Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Top product (USB-C Dockingstation XR-Dockr-100) & top service. Product doet wat die moet doen en een degelijk product. Snel geleverd en ook snel gereageerd op de extra vragen die ik had.

Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden over de bestelling, de levering, de handleiding met uitleg en de gebruiksvriendelijkheid. Ik raad het bedrijf zeker aan en zou hier vaker een product aanschaffen.

Oceniono na 5 z 5

Fijne USB stick, zit er solide uit en wordt geleverd met een opbergdoosje. De reden voor aanschaf (wat ook fijn is) aan deze USB stick is de mogelijk om hem zowel met USB A als USB C te kunnen gebrui... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z akcesoriami komputerowymi

Napisane przez firmę

Wij bieden via onze webshop kwalitatieve producten aan tegen een scherpe prijs

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Oceniono na 5 z 5

Handige stick waar mijn bestanden snel…

Handige stick waar mijn bestanden snel opstonden! Onderin mijn telefoon en even later stonden ze er al op. Ook handig dat hij ook een aansluiting voor de laptop heeft en er een handig bewaardoos bij zit. Super blij met deze aankoop!

14 maja 2026
Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden over de bestelling

13 maja 2026

Top product

Volgens de reviews was deze leverancier en zijn product top. Het was de dag erna geleverd in een mooi doosje. Werkt zowel op Android als Ois.

8 maja 2026

Top product & top service

5 maja 2026
Oceniono na 1 z 5

Ik had via bol.com de Xedor Base 1120…

Ik had via bol.com de Xedor Base 1120 512 GB USB gekocht, hij kwam los in de doos en het moederbordje viel spontaan uit de behuizing. Ik ben hierdoor zeer teleurgesteld in de productkwaliteit dat dit bedrijf leverd. USB is momenteel op retour en ik ga ergens anders een USB kopen.

6 maja 2026
Logo Xedor

Odpowiedź od Xedor

Beste Dylano,

Bedankt voor je eerlijke review en het delen van je ervaring.

Het spijt ons om te horen dat de USB-stick in deze staat is aangekomen. Dat is uiteraard niet de bedoeling en ook niet waar wij als merk voor staan.

Op basis van wat je beschrijft, lijkt het erop dat het product beschadigd is geraakt of een productiefout had. In dit soort gevallen lossen wij dit normaal gesproken direct netjes op onder garantie door kosteloos een nieuw exemplaar toe te sturen.

Jammer dat het product inmiddels al retour is gestuurd en dat er vooraf geen contact met ons is opgenomen, want dan hadden wij graag direct met je meegedacht naar een passende oplossing.

Desondanks begrijpen wij de teleurstelling natuurlijk wel en vinden wij het vervelend dat je deze ervaring hebt gehad.

Mocht je alsnog verder contact met ons willen opnemen, dan kan dat altijd via [info@xedor.com](mailto:info@xedor.com).

Snel

Snel
Usb A en C aansluiting
Mooie verpakking
Snel geleverd. Mooie verpakking, leuk om de stick hierin kado te geven. Snelle overdracht van g,egevens. Fijn dat hij ook op een mobiel kan worden aangesloten. Erg blij mee!

23 kwietnia 2026

Geweldig ding

Geweldig ding, mijn vrienden willen er nu ook een. Hij ziet er mooi en solide uit en hij is zeer gemakkelijk en logisch in het gebruik. Gewoon in je mobiel steken en je ziet in de bestanden app wat er op de xedor staat. Een video afspelen kan direct vanaf de xedor via de vcl app. Wel even wachten tot de video geladen is.

2 maja 2026
Oceniono na 4 z 5

Usb stick netjes geleverd in een metal-case. Ziet er premium uit.
1e stick die ik ontvangen had zat helaas een defect in.
Xedor heeft netjes een vervangende stick opgestuurd en deze was wel goed.
Vanwege verwarring (aan mijn kant) tussen Mbps en MB/s dacht ik dat de snelheid niet klopte maar dat was dus niet het geval.
Dus Xedor,bedankt voor de goede service

21 kwietnia 2026
Logo Xedor

Odpowiedź od Xedor

Beste Rob,

Bedankt voor je aanvullende reactie en fijn om te horen dat de vervangende USB-stick goed functioneert.

Ook bedankt voor je eerlijkheid rondom de verwarring tussen Mbps en MB/s. We begrijpen goed dat dit verwarrend kan zijn, omdat veel software en benchmarks andere eenheden gebruiken dan productspecificaties.

Fijn dat we het uiteindelijk netjes voor je hebben kunnen oplossen en dat je tevreden bent over de service en het product.

Veel plezier gewenst met de USB-stick 🙂

-------------------

Beste Rob,

Bedankt voor je eerlijke review en het delen van je ervaring.

Het spijt ons om te horen dat de snelheid niet is zoals je had verwacht. Op basis van wat je beschrijft, lijkt het er sterk op dat je mogelijk een defect exemplaar hebt ontvangen. Zelfs bij het kopiëren van kleinere bestanden zou de snelheid namelijk niet zo’n laag percentage van de maximale snelheid (1120 Mbps) moeten zijn en ook niet zo extreem moeten schommelen.

We komen dit graag netjes voor je oplossen. Zou je contact met ons willen opnemen via info@xedor.com? Dan zorgen wij ervoor dat je kosteloos een nieuw exemplaar ontvangt.

Fijn om te horen dat je de afwerking en verpakking wel als premium ervaart, dat waarderen we.

We helpen je graag verder om ervoor te zorgen dat je de prestaties krijgt die je mag verwachten.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej