Hele goede communicatie met de webshop, De bestelling kwam heel snel binnen, Als er iets mee is , dan zijn ze oprecht geintresseerd In wat er verbeterd moet worden . Ik zou volgende keer zeker... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Het strandlaken bleek niet verstuurd te zijn. Daarna ging het naar een verkeerd adres en werd mij gevraagd het laken op een ander adres op te halen, een rit van dertig minuten. Een week later kreeg... Zobacz więcej
Door een slechte ervaring met het zandlaken 1.0 vorige zomer, beloten om dit via mail te melden. Positieve reactie terug gehad en een omruil van het product. Zeer goede service van mensen die in hu... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Laken ziet er goed en mooi uit. Snel bezorgd ondanks dat ze in een verhuizing zitten, hierover ook netjes per mail geïnformeerd dat mijn bestelling misschien een paar dagen later zou zijn, maar gelu... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Met het Zandlaken creëer je een zandvrije zone van 180x180cm! Thuiskomen van het strand, de camping of picknick, zonder overal zand. Wie wil dat nou niet?!
Dane kontaktowe
De Trompet 1924, 1967DB, Heemskerk, Holandia
- +31 085 1300968
- contact@zandlaken.nl
- zandlaken.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Fijn materiaal en lekker om overal mee…
Fijn materiaal en lekker om overal mee te nemen.
Handige bewaartas
Snelle levering. Handige bewaartas bijgevoegd. Mooi kleur (blauwgroen). Fijn voor het strand.

Ideaal kleed
Ideaal kleed, en detail maar niet geheel onbelangrijk; past ook goed weer terug in de tas! De hele family (6p) is er enthousiast over.

Heerlijk zandvrij
Heerlijk zandvrij, het Zandlaken werkt heel goed! Mooi product! Trap niet in de goedkopere versies die je ook op internet kunt vinden. De kwaliteit is echt minder, ook al claimt men (ten onrechte) dezelfde specificaties/voordelen.
De service vanuit Zandlaken bij vragen of problemen is klantgericht.
Het enige minpuntje voor ons is dat wij 2x een Zandlaken hebben ontvangen dat niet fraai afgewerkt was. Ook is de draagzak eigenlijk te krap en scheurt deze snel uit. Dat past niet bij de kwaliteit die Zandlaken verder uitstraalt.
Fijn "laken"
Fijn "laken", echt zandvrij. Het materiaal is wat stug, ik zou er een strandlaken overheen leggen. Het is overigens ook prima geschikt voor een picknick (zeker de grootste!) of als speelkleed voor kinderen.
Teamuitje in het park op…
Teamuitje in het park op 1,50m....perfect te doen met een zandlaken van 2,40mx 2,40m enorm praktisch en perfect mee te nemen op de fiets dankzij de mooie zak!
Lotje
Top service!
Er was iets mis gegaan bij DHL waardoor het zandlaken niet was bezorgd. Na één telefoontje werd het probleem direct opgepakt en werd er een nieuw zandlaken verstuurd. De volgende dag kregen we deze alsnog in huis. Top service, bedankt!

Ziet er heel goed uit
Ziet er heel goed uit, ga hem nog op het strand uitproberen zodra de zon weer schijnt!

Odpowiedź od Zandlaken
Dit is het perfecte Strand/Zand laken…
Dit is het perfecte Strand/Zand laken wat je kunt wensen ik heb gekozen voor 240*240 lekker ruim en helemaal zand vrij :-)

Super zandlaken
Ziet er beter uit dan de vorige. Zandlaken. Werkt prima tegen zand.snelle levering.en de tas om de zandlaken is erg handig

Odpowiedź od Zandlaken
Zeer snelle bezorging en super handig product.
Zeer snelle bezorging en goede service. We hebben het laken afgelopen weekend uitgetest op het strand. Werkt perfect. Onze baby heeft zandvrij kunnen spelen op het kleed. We hebben wel een extra laken meegenomen want het zandlaken zelf is he ruw.

Odpowiedź od Zandlaken
Het zand gaat er fantastisch doorheen…
Het zand gaat er fantastisch doorheen. Voor mij is de stof wat hard om zonder doek op te zitten op te zitten , maar je ligt toch op je handdoek dus prima. Zelf kreeg ik het Zandlaken na gebruik niet meer terug in de tas , zou fijn geweest zijn als er wat stretch in de draagtas zat.

Odpowiedź od Zandlaken
Snelle levering en ook nog eens heel…
Snelle levering en ook nog eens heel coulant richting de klant (ik was de korting vergeten in te vullen en deze kreeg ik achteraf terug, super fijn!)
Het zandlaken zelf is heel mooi en praktisch in gebruik. We zijn er nog niet mee naar het strand geweest helaas maar ook in de tuin is het een heel praktisch en mooi laken om te gebruiken!

Odpowiedź od Zandlaken
Binnen twee dagen het nieuwe zandlaken…
Binnen twee dagen het nieuwe zandlaken thuis ontvangeng.

Odpowiedź od Zandlaken
Prima product! Draagzak fijn, maar te dunne touwtjes
Ik heb het laken zelf nog niet uitgeprobeerd, maar vind wel alvast dat het fijn is dat er een draagzak bij zit. Ik ben er wel mee op pad geweest, maar uiteindelijk waaide het te hard op het strand. Ik vind dat bij de volgende versie de touwtjes wat dikker zouden kunnen, want die zijn nu te dun en snijden nogal in de nek. Laken zelf lijkt me prima en ik ben heel benieuwd of het ook het zand van onderaf tegenhoudt, want dat vond ik bij de vorige versie echt een minpunt. Snelle levering!

Doświadczenie Trustpilot