Heerlijke voetreflexmassage en ontspanningsmassage!
Ik heb zowel de voetreflexmassage als de ontspanningsmassage mogen ervaren bij Yolanda en het was werkelijk een verademing! Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde ik me welkom en op mijn gemak. Yolanda straalt rust en professionaliteit uit en neemt echt de tijd voor je. Haar aandachtige en zorgvuldige aanpak zorgde ervoor dat ik volledig kon ontspannen.
De massages zelf waren heerlijk en precies afgestemd op wat mijn lichaam nodig had. Ik merkte tijdens en na de behandelingen hoe de spanning in mijn lijf afnam en mijn hoofd weer helder werd. Het voelde alsof alles weer kon stromen. Ze gebruikt voor de massages een heerlijk geurende natuurlijke olie. Na afloop voelde ik me energieker,meer in balans en dieper verbonden met mijn eigen lichaam. Ik heb na beide massages ook een heerlijke nachtrust gehad!
Vergeet niet te vragen om de gezichtsmassage… wauw! Dat was voor mij echt de kers op de taart! Zo heerlijk en rustgevend!
Ik kan yolanda van harte aanbevelen! Ze heeft ook cadeaubonnen, leuk om als cadeautje te geven aan iemand:-)