Banner for zakelijkeverzekering.nl

zakelijkeverzekering.nl Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Snel, helder en zonder gedoe. Zakelijkeverzekering.nl snapt dat ondernemers geen zin hebben in een urenlang traject. Binnen een paar klikken precies de polis die past bij mijn onderneming, tegen een s... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De adviseur heeft me uitstekend geholpen, de contact liep vlot en het is ook iemand die je helemaal begrijpt wat je niet altijd over sommigen kan zeggen.. besloten om zeker bij deze heer terug te kome... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Wij zijn enorm tevreden met de dienstverlening van Gokhan. Hij luistert aandachtig naar onze wensen en geeft adviezen die perfect aansluiten bij ons bedrijf. Bij schadegevallen is hij ontzettend behul... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Leuk contact en uiterst klantvriendelijk te woord gestaan. Ze luisteren goed en gaan doelgericht op zoek naar die ene verzekering die ik zelf niet kon vinden. Rob dacht goed met me mee en had waardevo... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Pośrednik ubezpieczeniowy
  2. Ubezpieczenia biznesowe

O zakelijkeverzekering.nl

Napisane przez firmę

zakelijkeverzekering.nl – snel, persoonlijk en duidelijk

Bij zakelijkeverzekering.nl maken we verzekeren eenvoudig voor ondernemers. We werken met korte lijnen, snelle service en een vaste regionale adviseur die jouw situatie kent.

Waar we in uitblinken

• Specialist in pakketten: van aansprakelijkheid en inventaris tot rechtsbijstand – afgestemd op jouw risico’s.
  • Zakelijke autoverzekeringen: van één bedrijfsauto tot een compleet wagenpark, snel geregeld met de juiste dekking.
  • Persoonlijk contact: geen callcenter, maar een direct aanspreekpunt dat meedenkt en snel schakelt.
  • Transparant advies: heldere uitleg zonder kleine lettertjes – jij weet precies waar je aan toe bent.

Waarom ondernemers voor ons kiezen

• Snelheid: offertes en wijzigingen vlot geregeld.
  • Prijs-kwaliteit: wij vergelijken meerdere verzekeraars voor de beste match.
  • Service bij schade: we staan naast je en houden het proces simpel en eerlijk.

Wil je weten welke dekking het beste past bij jouw onderneming? Bekijk onze mogelijkheden of neem direct contact op met je regionale adviseur.

zakelijkeverzekering.nl – zekerheid, snelheid en persoonlijk contact voor ondernemers.

Direct contact, persoonlijk en vertrouwd

Napisane przez firmę

De service naar onze klanten staat bij ons écht op 1
Een klant staat bij ons echt centraal, we zijn er voor jou als je ons nodig hebt. Dat is bij het vergelijken en bij een schade. Verder groeien we met jou mee op alle vlakken. Een partij waar je op kan bouwen, met een adviseur waar je direct mee in contact staat.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 54

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Perfect geholpen en scherpe premie

Gijs belde mij op nadat ik een offerte had aangevraagd. Gijs heeft direct gekeken naar mijn situatie en daarbij de meest passende partijen en daarbij premies opgevraagd. De goedkoopste premie die ik heb gekregen.

12 lutego 2026

Odpowiedź od zakelijkeverzekering.nl

Passende voorwaarden, passende prijzen. Daar staan wij voor! Bedankt voor je review

Onwijs fijn geholpen door Gijs

Onwijs fijn geholpen door Gijs. Kijkt naar je persoonlijke situatie en denkt mee. Ook erg flexibel in zijn bereikbaarheid. Belde in het weekend nog even terug om de opties te bespreken. Kortom; erg fijn geholpen!

12 lutego 2026
Opinia niezależna

Odpowiedź od zakelijkeverzekering.nl

Hartelijk dank voor deze geweldige review, ik speel hem door naar GIjs!

Oceniono na 4 z 5

Bij andere verzekeringmaatschapijen…

Bij andere verzekeringmaatschapijen geweigerd
hier wel Super goed en snel alles geregeld top service

6 lutego 2026

Odpowiedź od zakelijkeverzekering.nl

Harstikke bedankt voor je review, wij nemen altijd net een stapje extra voor onze klanten.

Oceniono na 5 z 5

Ik ben onlangs klant geworden bij…

Ik ben onlangs klant geworden bij Zakelijkeverzekering.nl en ben echt super geholpen. Het contact met Hermen was persoonlijk, duidelijk en snel. Alles werd helder uitgelegd en ik had meteen het gevoel dat er echt wordt meegedacht over wat het beste past bij mijn situatie.

De communicatie is professioneel maar tegelijk toegankelijk, en alles werd soepel geregeld zonder gedoe.

Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare zakelijke verzekering met goede begeleiding!

5 lutego 2026

Odpowiedź od zakelijkeverzekering.nl

Heel erg bedankt voor je uitgebreide review. Met deze woorden help je andere klanten om de juiste keuze te maken of ze hun verzekeringen bij ons onder willen brengen. Mega dank! En ik geef de woorden uiteraard door aan Hermen

Snelle adequate afhandeling

Gijs reageert snel, en zorgt dat alles goed geregeld is.

15 stycznia 2026

Odpowiedź od zakelijkeverzekering.nl

Helemaal eens, Gijs staat er voor je als dit nodig is vakkundig en snel! Dankjewel voor de moeite nemen om de review te schrijven

Super adviseur

Dankzij Gijs heb ik zo snel mij autoverzekering gehaad.
Heel betrouwbare persoon die zo snel reageren.
Heel blij😊

13 stycznia 2026

Odpowiedź od zakelijkeverzekering.nl

Gijs zit er altijd erg kort op, dankjewel voor het compliment ik geef het door aan Gijs!

fijn persoonlijk contact

fijn persoonlijk contact, en directe stappen!

13 stycznia 2026

Odpowiedź od zakelijkeverzekering.nl

Bedankt voor het tijd nemen voor het schrijven van je ervaring en review!

Verzekering

Ik had bij andere verzekeringen een aanvraag lopen en het duurde heel lang met veel vragen op vragen op vragen, maar hier ben ik zo snel geholpen en was me auto binnen 2 uur verzekerd vriendelijk meedenken met name door ghokan ozcelik al met al top service ik raad iedereen hier aan om bij hun te gaan!!

30 grudnia 2025

Odpowiedź od zakelijkeverzekering.nl

Kijk, dat is waar we voor staan! Top om te horen en dankjewel voor je leuke review. Ik geef het door aan Gokhan!

Verzekerd

Wanneer ik alle hoop op een normale verzekering kwijt was. Kon ik bij Willem terecht! Hij heeft me goed en snel geholpen aan een nieuwe verzekering.

19 grudnia 2025

Odpowiedź od zakelijkeverzekering.nl

Dankjewel voor het compliment! Ik denk alleen wel dat je bent geholpen door een andere adviseur. Ik ( Willem ) geef namelijk geen advies. Ik zal het doorgeven aan de juiste adviseur. Een succesvol 2026 gewenst

Oceniono na 5 z 5

Ik had een vraag uitgezet bij mijn…

Ik had een vraag uitgezet bij mijn accountant en werd dezelfde dag nog teruggebeld door een medewerker.
Hele snelle en fijne service. Hij denkt mee en regelde alles. De personenauto is inmiddels al verzekerd. Nu de werkbus nog. Nu de werkbus nog hier verzekeren en dan is alles klaar.

2 grudnia 2025
Opinia niezależna

Odpowiedź od zakelijkeverzekering.nl

Super om te zien dat de samenwerking met Ambitie Accountants zijn vruchten afwerpt. Laten we snel die andere werkbus overzetten zodat je alles op 1 plek hebt! Succesvol 2026 gewenst

Oceniono na 5 z 5

Super contact met de adviseur

Super contact met de adviseur. Reageren snel en zijn heel betrouwbaar.

23 grudnia 2025

Odpowiedź od zakelijkeverzekering.nl

Dankjewel voor je review met een uiteenzetting over een deel van onze kernwaarden

Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden over de service van Hermen

Zeer tevreden over de service van Zakelijkeverzekering door dhr Hermen. Alles werd duidelijk en persoonlijk uitgelegd, zonder gedoe. Er werd echt de tijd genomen om mee te denken en alles werd snel en professioneel geregeld. Prettige communicatie en een fijne, betrouwbare aanpak. Absoluut een aanrader voor ondernemers die persoonlijke service waarderen.

23 grudnia 2025

Odpowiedź od zakelijkeverzekering.nl

Bedankt voor je mooie review over ons adviseur Hermen, ik zal deze persoonlijke notitie aan hem doorgeven!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super snel, en keek mee naar alle mogelijkheden.
Vriendelijk en reageerde altijd super snel werd nergens geaccepteerd en hij heeft het toch geregeld
Super top

20 grudnia 2025

Odpowiedź od zakelijkeverzekering.nl

Fijn dat we je toch hebben kunnen helpen door net wat verder ons best te doen! Bedankt voor je mooie review

Oceniono na 5 z 5

Je wordt behandeld als klant dus geen…

Je wordt behandeld als klant dus geen nummer. Je krijgt snel duidelijkheid en een goed voorstel ik vindt het goed geregeld dus niets meer aan te merken.

19 grudnia 2025

Odpowiedź od zakelijkeverzekering.nl

Hartelijk dank voor je mooie review Willy! We gaan je in de toekomst net zo servicen als het traject van het voorstel.

Kennis

Kennis, klantgericht en gezellig wat wil je nog meer!

Odpowiedź od zakelijkeverzekering.nl

Dankjewel Martijn, wij vonden het ook gezellig dat jij er was. We hopen je snel weer te zien!

Snelle service

Snelle service, je hoeft het maar één keer te vragen en ze vinden de goedkoopste verzekering voor je. Makkelijke communicatie via whatsapp altijd bereikbaar. Ik heb contact met Gokhan en ben er heel blij mee. Ik vraag hem iets in de ochtend en voordat je het weet stuurt hij je polis al zo snel is die.

Odpowiedź od zakelijkeverzekering.nl

Super om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt met jouw adviseur Gokhan! Dankje dat je de tijd wilde nemen om deze review te delen, dit helpt nieuwe klanten om de juiste keuze te maken.

Behulpzaam

Afspraak na gekomen, duidelijk, behulpzaam en eerlijk, top ga zo door

Top om te horen! Dank

eerste verzekering

Via Instagram in contact gekomen, afgesproken om te contacten op een rustige tijd stip, vervolgens ben ik goed geholpen en geïnformeerd met een vriendelijk gesprek.
Hermen Ekkel wist precies wat ik nodig heb en zocht het gelijk uit waardoor mijn keuze makkelijk was op een verzekering te kiezen.

31 października 2025

Odpowiedź od zakelijkeverzekering.nl

Dit klinkt zeker als contact met Hermen. Je hebt de oudste binnen ons team, en wijsheid komt met de jaren zeggen ze! Dankjewel voor het schrijven van de uitgebreide review.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej