Vandaag bij Amy geweest voor een boyzilian, het was weer prima zoals altijd. Het is een rustig gelegen salon met ruim voldoende privacy. Amy is professioneel en werkt met een goede wax die alle haart... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Waxpoint biedt een uitstekende ervaring! Het personeel is professioneel, lief en vriendelijk, wat zorgt voor een prettige sfeer. De service is snel en het resultaat is altijd mooi. Daarnaast is het fi... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Niet meer scheren, maar snel een gladde huid door middel van wax ontharing.
Dane kontaktowe
Elbe 27, 2491 BT, Den Haag, Holandia
- 070-3022625
- info@waxpoint.nl
- www.waxpoint.nl
Erg aardig en professioneel
Erg aardig en professioneel, stelt je op je gemak.
Super
Ik ben al bij meerdere salons geweest en bij Wax Point tot nu toe veruit de beste ervaring. Amy is supervriendelijk en het harsen is goed en bijna pijnloos. Zeker aan te raden!
Nooit meer een ander
Ik kom al jaren bij waxpoint. Ze werkt snel, netjes en bijna pijnloos. Ik ben enorm fan van haar werk. Daarnaast is ze super geïnteresseerd en vriendelijk.
Professional and accurate
I had a treatment by Wax Point.
I was welcome by the owner, she is very professional and accurate with the treatment.
I can really recommend Wax Point!
Lean, clean en superzacht!
Amy is geweldig. Vriendelijk, zacht, vakkundig en heel professioneel. Ik kan haar aan iedereen aanraden die interesse heeft in waxing.
Klacht afhandeling
Had bij Murleys een apparaat besteld.
Na ontvangst bleek deze niet te werken.
Contact gezocht en een video gestuurd van de klacht.
Direct kreeg ik een nieuw apparaat thuisgestuurd met extra product.
Geweldige service!
Goede salon, aanrader!
Fijne ontspannen waxsessie en heel vriendelijk geholpen! Een aanrader, ik kom zeker terug.
Very good service
Very good service. Highly recommended. Was easily the least painful waxing I've had done. The location is easy to access too with parking right outside.
Zeer vriendelijk en netjes geholpen
De laatste jaartjes ben ik klant bij…
De laatste jaartjes ben ik klant bij Wax Point en ik zou nooit meer naar een ander salon gaan. Amy is professioneel, vriendelijk en zelfs rustgevend. Na haar behandeling ga ik altijd met een tevreden glimlach weg.
I can really recommend Wax Point
Amy is very good and professional.
I can really recommend Wax Point.
Prijs kwaliteit en professionaliteit! Top!!
Geweldige service! Wax voelde enorm prettig aan. Geen irritaties en veel minder pijn als bij de meeste salons. Mijn eerste keer brazilian hier maar heb al een vervolgafspraak gemaakt. De dame zelf is erg aardig en professioneel. Echt een aanrader! Oh en de prijs valt ook mee!
Warm èn professioneel
Amy is een warm persoon èn professioneel en snel. De salon is makkelijk bereikbaar. Als je twijfelt: gewoon gaan.
Er wordt op een prettige fijne manier…
Er wordt op een prettige fijne manier gewerkt met een goed resultaat
Goed en eerlijk advies
Goed en eerlijk advies, die verstand van zaken hebben. Zeker aan te raden doet het echt goed ben zo blij met het resultaat mijn benen zijn geweldig gedaan en de tijd vloog voorbij super schone en hygiëne zaak kortom geweldige vrouw!!!
Perfect as always!
Amy is een echte vakvrouw
Amy is een echte vakvrouw. Het is altijd 15 min gezelligheid waardoor je zo vergeet waarom je daar ligt. Ik raad haar bij iedereen aan!
Super fijne pijnloze wax en altijd…
Super fijne pijnloze wax en altijd gezellig bij Amy
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.