Yourhairshop Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Yourhairshop heeft een pakketje afgegeven bij DHL, echter is het daar verloren geraakt. Zonder contact met de verzender wordt er geen zoekactie bij DHL gestart. Meerdere keren naar yourhairshop gebe... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ik had 2 flessen haarcreme besteld, maar er maar één ontvangen. Kreeg eerst steeds geen antwoord op mijn mails. Na een paar maanden kreeg ik eindelijk een antwoord terug dat de tweede fles alsnog opge... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Als ik kon zou ik geen enkele ster geven. 5 producten besteld, slechts 2 ontvangen. 1x is er opgenomen, de rest zou de week erop komen. 6 weken verder nog steeds niks, mail geen reactie, geen telefoni... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Na weken wachten totdat mn pakket verzonden werd en rommelige email communicatie wanneer mijn pakket dan wel verzonden zou worden, bleek dat mijn pakket bij de buren lag. Ik heb de link van de pakketd... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 3% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 65

Napisz recenzję

Deel van de bestelling ontvangen

Deel van de bestelling ontvangen

Ik had 6 flessen shampoo en conditioner besteld. Helaas 4 ipv 6 flessen shampoo ontvangen. Ik heb hier meteen een mail over gestuurd. Daarna gebeld (geen gehoor) en vervolgens nog eens gemaild. Geen reactie tot nog toe. Ik wil graag zsm de 2 flessen shampoo ontvangen of mijn geld terug.

7 września 2025
Oceniono na 1 z 5

Product uitverkocht maar geen geld terug ontvangen

Bestelling geplaatst op maandag 25 augustus 2025. Al snel daarna kreeg ik een korte e-mail dat het product uitverkocht is en dat ik mijn geld terug krijg binnen 2 tot 3 werkdagen. Inmiddels langer dan een week geleden en nog steeds geen geld ontvangen. Al meerdere e-mails gestuurd waar niet op gereageerd wordt. Dit is een zeer slechte zaak en niet netjes tegenover klanten en hun geld waar iedereen hard voor werkt!!

25 sierpnia 2025

Untrustworthy webshop – avoid

Ordered on April 1 but never received the product. Despite multiple follow-ups, they stopped responding and never refunded me, even after confirming they would. Unreliable and not to be trusted.

2 września 2025

They are a SCAM

They are a SCAM, I ordered the Hair Bunny pills set with brush for EUR 59.95 instead they sent me Hair Gummis which is EUR 34.94 this is a price diffrence of EUR 25.01 and it took them almost 4 weeks to deliver. This is bad service and I do not recommend to shop with them. This is a SCAM page

19 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Had ik de reviews maar gelezen

Had ik de reviews maar gelezen! Ook ik heb een slechte ervaring! De bestelde en betaalde shampoo niet ontvangen en geen reactie op telefoon en mail

19 sierpnia 2025
Logo Yourhairshop

Odpowiedź od Yourhairshop

Uw bestelling is alang terugbetaald, er is niks meer wij kan doen shampoo is in actie en uitverkocht.

Oceniono na 1 z 5

Ik heb een bestelling gedaan maar 2 van…

Ik heb een bestelling gedaan maar 2 van de 3 producten niet ontvangen. Heb nog geen bericht terug of überhaupt een update van het bedrijf over mijn bestelling. Erg slecht! Zou hier niet bestellen.

Inmiddels ook een melding gedaan bij Consuwijzer.

14 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Advies: bestel hier NIET!

De helft van mijn bestelling maar ontvangen, na 1 maand, 10 mails en meerdere telefoontjes verder nog steeds geen respons, geen producten maar het geld wel kwijt! Bestel hier NIET!!

12 lipca 2025

Zeer slechte service

Zeer slechte service, 1 van de 5 producten geleverd. Zelf contact op moeten nemen. Medewerker vroeg verbaasd of ik geen mail had ontvangen. Ik ben er vervolgens van verzekerd dat dit een paar dagen later zou worden nageleverd. 3 weken later nog steeds geen nalevering of informatie mogen ontvangen. Nu telefonisch niet te bereiken op de door hun aangegeven tijden.

8 lipca 2025

Bestelling nooit geleverd - na 2 maanden geld geretourneerd

Bestelling nooit geleverd. Na 2 maanden met daarin diverse mails met het verzoek om een update te krijgen van de levering van de bestelling dan wel het verzoek tot terugbetaling van het betaalde bedrag is er concreet nog steeds niets gebeurd.

Positieve update per 11-07-2025: Na bovenstaande review geplaatst te hebben en online aangifte te hebben gedaan, is er gereageerd en gehandeld door de verkoper. Hoewel de communicatie vanuit de verkoper - inclusief de reactie op mijn initiële trustpilot bericht - diverse onwaarheden bevat, is op 11-07-2025 het aankoopbedrag geretourneerd.

10 lipca 2025
Logo Yourhairshop

Odpowiedź od Yourhairshop

Hallo Bram, ik denk dat je ons niet hebt begrepen in ons e-mail- en telefoongesprek. We hebben namelijk gezegd dat je pakket bij DHL is en dat het ons magazijn verlaat zodra het is verzonden. Helaas hebben wij daar geen controle over. Zoals je hebt aangegeven proberen we DHL te volgen en vragen we DHL om een ​​update. Het onderzoek duurt echter altijd langer dan een week, dus we kunnen er niets aan doen. Nu is het niet meer te traceren en hebben we besloten om een ​​terugbetaling te doen. De terugbetaling wordt binnen 2 tot 3 werkdagen op je rekening bijgeschreven. Heb geduld en vertrouw op het proces.
Fijne dag verder.

Product besteld

Product besteld, ver over verzendingstermijn nog steeds niets binnen. Reageren niet op mail. Gezegd dat ik mijn geld terug wil. Zou ze regelen, mailde ze. Nog steeds geen geld terug. Oplichters zijn het.

16 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Nog steeds geen geld terug

Van: Your Hair shop yourhairshop123@gmail
Verzonden: Saturday, June 14, 2025 8:52:45 AM
Aan: J L
CC: info@yourhairshop info@yourhairshop
Onderwerp: Re: Bestelling

Beste,

Mijn excuse voor vertraging, producten uw heb bestel is niet opvoorraad. Daarom uw krijg geld terug van ons binnen 3 werk dagen.

Mvg

Van: Your Hair shop yourhairshop123@gmail
Verzonden: Saturday, June 21, 2025 12:45:43 PM
Aan: J L
CC: info@yourhairshop info@yourhairshop
Onderwerp: Re: Bestelling

Beste,

Uw krijg geld terug binnen 4 werk dagen.

Mvg

Tot nu toe heb ik nog steeds mijn geld niet terug! Valse beloftes

15 maja 2025
Oceniono na 1 z 5

Verkeerd product en nu loze beloftes.

Het begon met vertraging, wat kan gebeuren. Toen een verkeerd product ontvangen. Foto's gestuurd en gemaild: geen reactie. Telefonisch contact gehad met vriendelijke collega die het direct in orde zou maken. Nu een week later nog steeds niets ontvangen en telefonisch niet meer bereikbaar, geen reactie op mails. Zonde, leek een prima shop met okay prijzen, maar ik zal hier nooit meer iets bestellen.

27 czerwca 2025

Eindeloze vertraging?

9 juni bestelling geplaatst, zou enige vertraging kunnen zijn, maar de intentie om met 2 á 3 werkdagen te verzenden.
17 juni gemaild met vraag naar de huidige status, geen reactie op ontvangen.
26 juni, nog steeds niks ontvangen, geen reactie, geen bestelling...
13 juli, wel gehoord geld terug te zullen ontvangen, maar na 2 weken nog steeds niks ontvangen..

26 czerwca 2025

Bestelling niet compleet

3 mei een een bestelling geplaatst. Een week later iets ervan ontvangen maar dus niet compleet. Ik zou nog 7 potten jam moeten krijgen.
Ik heb ze 2 keer een mail gestuurd maar ik krijg geen reactie.
Jammer want ik heb hier eerder zonder problemen een bestelling gedaan. Zo raak je wel klanten kwijt.

3 maja 2025

product niet ontvangen

Op 27-05-2025 heb ik drie artikelen besteld bij Yourhaarshop. Na ongeveer twee weken wachten kreeg ik mijn bestelling, maar er zaten alleen maar twee van de drie artikelen in het pakket.
Ik heb geprobeerd contact op te nemen via telefoon en e-mail, maar ik heb geen reactie gekregen.
Ik heb erg spijt dat ik bij Yourhaarshop ging bestellen.

12 czerwca 2025

Hier niet bestellen

Hier niet bestellen! Bestelling klopte niet, er miste een product en ik heb geprobeerd te mailen, bellen en een bericht via instagram gestuurd en heb nergens antwoord op gekregen. Als je hier besteld en zij maken een fout ben je je geld kwijt

4 czerwca 2025

Vanaf 10 januari een bestelling geplaatst

Vanaf 10 januari een bestelling gesplaatst.
Na vele mails met de vraag waar mijn pakket bleef, geen reactie. Toen ik aangaf hier een melding van te gaan doen stuurden ze op 7 mei een bericht dat het geleverd is. Op de vraag waar, gingen ze weer uitzoeken maar tot op heden geen bestelling van mijn haarproducten binnen gekregen.

30 maja 2025

Klopt niets van

Begin april besteld en nog steeds niets ontvangen. Twee weken geleden kreeg ik bericht dat ik mijn geld terug zou krijgen. Inmiddels nog steeds mijn geld niet terug!!! Ook meerdere malen een mail gestuurd wanneer ik mijn geld kan verwachten, maar ineens geen reactie meer. Ofwel meer dan 80 euro kwijt …. Een grote oplichterij….

20 kwietnia 2025

Ik heb 7 mei een bestelling gedaan

Ik heb op 7 mei een bestelling geplaatst, ervan uitgaande dat, zoals zij schreven, dat na ontvangst van het geld, de artikelen zullen worden .
Tot mijn zeer grote verbazing kreeg ik een bevestiging van mijn bestelling waarin stond dat er vertraging is opgeleverd. Knap gedaan om dat niet gelijk in je winkelmandje te vermelden, zodat een klant een keuze heeft om wel of niet door te gaan met de bestelling
Ben nu 3 weken verder en heb mijn bestelling inmiddels geannuleerd maar nog steeds mijn geld niet terug. Heb het bij een andere aanbieder gekocht en had het de volgende dag in huis.

7 maja 2025

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej