Alleen maar dankbaarheid
Bijna een week verder en ik heb de nodige inzichten kunnen laten landen. De energieën hebben weer een plekje gekregen en ik kijk nu geheel anders op de situatie.
We beseffen vaak niet hoeveel impact iets kan hebben op ons leven, totdat we het echt doorleven, voelen en daarna verteren. Zeker als je gevoelig bent heb je gewoon meer tijd nodig om alles even te laten landen. Toen ik mijn reis naar India maakte, voelde alles pas 4 jaar later geïntegreerd en nog steeds vallen er puzzelstukjes op zijn plek. En vaak gaan we maar door in het gewone leven, zonder echt stil te staan wat een bepaalde stap in jouw leven wel niet met jou kan doen. En dit kan op het gebied van reizen, relaties aangaan, nieuwe dingen ondernemen en ga zo maar door.
De vele inzichten krijgen nu ook een plek, en ik zie veel helderder op dit moment. Waarin het net na mijn reis nog licht vertroebeld was, door de emoties en ervaringen die erbij kwamen. Best overprikkeld van alles (interne en externe prikkels) heb ik mezelf toch even de tijd mogen geven om weer een helder beeld te krijgen.
Vergis je niet hoor, een retreat bij Romana is een retreat waarin je ook de diepte in mag gaan. En dat stuk maakt heel wat los en triggert soms ook oude trauma’s en oude wonden die naar de oppervlakte komen. En die kunnen de week erna nog na sudderen. Maar als je het de nodige ruimte geeft om te helen, krijg je er ook heel veel voor terug. Meer helderheid, rust, harmonie, kalmte, liefde, licht, balans en dankbaarheid en verbinding met jezelf vooral 🙏🏽
En dan kom je tot de conclusie dat alles precies was zoals het moest zijn.
Durf jij jezelf in de spiegel aan te kijken en je schaduwkanten aan te gaan? Om juist dat stuk te helen waar jij bewust of onbewust tegenaan loopt? Dan is een retreat bij Romana misschien wel de perfecte keuze voor jou. Waar jij in alle veiligheid jezelf kan en mag zijn, ook met je donkere kanten. Want juist die donkere delen in jou kunnen er weer voor zorgen dat jij die diepere connectie met jezelf terugvind, en daardoor ook weer in diepere connectie met anderen kunt komen.
Voor mij voelt het alsof ik een sprong in tijdlijn heb gemaakt…een quantumsprong, gezien ik nu nog meer blindelings mijn gevoel …mijn intuïtie durf te volgen. En ik veel meer uit mijn comfortzone durf te gaan en te vertrouwen op de flow van het leven. Ik ben heel benieuwd wat dit jaar mij nog verder zal gaan brengen. Maar ik ben Romana dankbaar voor deze kans en ik ben mezelf dankbaar dat ik deze stap heb durven nemen 😍
Namaste Diana Douma
20 kwietnia 2022