więcej

Chciałem podziękować za wspaniały weekend .Rejs jak zawsze super Łukasz oraz jego ekipa to naprawdę super ludzie nasz wyjazd był rodzinny i to nie pierwszy raz ,ale wiem też ,że nie ostatni pozdrawiam... Zobacz więcej

1. Usługi biznesowe

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Żegluga Wiślana oferuje czartery jachtów motorowych na Pętli Żuławskiej, Kanale Ostródzko - Elbląskim oraz w wielu innych destynacjach

Doskonała

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 16

Napisz recenzję

Udane wakacje

Witam
W lipcu zeszłego roku razem ze szwagrem naszymi rodzinami i gronem znajomych mieliśmy ogromną przyjemność poznać urokliwy kawałek Polski z pokładu Oli I Ani obie łodzie zapewniają pełen komfort podróżowania i posiadają wszystko co jest potrzebne w rejsie i mieszkaniu na wodzie są bardzo wygodne Przekazane informacje podczas szkolenia pozwalają na spokojne sterowanie oraz wykonywanie wszystkich manewrów na wodzie a od strony Łukasza można zawsze liczyć na pomoc nawet w sprawach nie związanych z rejsem. Zdecydowanie polecamy korzystanie z usług Żeglugi Wiślanej
Pozdrawiamy Szwagry:)

1 stycznia 2021

Odpowiedź od Zegluga Wislana

Ahoj Piotrze! Po spotkaniu z Wami poczułem się jak trzeci szwagier :-) Musimy to powtórzyć - koniecznie! Propozycje kolejnych wyjazdów znajdziesz na www.zeglugawislana.pl - wynajem czarter jachtów motorowych barek hausbotów bez uprawnień z bazy w Rybinie - Pętla Żuławska i Kanał Ostródzko-Elbląski, z bazy w Ślesinie - Wielka Pętla Wielkopolski, z bazy w Płocku - Wisła Środkowa

Fajna wyprawa w gronie przyjacół Gorąco…

Fajna wyprawa w gronie przyjacół Gorąco polecam wszystkim

Robert

9 grudnia 2020

Odpowiedź od Zegluga Wislana

Bardzo dziękuję! Do zobaczenia następnym razem!
Zapraszam na moją stronę www.zeglugawislana.pl Na stronie przypomnisz sobie wszystkie moje propozycje - wynajem czarter jachtów motorowych barek hausbotów bez uprawnień z bazy w Rybinie - Pętla Żuławska i Kanał Ostródzko-Elbląski, z bazy w Ślesinie - Wielka Pętla Wielkopolski, z bazy w Płocku - Wisła Środkowa

Pływaliśmy w tym roku po Żuławach z…

Pływaliśmy w tym roku po Żuławach z całą rodziną. Łódka była przestronna , dla 4 osób dużo miejsca. Szlaki piękne. Serwis bardzo dobry . Nawet podczas awarii szybka reakcja. Polecam

6 grudnia 2020

Odpowiedź od Zegluga Wislana

Ahoj Krzysztof! Bardzo Ci dziękuje za rzetelną opinię. Staram się reagować jak najszybciej. Wtedy moi Goście mają bezproblemowe wakacje, a ja spokojny sen. Cieszę się, że to doceniłeś.
Zatem zapraszam na kolejne eskapady. Wszystkie moje propozycje - wynajem czarter jachtów motorowych barek hausbotów bez uprawnień z bazy w Rybinie - Pętla Żuławska i Kanał Ostródzko-Elbląski, z bazy w Ślesinie - Wielka Pętla Wielkopolski, z bazy w Płocku - Wisła Środkowa - znajdziesz na www.zeglugawislana.pl

Pomysł popłynięcia pętlą Żuławską…

Pomysł popłynięcia pętlą Żuławską kiełkował w mojej głowie od kilku lat. Pomogła trochę pandemia, ale z perspektywy czasu nie żałuję. Przepiękna dzika przyroda, spokojne urokliwe trasy i komfortowe jacht. Spędziliśmy wspaniały tydzień. Dawno tak nie wypoczęliśmy. Jeszcze słowo obsłudze. Bardzo przyjacielska, profesjonalna i uczynna. Świetne przygotowanie do rejsu, przydatne mapy, szkolenie z obsługi jachtu i kilkudziesiecio minutowym rozpływaniem. Nawet mniej doświadczony Skiper może czuć się bezpiecznie i pewnie. Serdecznie i szczerze polecam. Jacek

4 grudnia 2020

Odpowiedź od Zegluga Wislana

Na tym mi zależało Jacek. Żeby Gość czuł się bezpiecznie i komfortowo. Dlatego z KAŻDYM pływam, niezależnie od stopnia, nawet jeżeli to jest kapitan żeglugi wielkiej. Cieszę się, że Wam się podobało i zapraszam na kolejne przygody. Na mojej stronie www.zeglugawislana.pl znajdziesz wszystkie moje propozycje - wynajem czarter jachtów motorowych barek hausbotów bez uprawnień z bazy w Rybinie - Pętla Żuławska i Kanał Ostródzko-Elbląski, z bazy w Ślesinie - Wielka Pętla Wielkopolski, z bazy w Płocku - Wisła Środkowa

Zaczęliśmy od Pętli Żulawskiej i w tym…

Zaczęliśmy od Pętli Żulawskiej i w tym roku planujemy następne trasy na barce. Super pomysł na wakacje. Cisza , spokój i kontakt z naturą. Standard łodzi bardzo dobry, jest wszystko co potrzeba , do tego bardzo czysto i przytulnie. W Chorwacji nasza łódka nie była taka elegancka :). Ważny jest tez stały kontakt z właścicielem, w sytuacjach awaryjnych można liczyć na konsultację , a u nas to wystarczyło aby rozwiązać mały kłopot. Jednym słowem POLECAM !!!

4 grudnia 2020

Odpowiedź od Zegluga Wislana

Ahoj Joasiu! Bardzo dziękuję. Staram się ja i moja ekipa, żeby odczucia Gości były takie jak Twoje i Twojej Załogi. Jesteście na wakacjach. Ma być fajnie, bezproblemowo, jacht przygotowany. Jeszcze raz dziękuję, że to doceniacie. Następnym razem możecie liczyć na tak samo dobrą obsługę. Na mojej stronie www.zeglugawislana.pl znajdziesz wszystkie moje propozycje - wynajem czarter jachtów motorowych barek hausbotów bez uprawnień z bazy w Rybinie - Pętla Żuławska i Kanał Ostródzko-Elbląski, z bazy w Ślesinie - Wielka Pętla Wielkopolski, z bazy w Płocku - Wisła Środkowa

Idealna organizacja

Idealna organizacja, łódka bardzo dobrze wyposażona - lepiej niż niektóre apartamenty. Trasa Rybina Elbląg Malbork Tczew Gdańsk Rybina idealna na tydzień.

3 grudnia 2020

Odpowiedź od Zegluga Wislana

Serdecznie dziękuję i zapraszam na kolejne dobrze przygotowane trasy. Znajdziesz je na mojej stronie www.zeglugawislana.pl - wynajem czarter jachtów motorowych barek hausbotów bez uprawnień z bazy w Rybinie - Pętla Żuławska i Kanał Ostródzko-Elbląski, z bazy w Ślesinie - Wielka Pętla Wielkopolski, z bazy w Płocku - Wisła Środkowa

Bardzo fajna alternatywa np dla żagli

Bardzo fajna alternatywa np dla żagli. Bezpieczna i zwrotna barka szczególnie dla tych co nie bardzo lubią spędzać wakacje na wodzie. Polecam.

1 września 2020

Odpowiedź od Zegluga Wislana

Hausboty lepiej sprawdzają się na rzekach i kanałach. Na mojej stronie www.zeglugawislana.pl znajdziesz wszystkie moje propozycje - wynajem czarter jachtów motorowych barek hausbotów bez uprawnień z bazy w Rybinie - Pętla Żuławska i Kanał Ostródzko-Elbląski, z bazy w Ślesinie - Wielka Pętla Wielkopolski, z bazy w Płocku - Wisła Środkowa

Beautiful trip!

15 sierpnia 2020

Dzięki Michał
Proponuję popływaj wirtualnie po mojej stronie www.zeglugawislana.pl Na stronie przypomnisz sobie wszystkie moje propozycje - wynajem czarter jachtów motorowych barek hausbotów bez uprawnień z bazy w Rybinie - Pętla Żuławska i Kanał Ostródzko-Elbląski, z bazy w Ślesinie - Wielka Pętla Wielkopolski, z bazy w Płocku - Wisła Środkowa

Pętla Żuławska

Wspaniałe przeżycia obcowania z naturą, kąpieli w Nogacie. Jednym słowem – pełen relaks.
Dzięki Łukasz za miłą i fachową obsługę oraz niezawodny sprzęt.
Jeszcze do Ciebie wrócimy!

4 sierpnia 2020

Odpowiedź od Zegluga Wislana

To ja bardzo dziękuję Tobie i Twojej Załodze za to, że byliście na pokładzie Żeglugi Wiślanej. Następne trasy też Wam się spodobają. Zobacz WPW na http://zeglugawislana.pl/trasy/wielka-petla-wielkopolski-czartery-barek.html oraz inne trasy

Bardzo przyjemny tydzień wypoczynku na…

Bardzo przyjemny tydzień wypoczynku na jachcie na Żuławach Wiślanych. Piękne krajobrazy, pływanie, ogniska i, przede wszystkim, bardzo dobrze wyposażony i wygodny jacht wynajęty (bez konieczności posiadania uprawnień) od firmy Żegluga Wiślana. Polecam!

Firma Żegluga Wiślana oferuje wynajem jachtów motorowych, barek i hausbotów bez uprawnień. Możliwość odbioru z bazy w Rybinie - Pętla Żuławska i Kanał Ostródzko-Elbląski, z bazy w Ślesinie - Wielka Pętla Wielkopolski oraz z bazy w Płocku - Wisła Środkowa.

4 maja 2020

Odpowiedź od Zegluga Wislana

Dziękuję Marysiu Tobie i Twoim Rodzicom za wieloletnie wspieranie Żeglugi Wiślanej. W tym roku znów się widzimy na Środkowej Wiśle - szczegóły trasy na stronie www.zeglugawislana.pl Na stronie przypomnisz sobie wszystkie moje propozycje - wynajem czarter jachtów motorowych barek hausbotów bez uprawnień z bazy w Rybinie - Pętla Żuławska i Kanał Ostródzko-Elbląski oraz nowe z bazy w Ślesinie - Wielka Pętla Wielkopolski, z bazy w Płocku - Wisła Środkowa

Pętla Żuławska

Pętla Żuławska. Czarter jachtów motorowych ok. Łódki czyste, sprawne. Trasa malownicza. Trochę niski poziom wody, ale były sonary.

4 maja 2020

Odpowiedź od Zegluga Wislana

Ahoj Marek! Dziękuję i zapraszam znowu. Z wodą jak widać zmiennie, ale daliście radę! Teraz przypomnij sobie odwiedzone miejsca - popływaj wirtualnie po mojej stronie www.zeglugawislana.pl Na stronie przypomnisz sobie wszystkie moje propozycje - wynajem czarter jachtów motorowych barek hausbotów bez uprawnień z bazy w Rybinie - Pętla Żuławska i Kanał Ostródzko-Elbląski oraz nowe z bazy w Ślesinie - Wielka Pętla Wielkopolski, z bazy w Płocku - Wisła Środkowa

Excellent!

That was really an amazing experience. I highly recommend Zegluga Wislana!

8 kwietnia 2020

Odpowiedź od Zegluga Wislana

Dziękuję Sebastian. Zajrzyj proszę na www.zeglugawislana.pl Na stronie przypomnisz sobie wszystkie moje propozycje - wynajem czarter jachtów motorowych barek hausbotów bez uprawnień z bazy w Rybinie - Pętla Żuławska i Kanał Ostródzko-Elbląski oraz nowe z bazy w Ślesinie - Wielka Pętla Wielkopolski, z bazy w Płocku - Wisła Środkowa

Professional Service

3 kwietnia 2020

Odpowiedź od Zegluga Wislana

Thx. See you again. Teraz popływaj wirtualnie po mojej stronie www.zeglugawislana.pl Na stronie przypomnisz sobie wszystkie moje propozycje - wynajem czarter jachtów motorowych barek hausbotów bez uprawnień z bazy w Rybinie - Pętla Żuławska i Kanał Ostródzko-Elbląski oraz nowe z bazy w Ślesinie - Wielka Pętla Wielkopolski, z bazy w Płocku - Wisła Środkowa

zaliczyliśmy trasę z bazy w Rybinie

zaliczyliśmy trasę z bazy w Rybinie - Pętla Żuławska i z bazy w Ślesinie - Wielka Pętla Wielkopolski. Obydwa rejsy - rewelacja. Jachty sprawne, dobrze utrzymane. Czarter od Łukasza to czysta przyjemność. Potrafi podpowiedzieć, poradzić i robi to w bardzo miły sposób. Polecam Żeglugę Wiślaną, jako sposób na piękne wakacje.
Roman

1 kwietnia 2020

Odpowiedź od Zegluga Wislana

Roman! Bardzo mi było gościć Ciebie i Twoją załogę na moich jachtach. Zapraszam do kolejnych miejsc - w Płocku i Bydgoszczy. Póki co, zostań w domu i popływaj wirtualnie po mojej stronie www.zeglugawislana.pl Na stronie przypomnisz sobie wszystkie moje propozycje - wynajem czarter jachtów motorowych barek hausbotów bez uprawnień z bazy w Rybinie - Pętla Żuławska i Kanał Ostródzko-Elbląski oraz nowe z bazy w Ślesinie - Wielka Pętla Wielkopolski, z bazy w Płocku - Wisła Środkowa

Profesjonalnie

Profesjonalnie , Bezpiecznie , Komfortowo

31 marca 2020

Odpowiedź od Zegluga Wislana

Dziękuję Janku! Zapraszam do kolejnych miejsc. Póki co, zostań w domu i popływaj wirtualnie po mojej stronie www.zeglugawislana.pl Na stronie przypomnisz sobie wszystkie moje propozycje - wynajem czarter jachtów motorowych barek hausbotów bez uprawnień z bazy w Rybinie - Pętla Żuławska i Kanał Ostródzko-Elbląski oraz nowe z bazy w Ślesinie - Wielka Pętla Wielkopolski, z bazy w Płocku - Wisła Środkowa

Super doświadczenie

Super doświadczenie. Profesjonalna obsługa. Polecam

31 marca 2020

Odpowiedź od Zegluga Wislana

Ahoj Marcin! Dziękuję i zapraszam znowu. Teraz popływaj wirtualnie po mojej stronie www.zeglugawislana.pl Na stronie przypomnisz sobie wszystkie moje propozycje - wynajem czarter jachtów motorowych barek hausbotów bez uprawnień z bazy w Rybinie - Pętla Żuławska i Kanał Ostródzko-Elbląski oraz nowe z bazy w Ślesinie - Wielka Pętla Wielkopolski, z bazy w Płocku - Wisła Środkowa

Warto by było zaliczyć po Pętli…

Warto by było zaliczyć po Pętli Żuławskiej Wielką Pętle Wielkopolską.
Zobaczymy co pokaże czas.
Pozdrawiam , do zobaczenia Julian.

Odpowiedź od Zegluga Wislana

Pewnie, że tak Julian. Ale wcześniej Wisła i próg w Kozienicach. Teraz pójdzie jak po maśle ;-)
Dziękuję Ci za wszystkie Twoje rejsy, z kolegami i rodziną. Póki co uważaj na siebie i popływaj wirtualnie po mojej stronie www.zeglugawislana.pl Na stronie przypomnisz sobie wszystkie moje propozycje - wynajem czarter jachtów motorowych barek hausbotów bez uprawnień z bazy w Rybinie - Pętla Żuławska i Kanał Ostródzko-Elbląski oraz nowe z bazy w Ślesinie - Wielka Pętla Wielkopolski, z bazy w Płocku - Wisła Środkowa

Pływałem kilka razy korzystając z …

Pływałem kilka razy korzystając z czarteru jachtów motorowych barek hausbotów
Pętla Żuławska Rodan Laguna Wenecka pełen szacun !!!!!!!!
Pozdrawiam Franciszek

Odpowiedź od Zegluga Wislana

Ahoj Franciszek! Wkrótce znowu się widzimy na Żuławach. Zapraszam też do kolejnych miejsc. Zostań w domu i popływaj wirtualnie po mojej stronie www.zeglugawislana.pl Na stronie przypomnisz sobie wszystkie moje propozycje - wynajem czarter jachtów motorowych barek hausbotów bez uprawnień z bazy w Rybinie - Pętla Żuławska i Kanał Ostródzko-Elbląski, z bazy w Ślesinie - Wielka Pętla Wielkopolski, z bazy w Płocku - Wisła Środkowa

Korzystałem wielokrotnie z Hausbootów …

Korzystałem wielokrotnie z Hausbootów Żeglugi Wiślanej. Super łódki dla rodziny. Bardzo wygodne dla 4 osób ale też dla 6 (choć trochę mniej wygodne). Trasy oferowane przez armatora są super. Szczególnie polecam Żuławy. Cena przystępna, a wspaniałe wrażenia i potem wspomnienia gwarantowane.W ogóle ten sposób spędzania urlopu jest wspaniały. W przypadku mojej Żony i moim zaowocowało to wydaniem książki "Wpuszczeni w kanał" :) Polecam - Stefan Zubczewski

Odpowiedź od Zegluga Wislana

Stefan Ty to już jesteś weteranem ŻW i to nie tylko ze względu na wiek ;-) Bardzo mile wspominam Twoją i Zosi obecność na pokładach moich jednostek, tym bardziej, że zaczynałeś ze mną od samego początku moich czarterów. Teraz zostań w domu i popływaj wirtualnie po mojej stronie www.zeglugawislana.pl Na stronie przypomnisz sobie wszystkie moje propozycje - wynajem czarter jachtów motorowych barek hausbotów bez uprawnień z bazy w Rybinie - Pętla Żuławska i Kanał Ostródzko-Elbląski, z bazy w Ślesinie - Wielka Pętla Wielkopolski, z bazy w Płocku - Wisła Środkowa

Hello Łukasz.

Hello Łukasz.
Dzięki za 7 rewelacyjnych dni!!!
Do następnego razu !!! Thx

Hello Tomasz!
To ja dziękuję i zapraszam do kolejnych miejsc. Zostań w domu i popływaj wirtualnie po mojej stronie www.zeglugawislana.pl Na stronie przypomnisz sobie wszystkie moje propozycje - wynajem czarter jachtów motorowych barek hausbotów bez uprawnień z bazy w Rybinie - Pętla Żuławska i Kanał Ostródzko-Elbląski, z bazy w Ślesinie - Wielka Pętla Wielkopolski, z bazy w Płocku - Wisła Środkowa