Top product (USB-C Dockingstation XR-Dockr-100) & top service. Product doet wat die moet doen en een degelijk product. Snel geleverd en ook snel gereageerd op de extra vragen die ik had.
Zobacz, co mówią recenzenci
Handige stick waar mijn bestanden snel opstonden! Onderin mijn telefoon en even later stonden ze er al op. Ook handig dat hij ook een aansluiting voor de laptop heeft en er een handig bewaardoos bij z... Zobacz więcej
Zeer tevreden over de bestelling, de levering, de handleiding met uitleg en de gebruiksvriendelijkheid. Ik raad het bedrijf zeker aan en zou hier vaker een product aanschaffen.
Fijne USB stick, zit er solide uit en wordt geleverd met een opbergdoosje. De reden voor aanschaf (wat ook fijn is) aan deze USB stick is de mogelijk om hem zowel met USB A als USB C te kunnen gebrui... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Wij bieden via onze webshop kwalitatieve producten aan tegen een scherpe prijs
Dane kontaktowe
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Super tevreden
Ik heb nu 2 bestellingen gedaan en ik ben supervtevreden. Levering was snel en goed.
Voor de 2e bestelling had ik een vraag en die is snel en goed beantwoord.
helemaal goed
aankoop vlot verlopen, snel en efficiënt, net zoals de USB stick
Bestelling verliep makkelijk
Bestelling verliep makkelijk, snelle levering. Prima partij.
Fijne USB stick met USB C en A
Fijne USB stick met USB C en A, en ruime opslag.
Goede aanschaf, voldoet absoluut aan de verwachting.
De service bij Xedor was ook top.
Prima usb-stick
Perfecte levering. Niet onze eerste aankoop van usb-sticks bij Xedor. Zeer tevreden over de kwaliteit en service. Elke stick wordt geleverd in een mooi afgewerkt metalen doosje met raampje.
Ook geschikt om als cadeautje te geven.
Hele fijne flashdrive
Hele fijne flashdrive! In no time bestanden vanaf m'n telefoon erop gezet. Tikken en lopen
Ik heb deze usb besteld voor muziek en films
Ik heb deze usb besteld voor muziekclips en YouTube filmpjes voor mijn zoontje in de auto af te spelen.
Binnen een paar sec laad hij alles via de usbc kant. Gaat echt super snel. En voor de auto gebruik ik de usb. Ik ben zeer tevreden!
Xedor maakt het waar
Xedor maakt het waar
een SSD M2 met uitstekende schrijf en lees prestaties en ook volledig compatibel met de PS5. Prima prijs/kwaliteit verhouding en 5 jaar garantie!
Super usb eindelijk nu kan ik al mij…
Super usb eindelijk nu kan ik al mij foto’s erop zetten
Het is een zeer goed gebouwde en…
Het is een zeer goed gebouwde en handige stick. Die in een aangename verpakking wordt geleverd, zeker een aanrader!
Ik heb een Xedor SSD met heatsink gekocht
Ik heb hier via bol.com een solid state drive van 2 Tb gekocht welke snel werd bezorgt. Xedor is een Nederlands bedrijf. Zij geven goede informatie hoe de artikelen te installeren. Het zat ook goed verpakt met een scroefendraaiertje er bij. De installatie was met een paar minuten gedaan. Alles werk goed. De PCIe 4.0 drive is ook zeer solide welke ik gebruik voor mijn playstation 5. Kortom bij Xedor koop je een zeer degelijk betrouwbaar product . Ben er erg blij mee.
Zeer sterke en robuste afwerking
Zeer sterke en robuste afwerking, geen slap plastiek usb stikje maar een stevig ding dat tegen een stootje kan , werkt ook perfect !
Ik heb de Xedor® Base USB Stick 128GB…
Ik heb de Xedor® Base USB Stick 128GB net ontvangen en meteen getest op mijn iPhone en laptop. Alles werkt zoals beloofd: plug & play, geen gedoe. De snelheid is indrukwekkend—grote bestanden worden razendsnel overgezet.
De stick ziet er mooi en professioneel…
De stick ziet er mooi en professioneel uit. Nu 1 keer bestanden overgezet van een andere stick en dat ging erg snel. Hij komt in een mooi hoesje waarin je hem ook veilig kan bewaren.
Xedor doet een actie waarbij je geld kan krijgen als je een review schrijft. Daarom heeft het veel reviews.
Best USB stick die ik tot nu toe…
Best USB stick die ik tot nu toe gebruikt heb voor dj-doeleinden. Top!
Snelle service en handig item
Snel bezorgd
De usb is snel en netjes bezorgd. Hij zit in een mooie en robuuste verpakking waardoor hij goed beschermd is. Heb 'm nog niet goed uitgeprobeerd, maar de eerste indruk is positief!
Snel,compact en handig usb-tje
Snel,compact en handig usb-tje. Handig dat ie ook in je telefoon kan via de usb-c aansluiting.
Heb aardig wat is sticks aangeschaft
Heb aardig wat is sticks aangeschaft, en deze stick steekt er boven uit
Stevige metalen behuizing en een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding. Ook de communicatie en snelle bezorging is top, en ook nog een Nederlands bedrijf maakt mijn ervaring compleet.
Werkt uitstekend
Werkt uitstekend, snel en van stevig materiaal gemaak
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.