Banner for Zappie

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Zeer leuke ervaring, mijn kleinzoon kan net lezen en leest de handleiding hardop, hij leert gestructureerd werken ( kijkt eerst na of alles er wel correct in zit. Maakt met onze hulp (supervisie) het... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Laatst onze derde box ontvangen en het was weer een hit! We hebben lang getwijfeld tussen een Amerikaanse tegenhanger en Zappie en uiteindelijk toch voor Zappie gekozen. Geen enkele spijt van. Het i... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De eerste box van Zappie was alvast een topervaring. Mijn tienerdochter stak het draaikunstbouwwerk snel in elkaar en maakte na het monteren wat kunstwerkjes ermee. Twee vliegen in een klap dus: techn... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

De ideeen zijn zeker erg leuk. Maar het uiteindelijke resultaat was steeds een beetje teleurstellend. Onderdeeltjes die stroef lopen, snel afbreken, niet goed blijven zitten. Waardoor het harde werk... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z zabawkami dla dzieci
  2. Producent zabawek

Napisane przez firmę

Bij Zappie geloven we dat elk kind een maker is. Daarom bezorgen we elke maand een verrassingsbox vol duurzaam en educatief speelgoed waarmee kinderen zelf hun eigen speelgoed bouwen. Van een coole vliegtuigschieter tot de draaikunst met verf, elke box combineert spel, wetenschap en techniek op een manier die kinderen uitdaagt én echt leuk vinden. Zappie is er voor ouders (en grootouders) die hun kinderen willen stimuleren om nieuwsgierig, creatief en zelfverzekerd te worden, zonder uren zelf iets te hoeven bedenken of materialen bij elkaar te zoeken. Alles wat je nodig hebt zit in de box: duurzame materialen, duidelijke stap-voor-stap instructies en leuke verhalen over onze wetenschap en techniek. Onze missie? Kinderen inspireren om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te ontdekken met hun handen. Zelf bouwen, experimenteren en spelen. Sluit je aan bij honderden ouders die maandelijks kiezen voor gemak, kwaliteit en plezier. Ontdek Zappie en maak van jouw kind een échte maker!

Dane kontaktowe

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 3 z 5

Het is nog steeds niet geleverd

Het is nog steeds niet geleverd, maar na het schrijven van deze review werd het gelijk opgepakt door het team en kwam er een dag later alsnog een pakketje. Jammer dat er eerst een negatieve review moet komen voordat het product geleverd wordt, maar complimenten dat het dan wel opgepakt wordt.

11 października 2025

Hoi Anoniem,

Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je pakketje nog niet is bezorgd. Als dit gebeurt, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via info@zappiebox.com of bellen naar +31 (0)85 130 5816, dan checken we meteen bij de bezorgdienst wat er mis is gegaan en lossen we het direct voor je op.

We gaan dit nu ook gelijk voor je regelen en zorgen ervoor dat het pakketje alsnog bij je wordt bezorgd. We nemen via de mail contact met je op zodat je op de hoogte blijft van de status van de verzending.

Groet,
Joep van Zappie

Aanrader!

Mijn zoon vindt het een erg leuk pakket om in elkaar te zetten, maar daarna ook leuk om mee te spelen. Het materiaal is van goede kwaliteit.

23 września 2025

Odpowiedź od Zappie

Wat een fijne review, bedankt!

Super om te horen dat je zoon niet alleen plezier heeft in het bouwen, maar ook echt speelt met wat hij zelf heeft gemaakt. Precies daarvoor doen we het!

En leuk dat je de kwaliteit noemt, we besteden daar veel zorg aan!

Gemakkelijk besteld

Gemakkelijk besteld, voldoende opties om uit te kiezen. Kostprijs in verhouding.

9 października 2025

Odpowiedź od Zappie

Wat fijn om te horen dat het bestellen zo soepel ging! We doen ons best om het zo makkelijk mogelijk te maken.

Bedankt voor je review en het vertrouwen in Zappie! Veel bouwplezier gewenst met de box(en)!

nice product

it was a nice package and arrived quite fast. my daughter loved it.

4 października 2025

Odpowiedź od Zappie

Hi Mustafa, So glad to hear your daughter loved it! And great to know the package arrived quickly. Wishing your daughter lots of fun building and exploring!

Fantastisch product en service

Vandaag onze eerste box ontvangen. Helaas was er een klein (menselijk) foutje gemaakt waardoor de box niet compleet was. Wij bellen dus naar hun toe en kregen (wederom) een zeer vriendelijke man aan de lijn die op de achtergrond kon horen dat onze zoon erg verdrietig was. Nou blijkt dat wij op redelijk korte afstand wonen en werd er aan geboden om meteen een nieuwe te komen brengen. Binnen een half uur stond hij bij ons aan de deur om onze zoon heel blij te maken.

Foutjes zijn menselijk en met de manier waarop wij geholpen zijn kan ik niet anders dan oordelen dat de service geweldig is.

Inmiddels hebben wij de set met onze zoon ook in elkaar gezet en het is super leuk en hij geniet er vol op van.

Fantastisch product me een al even goede service.

14 października 2025
Opinia niezależna

Odpowiedź od Zappie

Wat een lieve en uitgebreide review, dankjewel! ❤️

We balen natuurlijk als er iets misgaat, maar dit is precies waar we voor staan: kinderen blij maken en ouders ontzorgen, ook als het even anders loopt dan gepland.

Wat fijn dat jullie zo dichtbij wonen en we het snel konden oplossen. En al helemaal dat jullie zoon er nu volop van geniet!

Dank voor je vertrouwen en je mooie woorden. Op naar nog veel meer leuke Zappieboxen samen!

Met creatieve groet,

Team Zappie

Ontdekpret

Leerzame en speelse boxen met duidelijke instructie

30 września 2025

Odpowiedź od Zappie

"Ontdekpret" vinden wij een geweldig compliment! 🤩

Superfijn om te horen dat de combinatie van leren en spelen goed uit de verf komt, en dat de instructies duidelijk zijn. We doen ons best om elke box een avontuur te maken.

Top!

Top!
Heel erg leuk om te doen en vrij makkelijk om in elkaar te krijgen. Super leuk!

22 września 2025

Odpowiedź od Zappie

Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent! Super fijn dat het bouwen goed ging én leuk was om te doen, daar maken we de boxen voor. Bedankt voor je review!

Oceniono na 5 z 5

Er ontbrak 1 zakje in 1 pakket-OPGELOST!

Er miste helaas 1 volledig zakje in 1 doos van onze zoon. We konden nergens contactgegevens vinden om te bellen, om ons probleem op te lossen. Helaas een erg teleurgesteld kind.

Update 22-10-2025: ‘Zappie’ heeft ons proactief benaderd en kosteloos een nieuw pakket opgestuurd. Mijn ervaring van 2- sterren ge-update naar 5- sterren. Dankjewel voor de goede service! Ga zo door!

27 września 2025

Hoi Emmeken,

Wat ontzettend vervelend om te horen dat er iets mis is gegaan bij het inpakken van de box. We kunnen ons goed voorstellen dat dit een teleurstelling was voor je zoon, dat is natuurlijk niet de bedoeling.

We gaan dit uiteraard meteen voor je oplossen. Mijn collega neemt persoonlijk contact met je op zodat we het missende zakje direct kunnen nasturen. Alles is op voorraad, dus dat komt snel goed.

Ook jammer om te horen dat je onze contactgegevens niet kon vinden. We proberen het juist zo eenvoudig mogelijk te maken. Op onze website vind je onder zappiebox.com/pages/contact-1, onze contactgegevens, waaronder ons telefoonnummer +31 85 130 5816. We staan altijd klaar om te helpen.

We doen er alles aan om dit om te draaien naar een positieve ervaring voor jullie beiden.

Met creatieve groet,

Joep
Zappie

Oceniono na 5 z 5

De Zappiebox is echt een aanrader

De Zappiebox is echt een aanrader! Mijn jongens van 8 en 9 vinden het superleuk en hebben er al dagenlang plezier mee. Het is heel makkelijk in gebruik en zorgt steeds weer voor nieuwe speelmomenten. Een topaankoop!

27 września 2025

Odpowiedź od Zappie

Wat leuk om te horen! Geweldig dat jullie zoveel plezier hebben van de Zappiebox en dat het blijft inspireren tot nieuwe speelmomenten. Precies daarvoor doen we het! Dank voor het delen van jullie ervaring, dit maakt ons enorm blij!

Heel leuk concept

23 września 2025

Odpowiedź od Zappie

Wat leuk om te horen, dank je wel!
We doen erg ons best in het bedenken en ontwerpen van elke box, dus superfijn om te lezen dat het concept in de smaak valt.

Oceniono na 4 z 5

Vlotte levering,(klein)kinderen zijn…

Vlotte levering,(klein)kinderen zijn enthousiast er aan begonnen.

14 września 2025

Odpowiedź od Zappie

Wat leuk om te horen dat de (klein)kinderen er enthousiast mee aan de slag zijn gegaan! En fijn dat de levering vlot is verlopen. Bedankt voor je review, we hopen dat ze met veel plezier blijven bouwen en spelen.

Oceniono na 5 z 5

Snelle en goede service toen een pakket…

Snelle en goede service toen een pakket niet afgeleverd was.

13 września 2025

Odpowiedź od Zappie

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service! We vinden het belangrijk dat alles goed aankomt en lossen het graag snel op als er eens iets misgaat. Dank voor je vertrouwen!

groot succes

groot succes! neefje begon meteen met bouwen en vele vliegtuigjes schoten door de kamer

8 września 2025

Odpowiedź od Zappie

Wat leuk om te horen dat het zo'n groot succes is! We zien het al helemaal voor ons: een kamer vol rondvliegende vliegtuigjes. Cool dat je neefje er zo enthousiast mee aan de slag ging!

Bedankt voor je mooie review!

Perfecte service

13 września 2025

Odpowiedź od Zappie

Bedankt voor je mooie review! Bij Zappie doen we ons best om het voor ouders makkelijk te maken en kinderen iets te geven waar ze echt plezier aan beleven. Fijn om te horen dat de service zo goed is ervaren.

Het vliegtuigjesstappenplan

Het stappenplan was gemakkelijk en snel te doorlopen. De onderdelen waren goed te vinden en in elkaar te zetten. Zelfs het stappenplan van het vliegtuigje was met een beetje vouwhulp te doen voor onze oudste kleuter. Het spannen van het toestel vergt nog wat hulp, maar wat een plezier tijdens de zonnige dagen buiten. Wedstrijdjes zijn al gehouden. Benieuwd naar de volgende unboxing.
Ook fijn overigens dat er rekening wordt gehouden met eerdere bestellingen.

31 sierpnia 2025

Odpowiedź od Zappie

Wat een leuke review, dankjewel!

Superleuk om te horen dat het stappenplan zo goed te volgen was (ook voor jullie oudste kleuter) en dat het vliegtuigje al voor wedstrijdjes heeft gezorgd. Dat is precies waar we het voor doen: bouwen, leren én vooral plezier maken!

En ja, we houden altijd rekening met eerdere bestellingen. We kijken ernaar uit om jullie binnenkort weer te verrassen bij de volgende unboxing.

Leuke boxen

Leuke boxen, redelijk goed door kinderen zelf in elkaar te zetten. Soms met een klein beetje hulp, maar het is wel echt hun projectje. Duidelijke uitleg en goede kwaliteit. Steviger dan ik had verwacht.

25 sierpnia 2025

Odpowiedź od Zappie

Dankjewel voor je mooie woorden! Superleuk om te horen dat de boxen echt als “hun eigen projectje” voelen, dát is precies ons doel: kinderen laten bouwen en trots maken op wat ze zelf hebben gemaakt.

En fijn dat de kwaliteit je verrast heeft! We werken bewust met stevige, duurzame materialen.

Dankjewel!

Oceniono na 5 z 5

Makkelijk in elkaar te zetten

Het pakket was er snel. Onze dochter wilde graag beginnen. We ontdekten dat er een fabricage fit in een video zat. We krijgen heel snel en nieuwe toegestuurd. Super service.
Wat onze dochter van 8 zo mooi vindt zijn de duidelijke plaatjes waardoor ze zonder hulp de vliegtuigschieter in elkaar heeft gezet.

24 sierpnia 2025

Odpowiedź od Zappie

Wat een leuke review, bedankt dat je dit deelt! Fijn om te horen dat jullie dochter zo enthousiast aan de slag ging en het project helemaal zelf kon maken met de duidelijke plaatjes. Goed dat je ons wees op het foutje, en superfijn dat de nieuwe meteen is aangekomen. Heel veel plezier met de vliegtuigschieter!

Oceniono na 5 z 5

Snelle en verzorgde levering en erg…

Snelle en verzorgde levering en erg leuk product!

12 sierpnia 2025

Odpowiedź od Zappie

Wat fijn om te horen, dankjewel!

We vinden het super dat je blij bent met de levering én de Zappiebox. We blijven ons best doen om elke maand een verrassende box te bezorgen.

Veel bouwplezier en tot de volgende!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej