Top product (USB-C Dockingstation XR-Dockr-100) & top service. Product doet wat die moet doen en een degelijk product. Snel geleverd en ook snel gereageerd op de extra vragen die ik had.
Zobacz, co mówią recenzenci
Handige stick waar mijn bestanden snel opstonden! Onderin mijn telefoon en even later stonden ze er al op. Ook handig dat hij ook een aansluiting voor de laptop heeft en er een handig bewaardoos bij z... Zobacz więcej
Zeer tevreden over de bestelling, de levering, de handleiding met uitleg en de gebruiksvriendelijkheid. Ik raad het bedrijf zeker aan en zou hier vaker een product aanschaffen.
Fijne USB stick, zit er solide uit en wordt geleverd met een opbergdoosje. De reden voor aanschaf (wat ook fijn is) aan deze USB stick is de mogelijk om hem zowel met USB A als USB C te kunnen gebrui... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Wij bieden via onze webshop kwalitatieve producten aan tegen een scherpe prijs
Dane kontaktowe
van Beekstraat 89a, 1121NH, Landsmeer, Holandia
- info@xedor.nl
- xedor.com
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Snel en goed
Het product voldoet prima en is snel, in een goede verpakking, geleverd. Dik tevreden.
Ziet er goed uit
Ziet er goed uit! Mooie verpakking en leuk dat ik er twee cadeautjes bij kreeg!
Top product!
Wat een geweldige usb stick
Wat een geweldige usb stick. Hele snelle overdracht, fijn dat het met usb A als C is, kon hem nu mooi aan de telefoon aansluiten en gelijk bestanden overzetten. Werkt tot nu toe super goed en ben er blij mee.
Ontzettend blij mee
Ontzettend blij mee! Eerder moeten doen. Ik zit dagelijks veel achter computer beeldschermen. Altijd last van vermoeide ogen. Sinds deze lamp veel minder vermoeidende ogen. Mooi design.
Goede USB stick voor Android telefoon
Goede USB stick voor Android telefoon
Degelijke USB voor veelvuldig gebruik.
Materiaal: metalen USB-stick; voelt stevig/degelijk aan
Gebruik: door de draai-constructie eenvoudig te gebruiken om bestanden van de computer over te zetten naar iPhone
Ruime keus uit opslagcapaciteit
Levering: zeer snel
Goed
Ik had een andere usb van deze merk die heel goed werkte dus heb ik een nieuwe gekocht
Veelzijdige en snelle USB-stick
Ik was prettig verrast door de bouwkwaliteit (metaal) en snelheid van deze veelzijdige USB-stick. Prima schrijfsnelheden en veelzijdig door de USB-A en USB-C aansluitmogelijkheid.
Prima USBstick met USB C en A met ruime…
Prima USBstick met USB C en A met ruime opslag voor mooie prijs
werkt zoals het hoord
werkt zoals het hoord
hij werkt zoals beschreven is. dus je krijgt wat word beloofd
Prima aanschaf voldoet absoluut aan de…
Prima aanschaf voldoet absoluut aan de verwachting
Goede en fijne service
Goede en fijne service. Moest advies hebben over een usb stick. Goed advies gekregen en deze besteld. Deze was mooi verpakt in een doosje en had hem de volgende dag al.
Ook na levering moest ik nog advies hebben over de usb stick. Ook heeft Lars nu weer mijn e-mail netjes en uitvoerig beantwoord.
Top service en goed product
Super snel een eigelijk genoeg space
Super snel en eindelijk genoeg space
Eerste keer dat ik hier producten…
Eerste keer dat ik hier producten bestel alles is super verlopen heel snel thuis! En heel goede kwaliteit zeker een aanrader!
Handige usb-stick
Handige usb-stick, aangezien je m zowel op een usb a als usb c ingang kunt aansluiten. Daarnaast ook betaalbaar, en doet wat ie moet doen.
Ik mis een handleiding /…
Ik mis een handleiding / gebruiksaanwijzing in het nederlands
Heel goede service
Heel goede service, snelle verzending in beschermde verpakking en cadeautje erbij. Usb stick werkt voortreffelijk maw 10 op 10!
Mooi goed functionerende stevige usb
Mooi goed functionerende stevige usb.
Goed verpakt en snel geleverd.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.