ZOO fornyer årskort automatisk uden en reminder om, at seneste mulighed for at afmelde fornyelsen er 4 dage før udløb. Da jeg kontaktede kundeservice var svaret, at det står i deres handel... Zobacz więcej
We had a wonderful day at the Zoo, but it was ruined by a predatory parking situation that the Zoo management really needs to address. The parking lot (Zone 3319) is right next to the municipal s... Zobacz więcej
Har købt Zoo årskort til mig selv og datteren, og kan se på andre anmeldere, at man åbenbart skal være obs på, at Zoo i bedste abonnementsfælde-plattenslagerstil selv fornyer årskort... Det er jo ikke... Zobacz więcej
En dejlig oplevelse havde vi i dag med børnene i Zoo København. Nu er mine børn blevet ægte Naturhelte. Skønt 🤩Vi havde mange unge kloge Zooguider som hjalp os undervejs ved Havens forskellige akti... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Tag i Zoologisk Have København og gå på opdagelse blandt alverdens dyr og madkulturer og gå hjem mindst lige så mæt på viden som på god mad. Sammen passer vi på verdens dyr.
Roskildevej 32, 2000, Frederiksberg, Dania
- 72200200
- zoo@zoo.dk
- www.zoo.dk
Odpowiada na 56% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
6. April 2025.
Vi har i løbet af middagen mødt op til tre forskellige aktiviteter, og må bare konstatere, at Dagens program (jf. både app også hjemmeside) ikke holder. Mine børn vil rigtigt gerne lære en masse om dyrene, og derfor forsøger vi at deltage i en del af disse aktiviteter.
Aktiviterne vi mødte op til var:
- HØR OM PRIMATERNE
Her var aktiviteten sat til at starte kl. 12:45, men startede først 12:53.
- KOM HELT TÆR PÅ EN LEOPARDGEKKO
Vi stod 8 børn og 5 voksne klar kl. 1300 jf. programmet. Tiden blev kontrolleret kl. 12:58. Kl. 13:12 kunne vi konstatere, at det var blevet flyttet til kl. 14:00. Ingen kom og informerede os om ændringen.
- HØR OM DYRENE PÅ SAVANNEN
Aktiviteten blev slet ikke afholdt. Stod til at blive afholdt kl. 13:30. Kl. 13:39 fik jeg fat i en dyrepasser, som ville undersøge nærmere. Godt 5 min senere fandt hun mig, og sagde der var problemer med lydanlægget, hvorfor oplægget først ville blive afholdt "om 5 min" på daværende tidspunkt. Mange tak til hende, for at undersøge nærmere! Vi ventede de 5 min, men der kom ingen med et anlæg, så vi forlod broen.
Grundet ovenstående valgte vi ikke at overvære andre af dagens aktiviteter.
Synes generelt, at der er et fint niveau ift. formidlingen, men når man planlægger et besøg ud fra programmet (endda datoen), er det et kæmpe irritationsmoment, når tiderne ikke holder, eller aktiviterne bliver aflyst eller flyttet uden varsel. Flere gæster fravælger jo aktiviteter for at overvære andet.
Derfor vil jeg gerne opfordre til, at den ellers dejlige zoo har varsler og formidling om formidling, som forbedrepunkter.
Ellers vil jeg gerne sige tak for hjælpen til de medarbejdere, der gjorde deres bedste for at hjælpe, og et ellers godt arbejdet med alt det, der foregår bag kulliserne.

6. April 2025.
Aktiviterne vi mødte op til var:
- HØR OM PRIMATERNE
Her var aktiviteten sat til at starte kl. 12:45, men startede først 12:53.
- KOM HELT TÆR PÅ EN LEOPARDGEKKO
- HØR OM DYRENE PÅ SAVANNEN
Grundet ovenstående valgte vi ikke at overvære andre af dagens aktiviteter.
Jeg forstår udmærket, at teknik kan drille, formidlingsafdelingen kan være ramt af sygdom, etc. Jeg har selv arbejdet med formidling i zoologiske haver i mange år.
Synes generelt, at de er et fint niveau ift. formidlingen, men når planlægger et besøg ud fra programmet (endda datoen), er det et kæmpe irritationsmoment, når tiderne ikke holder, eller aktiviterne bliver aflyst eller flyttet uden varsel. Flere gæster fravælger jo aktiviteter for at overvære andet.
Var i zoo med min søn der havde…
Var i zoo med min søn der havde fødselsdag. Det var sket en fejl med vores zoo kort og blev derefter nærmest overfaldet verbalt at en medarbejder. Han snakkede med til os og var direkte grov overfor os. Og ville slet ikke høre hvad vi havde at sige. Min søn blev rigtig ked af det og vi følte hans fødselsdag var ødelagt. Rigtig dårlig behandling.
Og det var hans kort der blev scannet sammen med et ledsagerkort da han har autisme.

Odpowiedź od Zoologisk Have København
Tag en ven gratis med - meeeen kun hvis du står i kø to gange
Min søn har netop fejret fødselsdag, og som årskortholder, giver zoo ham mulighed for at tage en ven med i zoo.
I mailen står der:Tag en ven med gratis i ZOO! Du kan derfor tage én ven i alderen 3-11 år med helt gratis i ZOO på en valgfri dag! Du skal blot fremvise denne mail i Indgangen.
Vi ankommer til zoo, står i kø med de andre årskortholdere ved indgangen, bipper ind og viser mailen til kontrolløren. Han fortæller, at den altså ikke gælder, for vi skal hente en billet i billetlugen. Jeg spørg ham, hvor det står i mailen, hvortil han svare, at billetkøen jo er indgangen (jeg ved ikke, hvad zoo så kalder det sted, hvor kortholdere går ind).
Så nu har jeg fornøjelsen af, at efterlade min mand og alle børnene inde i zoo, mens jeg spilder 20 min af vores familietid på at stå i en ny kø - til trods for at zoo selv skriver i mailen, at jeg bare skal fremvise mailen i indgangen.
Servicen i zoo har længe været dalene over for de besøgene, men det her er simpelthen for åndssvagt. Vi er kommet i zoo i de sidste 12 år, men vi kommer ikke til at støtte med årskort fremover. Der er masser af andre danske zoologiske haver, som yder væsentlig bedre kundeservice.

Odpowiedź od Zoologisk Have København
Man reklamere flot på deres hjemmeside…
Man reklamere flot på deres hjemmeside at køber man et årskort så får man pengene tilbage for køb af billetter indenfor et døgn .
Men men de oplyser det skal købes ved dem og ikke Externe udbyder via nettet som ingen steder står oplyst som betingelser ved dette køb . Næste postulat er det skal være købt fysisk ved billetcenter som ej heller står oplyst i betingelserne.
Alt kan dokumenteres på mail

Odpowiedź od Zoologisk Have København
Ulidelig, selvobstruerende aktivering og oprettelse af årskort
Jeg har købt tre årskort – et til mig selv og to til børnene. Købet gik nemt. Den del af processen, som vedrører at jeg skal have 1.200 kr. op af lommen, har de styr på. Det samme kan man ikke sige om processen, der følger med at få aktiveret kortene og tilføjet dem i appen. Det er farceagtigt. Som en dårlig joke, der desværre ikke er en joke.

Jeg fastholder at Københavns Zoos årskort er rent bondefangeri
I skriver fejlagtigt at jeg har modtaget et varsel om opsigelse i en adviseringsmeddelselse. Som jeg tidligere har skrevet kom den i et nyhedsbrev jeg (som jeg tidligere også har skrevet) har sat ind under uønsket mail da jeg ikke ønsker nyhedsbreve. I har fejlagtigt beskrevet det som en adviseringsmeddelelse men den lå under members,mc.zoo.dk. Og jeg er ikke member of zoo men havde årskort, fik jeg ikke en chance for at kunne opsige. Jeg fastholder derfor at det er rent bondefangeri og kræver stadig mine penge for årskortet tilbage.
PAS PÅ!!!
PAS PÅ!!!! Deres abonnementløsning er på grænsen til svindel. Det er fuldkomment umuligt at komme ud af dit abonnement, hvis du først er tilmeldt. Zoo har fjernet alle tekniske løsninger for at afmelde dig og deres kundeservice er gennemført modbydelig at kommunikere med.

PAS PÅ MED ABONNEMENT
PAS PÅ MED ABONNEMENT. Et årsabonnement fornyes åbenbart automatisk uden at det fremgår ved oprettelse. Man skal helt ned i “det med småt” for at finde den information. Zoo sender først betalingsadvis for efterfølgende års pengetræk, når det ER FOR SENT AT OPSIGE. Vi har straks vi modtod betalingsadvis ringet dem op kun to dage efter opsigelsefristens udløb, og de nægter at modtage opsigelse… Det er bondefangeri af værste skuffe

Den perfekte familieaktivitet
Vi elsker at besøge Zoologisk have og er der mange gange årligt med vores 2-årige søn. Da vi bor tæt på og har et årskort udforsker vi tit få dyr ad gangen hvor vi virkelig studerer dem. Det er sjovt at se de nyfødte dyr udvikle sig til voksne - og så føler vi os så heldige at løver, elefanter og giraffer er en del af vores dagligdag.
Det eneste ærgelige er de korte åbningstiderne om vinteren - som jeg dog godt forstår, da det bliver tidligt mørkt og man så alligevel ikke kan se nogle dyr. Vi glæde os til længere åbningstider så vi igen også kan komme i hverdagene.

Fornyelse af børnezookort
Det var ikke muligt at forny et børne zoo kort online. Derfor måtte vi i kø i hos zoo forretningen for at forsøge at fornye kortet. Efter 45 min gav vi op da der stadig var 41 foran os i køen. Købte så en almindelig børnebillet for at komme ind i zoo. Da vi lige inden lukketid lykkedes med at forny kortet kumne denne købte billet ikke bruges til at reducere prisen på fornyelsen af kortet. Virkelig dårlig service. Se at få styr på online fornyelserne

Max hygge med børnebørnene
Dejligt at gå rundt med ungerne og masse af se på rent og pænt alle steder
Kommer klart igen 👍

Odpowiedź od Zoologisk Have København
Den absolut bedste oplevelse.
Den absolut bedste oplevelse.
Jeg havde brug for at købe en bamse pga. min søn følte sig lidt snydt efter, at datteren havde været på skoletur.
Lukkede kl. 16 og kl. 16:07 - faren i panik - kommer jeg til åbningen og spørger om det kunne findes en løsning. Alle smilte og lod mig købe den.
Fantastisk oplevelse og så på fredag.
Mange tak til det fantastiske personale.

Odpowiedź od Zoologisk Have København
I er aaaaaalt for dyre nu med jeres zoo…
I er aaaaaalt for dyre nu med jeres zoo kort. Ydermere er jeres spisesteder blevet for gourmet til mig 👆, jeg hopper i den grad fra fremover.

Odpowiedź od Zoologisk Have København
Vi holder meget af at komme i zoo og se…
Vi holder meget af at komme i zoo og se og lære lidt om de forskellige dyr. Vi glæder os over, at flere og flere af dyrene får bedre plads og dermed livsvilkår. Men... Vi er egentlig lidt uforstående over der sandsynligvis (?) bliver brugt mange penge på legepladser, mekaniske dinosaurer, julepynt osv osv. Alt sammen ting som kan opleves mange andre steder.
Ville pengene ikke være brugt bedre på dyrene?

Super god kundeservice
Super god kundeservice.
Vi elsker at komme i zoologisk have, havde dog spørgsmål til ledsager kort og funktionen derved.
Mødte en virkelig sød, dygtig og kompetent medarbejder som ordnede det for mig og forklarede mig hvordan det fungerede.
Min søn og mig elsker at komme her og har haft årskort gennem flere år.

Altid spændende oplevelser
Altid spændende oplevelser når jeg kommer i Københavns Zoo

Odpowiedź od Zoologisk Have København
Amazing zoo, good condition and helpful staff
Visited as a couple and we had a brilliant time at Copenhagen Zoo. Lots of different animals in good condition - it’s amazing to see polar bears, lions, elephants and many more. Loved walking through the Australian enclosure with the cockatoos flying straight at us to tease us. The facilities are clean and in good condition considering this is one of the oldest zoos in Europe. The staff was helpful and clearly understood the challenges of keeping the animals enriched when all their basic needs are met, particularly predators. Very easy to get to from city centre by bus. The food from the seafood stall was freshly cooked and tasty. This is included in the Copenhagen Card which is a bargain for tourists.
The only minor criticism I have is the limited selection of the zoo’s own souvenir merchandise for adults but that’s a tiny problem.

Odpowiedź od Zoologisk Have København
Bedste sted at ha årskort til
Med vores søn som elsker dyr, er vi virkelig tit i Zoologiske.❤️🙏🏼 Vi elskede de events i havde i forbindelse med bogfesten i oktober 2024, hvor man kunne komme tæt på og ind ind i bl.a. isbjørne anlægget. Dertil var det også en kæmpe oplevelse for os alle, specielt min søn at møde, de dyrepasser som har været med til at lave den seneste bog. Han blev også genkendt af Frederik efterfølgende. Det blev han meget stolt af ❤️🥹

Der kaldes vist bondefangeri
Mit medlemsskab er blevet "automatisk fornyet", selvom jeg inden fornyelsen først havde opsagt mit medlemsskab og derefter ønsket at benytte mig af Zoo's 14-dages fortrydelsesret.
Budskabet fra Zoo var at det ikke er muligt at fortryde. Jeg står nu med 3 medlemsskaber og jeg er flyttet fra København...
Helt ærligt - Zoo er altså ikke en eller anden kinesisk hjemmeside. I bliver nødt til at opføre jer ordentligt over for jeres kunder og lade være med sådan noget bondefangeri.
(jeg kan se der er en del andre med samme oplevelse, så tag lige og få det fikset - så kommer vi måske på besøg en anden gang)
Jeg har anmeldt dette til forbrugerombudsmanden - synes det er vigtigt at få stoppet denne praksis, så andre slipper for lignende oplevelse.
Fortrydelsesretten kan ikke afvises med baggrund i at der er tale om fornyelse. Fornyelse er det samme som at købe et nyt årsabonnement og derfor gælder fortrydelsesretten også
Opdatering:
Zoo skriver at de sender påmindelsesmails, så man kan nå at reagere inden 24.12.2024. Det er ikke sandt.
Jeg fik mail den 27.12.2024 om fornyelse og opsagde abonnement den 30.12.2024 og får nu at vide at jeg ikke har overholdt fristerne. Dét er hvad jeg mener med bondefangeri.

Odpowiedź od Zoologisk Have København
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.