Informacje dotyczące firmy

1. Centrum rekreacyjno-wypoczynkowe z jogą

Napisane przez firmę

De retreats op Mallorca van Romana & Friends laten jou kennismaken met jezelf. Niet alleen maar door gesprekken en meditatie, maar ook door inspirerende oefeningen, beweging, gezelligheid en muziek. Inspireer jezelf en inspireer elkaar tijdens onze meerdaagse retreats op Mallorca!

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

We zijn hier 6 dagen geweest om onze…

We zijn hier 6 dagen geweest om onze zoon op te zoeken die hier 5 maanden stage loopt in een hotel .
We kwamen aan bij casa de Romana wat een prachtige locatie en wat een rust …❤️
Super lieve en vrolijke gastvrouw staat de hele dag voor je klaar .
Heerlijk ontbijt en diner bij te boeken .
ook een heerlijke bbq gehad met alles erop en eraan incl haardvuur .
Ook een excursie gehad vandaag door de gastvrouw.
De mooiste plekjes in de buurt gezien het was weer een verrassing hoe mooi dit eiland is!!!
We gaan in september weer terug met vrienden nu al zin in !!
Ik zeg ga hier zeker een keer naar toe !!

21 marca 2023
Oceniono na 5 z 5

Samen met mijn gezin hebben wij…

Samen met mijn gezin hebben wij heerlijk genoten van de rust en gastvrijheid in Casa Romana.
Romana is een zeer vriendelijke gastvrouw, ze weet veel van het eiland en wijst je de mooiste plekjes en de leuke dingen om te doen.
De woning is typerend voor Mallorca en zo zijn ook de kamers en verblijven wat een voor mij een extra positieve beleving van het eiland was.
Dichtbij de Casa waren er voldoende mooie plekken om Mallorca ontdekken.
Cala D'or is vlakbij en is een mooi gezellig haven dorp waar je heerlijk kan eten met leuke winkeltjes en een mooie haven.
Voor de rust gingen we naar Portocolom aan de zee met prachtige strandjes.

Ik kan rustig stellen dat ik mijn plekje gevonden heb om tot rust te komen en verliefd ben geworden op het eiland dankzij Romana.
Zomervakantie 2023 is al geboekt.

21 października 2022
Oceniono na 5 z 5

Een hele week heerlijk genoten in casa romana

Een hele week heerlijk genoten in de casa. Romana is erg gastvrij en elke ochtend een heerlijk ontbijt. Wij hadden een huurauto en hebben de mooie plaatsjes van Mallorca ontdekt. Ook van de heerlijke strandjes hebben we genoten. Het was zo geslaagd dat we voor de zomervakantie al geboekt hebben dan gaan we genieten met ons hele gezin.

21 października 2022

Casa Romana

Ze was een geweldige gastvrouw in de Airbnb alles werd geregel en we hebben een heerlijke tijd gehad. Dichtbij cala d'or en portocolom en in een heel mooi stukje mallorca.

16 listopada 2022

Vrouwen verwen retreat

Ik heb enorm genoten van de vrouwenverwen-retreat van Romana & Friends op Mallorca. Je voelt je gelijk thuis bij Romana door haar warme en hartelijke persoonlijkheid. Ze is in flow met haar omgeving en dat geeft een hele fijne sfeer waarin je helemaal jezelf kunt zijn. Zo ontstaan er mooie gesprekken, mooie verbindingen met de andere deelneemsters en iedereen voelt zich veilig om ook de eigen kwetsbaarheid te laten zien. Je wordt écht gezien en gehoord. Dat is heel helend! Er wordt in een veilige setting veel innerlijk werk verricht. Er vinden echt verschuivingen in jezelf plaats waardoor je weer verder groeit in je zelfbewustzijn! Thuis ervaar je direct de positieve gevolgen. Alles stroomt veel meer! Ik denk zeker dat alle deelnemers elkaar na het retreat nog vaker willen gaan zien om de mooie ervaring levend te houden.

29 września 2022

Alleen maar dankbaarheid

Bijna een week verder en ik heb de nodige inzichten kunnen laten landen. De energieën hebben weer een plekje gekregen en ik kijk nu geheel anders op de situatie.

We beseffen vaak niet hoeveel impact iets kan hebben op ons leven, totdat we het echt doorleven, voelen en daarna verteren. Zeker als je gevoelig bent heb je gewoon meer tijd nodig om alles even te laten landen. Toen ik mijn reis naar India maakte, voelde alles pas 4 jaar later geïntegreerd en nog steeds vallen er puzzelstukjes op zijn plek. En vaak gaan we maar door in het gewone leven, zonder echt stil te staan wat een bepaalde stap in jouw leven wel niet met jou kan doen. En dit kan op het gebied van reizen, relaties aangaan, nieuwe dingen ondernemen en ga zo maar door.

De vele inzichten krijgen nu ook een plek, en ik zie veel helderder op dit moment. Waarin het net na mijn reis nog licht vertroebeld was, door de emoties en ervaringen die erbij kwamen. Best overprikkeld van alles (interne en externe prikkels) heb ik mezelf toch even de tijd mogen geven om weer een helder beeld te krijgen.

Vergis je niet hoor, een retreat bij Romana is een retreat waarin je ook de diepte in mag gaan. En dat stuk maakt heel wat los en triggert soms ook oude trauma’s en oude wonden die naar de oppervlakte komen. En die kunnen de week erna nog na sudderen. Maar als je het de nodige ruimte geeft om te helen, krijg je er ook heel veel voor terug. Meer helderheid, rust, harmonie, kalmte, liefde, licht, balans en dankbaarheid en verbinding met jezelf vooral 🙏🏽
En dan kom je tot de conclusie dat alles precies was zoals het moest zijn.

Durf jij jezelf in de spiegel aan te kijken en je schaduwkanten aan te gaan? Om juist dat stuk te helen waar jij bewust of onbewust tegenaan loopt? Dan is een retreat bij Romana misschien wel de perfecte keuze voor jou. Waar jij in alle veiligheid jezelf kan en mag zijn, ook met je donkere kanten. Want juist die donkere delen in jou kunnen er weer voor zorgen dat jij die diepere connectie met jezelf terugvind, en daardoor ook weer in diepere connectie met anderen kunt komen.

Voor mij voelt het alsof ik een sprong in tijdlijn heb gemaakt…een quantumsprong, gezien ik nu nog meer blindelings mijn gevoel …mijn intuïtie durf te volgen. En ik veel meer uit mijn comfortzone durf te gaan en te vertrouwen op de flow van het leven. Ik ben heel benieuwd wat dit jaar mij nog verder zal gaan brengen. Maar ik ben Romana dankbaar voor deze kans en ik ben mezelf dankbaar dat ik deze stap heb durven nemen 😍

Namaste Diana Douma

20 kwietnia 2022

Geweldige week gehad

Een ervaring die ik iedereen wel zou gunnen! Romana is zo iemand bij wie je graag in de buurt wil zijn omdat ze alles net een beetje lichter, vrolijker en mooier maakt. Daarnaast weet ze je echter ook uit te dagen om de verdieping in te gaan en eerlijk tegen jezelf te zijn.
Voor mij was de week in Mallorca afgelopen oktober de perfecte combinatie van verdieping door rake vragen en opdrachten, en luchtige en gezellige momenten. De locatie is prachtig en Romana heeft met haar lieve, innemende, vrolijke karakter, de gave om een veilige sfeer te creëren waarin je helemaal jezelf durft te zijn. Hierdoor ontstonden er bij ons in de groep ook al snel een mooie open en intieme sfeer waar ook hele mooie waardevolle gesprekken in zijn ontstaan.
Ook kan ze ontzettend goed koken, zelfs met mijn ingewikkelde dieetwensen wist ze rekening te houden en iets heerlijks te serveren. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Ik ben heel blij met alle inzichten, fijne gesprekken met mooie mensen en nieuwe herinneringen die ik meeneem, en dankbaar dat ik mezelf deze ervaring gegund heb.

8 kwietnia 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej