Banner for Zappie

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Zeer leuke ervaring, mijn kleinzoon kan net lezen en leest de handleiding hardop, hij leert gestructureerd werken ( kijkt eerst na of alles er wel correct in zit. Maakt met onze hulp (supervisie) het... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Laatst onze derde box ontvangen en het was weer een hit! We hebben lang getwijfeld tussen een Amerikaanse tegenhanger en Zappie en uiteindelijk toch voor Zappie gekozen. Geen enkele spijt van. Het i... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De eerste box van Zappie was alvast een topervaring. Mijn tienerdochter stak het draaikunstbouwwerk snel in elkaar en maakte na het monteren wat kunstwerkjes ermee. Twee vliegen in een klap dus: techn... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

De ideeen zijn zeker erg leuk. Maar het uiteindelijke resultaat was steeds een beetje teleurstellend. Onderdeeltjes die stroef lopen, snel afbreken, niet goed blijven zitten. Waardoor het harde werk... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z zabawkami dla dzieci
  2. Producent zabawek

Napisane przez firmę

Bij Zappie geloven we dat elk kind een maker is. Daarom bezorgen we elke maand een verrassingsbox vol duurzaam en educatief speelgoed waarmee kinderen zelf hun eigen speelgoed bouwen. Van een coole vliegtuigschieter tot de draaikunst met verf, elke box combineert spel, wetenschap en techniek op een manier die kinderen uitdaagt én echt leuk vinden. Zappie is er voor ouders (en grootouders) die hun kinderen willen stimuleren om nieuwsgierig, creatief en zelfverzekerd te worden, zonder uren zelf iets te hoeven bedenken of materialen bij elkaar te zoeken. Alles wat je nodig hebt zit in de box: duurzame materialen, duidelijke stap-voor-stap instructies en leuke verhalen over onze wetenschap en techniek. Onze missie? Kinderen inspireren om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te ontdekken met hun handen. Zelf bouwen, experimenteren en spelen. Sluit je aan bij honderden ouders die maandelijks kiezen voor gemak, kwaliteit en plezier. Ontdek Zappie en maak van jouw kind een échte maker!

Dane kontaktowe

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Oceniono na 4 z 5

Erg leuk, maar prijzig

Erg leuk, maar prijzig voor wat je krijgt. Onze zoon van 5 is er zeker niet langer dan 15min mee bezig geweest om het in elkaar te zetten. De op de website genoemde 45min lijkt dus flink overdreven, maar wellicht is dat toevallig alleen bij dit pakket geweest. We wachten nog een nieuw pakket af.

9 maja 2025

Odpowiedź od Zappie

Bedankt voor je review en je eerlijke feedback!

Wat fijn om te horen dat jullie het leuk vonden, maar jammer dat de ervaring qua tijdsduur wat tegenviel. De genoemde 45 minuten is inderdaad een gemiddelde over meerdere boxen, en het kan zeker gebeuren dat een bepaalde box wat sneller gaat, zeker bij kinderen die heel handig zijn.

We hopen dat het volgende pakket beter aansluit en jullie zoon er nóg meer plezier aan beleeft.

Oceniono na 5 z 5

De zappiebox is super leuk en educatief!

De zappiebox vond mijn 8 jarige zoon erg leuk. Er zit een boekje bij met de handleiding, maar ook met een stukje theorie uit de praktijk. Dus waar vind je deze techniek terug in een voor kinderen bekende constructie. Het stappenplan is verder erg duidelijk waar kinderen zelf of met een beetje hulp goed mee uit de voeten kunnen. Ook leuk dat er naast de grijphand nog een extra knutsel activiteit aanwezig was. Leuk hoe trots kinderen dan kunnen zijn als ze klaar zijn en hun zelf gemaakte grijphand ook echt werkt. Daarna natuurlijk gelijk testen in de praktijk; wat kan ik er wel of niet mee vastgrijpen of oppakken. Door het enthousiasme van mijn zoon heb ik besloten om een abonnement af te sluiten zodat we elke maand zoiets leuks kunnen maken/doen.

9 maja 2025

Odpowiedź od Zappie

Wat een heerlijke review om te lezen, dankjewel!

Heel leuk om te horen dat jullie zo enthousiast zijn en dat je zoon met zoveel plezier aan de slag is gegaan. Daar worden we blij van!

Tof ook dat jullie voor een abonnement hebben gekozen, op die manier krijgt jouw zoon alle verschillende thema’s binnen techniek en wetenschap een keer in handen. Elke maand weer iets nieuws om te bouwen en trots op te zijn.

Veel plezier!

Heel leuk!

Erg leuk voor kinderen, en weer eens wat anders dan kant en klaar speelgoed.

14 maja 2025

Hi Luke, bedankt voor je enthousiaste review. 😁

Oceniono na 5 z 5

Mijn kind kijkt elke maand uit naar de…

Mijn kind kijkt elke maand uit naar de komst van de zappiebox. Wij knutselen dan een zondagochtend samen en hierna speelt hij er enige tijd mee. Hij creërt inzicht en het heeft ook enorm zijn interesse.

10 kwietnia 2025

Odpowiedź od Zappie

Wat goed om te horen dat jullie er samen mee aan de slag gaan, samen bouwen! Heel leuk ook ook dat het inzicht en interesse bij je kind stimuleert. Bedankt voor je review!

Creatief techniek

Mijn dochter is gek van de zappiebox!

11 kwietnia 2025

Odpowiedź od Zappie

Wat leuk om te horen dat je dochter zo enthousiast is! We hopen dat ze nog veel plezier beleeft aan de komende projecten! Bedankt voor je fijne review.

Topproduct

Onze zoon Teun is erg blij met de beide boxen die hij inmiddels heeft ontvangen. Hij kijkt alweer uit naar de volgende!
Bij het uitpakken van de tweede box was er een kleine beschadiging op het materiaal. Er werd hierop adequaat gereageerd en dit is goed opgelost.
De zappiebox is een echte aanrader!

Odpowiedź od Zappie

Wat leuk om te horen dat Teun zo geniet van de boxen. Fijn ook dat we het kleine probleem snel hebben kunnen oplossen. Bedankt voor je vertrouwen en mooie woorden, we hopen hem nog vaak te verrassen met nieuwe projecten.

Oceniono na 5 z 5

De projecten van Zappie zitten erg goed in elkaar

Hier wordt elke maand uitgekeken naar het nieuwe pakket van Zappie. De bouwinstructies zijn niet kinderachtig, maar toch heel duidelijk voor kinderen. En de apparaten werken goed. Echt een cadeautje elke keer!

Odpowiedź od Zappie

Dank voor je mooie review. We vinden het belangrijk dat onze projecten kinderen écht uitdagen, zonder dat het te ingewikkeld wordt. Fijn om te horen dat jullie ons instructieboekje zo ervaren. We blijven ons best doen om elke maand een tof project te sturen!

Geweldig!

Abonnement afsluiten ging supermakkelijk, binnen 2 dagen kreeg mijn 5-jarige zoon zijn eerste project al binnen. Hij was werkelijk verheugd en wilde direct beginnen aan zijn grote-jongens-knutsel-zelfmaak-grijper! Ik hoefde letterlijk alleen te helpen met lezen, de rest werd allemaal door hemzelf gedaan. Wat was hij trots! Zijn grijper werd vervolgens overal mee naartoe genomen. We kijken dan ook enorm uit naar het volgende knutselproject.

Odpowiedź od Zappie

Wat een mooie review. Zelf iets bouwen en er daarna trots mee rondlopen, dat is wat we graag willen bereiken. Bedankt voor het delen, en veel plezier met de volgende box!

Odpowiedź od Zappie

Dankjewel voor je review. We doen ons best om zowel de kwaliteit van de producten als onze service goed op orde te houden. Fijn dat dat wordt gewaardeerd!

Oceniono na 4 z 5

Snelle levering. Goed verpakt. Originele aanbieding. Leuk.
Spannend cadeau voor mijn 6 jarige kleindochter die van bouwen houdt.
Ze heeft het nog niet gemaakt. Maar al die zakjes met onderdelen daar werd ze al enthousiast van.
Dus benieuwd naar het resultaat.

Odpowiedź od Zappie

Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat de levering vlot verliep en dat onze service je bevalt. Wat leuk dat je kleindochter al enthousiast werd van de onderdelen, zelfs voordat ze eraan begonnen is. We zijn benieuwd wat ze ervan vindt als haar project af is.

heel mooi product

heel mooi product, levering op orde

Odpowiedź od Zappie

Wat goed om te horen dat ons product en onze service je zijn bevallen! Dankjewel voor dit compliment.

Super leuke boxen

Super leuke boxen. Netjes bezorgd met mail vooraf dat weer pakketje geleverd wordt. Net bedrijf.
Onze kleinzoon ( 5 ) geniet maandelijks van het in elkaar zetten van de box samen met zijn papa die er ook van geniet. Originele items. Zeer goede keuze geweest. Blij mee
Ik hoop in de laatste box van het abonnement op de robot ... 😅😁

12 marca 2025

Odpowiedź od Zappie

Wat een leuk reactie, dank je wel! We worden hier echt blij van. Superleuk om te horen dat je kleinzoon (en zijn vader! 😉) elke maand met plezier aan de slag gaat met de boxen. Dat is precies waarom we Zappiebox zijn gestart!

En ja… die robot? Laten we hopen dat hij binnenkort zijn weg naar jullie vindt! 😁

Oceniono na 5 z 5

Super leuke boxen! Leren en spelen!

Echt heel erg leuk voor onze zoon van 8 en dochter van 6! Elke keer weer een totaal andere box waar ze mee aan de slag kunnen. En daarna weer uren speeltijd met het zelf in elkaar gezette speelgoed!

27 stycznia 2025

Odpowiedź od Zappie

Wat een leuke review, dankjewel! We vinden het leuk om te horen dat zowel jullie zoon als dochter zoveel plezier hebben met de boxen. Gaaf dat ze telkens weer iets nieuws ontdekken en er urenlang mee kunnen spelen, dit maakt ons helemaal blij. We hopen jullie nog lang te blijven verrassen!

Heel erg leuk.

Heel erg leuk! Creatief bezig zijn en het gevoel van klussen is voor mijn 5 jarige zoon ideaal. Leuk om samen te maken. Fijn materiaal.

17 stycznia 2025

Odpowiedź od Zappie

Bedankt voor deze mooie review! We vinden het heel erg leuk om te horen dat jullie samen bouwen en dat het materiaal jullie goed bevallen is. Veel plezier met het volgende project!

De eerste doos ontvangen

De eerste doos ontvangen, mijn zoon vond het geweldig. Op een hele duidelijke en zichtbare wijze word hydrauliek uitgelegd en gedemonstreerd dmv zelf bouwen. Geweldig!! We zijn benieuwd naar de volgende dozen 👍🏼

6 stycznia 2025

Odpowiedź od Zappie

Wat een fantastische review, dankjewel! 😊 We zijn erg blij om te horen dat hij zo heeft genoten van de eerste box, en dat de hydrauliek zo'n succes was. Alvast veel plezier met de volgende projecten!

Leuk en leerzaam

Het was leuk en leerzaam om de ping pong zelf in elkaar te zetten door ons kleinkind

28 grudnia 2024

Odpowiedź od Zappie

hoi Gitta, bedankt voor jouw leuke review! We zijn blij om te horen dat jullie het leuk en leerzaam hebben gevonden.

Oceniono na 5 z 5

Isabella kon niet wachten tot haar…

Isabella kon niet wachten tot haar eerste pakket kwam. Gelukkig kwam het een dag na de bestelling al binnen. De microscoop helemaal zelf gemaakt en het werkt ook! Hier een gelukkig meisje dat uitkijkt naar volgende maand!!

17 stycznia 2025

Odpowiedź od Zappie

Leuk om te horen dat Isabella zo enthousiast was en haar microscoop helemaal zelf heeft gemaakt! We hopen dat ze net zoveel plezier beleeft aan de volgende box als aan deze! Dank je wel voor het delen van deze mooie ervaring.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej