Vandaag bij Amy geweest voor een boyzilian, het was weer prima zoals altijd. Het is een rustig gelegen salon met ruim voldoende privacy. Amy is professioneel en werkt met een goede wax die alle haart... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Goed en eerlijk advies, die verstand van zaken hebben. Zeker aan te raden doet het echt goed ben zo blij met het resultaat mijn benen zijn geweldig gedaan en de tijd vloog voorbij super schone en hygi... Zobacz więcej
Geweldige service! Wax voelde enorm prettig aan. Geen irritaties en veel minder pijn als bij de meeste salons. Mijn eerste keer brazilian hier maar heb al een vervolgafspraak gemaakt. De dame zelf is... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Niet meer scheren, maar snel een gladde huid door middel van wax ontharing.
Dane kontaktowe
Elbe 27, 2491 BT, Den Haag, Holandia
- 070-3022625
- info@waxpoint.nl
- www.waxpoint.nl
Erg tevreden
Vriendelijk ontvangen. Ik voelde mij op mijn gemak. Snel en goed gewaxt. Ik kom zeker weer!
Wat een verbluffend resultaat …
Voor het eerst een Korean lashlift incl kleuren. Wat een resultaat ! Ik heb gevoelige ogen maar heb nergens last van. De dame deed het supernetjes en rustig. Legt iedere stap keurig uit. Tot over 8 weken . Dank je wel lieve Kia
Vandaag ben ik bij Emma geweest
Vandaag ben ik bij Emma geweest, ze was erg aardig en de manier waarop ze werkt is ook mooi, ik was blij haar te bezoeken, ik kom nog een keer
Fijne en vriendelijke meid
Fijne en vriendelijke meid. Voel mij altijd op mijn gemak
Ik kom al heel lang bij Amy en ze is…
Ik kom al heel lang bij Amy en ze is erg professioneel! Mooie salon en erg schoon!
Vriendelijk en professioneel
Vriendelijke ontvangst, gevoelige gebieden worden besproken en overlegd. Super Vriendelijke en professionele behandeling. Zeker een aanrader 👍🏻
Als reactie op de reactie van de…
Als reactie op de reactie van de eigenaar;
Door drie jaar lang geen verhoging door te voeren, heb je het met de hoogte van deze verhoging gelijk ingehaald. Zoals ik al zei een verhoging is te begrijpen, maar de hoogte van de verhoging is oprecht aan de hoge kant bij jullie.

Odpowiedź od Wax Point
Waxpoint biedt een uitstekende…
Waxpoint biedt een uitstekende ervaring! Het personeel is professioneel, lief en vriendelijk, wat zorgt voor een prettige sfeer. De service is snel en het resultaat is altijd mooi. Daarnaast is het fijn parkeren en de locatie is super rustig en chill. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede waxbehandeling!
Super goede waxsalon
Super goede waxsalon, vriendelijk, deskundig en eenvoudig een afspraak te maken. Toppers
Top boyzillian wax ervaring
Top boyzillian wax ervaring, daarbij kan je ook een afspraak maken na 6 uur !!
Al met al zeer tevreden
Schone salon
Schone salon, werkt snel en vakkundig.
Altijd vriendelijke dames.
Goede waxsalon
Werkt netjes op tijd, erg secuur, hygiënisch, mooie grote salon, gemakkelijk te bereiken en parkeren voor de deur.
Een nette ruimte
Een nette ruimte, met zeer aardig mevrouw. Netjes en professioneel behandeld
Geweldig
Top
Ja, het is pijnlijk
Ja, ik ben een man
Ja, het is zeker de moeite waard!
Amazing service and results
Amazing service. It was my first time, and the professional and friendly atmosphere made it comfortable, friendly, as painless as possible, and dare I say, fun. Great results too!
Vakkundig en vriendelijk
Snel, vakkundig en vriendelijk. Zeer aan te raden
Pijnloze ervaring
Vandaag voor het eerst bij Wax Point geweest. Ook uberhaupt voor het eerst in mijn leven laten waxen. Ik heb best een hoog pijngrens, maar was vooraf alsnog een beetje bang voor de behandeling. Toen ze begon met waxen wachtte ik op de pijn, maar ik voelde letterlijk niks! Echt een top ervaring en ik zal zeker vaker hier terug komen!
Eerste wax
Voor mijn eerste keer waxen, had ik een top ervaring! Ik werd van me anxiety gerustgesteld, super vriendelijke waxspecialist en er was een relaxte sfeer.
Will definitely return!
Perfect ✨️
Lovely wax studio with a welcoming & relaxing atmosphere.
Amiena is great at what she does and makes you feel comfortable! 🫶🏼
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.