Banner for Zappie

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Zeer leuke ervaring, mijn kleinzoon kan net lezen en leest de handleiding hardop, hij leert gestructureerd werken ( kijkt eerst na of alles er wel correct in zit. Maakt met onze hulp (supervisie) het... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Laatst onze derde box ontvangen en het was weer een hit! We hebben lang getwijfeld tussen een Amerikaanse tegenhanger en Zappie en uiteindelijk toch voor Zappie gekozen. Geen enkele spijt van. Het i... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De eerste box van Zappie was alvast een topervaring. Mijn tienerdochter stak het draaikunstbouwwerk snel in elkaar en maakte na het monteren wat kunstwerkjes ermee. Twee vliegen in een klap dus: techn... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

De ideeen zijn zeker erg leuk. Maar het uiteindelijke resultaat was steeds een beetje teleurstellend. Onderdeeltjes die stroef lopen, snel afbreken, niet goed blijven zitten. Waardoor het harde werk... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z zabawkami dla dzieci
  2. Producent zabawek

Napisane przez firmę

Bij Zappie geloven we dat elk kind een maker is. Daarom bezorgen we elke maand een verrassingsbox vol duurzaam en educatief speelgoed waarmee kinderen zelf hun eigen speelgoed bouwen. Van een coole vliegtuigschieter tot de draaikunst met verf, elke box combineert spel, wetenschap en techniek op een manier die kinderen uitdaagt én echt leuk vinden. Zappie is er voor ouders (en grootouders) die hun kinderen willen stimuleren om nieuwsgierig, creatief en zelfverzekerd te worden, zonder uren zelf iets te hoeven bedenken of materialen bij elkaar te zoeken. Alles wat je nodig hebt zit in de box: duurzame materialen, duidelijke stap-voor-stap instructies en leuke verhalen over onze wetenschap en techniek. Onze missie? Kinderen inspireren om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te ontdekken met hun handen. Zelf bouwen, experimenteren en spelen. Sluit je aan bij honderden ouders die maandelijks kiezen voor gemak, kwaliteit en plezier. Ontdek Zappie en maak van jouw kind een échte maker!

Dane kontaktowe

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Super leuk!

Onze eerste ontvangen box was niet wat we er van hadden verwacht. Nadat ik hier een matige review had geschreven nam het bedrijf Zappie contact met me op. Dit was een hele fijne communicatie. Er bleek een klein productie foutje in het speeltje te zitten waardoor het niet goed functioneerde. Na heel fijn contact hebben wij kosteloos een nieuw pakket mogen ontvangen waar we zeer tevreden over waren. Mijn zoontje was super blij met de pingpong schieter die hij helemaal zelf in elkaar heeft gezet (mijn zoontje is 6 jaar)

Dikke 5 sterren waard. Super fijne communicatie en super vriendelijk en meedenkend.

Hoi Laura,

Bedankt dat je je ervaring deelt. Fijn om te horen dat je het concept leuk vindt en dat de bezorging en het opzeggen soepel gingen.

Jammer dat je de kwaliteit van het speelgoed niet helemaal vindt passen bij de prijs. We werken bewust met duurzame materialen en besteden veel aandacht aan het creatieve en leerzame aspect van elke Zappiebox.

Ik heb je een mailtje gestuurd om te kijken hoe we dit samen kunnen verbeteren.

Met creatieve groet,

Team Zappie

Uitdagend en leuk!

De kinderen vonden het echt heel leuk. Ze kregen de vliegtuig schieter, dat hoopten ze al. Er staat vijf+ op de doos, mijn kids zijn 8 en 9, ze vonden het nog best lastig! Maar dan is het uiteindelijk heel leuk dat het dan samen lukt.

Odpowiedź od Zappie

Zo leuk dat het samen gelukt is en de vliegtuigschieter in de smaak viel! Bedankt voor het delen van jullie ervaring

Leuk concept

Leuk concept! eerste box was beat box. Had iets meer geluid uit mogen komen. Idee is heel leuk maar dan valt het tegen als er niet echt geluid klinkt uit de beat box op de tik na.
Kijken uit naar de volgende box

5 lipca 2025

Odpowiedź od Zappie

Leuk dat jullie enthousiast zijn over het concept! We nemen je feedback over de beat machine mee voor toekomstige verbeteringen.

Top kwaliteit en service

Kwalitatief goed speelgoed. Die de kinderen zelfstandig in elkaar kunnen zetten. Indien er iets ontbreekt hoef je maar te bellen en ze weten wat je nodig hebt en sturen het na. Heel professioneel.

Odpowiedź od Zappie

Bedankt voor de complimenten over onze service en kwaliteit! Daar doen we het voor.

Leuk, innovatief, leerzaam, prijzig

Ik vond het een heel mooi product. Het boekje klopte niet helemaal, maar we kwamen er samen uit. Ons kind kon zelfstandig een heel groot eind komen. Leuk, innovatief, maar anderzijds vond ik de prijs wel aan de hoge kant. Begrijpelijk, maar het heeft voor ons meegespeeld dat we geen abonnement afsloten.

Wij hadden de grijper. Een van de aantallen klopte volgens mij niet.

Odpowiedź od Zappie

Wat gaaf dat je kind zoveel zelf kon doen! En dank voor je eerlijke feedback over het boekje en de prijs. Zou je kunnen vertellen over welke Zappiebox het gaat? Dan kunnen we het boekje aanpassen.

Update: bedankt voor het doorgeven. Hier gaan we mee aan de slag.

Oceniono na 4 z 5

Jammer je doet een proefabonnement…

Jammer je doet een proefabonnement noemt daar expliciet bij dat het om dat aanbod gaat( de robot) en dan komt er 3 keer de verfmolen. Alles terug gestuurd wat wel een compliment verdiend. Na 1 telefoontje alles geregeld en mijn geld terug gekregen

17 czerwca 2025

Odpowiedź od Zappie

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We vinden het ontzettend jammer dat je onze proefbox zo hebt ervaren.

Je had bij ons drie keer een proefbox besteld, waardoor je inderdaad ook drie boxen hebt ontvangen. Bij het proefabonnement gaat het om een verrassingbox: elke maand stellen we een ander leuk en leerzaam project samen op het gebied van wetenschap en techniek. We vinden het jammer dat dit niet helemaal duidelijk was, en dat je daardoor teleurgesteld was. Daarom hebben we, na jouw telefoontje, meteen gehandeld en ervoor gezorgd dat alles netjes is teruggestuurd en het volledige bedrag is terugbetaald.

We hebben geprobeerd om deze ervaring zo goed mogelijk op te lossen en vinden het erg jammer dat je het alsnog als negatief hebt ervaren. Ons doel is om kinderen en hun (groot)ouders een verrassende en leuke leerervaring te bieden. Daarom zullen we onze service en communicatie hierop zoveel mogelijk verbeteren.

met creatieve groet,

Zappie

Het is een heel mooi speelgoed om

Het is een heel mooi speelgoed om
Te bouwen maar wel frágil. Het was snel iets afgebroken

Odpowiedź od Zappie

Fijn om te horen dat jullie het mooi speelgoed vinden. Wat jammer dat er iets afgebroken is; we werken continu aan sterkere designs. Mooi dat het bouwen verder leuk was!

Oceniono na 5 z 5

De boxen werden vol enthousiasme door…

De boxen werden vol enthousiasme door de 6/7 jarige ontvangen en .mee geknutseld. Ik denk ook prima voor deze leeftijd. Wel waren jullie elke keer té vlot met verzenden. 3 pakketten in ruim 2 maanden was wat snel. Verder prima initiatief.

Odpowiedź od Zappie

Super om te horen dat de kinderen zo enthousiast waren! Het is inderdaad niet helemaal goed gegaan met de verzendfrequentie zie ik. Normaliter ontvang je elke maand 1 box. Dat hebben we voor je aangepast.

Doordacht speelgoed

Doordacht speelgoed.
Eén ster minder omdat een onderdeel gebroken aankwam.
Maar daar werd snel op geanticipeerd.
Vervanging is onderweg.

4 lipca 2025

Odpowiedź od Zappie

Bedankt voor je mooie woorden over de Zappiebox, Henny! Wat jammer om te horen dat een onderdeel gebroken aankwam. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We nemen graag contact met je op om dit samen op te lossen en je een nieuw onderdeel toe te sturen.

Leuke eerste box ontvangen

Leuke eerste box ontvangen, goede levering en de kinderen vonden het helemaal geweldig

2 lipca 2025

Odpowiedź od Zappie

Wat leuk om te horen dat de eerste box zo in de smaak viel! We worden er blij van dat de kinderen het geweldig vonden. Veel plezier met de volgende Zappieboxen!

Vriendelijke service

Vriendelijke service. Helaas voor mijn zoon zijn deze bouwwerken voor hem te eenvoudig. Hij vond het wel heel erg leuk om te doen. De doelgroep is passend kloppend.

8 lipca 2025

Odpowiedź od Zappie

Bedankt voor je mooie review en je feedback. Fijn om te horen dat je zoon het leuk vond om te bouwen. We herkennen je punt en hebben de ambitie om in de toekomst een tweede lijn te ontwikkelen met meer uitdaging voor oudere kinderen. Hopelijk tot dan!

Oceniono na 5 z 5

Ik ben erg blij met de zappiebox

Ik ben erg blij met de zappiebox.
Goed aangeleverd en netjes verpakt in een stevig doosje werd het bezorgd.
De werkwijze was duidelijk in een stappenplan aangegeven zodat we succesvol konden bouwen.
Erg leuk om mijn kleinkinderen nu eens geen kant en klaar cadeau te geven maar iets wat hij met wat hulp zelf kan maken. En iets van de techniek principes kan leren en ervaren. Ik hoop dat er nog meer boxen komen.

17 marca 2025

Odpowiedź od Zappie

Wat een leuke review, dankjewel! Super om te horen dat jullie samen zo hebben genoten van het bouwen en ontdekken. Precies dát is waar we het voor doen. En goed nieuws: er komen zeker nog meer Zappieboxen aan om samen nieuwe dingen te maken en leren!

Oceniono na 3 z 5

Helaas breekt het hout snel

Helaas breekt het hout snel. Er komt wel wat secondelijm aan te pas. 2 pakketten al.

Odpowiedź od Zappie

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Wat jammer om te horen dat het hout sneller brak dan verwacht. Dat is absoluut niet de ervaring die we willen bieden.

We werken met duurzaam hout (berken) en testen onze ontwerpen uitgebreid, maar we zien dat hier iets niet goed gegaan is. We sturen je graag vervangende onderdelen toe, zodat jullie weer kunnen bouwen, zonder gedoe met lijm.

Zou je ons een e-mail willen sturen op info@zappiebox.com met je bestelnummer en welk onderdeel is gebroken? Dan lossen we dit direct op.

Nogmaals bedankt voor je feedback, zo kunnen wij Zappiebox elke dag verbeteren!

Perfecte service en partijtje

De kinderen hebben een geweldig feestje gehad met de vliegtuigschieters! De pakketten zijn fantastisch en goed te doen met de bijgeleverde beschrijving. We hebben de rest van de middag buiten in het park vliegtuigjes geschoten!

Eerst teleurstelling omdat er online geen voorraad was maar gelukkig direct gebeld door Zappie dat dit achter de schermen nog wel voldoende was. Hartstikke vlot geholpen en verzonden!

Heel tevreden!

23 maja 2025

Odpowiedź od Zappie

Wat fijn om te horen dat het feestje zo geslaagd was en dat de vliegtuigschieters zo’n succes waren! We zijn blij dat we jullie toch nog konden helpen met de bestelling en dat alles zo goed verlopen is. Bedankt voor je review en veel plezier nog!

Oceniono na 5 z 5

Wij hebben als opa en oma dit besteld…

Wij hebben als opa en oma dit besteld voor onze kleinkinderen !
Zodat als ze langskomen een leuk doel hebben om mee bezig te zijn !
De boxen zijn leuk en creatief tot nu toe .
Onze kleinkinderen zijn erg enthousiast en verheugen zich op de volgende box.

12 lipca 2025

Odpowiedź od Zappie

Wat leuk dat jullie de Zappiebox gebruiken om samen met de kleinkinderen te bouwen! 🛠️ We vinden het geweldig om te horen dat ze zo enthousiast zijn en al uitkijken naar de volgende box. Bedankt voor deze enthousiaste review, dat is precies waar we het voor doen!

Oceniono na 5 z 5

Mijn kleinzoon en dochter kijken iedere…

Mijn kleinzoon en dochter kijken iedere maand uit naar de zappie box die thuis wordt gestuurd.
Alles ontdekken en in elkaar zetten.

12 lipca 2025

Odpowiedź od Zappie

Wat leuk om te horen dat jullie elke maand uitkijken naar de Zappiebox! Bedankt voor het delen van jullie ervaring en veel plezier met de volgende box!

Uitdagende en leuke bouwpakketten

Uitdagende en leuke bouwpakketten. Super handig dat alles wat je nodig hebt in het pakket zit.

30 czerwca 2025

Odpowiedź od Zappie

Hey Karine, wat leuk! Bedankt voor je positieve review.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej