Informacje dotyczące firmy

1. Leczenie schorzeń na tle psychicznym
  2. Instruktor jogi

Napisane przez firmę

Wanneer massage niet (genoeg) wil helpen, zal ademwerk dat wel doen. Ademen is voelen!

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Heerlijke voetreflexmassage en ontspanningsmassage!

Ik heb zowel de voetreflexmassage als de ontspanningsmassage mogen ervaren bij Yolanda en het was werkelijk een verademing! Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde ik me welkom en op mijn gemak. Yolanda straalt rust en professionaliteit uit en neemt echt de tijd voor je. Haar aandachtige en zorgvuldige aanpak zorgde ervoor dat ik volledig kon ontspannen.

De massages zelf waren heerlijk en precies afgestemd op wat mijn lichaam nodig had. Ik merkte tijdens en na de behandelingen hoe de spanning in mijn lijf afnam en mijn hoofd weer helder werd. Het voelde alsof alles weer kon stromen. Ze gebruikt voor de massages een heerlijk geurende natuurlijke olie. Na afloop voelde ik me energieker,meer in balans en dieper verbonden met mijn eigen lichaam. Ik heb na beide massages ook een heerlijke nachtrust gehad!
Vergeet niet te vragen om de gezichtsmassage… wauw! Dat was voor mij echt de kers op de taart! Zo heerlijk en rustgevend!
Ik kan yolanda van harte aanbevelen! Ze heeft ook cadeaubonnen, leuk om als cadeautje te geven aan iemand:-)

6 maja 2025

Ademwerk ❤️❤️

Ik kwam bij Yolanda terecht voor een massage die ik als heel fijn heb ervaren. Daarna heb ik me aangesloten bij haar yogalessen.
Yolanda is erg gepassioneerd over de resultaten van ademwerk en ik was erg benieuwd wat ademwerk zou doen? Wist wel van mezelf dat ik niet helemaal lekker ademde en snel veel stress heb. Wat een ervaring!! Nu weet ik hoe een echt ontspannen lichaam moet voelen!
Dat ik veel moet oefenen is helder maar wat een verrijking om te mogen ervaren hoe een ontspannen lichaam voelt! Ik raad het doen van ademwerk iedereen aan, ook als je niet tegen muren op loopt maar gewoon ter ultieme ontspanning!

9 kwietnia 2024

Beste Jeanine,
Wat fijn dat je mijn massage zo fijn hebt gevonden. Dat het ademwerk je zo goed doet stemt me gelukkig. Het is je zo gegund. En ja, ik ben enorm gepassioneerd en zou het wel van de daken willen schreeuwen hoe ontzettend helend deze vorm van lichaamsgerichte (psycho-) therapie is. Hartelijk dank voor deze mooie review! Deze had ik niet verwacht. Groetjes Yolanda

Oceniono na 5 z 5

Geweldige helende reis met Yolanda…

Ik ben begonnen met een ontspannende massage bij Yolanda en ontdekte haar mini retraite met Reichiaans ademwerk. Na deze ervaring koos ik voor 1 op 1 ademsessies. Yolanda is professioneel, vriendelijk en speelt perfect in op je hulpvraag. Haar begeleiding heeft me geholpen spanning los te laten en trauma's te verwerken. Ze doet haar werk met liefde en passie. Ik raad Yolanda ten zeerste aan voor heling en persoonlijke ontwikkeling!

15 marca 2024

Odpowiedź od Yolanda van Dalen

Dankjewel Kiren. Ik vond het heel fijn om met je te werken. Dankjewel dat je mijn praktijk hebt gekozen. Dankjewel voor het in mij gestelde vertrouwen. Ik wens je het allerbeste.

Vanavond op de Steenvliet

Vanavond op de Steenvliet in Zorgcentrum Ravenstein een Top avond gehad.
Onze bewoners hebben zo genoten en zelfs een negentig jarige liep polonaise mee.
Wat een Topper
Sociaal lief geinig én zo leuk om mee te mogen maken.
Dankjewel we gaan er nog lang over praten.
Gr Karla BLOM

9 lutego 2024

Odpowiedź od Yolanda van Dalen

Beste Carla, je hebt je vergist. Ik ben ademtherapeut en masseur en ik heb geen connectie met welk zorgcentrum dan ook. Zou je deze review bij de juiste persoon willen zetten en deze dan willen verwijderen? Hartelijke groeten, Yolanda van Dalen

Oceniono na 5 z 5

Elke keer weer nieuwe, mooie inzichten met verbonden ademhalingssessie

Inmiddels al flink wat keren een (individuele) verbonden ademhalingssessie bij Yolanda mogen doen. Elke keer weer een superfijne ervaring die veel mooie inzichten brengt en waarna ik elke keer weer 'gereset' ben. Yolanda is kundig, neemt altijd de tijd voor je en zorgt voor een geweldige ervaring in alle aspecten van de sessie. Zeker voor mannen (of vrouwen natuurlijk) die wat verder van hun gevoel staan werkt zo'n sessie bij Yolanda supergoed.

4 grudnia 2023

Odpowiedź od Yolanda van Dalen

Beste E, hartelijk dank voor het schrijven van een review. Erg fijn dat je de moeite hebt genomen daarvoor. Ik ben blij dat ik je elke keer in mijn praktijk heb mogen ontvangen en het je onder andere zoveel mooie inzichten heeft gebracht. Dankjewel.

Kom weer tot jezelf: Coaching door ademen bij Yolanda

Yolanda is een zeer ervaren coach in het begeleiden van persoonlijke groei.
Ik zag Yolanda voor het eerst op tv waar een stukje werd laten zien hoe zij je begeleidt met trauma's of andere problemen.
En ik dacht: DIE moet ik hebben!! De volgende dag haar opgebeld en na een fijn gesprekje voelde ik me heel blij dt zij me zou begeleiden.
Er was bij mij fibromyalgie vastgesteld, en mijn (fantastische) fysiotherapeut Maarten Arts, vertelde me dat stress die je onderdrukt in mijn geval in de spieren ging zitten als verkramping. Ook dat ik continue aan het hyperventileren was (dat wist ik zelf niet...)
Naast zijn behandelingen van het bindweefsel en nog een soort dryneedling om mij te laten ontspannen, adviseerde hij om iemand te zoeken die mij kon begeleiden mbt stress loslaten en zorgen dat ik dat niet in mijn onbewuste opsla, maar dat ik leer om weer te voelen en te doorleven en met dingen leeromgaan ipv te verstoppen.
De ademsessies bij Yolanda zijn voor mij zeer heilzaam gebleken. En daarmee pel ik steeds een laagje van mijn pijn af, en kom ik steeds een laagje dieper. Daar waar het moeilijk wordt stelt Yolanda de goede vragen, waarmee ik goed naar mezelf moet kijken en voelen. Eigenlijk wil je die pijn niet voelen, en ben je geneigd om weg te gaan van de pijn. Dat zal je niet helpen, want je moet je pijn doorleven om het los te kunnen laten en met te laten gaan. Probeer je de pijn te onderdrukken of negeren, komt het nog harder terug!
Yolanda is een fijn persoon met een rustige uitstraling. Daardoor voel ik me erg op mijn gemak. Ook pakt Yolanda door als ze merkt, dat je gedachten afdwalen en dat je niet concentreert op je ademhaling. Door middel van korte opmerkingen tijdens de sessie (blijven ademen!) of ook korte massage van schedel ,slapen of wenkbrauwen.
Elke sessie kom ik een stukje dieper in mijzelf en ervaar ik wat ik daar heb opgeslagen aan angsten, verdriet of pijn.
Yolanda is een echte lichthelper. Ze helpt en staat mij bij om mijzelf de zaken aan te kijken en zelf op te lossen en los te laten!
Zeer aan te raden als je aan jezelf wil werken en de basis van je eigen menszijn wil terug vinden.
THXXXXXXX

25 listopada 2023

Odpowiedź od Yolanda van Dalen

Beste E. Walraven, ik wil je heel hartelijk danken voor deze hartverwarmende review. Het is heel fijn om je te mogen begeleiden en ondersteunen in het alsnog doorleven van alles dat niet waar heeft mogen of kunnen zijn. Ik bewonder jouw moed en vertrouwen. Dankjewel daarvoor.
Hartelijke groeten, Yolanda

Oceniono na 5 z 5

Aanrader, helend en professioneel, heel fijn.

Ik zou het iedereen aanraden. Zeker ook omdat 4 uur mini-retraite te overzien is binnen een druk bestaan. Ik ben heel blij dat ik ben gegaan.

Begin deze maand deed ik bij Yolanda een mini-retraite. Ik had al wel eens een losse verbonden ademworkshop bij haar gedaan en dat was heel bijzonder. Dat heb ik altijd onthouden en nu had ik tijd om een mini-retraite bij haar te doen. De mini-retraite was nóg bijzonderder. Ik was onder de indruk van de groei die ze heeft gemaakt. Ze praat gemakkelijker voor de groep en komt beter uit haar woorden dan een aantal jaar terug. De ervaring en professionaliteit spat er van af. Ook haar uitleg vond ik heel interessant. Ik hing aan haar lippen en had er veel meer van willen horen. Het effect van het ademwerk was dieper dan bij een losse workshop. Wellicht omdat we vooraf een meditatie deden en yoga. Soms kwam ik niet goed verder en dan was Yolanda er precies op het goed moment om heel subtiel wat te sturen. En de muziek die ze gebruikt is echt prachtig! Na het ademwerk was er een deelronde. Ook hiervan was ik onder de indruk. Yolanda kon het gedeelde zo gebruiken dat het ook waardevolle informatie voor anderen opleverde. In begrijpelijke Jip-en-Janneke taal.

Enorm ontspannen ging ik naar huis!

Na zo’n mini-retraite weet je weer wat echt ontspannen zijn inhoudt. Ook omdat ik echt veel los kon laten. Vaak sluipt het erin dat je helemaal niet door hebt hoeveel stress je eigenlijk op kan hopen. Een dikke aanrader.

4 listopada 2023

Odpowiedź od Yolanda van Dalen

Beste Joyce, wat fijn te lezen dat het doel bereikt is! Zeer ontspannen huiswaarts gaan door middel van een korte tijdsinvestering. Dat stemt me zeer gelukkig. Een win-win situatie. Ik ben blij voor je. Dankjewel voor deze prachtige review. Hartelijke groet, Yolanda

Oceniono na 1 z 5

onveilig gevoel

Ik ben blij te lezen dat er veel mensen zijn met een positieve ervaring. Voor mij was een bezoek aan Yolanda van Dalen helaas minder prettig.

Yolanda is absoluut een kundig persoon, lief en warm en ik voel dat ze weet waar ze het over heeft. Helaas heb ik ook bij haar gevoeld dat ze in de valkuil is gestapt dat ze voelt zelf al helemaal klaar te zijn met helen, en daarmee een erg uit de hoogte en veroordelende houding, waarschijnljk totaal onbewust, uitstraalt. Tijdens mijn sessie zijn er bepaalde oordelende uitspraken gedaan die mij erg onprettig hebben geraakt en waarvan ik de toon wel erg heftig vond en wat ten gevolg had dat ik totaal op slot ben gegaan. Alle veiligheid was compleet weg. Vervolgens wilde ze me ervan overtuigen dat ze niet over mij oordeelde. Dat ging er bij mij op dat moment niet meer in. Wat ze zei en hoe ze zich gedroeg was op dat moment niet congruent en voelde voor mij onauthentiek. Ik was ondertussen vast komen te zitten in een diep pijnstuk en had ontzettend behoefte aan veiligheid maar die kon zij mij helaas niet meer geven, hoewel ze haar best daarvoor heeft gedaan. Daardoor kwam ik dieper en dieper vast te zitten in een innerlijke kindwond en wilde niets liever dan naar huis, maar ik was te verdoofd en bang om die impuls te volgen. Vervolgens ging ik in shock en gehertraumatiseerd naar huis.

Voor was deze sessie een pijnlijke en vooral dure les, namelijk dat ik altijd mijn eerste impuls en gevoel mag volgen en mag vertrekken als ik mij onveilig voel ( een impuls die ik heb genegeerd uit angst dan een vermijder te worden genoemd of om niet bot te zijn, en de tijd netjes vol te maken want daar betaal je voor) Je gaat ergens heen voor heling maar komt juist meer beschadigd terug en dat voelt heel erg zuur.

Hoewel ik ervan overtuigd ben dat Yolanda dit nooit zo heeft bedoeld, vind ik het belangrijk dat mijn ervaring gedeeld word, opdat wat onbewust is gegaan meer bewust wordt gemaakt en Yolanda in de toekomst bij mogelijke soortgelijke situaties beter kan handelen dan ze bij mij heeft gedaan.

9 października 2023

Odpowiedź od Yolanda van Dalen

Beste Janneke, wat jammer en naar dat je je zo hebt gevoeld. Dat was zeker niet mijn bedoeling. Ik mis het dat je met mij in gesprek bent gegaan voordat je publiekelijk deze review besloot te schrijven en dat vind ik wel pittig. Ik ben er enorm van geschrokken. Mocht je hierover nog willen spreken, dan sta ik daar uiteraard voor open. Ik wens je in elk geval het allerbeste.
Hartelijke groet, Yolanda

Aan te bevelen

Ben inmiddels een aantal keren bij Yolanda geweest voor een sessie ademwerk. Iedere keer gebeuren er bijzondere dingen. Yolanda begeleidt het goed, met zachte hand, maar als nodig ook streng om de sessie te laten slagen. Zeer aan te bevelen.

26 maja 2023

Odpowiedź od Yolanda van Dalen

Beste Wilma, ik ben blij dat het je tot nu toe al veel heeft mogen brengen. Dankjewel. Hartelijke groet, Yolanda

Superfijne massage!

Superfijne voet/onderbeen massage!

8 stycznia 2023

Odpowiedź od Yolanda van Dalen

Dankjewel voor jouw fijne reactie! Goed dat het zo bevallen is. Groetjes Yolanda

Retrait met diepgang

Wat een bijzondere belevenis was de retrait. Een warm onthaal, heerlijke yoga....en dan het ademwerk! Ik had vooraf niet kunnen bedenken dat dit zo'n diepgaande laag zou bereiken. Heel bijzonder! Enorm bedankt voor deze mooie middag dames.

10 grudnia 2022

Odpowiedź od Yolanda van Dalen

Hi Sasja, wat een geweldige complimenten. Daar word ik (wij) heel warm van. Het was heel fijn dat je erbij was! groetjes Yolanda

Oceniono na 5 z 5

Heb een ademworkshop bij Yolanda…

Heb een ademworkshop bij Yolanda gevolgd. Gewoon omdat ik toch wel getriggerd en nieuwsgierig was. Maar hemel wat een bizondere ervaring. Het ademen, de sfeer, de muziek....het hele concept was intens, intens fijn.
Fietste na afloop naar huis en zat echt nog in een geweldige toffe flow. Innerlijke rust en al mijn zintuigen op precies het juiste level. Thnx Yo!

27 stycznia 2021

Een bijzondere ervaring

Een bijzondere ervaring, de ademworkshop! Hoe is het mogelijk om zulke intense sensaties te voelen alleen door ánders te ademen..
Yolanda’s passie in wat ze doet is gedurende de hele sessie voelbaar. Betrokken, alert en zacht daar waar het nodig is. Ik voelde me veilig tijdens en diep ontspannen ná afloop. Een aanrader!

24 stycznia 2021
Oceniono na 5 z 5

In oktober en november heb ik 2 x een…

In oktober en november heb ik 2 x een cursus verbonden ademen gevolgd bij Yolanda. Ik had het idee dat ik niet meer kon voelen. Wat heeft het mij enorm goed gedaan. Ik heb gevoeld tot het diepst van mijn zijn en heel veel ballast uit het verleden draag ik nu niet meer mee. Zo gauw het weer mag ga ik voor de derde keer. Een cadeautje voor mezelf! Dank je wel Yolanda voor de bijzonder mooie ervaringen.

19 stycznia 2021

een aanrader !

De workshop verbonden ademen van Yolanda is een echte aanrader! Het is een heel bijzondere ervaring die mij confronteerde met (blijkbaar) onderliggende emoties. Na afloop ervaarde ik een heerlijke rust en ontspanning, dat gevoel werkte nog lang door.

19 stycznia 2021

Echt een aanrader

Wat kan Yolan
da masseren, niet het standaardwerk, nee iedere massage is anders. Ze voelt wat ze doet en is betrokken en DAT merk je.
Hopelijk mag ik er snel weer van genieten.

Doe jezelf een plezier en gun je een massage bij Yolanda

18 stycznia 2021
Oceniono na 5 z 5

Yolanda is het beste van het beste!

Dit is echt een aanrader zeg! Yolanda is niet alleen zeer professioneel in wat ze doet, maar zij is ook nog eens zo'n ontzettend lieve en empathische persoonlijkheid! Ik heb zowel de massages alsook het ademwerk bij haar mogen ervaren en ik kan alleen maar zeggen dat zij het beste van het beste is!

8 stycznia 2021

Odpowiedź od Yolanda van Dalen

Beste Pascal, dank je wel voor deze mooie woorden! Ik word er verlegen van! Ik ben heel blij dat het zo goed is bevallen. Ik doe mijn best! :) groetjes Yolanda

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej