Hele goede communicatie met de webshop, De bestelling kwam heel snel binnen, Als er iets mee is , dan zijn ze oprecht geintresseerd In wat er verbeterd moet worden . Ik zou volgende keer zeker... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Door een slechte ervaring met het zandlaken 1.0 vorige zomer, beloten om dit via mail te melden. Positieve reactie terug gehad en een omruil van het product. Zeer goede service van mensen die in hu... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Met het Zandlaken creëer je een zandvrije zone van 180x180cm! Thuiskomen van het strand, de camping of picknick, zonder overal zand. Wie wil dat nou niet?!
Dane kontaktowe
De Trompet 1924, 1967DB, Heemskerk, Holandia
- +31 085 1300968
- contact@zandlaken.nl
- zandlaken.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Top webshop,👍
Hele goede communicatie met de webshop,
De bestelling kwam heel snel binnen,
Als er iets mee is , dan zijn ze oprecht geintresseerd
In wat er verbeterd moet worden .
Ik zou volgende keer zeker weer bij ze bestellen,
En Zandlaken bij vrienden en familie aanbevelen.
👍🏖
Goede service en snelle levering
Goede service en snelle levering. Daarbij een laken van goede kwaliteit!
Het strandlaken bleek niet verstuurd te…
Het strandlaken bleek niet verstuurd te zijn. Daarna ging het naar een verkeerd adres en werd mij gevraagd het laken op een ander adres op te halen, een rit van dertig minuten. Een week later kreeg ik de melding dat het geld zou worden teruggestort, maar ook daar moest ik opnieuw achteraan.
Al met al: geen laken voor onze vakantie en een zeer amateuristische afhandeling van de hele bestelling.
Erg blij mee
Erg blij mee. Mooie groot en goede kwaliteit. Verkoopster is ook erg vriendelijk.
Niks geleverd en geen contact mogelijk
Ik wacht al ruim een maand op een zandlaken dat ik besteld en betaald heb. Op mijn e-mails en telefoontjes (voicemail ingesproken) komt geen reactie. Op de bestelbevestiging stond vermeld dat ik bij vragen altijd contact kon opnemen en snel antwoord zou krijgen…. Niet dus. Bestaat dit bedrijf (nog) wel?
Correcte afhandeling van de bestelling.
Vijf sterren voor de service…
Mijn vijf sterren zijn voor de service van Zandlaken.nl.
Ik had het zandlaken besteld via de webwinkel van DPG. Het ging helemaal mis met het retourneren, en later kreeg ik mijn geld niet terug. Ik heb over beide zaken contact gehad met Eric, van Zandlaken.nl en hij reageerde heel snel, zelfs op zaterdagavond. En hij liet het er niet bij zitten terwijl het niet zijn verantwoordelijkheid was, maar van DPG. Echt SUPER!
Het product is top
Het product is top! We gebruiken ze (3x) als camperkleed. Soms 1, soms 2 of 3. Na bestelling snelle levering. Nu eentje extra besteld voor op strand/zand.
Eindelijk wat warmte en wat zon dus het…
Eindelijk wat warmte en wat zon dus het zandlaken kunnen uittesten, het zandlaken werkt meer dan uitstekend. Levering was snel en prima, is een aanrader voor een ieder.
Helaas is het nog geen strandweer…
Helaas is het nog geen strandweer geweest en kan ik het gebruik niet beoordelen. Ik vind het zandlaken wel heel mooi!
Wel jammer dat het voor verzending niet goed verpakt wordt waardoor de hoes van het zandlaken al hartstikke vies is…

Odpowiedź od Zandlaken
Super Strandlaken
De strandlakens waren snel geleverd. Mooi van kleur! Mooie kwaliteit, lekker zacht. Droogt snel.
Super om over onze banken in de tuin te leggen. Word niet heet. (kussen wel namelijk)

Odpowiedź od Zandlaken
Goed geholpen door vriendelijke man aan…
Goed geholpen door vriendelijke man aan de telefoon.
Jammer dat er een verkeerde link aan mijn bestelling gekoppeld was.
Ik had zelf een verkeerde combinatie adres/postcode doorgegeven maar Zandlaken heeft opnieuw verstuurd waarvoor dank!
Tevreden!
Snelle levering, de dag na bestelling reeds ontvangen. Zit verpakt in een bijhorend een tas die je makkelijk meeneemt. Goede kwaliteit en doet wat het moet doen.
Alles heel snel en keurig ontvangen.
Snelle service & een TOP product!
Eigen plekje
Eigen plekje
Heerlijk laken om onder je badhanddoeken op het zand te leggen, zodat je een plekje hebt op het strand zonder zand.
Bevalt zo goed dat ie elk jaar ook meegaat op vakantie naar buitenland.
Dik tevreden over service en snelle levering. Echte aanrader!!!
Wij zijn blij
Een week voor vertrek bleek ons oude picknickkleed niet meer goed. Direct bestelling geplaatst en snel in huis. Fijn kleed wat voldoet aan verwachting en naast zand ook prettig op gras. Neem wel een handdoek mee op lekker te liggen
Laken ziet er goed en mooi uit!
Laken ziet er goed en mooi uit. Snel bezorgd ondanks dat ze in een verhuizing zitten, hierover ook netjes per mail geïnformeerd dat mijn bestelling misschien een paar dagen later zou zijn, maar gelukkig was mijn bestelling toch nog mee gegaan. En nu op tijd binnen om uit te proberen op vakantie 😀🌞.
Kortom snelle levering en goede communicatie
Vlotte bestelling en levering
Vlotte bestelling en levering
Mooie website, goed product, originele oplossing voor reëel probleem! Afrekenen was supereenvoudig en Zandlaken volgende dag al in huis.
Niets op aan te merken!
Doświadczenie Trustpilot