Banner for Zappie

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Zeer leuke ervaring, mijn kleinzoon kan net lezen en leest de handleiding hardop, hij leert gestructureerd werken ( kijkt eerst na of alles er wel correct in zit. Maakt met onze hulp (supervisie) het... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Laatst onze derde box ontvangen en het was weer een hit! We hebben lang getwijfeld tussen een Amerikaanse tegenhanger en Zappie en uiteindelijk toch voor Zappie gekozen. Geen enkele spijt van. Het i... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De eerste box van Zappie was alvast een topervaring. Mijn tienerdochter stak het draaikunstbouwwerk snel in elkaar en maakte na het monteren wat kunstwerkjes ermee. Twee vliegen in een klap dus: techn... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

De ideeen zijn zeker erg leuk. Maar het uiteindelijke resultaat was steeds een beetje teleurstellend. Onderdeeltjes die stroef lopen, snel afbreken, niet goed blijven zitten. Waardoor het harde werk... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z zabawkami dla dzieci
  2. Producent zabawek

Napisane przez firmę

Bij Zappie geloven we dat elk kind een maker is. Daarom bezorgen we elke maand een verrassingsbox vol duurzaam en educatief speelgoed waarmee kinderen zelf hun eigen speelgoed bouwen. Van een coole vliegtuigschieter tot de draaikunst met verf, elke box combineert spel, wetenschap en techniek op een manier die kinderen uitdaagt én echt leuk vinden. Zappie is er voor ouders (en grootouders) die hun kinderen willen stimuleren om nieuwsgierig, creatief en zelfverzekerd te worden, zonder uren zelf iets te hoeven bedenken of materialen bij elkaar te zoeken. Alles wat je nodig hebt zit in de box: duurzame materialen, duidelijke stap-voor-stap instructies en leuke verhalen over onze wetenschap en techniek. Onze missie? Kinderen inspireren om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te ontdekken met hun handen. Zelf bouwen, experimenteren en spelen. Sluit je aan bij honderden ouders die maandelijks kiezen voor gemak, kwaliteit en plezier. Ontdek Zappie en maak van jouw kind een échte maker!

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Oceniono na 5 z 5

De kinderen vinden de boxen erg leuk

De kinderen vinden de boxen erg leuk. De kinderen zijn al wel iets ouder, 7 en 9 jaar, maar hierdoor kunnen ze de box helemaal zelf in elkaar zetten. Leuk product, mooi geleverd en heel leuk om mee te spelen.

9 sierpnia 2025

Odpowiedź od Zappie

Wat leuk om te horen dat jullie kids zo enthousiast zijn!
En tof dat ze het zelf al helemaal in elkaar kunnen zetten. Daar doen we het voor! Fijn dat het goed in de smaak valt, bedankt voor je leuke review!

Leuk pakket

Leuk pakket, wel erg prijzig.

30 września 2024

Odpowiedź od Zappie

Wat fijn om te horen dat je het pakket leuk vond!

Ik begrijp dat je aangeeft dat de prijs wat hoog kan zijn. Daarom hebben we ook een voordelig abonnement: al vanaf 21,95 per box, inclusief verzending! Zo krijg je elke maand een verrassend én leerzaam bouwpakket in huis, van duurzaam premium berkenhout, geen plastic rommel.

Hopelijk tot snel bij Zappie!

Oceniono na 5 z 5

Als mijn kleinzoon Ted (bijna 6 jaar)…

Als mijn kleinzoon Ted (bijna 6 jaar) zegt tijdens het bouwen ineens uit zichzelf ‘ahhh dit is toch echt genieten’ dan weet je dat je een gaaf product op de markt hebt gezet een vraagt ook gelijk wanneer komt het volgende pakketje….

12 sierpnia 2025

Odpowiedź od Zappie

Hey Marjolein, We lezen deze review met een grote glimlach op ons gezicht, hier worden we blij van. Heel erg gaaf dat hij het zo leuk vindt en dat onze boxen in de smaak vallen. Veel plezier met de volgende pakketjes!

Oceniono na 5 z 5

De box kwam mooi optijd en mijn zoon…

De box kwam mooi optijd en mijn zoon van negen wilde er het liefst meteen mee aan de slag. Helaas mocht dat pas de volgende ochtend. Hij zette de katapulten zelf in elkaar door het duidelijke voorbeeld. Hij vond dat erg interessant om te doen! Vervolgens speelde hij er de halve dag mee en nu nog pakt hij de katapulten geregeld om er met zijn broertje mee te spelen. Erg geslaagd dus!

3 sierpnia 2025

Odpowiedź od Zappie

Dank je wel voor je review! Wat mooi dat je zoon meteen enthousiast was en zelf aan de slag ging met de katapulten. Fijn om te horen dat hij er ook na het bouwen nog vaak mee speelt, samen met zijn broertje. Dat is precies wat we willen bereiken.

Goede service!

De vliegtuigbox kwam binnen, dus mijn zoontje en ik wilde enthousiast aan het knutselen gaan beginnen. Helaas ontbrak het elastiek. Gebeld met zappie en de volgende dag werd een nieuwe box geleverd. En raad eens... er zaten nu 2 elastieken bij waardoor we nu 2 volledige vliegtuigschieters kunnen maken! Super tof! Bedankt voor het meedenken en de goede service!

14 sierpnia 2025
Opinia niezależna

Odpowiedź od Zappie

Wat fijn om te horen dat jullie zo enthousiast aan de slag wilden, en dat het uiteindelijk zo goed is opgelost. Dank je wel voor je begrip en je positieve review. We blijven ons best doen om elke ervaring met Zappie leuk en zorgeloos te maken.

Oceniono na 4 z 5

Goede communicatie snel levering. Proefset is één van de minder interessante sets van de abonnement en dat vond ik een beetje jammer want dan wordt mijn kind minder enthousiast over de rest.

3 sierpnia 2025

Odpowiedź od Zappie

Wat fijn om te horen dat je onze service en communicatie als positief hebt ervaren, dankjewel!

We waarderen je eerlijke feedback enorm, dit helpt ons om de proefset in de toekomst beter te laten aansluiten bij de verwachtingen van ouders én kinderen.

We begrijpen helemaal wat je bedoelt. We doen ons best om voor de proefbox een set te kiezen die goed laat zien wat Zappie te bieden heeft. Elke box is anders, maar altijd even zorgvuldig samengesteld, met uitdaging en plezier. We nemen je opmerking mee, want we willen natuurlijk dat de eerste kennismaking meteen nieuwsgierig maakt naar meer!

Nogmaals bedankt voor je review, en veel plezier met bouwen!

– Team Zappie

Bonding time

Mijn 6-jarige zoon vond het helemaal geweldig! En ik ook!
😇

26 lipca 2025

Odpowiedź od Zappie

Wat superleuk om te horen! Fantastisch dat jullie er samen zo van genoten hebben. Hopelijk bezorgen we jullie nog veel meer bouwplezier met Zappie!

Leuk

Leuk! Proefbox besteld en de kids een hoop plezier van beleefd

1 sierpnia 2025

Odpowiedź od Zappie

Wat super om te horen dat jullie zoveel plezier hebben gehad met de proefbox.
Hopelijk smaakt het naar meer, want we hebben nog veel meer leuke boxen!

Leuke pakketjes

Leuke pakketjes. Makkelijk te maken en alles zit in het pakket! Dus ook leuk om mee te nemen en op locatie te bouwen.

22 lipca 2025

Odpowiedź od Zappie

Wat leuk om te horen! Dank voor je mooie review!

Erg leuk!

Snelle levering, leuk om te bouwen!
En ook nog eens leuk om mee te spelen en top dat er wat reserve onderdelen bij zitten. Die gaan ook wel nodig zijn denk ik. Ik verwacht niet dat het gebouwde speelgoed maanden mee gaat.

27 lipca 2025

Odpowiedź od Zappie

Wat leuk om te horen dat jullie zo enthousiast zijn over het bouwen en spelen! Die reserve onderdelen zijn er inderdaad voor als er iets sneuvelt, bouwen is soms ook gewoon lekker proberen en ontdekken. We vinden kwaliteit heel belangrijk en blijven onze producten steeds verbeteren, zodat ze zo lang mogelijk meegaan. Bedankt voor je feedback, daar groeien wij ook van!

Oceniono na 5 z 5

Super leuk om samen met de kids te maken

Snel verzonden en goed verpakt 👍 materiaal van goede kwaliteit en de handleiding is voor de kinderen goed te volgen.

16 lipca 2025

Wat leuk om te horen, dankjewel Nel! 😊
We vinden het superbelangrijk dat kinderen zelfstandig aan de slag kunnen, dus fijn dat de handleiding goed werkt. En top dat het materiaal in de smaak valt, daar kiezen we bewust voor: duurzaam én stevig. Veel plezier gewenst!

Zoontje 6 jaar

Zoontje 6 jaar: ik hou heel veel van bouwen en ik vind het heel leuk dat je hiermee kan spelen daarna

26 lipca 2025

Odpowiedź od Zappie

Wat super om te horen! Precies wat we met Zappie willen bereiken. Wat leuk dat je zoontje van 6 er zo van geniet. We hopen dat hij nog veel coole bouwwerken gaat maken!

Goede kwaliteit

Erg leuk voor kinderen. Mijn kleinkinderen zijn er helemaal weg van. Het is makkelijk voor ze om in elkaar te zetten.

23 lipca 2025

Odpowiedź od Zappie

Wat leuk om te horen dat je kleinkinderen zo enthousiast zijn! We ontwerpen elke box met als doel dat kinderen zelfstandig én met plezier kunnen bouwen. Superfijn dat het ook echt zo wordt ervaren! Bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen in Zappie.

Leuk initiatief

Leuke doos gekregen met duidelijke instructies. Mijn kinderen van 10 en 7
Hebben zonder hulp alles in elkaar kunnen zetten. Ik ben benieuwd naar de volgende doos 🙂

16 lipca 2025

Odpowiedź od Zappie

Wat ontzettend leuk om te horen! Super dat jullie kinderen de box helemaal zelf hebben kunnen bouwen. We zijn heel benieuwd wat ze van de volgende box gaan vinden. Dank voor jullie vertrouwen en veel bouwplezier samen.

Oceniono na 4 z 5

Leuke box met goede handleiding.

Leuke box met goede handleiding.
Enige puntje van kritiek ik dat de houtjes een beetje te dun zijn op sommige punten waardoor ze snel breken.
Verder vond mijn zoontje het fantastisch om de beatmachine in elkaar te knutselen!

9 lipca 2025

Odpowiedź od Zappie

Wat leuk om te horen dat jullie zo hebben genoten van de box en het bouwen van de beatmachine! We worden altijd blij van enthousiaste verhalen.

Dank je wel ook voor je feedback over het hout, dat nemen we serieus. We zijn achter de schermen al bezig met het verstevigen van sommige onderdelen, zodat de ervaring nóg beter wordt en er minder snel iets breekt.

Dank jullie wel voor het bouwen en meedenken.

Oceniono na 4 z 5

Product voldeed aan de verwachtingen

Product voldeed aan de verwachtingen.
Mijn kleinzoon die het voor zijn verjaardag kreeg ging er direct mee aan de slag.
Minpuntje: het leveren duurde 2 dagen langer dan was beloofd waardoor het maar net op tijd binnenkwam voor de verjaardag.

7 lipca 2025

Odpowiedź od Zappie

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je kleinzoon zo enthousiast aan de slag ging met de Zappiebox en dat het helemaal aan jullie verwachtingen voldeed.

We begrijpen hoe belangrijk het is dat een cadeau voor een verjaardag op tijd binnenkomt. Gelukkig is het nog wel op tijd gelukt, maar onze excuses dat de levering 2 dagen langer duurde dan beloofd. We nemen dit zeker mee om ervoor te zorgen dat bestellingen in de toekomst nog betrouwbaarder op tijd geleverd worden.

Oceniono na 4 z 5

Prima technisch pakket voor kinderen

Duidelijke instructie.
Leuk resultaat.
Goede service bij bestellen.
Smaakt naar meer.

21 lipca 2025

Odpowiedź od Zappie

Wat een mooie woorden, dankjewel! We zijn blij om te horen dat de Zappiebox in de smaak viel en dat jullie de instructies en het resultaat leuk vinden.

Fijn ook dat je onze service bij het bestellen waardeert, dat vinden we ontzettend belangrijk bij Zappie.

Oceniono na 5 z 5

Kleinzoon amuseert zich met iets meer…

Kleinzoon amuseert zich graag met iets meer dan gewone spel materialen ivm begaafdheid.
Heeft iets helemaal voor zichzelf nodig !
Zappie box daagt hem uit …..dank je wel

14 lipca 2025

Odpowiedź od Zappie

Wat mooi om te horen dat je kleinzoon zo wordt uitgedaagd door de Zappiebox en er plezier aan beleeft. Precies dat is waar we het voor doen: kinderen laten ontdekken, bouwen en trots zijn op wat ze zelf hebben gemaakt. Dank je wel dat je dit met ons deelt!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej