Zeer leuke ervaring, mijn kleinzoon kan net lezen en leest de handleiding hardop, hij leert gestructureerd werken ( kijkt eerst na of alles er wel correct in zit. Maakt met onze hulp (supervisie) het... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Laatst onze derde box ontvangen en het was weer een hit! We hebben lang getwijfeld tussen een Amerikaanse tegenhanger en Zappie en uiteindelijk toch voor Zappie gekozen. Geen enkele spijt van. Het i... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De eerste box van Zappie was alvast een topervaring. Mijn tienerdochter stak het draaikunstbouwwerk snel in elkaar en maakte na het monteren wat kunstwerkjes ermee. Twee vliegen in een klap dus: techn... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
De ideeen zijn zeker erg leuk. Maar het uiteindelijke resultaat was steeds een beetje teleurstellend. Onderdeeltjes die stroef lopen, snel afbreken, niet goed blijven zitten. Waardoor het harde werk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bij Zappie geloven we dat elk kind een maker is. Daarom bezorgen we elke maand een verrassingsbox vol duurzaam en educatief speelgoed waarmee kinderen zelf hun eigen speelgoed bouwen. Van een coole vliegtuigschieter tot de draaikunst met verf, elke box combineert spel, wetenschap en techniek op een manier die kinderen uitdaagt én echt leuk vinden. Zappie is er voor ouders (en grootouders) die hun kinderen willen stimuleren om nieuwsgierig, creatief en zelfverzekerd te worden, zonder uren zelf iets te hoeven bedenken of materialen bij elkaar te zoeken. Alles wat je nodig hebt zit in de box: duurzame materialen, duidelijke stap-voor-stap instructies en leuke verhalen over onze wetenschap en techniek. Onze missie? Kinderen inspireren om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te ontdekken met hun handen. Zelf bouwen, experimenteren en spelen. Sluit je aan bij honderden ouders die maandelijks kiezen voor gemak, kwaliteit en plezier. Ontdek Zappie en maak van jouw kind een échte maker!
Burgemeester Hoffscholteweg 3-06, 1431DN, Aalsmeer, Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Eerste box ontvangen en heel blij mee. Onze zoon van 5 heeft deze in elkaar gezet en vond het geweldig. Duidelijke uitleg. Levering duurde 4 dagen maar dat zal door de sinterklaas drukte komen.

Odpowiedź od Zappie
Super leuk en goed in elkaar te zetten. Duidelijke instructie

Odpowiedź od Zappie
Supersnel bezorgd - en dat tijdens de feestdagen. Heldere instructies, mijn zoon van 8 jaar kon het zonder hulp in elkaar zetten. De eerste box was de robot en die is echt een mega hit hier. Super leuk en leerzaam! Hij vindt het ook helemaal fantastisch! Benieuwd naar de volgende boxen.

Odpowiedź od Zappie
Volgens mijn zoon: Het is leuk, makkelijk in elkaar te zetten, het was simpel om te begrijpen

Odpowiedź od Zappie
Ik had het mijn zoontje in elkaar gezet. Ging vlot en is makkelijk. Ik zou alleen willen dat je als ouder kan kiezen welke boxjes je kind ontvangt. Hij wil namelijk graag de hydraulische arm

Odpowiedź od Zappie
Geweldig product! Ik was bang dat Zappie duur, maar goedkope producten zou hebben, maar na lang twijfelen toch aangeschaft omdat we een creatieve zoon hebben die graag met motortjes, draadjes enz in de weer is. Mijn twijfel was echt ongegrond! Onze 8-jarige had de pingpong en robot vrij snel in elkaar en inmiddels heeft hij er al vele uren speelplezier mee gehad. Het is het geld dus echt waard!

Odpowiedź od Zappie
Alles is gewoon goed voor elkaar. Snelle levering, mooi verpakt, mooi en duidelijk handleidingboekje, en vooral: de materialen zijn mooi en stevig, het hout (robotje) is heel wat millimeters dikker dan verwacht. Stickertjes hebben een flapje zodat je ze makkelijk los kan peuteren (fijn voor de bijziende hepende ouder ;) )... Gewoon goed!!

Odpowiedź od Zappie
Goede service, had enkele vragen voordat ik wat had besteld. Hier heeft men snel en goed op gereageerd. Ook nadat ik twee producten had besteld en ik nog vragen had, werd ook weer snel gereageerd. Prima bedrijf en erg klantvriendelijk

Odpowiedź od Zappie
Fijn contact gehad met het bedrijf! Ze denken met je mee en zijn erg behulpzaam. Leuke boxen voor mijn zoontje van 7 jaar.

Odpowiedź od Zappie
Heel leuk om de producten te ontvangen en in elkaar te zetten! Echter is de klantenservice lastig bereikbaar wanneer je een vraag hebt. Als je ze bereikt geven ze snel reactie maar je kunt daar niet zomaar op reageren want dan krijg je een delivery fail mail terug.

Odpowiedź od Zappie
Kleinzoon van bijna 6, vind het fantastisch en zijn ouders ook. Het bedrijf verzend snel.
Beantwoord de mail snel en handelt zoals het hoort

Odpowiedź od Zappie
Leuke pakketten met een duidelijk uitgelegd stappenplan.
Goede klantenservice.
Aanrader!

Odpowiedź od Zappie
De pakketten bevatten uitdagende spelen van goede kwaliteit!

Odpowiedź od Zappie
Iets anders en iets leuks in handen.
Kinderen die veel op een scherm spelen, ervaren beloningen door de spellen op het scherm. Het is heel moeilijk om daar als ouder tegen op te boksen: wat anders biedt een kind dagelijks, zo niet elk moment de mogelijkheid om ergens direct beter in te worden en beloond te worden. Zappie geeft mijn kind (bijna 8) voor de eerste week eindelijk iets anders in handen wat leuk is, wat hij kan finetunen om een beter resultaat uit te halen... nu hopen dat dat met alle boxen zo werkt!!

Odpowiedź od Zappie
Nu 3 bouwpakketten gehad en wat genieten de kinderen in de opvang hiervan. Een verrijking voor de naschoolse opvang.
Stap voor stap uitgelegd. Heel duidelijk. Goed kijken en bouwen maar! De kinderen vanaf 6 gaan hier zelfstandig mee aan de slag(af en toe wat hulp) en wat een plezier als het dan lukt en ze er mee spelen kunnen.
Dus...mijn complimenten!!

Odpowiedź od Zappie
Daar de boxen per stuk geprijsd zijn had ik een vraag waarop vlot een antwoord gegeven werd!
Prima verloop waarvoor dank!!!

Odpowiedź od Zappie
De kleinkinderen waren er erg blij mee. Leuk om dit samen met de kinderen te maken. Materialen zijn stevig en uitleg is prima te volgen.
Alleen jammer dat de beatmachine niet het resultaat had, van wat ik verwachtte. Je hoort de instrumenten niet. Te klein.
We hadden stilletjes gehoopt op de robot deze zat er helaas niet tussen maar zeer tevreden over jullie producten 👍🏼

Odpowiedź od Zappie
Duidelijke handleiding en alle onderdelen goed verpakt ( netjes geordend).

Odpowiedź od Zappie
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.