Zoologisk Have København Recenzje 543

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

2,3

Oceniono na 1 z 5

ZOO fornyer årskort automatisk uden en reminder om, at seneste mulighed for at afmelde fornyelsen er 4 dage før udløb. Da jeg kontaktede kundeservice var svaret, at det står i deres handel... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

We had a wonderful day at the Zoo, but it was ruined by a predatory parking situation that the Zoo management really needs to address. The parking lot (Zone 3319) is right next to the municipal s... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Har købt Zoo årskort til mig selv og datteren, og kan se på andre anmeldere, at man åbenbart skal være obs på, at Zoo i bedste abonnementsfælde-plattenslagerstil selv fornyer årskort... Det er jo ikke... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En dejlig oplevelse havde vi i dag med børnene i Zoo København. Nu er mine børn blevet ægte Naturhelte. Skønt 🤩Vi havde mange unge kloge Zooguider som hjalp os undervejs ved Havens forskellige akti... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Zoo
  2. Wesołe miasteczko

Napisane przez firmę

Tag i Zoologisk Have København og gå på opdagelse blandt alverdens dyr og madkulturer og gå hjem mindst lige så mæt på viden som på god mad. Sammen passer vi på verdens dyr.

2,3

1 gwiazdka

Odpowiada na 56% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Oceniono na 5 z 5

Jeg gik en tur i zoo sammen med min…

Jeg gik en tur i zoo sammen med min Mor. Så kom der en elefant, som slap ud af buret. Den sked mig i munden, og jeg kunne ikke sluge den, jeg døde næsten, hvis ikke det var for at jeg spidste den i små bider. God oplevelse, kan anbefales. den smagte godt.

Smidt ud af Zoo – med to små børn

Vi har sjældent følt os så dårligt behandlet et sted, der påstår at være familievenligt.

Vi besøgte Zoo i dag - mig, min kæreste og vores to små børn, den lille på 7 mdr og den store er 2 år. Vi var der tidligt og glædede os til en hel dag med oplevelser. Men i stedet endte vi med få meter efter indgangen og diskutere med personale, mens den lille lige havde været ved lægevagten med betændelse/væske fra øret.

Midt på dagen måtte min kæreste tage afsted i hast med den lille, fordi hans øre viste tegn på betændelse. Det var på en lørdag så det betød direkte til lægevagten. Men da de få timer senere forsøgte at komme tilbage for at genforenes med os, fik de at vide, at deres billet ikke længere gjaldt, fordi min kæreste ikke havde fået et stempel på hånden.

Et stempel.
Mens hun havde et lille barn på armen på vej til lægevagten.

Ingen tydeligt information ved udgangen, ingen skiltning, intet overblik over at det var nødvendigt. Og da hun forsøgte at scanne billetten, virkede den ikke – hvilket jo tydeligt viser, at den ikke kunne gives videre til en fremmed, som de ellers hævder, at deres “nye regler” skal forhindre.

Selvom hun forklarede situationen, viste billeder fra tidligere på dagen i Zoo, og selvom personalet sagde, at de troede på os – så blev vi alligevel afvist. Der var nultolerance og nul fleksibilitet. Intet hensyn til situationen. Intet medmenneskeligt.

Vi fandt en løsning – jeg og vores store dreng gik ud, så vi kunne gå ind sammen. En anden medarbejder lod os komme ind da vi forklarede ham situationen. Men så løber de to personale fra tidligere hen og stopper os midt i Zoo og kræver, at vi skal ud igen.

På det tidspunkt bryder min kæreste sammen og begynder at græde. Ikke fordi hun er vred, men fordi hun står dér, med vores børn, efter en tur til lægevagten, og føler sig som om hun har gjort noget forkert. Hun ved jo godt, at vi ikke prøvede at snyde.. men alligevel bliver vi behandlet, som om vi gjorde. Det var en fuldstændig unødvendig og hjerteløs måde at håndtere situationen på. Vores ældste dreng står ved siden af os og ser helt forvirret ud, fordi han pludselig hører, at vi bliver smidt ud og skal forlade Zoo.

Hvordan forklarer man det til et barn, der bare havde glædet sig til en god dag blandt dyr og is og leg? Det burde have været en tryg og sjov dag – ikke en situation, hvor vi som forældre skal forsøge at trøste både hinanden og et barn, der ikke forstår, hvorfor nogen er vrede på os.

Vi kom i Zoo for at give vores børn en god dag. Men vi gik derfra med følelsen af at blive mødt med mistro og stive regler, selv i en nødsituation. Det gjorde ondt og det tog glæden fra hele oplevelsen.

København Zoo. I bliver nødt til at gøre det bedre.
I kunne starte med at skiltning og information om stemple-reglen bliver meget mere synlig. Og endnu vigtigere: I burde kunne udvise bare en smule situationsfornemmelse og fleksibilitet, når en familie med små børn kommer i en uforudset situation og bare gerne vil tilbage til deres dag. Det handler om mennesker, ikke bare billetter.

Vi kommer ikke igen, men vi håber, ingen andre skal stå i samme situation.

Kære Quang,

Tak for jeres grundige feedback.
Vi er oprigtigt kede af at høre, at jeres besøg i Zoo blev præget af en ubehagelig situation – særligt på en dag, hvor I stod midt i en presset og sårbar situation med et sygt barn.

Vi har et skilt ved udgangsgates, hvor vi informerer om muligheden for at få et stempel, hvis man eksempelvis har glemt noget i bilen. Stemplet fungerer som en retur-adgang og er en del af vores adgangskontrol, så billetter ikke kan videregives. Vores personale er instrueret i at følge disse retningslinjer for at sikre en ensartet behandling af alle gæster.

Vi opfordrer altid til, at man henvender sig til personalet, inden man forlader Haven, hvis der er behov for at komme tilbage senere. Det giver os mulighed for at hjælpe bedst muligt – også i særlige eller uforudsete situationer.

Når det er sagt, forstår vi godt, at det ikke altid er muligt at tænke på stemple-regler midt i et akut ærinde. Vi er kede af, at I ikke oplevede større forståelse og fleksibilitet fra vores side, og vi tager jeres oplevelse alvorligt i vores fortsatte arbejde med at forbedre gæsteservice og kommunikation.

Vi håber, I – trods alt – fik nogle gode øjeblikke med jer.

Oceniono na 1 z 5

Jeg vil gerne dele en skuffende…

Jeg vil gerne dele en skuffende oplevelse, vi havde under vores besøg i zoo for nylig.

Min kone, vores søn på 4 år og jeg stod og lyttede til en virkelig sød og dygtig formidler ved løverne. Vores søn var meget optaget af det hele, og han havde fået udleveret den lille bog, hvor man kan få stempler, når man har lyttet og lært noget.

Formidleren havde ikke et stempel med sig, men fortalte venligt, at vi kunne få det i butikken ved udgangen. Da vi så kom dertil, blev vi mødt af en medarbejder, som ikke virkede interesseret i at hjælpe. Hun begyndte at udspørge os om, hvad vi havde lært – som om vores søn på 4 år skulle til eksamen. Samtidig bemærkede hun slet ikke, at han stod der, malet som en tiger og glædede sig til sit stempel.

Jeg må sgu sige – det er til grin. Det er sådan noget, man fortæller videre på arbejdet og til familiekomsammen, fordi det er så småligt, at det næsten ikke er til at forstå. Det er en lille ting for jer, men for et barn på fire betyder det rigtig meget – og det er lige præcis den slags oplevelser, der enten gør et zoo-besøg magisk eller ærgerligt.

Jeg håber virkelig, I vil tage det her til efterretning og give jeres personale lidt bedre træning i at håndtere børns oplevelser – og måske også huske på, hvorfor de fleste overhovedet kommer i zoo.

Kære Chris,

Tak for din feedback – og for at tage dig tid til at dele oplevelsen.

Vi er virkelig kede af at høre, at jeres søns begejstring blev mødt på en måde, der føltes både uvenlig og unødvendigt kritisk. Det skal ikke være sådan – slet ikke når det handler om børn, der er nysgerrige og engagerede i vores formidling.

Vi er helt enige i, at det er de små øjeblikke, der former børns oplevelse – og vi tager din oplevelse alvorligt i vores arbejde med at træne og klæde personalet bedre på til netop de situationer.

Vi håber, I en anden gang får lyst til at komme tilbage og få en bedre oplevelse.

Skøn dag i KBH Zoo!

Skøn dag i KBH Zoo!

Vi havde en super hyggelig dag i Københavns Zoo – virkelig et dejligt sted for hele familien! Min datter på 1,5 år havde en fest og var helt opslugt af alle dyrene og de mange indtryk. Der er god plads til barnevogn, fine legeområder og masser at se på. Personalet var venlige, og der var god stemning hele vejen rundt. Vi kommer helt sikkert igen!

15 czerwca 2025

Kære Mikkel,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er så glade for at høre, at I havde en dejlig dag hos os – og hvor er det skønt at vide, at din datter på 1,5 år havde en fest!
Tak for dine fine ord om både stemningen og personalet – det er givet videre.

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen snart – der er altid noget nyt at opleve i Zoo.

Selma, Zoologisk Have København

Oceniono na 2 z 5

Ikke muligt at få refunderet dagsbilletter ved køb af årskort.

Vi tog 5 personer i ZOO og ville købe/forny årskort med refusion af vores dagsbilletter. Det var umuligt, fordi billetterne ikke var købt på ZOO's hjemmeside. Prisen var den samme. Vi føler os virkelig snydt, også fordi vi har haft mange årskort i familien.

15 czerwca 2025

Kære Susanne,

Tak fordi du deler din oplevelse – vi er kede af at høre, at I følte jer snydt i forbindelse med ønsket om at opgradere jeres dagsbilletter til årskort. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster – slet ikke jer, der har støttet os gennem mange år.

Vi tilbyder som udgangspunkt, at man kan få refunderet dagsbilletter ved køb af Zookort – men det gælder kun billetter købt direkte via vores egen hjemmeside. Det skyldes, at vi desværre ikke har adgang til salgsdata fra tredjepartsudbydere, og derfor ikke kan håndtere refunderingen teknisk eller administrativt.

Vi forstår godt, at det kan virke uretfærdigt, især når prisen er den samme. Personalet i Indgangen har handlet efter vores retningslinjer og kunnen.

Din feedback er vigtig, og vi tager den med os i arbejdet med at gøre vores retningslinjer og kommunikation endnu tydeligere fremover.

Oceniono na 1 z 5

Fortæller ikke om frist for opsigelse i mail om fornyelse

Sender mail om fornyelse af medlemsskab men fortæller ikke, at det skal opsiges længe før udløb. Skal nu betale for 4 årskort, som vi ikke får brugt.

10 czerwca 2025

Kære Jacob,

Vi er kede af at høre, at du har haft en uheldig oplevelse i forbindelse med fornyelsen af jeres årskort. Det er bestemt ikke vores ønske, at nogen skal føle sig utilstrækkeligt informeret.

Ved køb af Zookort online tilmeldes man automatisk en løbende fornyelse, som vi informerer om både ved købet og i vores handelsbetingelser. I forbindelse med fornyelsen sender vi en påmindelse pr. mail ca. 30 dage før trækket sker, så man har tid til at opsige eller ændre sit kort, hvis man ikke ønsker at fortsætte medlemskabet.

Vi beklager, hvis denne information ikke har været tydelig nok i den mail, du har modtaget. Vi arbejder løbende på at gøre vores kommunikation så klar som muligt og tager din feedback med videre i dette arbejde.

Hvis du har spørgsmål til din konkrete sag, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice på zoo@zoo.dk – så vil vi naturligvis gerne se nærmere på det.

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse!
Min kæreste og jeg har lige købt årskort, da vi har savnet en udendørs og oplevelses aktivitet.

Vi har nu besøgt jer 2 gange, begge gange en skøn oplevelse hvor vi har kunnet nyde og fordybe os i dyrene. Personalet har været imødekommende, og parken pæn og rydelig, selvom nogle af informations tavlerne er lidt slidte. Så har det været nogle gode oplevelser.

20 maja 2025

Kære Julie,

Tusind tak for din anmeldelse – og for at I har valgt at blive årskortholdere hos os!

Det glæder os virkelig at høre, at I har haft to skønne besøg allerede, og at I nyder både dyrene og stemningen i haven. Vi sætter stor pris på jeres ros til både personalet og omgivelserne - det er vi glade for.

Tak også for din bemærkning om infotavlerne. Det er noget, vi er i gang med at opdatere løbende, så både information og formidling lever op til den standard, vi gerne vil tilbyde vores gæster.

Vi glæder os til at byde jer velkommen mange gange endnu!

Oceniono na 1 z 5

Årskort der ikke fungerer og dårlig kundeservice.

Har sidste år købt i alt 5 årskort til zoo. 2 af dem har ikke fungeret. Vi har derfor brugt omkring 10 timer i kø hos kundeservice, for at få løst problemerne, så vi blot kan komme og tjekke ind som alle andre, hvilket jo også skulle være hensigten med et zookort.
Dette er stadig ikke løst og ved opkald, får jeg af vide at jeg blot skal henvende mig til endnu en lang kø i kundeservice og være tålmodig.
Jeg venter stadig på svar. Nægter at fornye mit abonnement, før der er givet kompensation eller lign.

2 czerwca 2025

Kære Rikke,

Vi er kede af at høre, at du synes vores kundeservice er utilstrækkelig.
Ventetiden inde på Årskortskontoret er længere, når man kommer i weekenderne, da det her størstedelen af vores gæster besøger os.
Vi har været i korrespondance med dig i dag telefonisk og skrevet en mail til dig, hvor vi har forklaret og uddybet situationen.

Oceniono na 1 z 5

Virkelig dårlig stil at få en P-både

Virkelig dårlig stil at få en P-både, selvom man har betalt parkering - men at zonerne på EasyPark overskrider hinanden!

28 maja 2025

Kære Rasmus,

Vi er naturligvis kede af, at dit besøg i vores Have blev aflsuttet med en bøde.

Vi prøver bedst muligt at guide vores gæster til deres besøg i bil. På hjemmesiden under "planlæg dit besøg" har vi lavet en guide til parkering omkring Zoologisk Have, og de forskellige zoner.

Der er skiltning ved parkeringspladserne, der guider vores gæster til den rette områdekode. Zonerne overskrider ikke hinanden - men de er tæt afgrænset.

Vi at naturligvis kede af, hvis du føler, at informationen vedr. parkering har været mangelfuld.

Vi tager din feedback til os.

Vi elsker Københavns Zoo

Københavns Zoo har lagt rammer om nogle af de aller bedste minder, da vi boede i København. De år vi havde årskort, var vi i Zoo stort set hver weekend.
Jeg føler for at tage lidt til genmæle overfor de mange dårlige anmeldelser, der omhandler årskort - der er slet ikke så bøvlet som folk får det til at lyde. Bevares, det kom også bag på mig, da jeg fik en advisering om at vores årskort ville blive automatisk fornyet, hvis ikke vi opsagde abonnementet indenfor tidsfristen. Jeg skrev en mail til Zoo og fik lynhurtigt svar retur, hvor de bekræftede at abonnementet var opsagt og ikke ville blive fornyet, men at vi fortsat kunne besøge haven inden udløbsdatoen - og det var dét. Super nemt.
Og det var altså heller ikke raketvidenskab at tilføje årskortene til appen.
Husk at de fleste kun anmelder, når de har haft en dårlig oplevelse.
Og så håber jeg ikke at dårlige anmeldelser, der omhandler fugle og deres efterladenskaber (herre du høje, du er der for at se på dyr - så tag da mågerne med som en gratis omgang) afholder DIG fra at besøge dette dejlige sted, der formidler viden om dyr og natur, så vi alle får lyst til at passe på dem og deres levesteder.

En ting til Zoo, som vi gerne vil bede om mere af: Vi ELSKER "stamtræet" hos chimpanserne. At kunne se deres navne, alder og relationer, gør virkelig at man føler man kender dyrene bedre. Vi håber på at dette kommer ved alle dyrene!
Og så elsker vi at følge med på Instagram - både på jeres officielle profil og alle dyrepassernes individuelle profiler.

Stort bjørne-knus herfra!

19 maja 2025

Kære Kathrine,

Tusind tak for din grundige anmeldelse.

Det betyder meget for os at høre, at Zoo har været en del af jeres hverdag og skabt nogle af jeres bedste minder, mens I boede i København. Det er lige præcis sådan et forhold, vi håber, vores gæster får til stedet – som et sted man vender tilbage til igen og igen.

Vi sætter også stor pris på, at du tager dig tid til at dele dine erfaringer med årskortet og ikke mindst din venlige tilgang til noget, som vi ved, andre kan finde forvirrende. Det er rart at høre, at opsigelsen fungerede nemt for dig – og vi er glade for, at du fremhæver det. Vi arbejder hele tiden på at gøre vores systemer og app så brugervenlige som muligt, og det hjælper os at høre, når det virker.

Og ja – mågerne! De er måske ikke hovedattraktionen, men de er nu engang en del af naturen, og det er skønt at høre, at du tager det med et smil. Tak for at minde både os og andre om, hvorfor vi er her: for at formidle og passe på dyrene – store som små, vilde som tamme.

Vi bliver også rigtig glade for din ros til chimpansernes stamtræ. Det er et projekt, vi selv er stolte af, og vi håber også at kunne udbrede det til flere af vores dyr, så man i endnu højere grad kan lære dem at kende som individer.

Og så er det virkelig dejligt at høre, at du følger med på Instagram – både hos os og dyrepasserne. Vi elsker at kunne dele glimt fra hverdagen og give indblik i alt det, der sker bag kulisserne.

Tak igen for din støtte og dine fine ord – vi håber at se jer i Zoo igen en dag.

Bondefanget

Bondefanget

Jeg er zookort-holder og har siden marts fået mails fra zoo om at jeg kunne tage en gratis med i zoo den 15.05. Jeg glædede mig til at have mit barnebarn på 2 samt min ældste datter med på en fælles zoo-tur. Min datter købte så billet til sin søn på 6, så fætter og kusine kunne opleve zoo sammen.
Jeg ankom allerede kl ca 10 med mit barnebarn på 2, så hun kunne sove til middag i zoo og være frisk til min datter og hendes søn ankom kl ca 13.15.
Jeg gik til indgangen for at hente min datter men STOR var vores frustration da vi blev afvist i indgangen! Man oplyste at jeg ikke kunne få min datter med ind, fordi jeg kun måtte gå ind 1 gang om dagen.
DETTE HAR DER INTET STÅET OM I DE MAILS JEG HAR FÅET FRA ZOO OG HELLER IKKE I ZOO´S APP.
I billetlugen oplyste en herre at det står på deres hjemmeside - men jeg ser ingen grund til at læse på deres hjemmeside, når jeg både læser i deres mange mails og deres App.
Vi måtte betale kr 249 for hendes indgang.
Det kalder jeg bondefangeri! Og vi var ikke de eneste der havde problemet ved indgangen.

15 maja 2025

Kære Annette,

Vi har brugt sætningerne "I følges gennem Indgangen til Haven" og "I skal bare komme sammen" i nyhedsbrevene sendt på mail. I appen, er der et direkte link til hjemmesiden, hvor vi også har skrevet " I skal følges gennem Indgangen til Haven,"
Vi vil meget gerne høre bud på bedre formuleringer, så der ikke kommer misforståelser på dagen.

Jeg kan se, at du også har henvendt dig på vores mail zoo@zoo.dk, og her vil vi give dig et dybdegående svar på din kritik af vores håndtering af Zookortdag.

Chimpanse udendørs anlæg

Hurra for den anonyme giver som har doneret det nye chimpanse udendørs anlæg. Et meget storsindet menneske, tusind tak🙏🇩🇰🇩🇰

16 maja 2025

Kære Jeppe,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er også utrolig taknemmelige for den generøse donation, der har gjort det nye udendørs anlæg til chimpanserne muligt. Det betyder alverden – både for dyrene og for vores gæster.
Vi glæder os over, at du værdsætter det lige så højt som os.

Oceniono na 3 z 5

Overordnet set en god oplevelse

Overordnet set en god oplevelse, men jeg er rigtig ærgerlig over at vandet hos isbjørnene, flodhestene, sælerne mv. ikke bliver rengjort. Meningen er jo at man som besøgende gerne vil se dyrene i vandet, men det er umuligt, vandet er helt grønt. Jeg tænker også at dyrene har godt af et rent miljø.

I dag var der ingen pandaer, og abejunglen var lukket af i det tidsrum vi besøgte ZOO, hvilket også er meget ærgerligt.

Elsker at komme i ZOO og se de mange smykke dyr, men jeg føler lidt at der nedprioriteres på dyrenes velfærd.

7 maja 2025

Kære Silke,

Mange tak for din ærlige anmeldelse og for at dele dine tanker med os.
Vi er glade for at høre, at du overordnet havde en god oplevelse og sætter pris på de mange smukke dyr – det betyder meget for os.

Vi er kede af at høre, at du oplevede uklart vand i nogle af anlæggene. Det grønne vand skyldes ofte algevækst, som desværre kan forekomme i varme perioder – særligt i åbne anlæg uden overdækning. Vi følger naturligvis nøje med i vandkvaliteten og dyrenes trivsel og arbejder løbende med løsninger, der balancerer dyrevelfærd, miljøhensyn og gæsteoplevelsen.

Det er også ærgerligt, at du ikke fik set pandaerne, og at abejunglen var lukket under jeres besøg. Vi forsøger at holde alt åbent så vidt muligt, men nogle gange kræver visse områder midlertidig lukning af hensyn til dyrene eller nødvendigt vedligehold.

Vi håber, du vil besøge os igen – og tak fordi du har dyrenes trivsel for øje. Det har vi også.

Med venlig hilsen,

Fantastisk zoo

Elsker at besøge Københavns Zoo. Dejlig stor zoologisk have, med imponerende mængde forskellige dyrearter. Og så skal man selvfølgelig kigge i shoppen inden man går ud, med en masse gode ting.

17 lutego 2025

Kære Malene,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Vi er virkelig glade for at høre, at du nyder at besøge Københavns Zoo og sætter pris på både vores mange forskellige dyrearter og vores butik. Det betyder meget for os, at du tager dig tid til at dele din oplevelse – vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen snart!

Oceniono na 1 z 5

Mine børn kan godt lide haven, men..

Mine børn kan godt lide haven, men jeg får konsekvent migræne af at forsøge at købe årskort igennem zoo-appen. Jeg har aldrig oplevet så dårligt et produkt. Det er et under at det overhovet lykkes folk at komme derind.

26 kwietnia 2025

Kære Mikkel,

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores app. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi arbejder løbende på at forbedre vores app, og din feedback er meget værdifuld for os i den proces. Hvis du fortsat har problemer med at købe årskort via appen, vil vi anbefale, at du kontakter vores kundeservice direkte på zoo@zoo.dk eller på telefon +45 72 200 200, så vi kan hjælpe dig med at løse problemet hurtigt og nemt.

Vi håber, at du fortsat vil kunne få glæde af haven sammen med dine børn, og vi sætter stor pris på din tålmodighed, mens vi arbejder på at forbedre appen.

Sad demented polar bear

Was looking forward to seeing the polar bears and brown bears however came away disturbed as the one polar bear appeared demented pacing back and forth, looked so sad and the enclosure wasn’t fit for purpose. The same is true of the brown bears. The enclosures are awful. A very sad experience. Please move these bears to more suitable premises.

1 marca 2025

Dear Lottie,

Thank you for sharing your concerns.

We understand your distress regarding the well-being of our polar and brown bears, and we appreciate your feedback. It is always difficult to witness an animal display behaviors that appear to reflect distress, such as pacing or repetitive movements, and we take these observations seriously.

The behavior you observed in the polar bear could be described as stereotypy, which refers to repetitive, goal-less actions like pacing or swaying. This is often seen in captive animals, especially when they are experiencing stress, boredom, or frustration. Similar to how some people might find themselves mindlessly scrolling on their phones—repeating an action without clear purpose. Just as scrolling through social media doesn’t resolve the underlying emotions for humans, stereotypic behavior in animals doesn’t solve the underlying challenges they face.

In the case of our bears, we are actively working to improve their enclosures and ensure that they have enough stimulation, space, and enrichment. Polar bears, in particular, have specific needs, including cold temperatures and large, varied spaces to roam. We are continually striving to provide the best possible care and are closely monitoring the situation, as well as working with experts to address these behaviors and ensure the animals’ well-being.

We deeply regret that your visit left you feeling disturbed, and we are committed to making improvements for the animals in our care.

Thank you again for your feedback, and we hope you’ll give us the opportunity to show you the improvements in the future.

Sincerely Selma,
Copenhagen Zoo

Churros var uspiselig.

Vi spiste churros i Zoologiske have i København.
En bakke til kr. 55.00.
Puha!! De var seje og fedtet!!

Jeg sagde det til expeditricen, som svarede at de skulle og smager dem selv 🤣😂😅.

Aldrig mere churros i Zoologiske have.

17 kwietnia 2025

Kære Abril,

Vi er rigtig kede af, at bodens Churros ikke levede op til dine forventninger. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster. Vi forstår, at prisen og kvaliteten har påvirket din samlede vurdering, og vi tager din feedback alvorligt for at sikre, at både produktet og servicen bliver bedre fremover.

Vi håber, at du vil give os en chance for at forbedre din oplevelse næste gang, du besøger Zoo.

Mågelort ved alle spisesteder

Haven er så forsømt og beskidt at man ikke kan finde en siddeplads uden fugleklatter. Ved alle spisesteder er alt overskidt af måge klatter. En dårlig oplevelse som vi hørte fra flere sider.

17 kwietnia 2025

Kære Kim,

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med renligheden i Zoo. Vi er opmærksomme på, at mågeklatter kan være et problem, især omkring spisestederne, og vi arbejder løbende på at holde området rent.

Vi tager din feedback til efterretning og vil fortsætte med at forbedre vores vedligeholdelse af faciliteterne.

Dårlig dyrevelfærd

Hej. For et par år siden var jeg i København Zoo. Jeg kan ikke huske de fleste af dyrene eller hvordan der så ud, for det er efterhånden noget tid siden – men der er én ting, jeg husker ekstremt tydeligt. Isbjørnen. For pokker, det var et forfærdeligt syn. Hvordan kan nogen have hjerte til at holde et vildt dyr på den måde? Der var bare nogle store "sten", som isbjørnen angiveligt skulle klatre på, og en lille vandpøl, som var virkelig beskidt. Der var heller ikke koldt for isbjørnen, sådan som den faktisk skal have det og er tilpasset til.

Isbjørne skal leve i kulde med sne, med koldt vand og is på vandet. Den havde også ekstremt lidt plads at bevæge sig på. Det havde alle dyrene. Jeg bliver så skuffet over, hvordan nogen kan finde på at holde dyr fanget på den måde. Det bliver nok svært at få dyreparker forbudt, men dem der stadig er i drift, må begynde at tænke på dyrenes bedste, når vi er så privilegerede at få lov til at have dem. (Og de har absolut ikke lyst til at have os.)

Giv dyrene STORE udeområder samt ordentlige indendørsfaciliteter – og giv dem rent vand. Gør udeområderne så naturtro som muligt i forhold til deres naturlige habitat. Og begynd at passe dem ordentligt! I Norge er det forbudt at have isbjørne i zoologiske haver – lær af dem!!

Jeg er oprigtigt skuffet over Danmark og ikke mindst over verden. Det, der gør mig endnu mere ked af det, er, at når jeg læser anmeldelser af Københavns Zoo, så er der mange, der skriver om, hvor dårligt dyrene har det, hvor triste de ser ud, at dyr der er raske bliver aflivet, at isbjørnen har elendige forhold, og at dyrene generelt ikke bliver passet og simpelthen har det dårligt.

Hvordan kan det være, at der efter så mange år ikke er blevet gjort noget ved det? Det er virkelig trist. Nu må I tage jer sammen. Jeg har tænkt mig at skrive en mail til Fødevarestyrelsen om København Zoo.

12 kwietnia 2025

Kære Simone,

Vi forstår, at din oplevelse af isbjørnen har gjort et stort indtryk, og vi tager dine kommentarer meget alvorligt.

Vi er fuldt ud bevidste om, at isbjørne i naturen lever under meget kolde forhold med sne og is, og vi gør vores bedste for at efterligne disse forhold i Zoo, mens vi samtidig sikrer dyrenes trivsel. Som du nævner, kan det virke svært at forestille sig, at et vildt dyr skal leve under andre forhold end i naturen. Vi arbejder konstant på at forbedre og opgradere dyrenes leveområder for at sikre, at de har de bedste betingelser under de forhold, vi har til rådighed.

I øjeblikket har vi tre isbjørne i anlægget, og vi er opmærksomme på, at forholdet mellem dyrene ikke er helt ideelt. Der har været udfordringer med interaktionerne mellem bjørnene, især når nye dyr er kommet til, og dette har påvirket deres adfærd. Vi forstår, at dette kan være svært at se som besøgende, og vi arbejder intensivt på at forbedre situationen for både dyrene og deres omgivelser.

Med hensyn til pladsen og indendørsfaciliteterne er vi opmærksomme på, at isbjørne har specifikke behov, og vi gør alt, hvad vi kan for at sikre, at de har nok plads og stimulering. Vi er i konstant dialog med eksperter og arbejdet i avlsprogrammet for at finde løsninger, der bedst kan tilgodese dyrenes naturlige instinkter og behov.

Vi sætter stor pris på din opmærksomhed på dette, og vi kan forsikre dig om, at vi tager ansvar for dyrenes velfærd. Vi håber, at du vil se frem til, at vi fortsat forbedrer dyrenes forhold, og vi er glade for, at du bringer disse spørgsmål op, da det hjælper os med at fokusere på de områder, der kan forbedres.

Vi forstår, at du måske er skuffet over situationen, men vi arbejder hårdt på at sikre en balance mellem dyrenes behov og vores muligheder for at tilbyde et så naturligt miljø som muligt.

Vi inviterer dig til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer.

Selma, Københavns Zoo

Ingen refundering

Min far tog mine børn med i zoo, som begge har zoo kort. Ved indgangen blev han forvirret og købte billet til dem alle tre, selvom begge børn har zoo kort. Da han henvendte sig til kundeservice ville de ikke refundere ham billetprisen?? Totalt syret at betale en formue for et årskort, og fordi ens ældre far så bliver forvirret og laver en fejl, så kan de ikke engang refundere ham de entre billetter? Vi fornyer i hvert fald ikke vores årskort, som vi ellers har haft i 7 år. Synes det er alt for dårlig stil?

12 kwietnia 2025

Kære Elisabeth,

Vi beklager, at I har haft en dårlig oplevelse ved besøget i Zoo. Vi forstår, at det kan være frustrerende at stå i en situation, hvor der er sket en fejl, og vi tager din feedback meget seriøst.

Vores mål er altid at sikre, at vores gæster får en positiv oplevelse, og vi er kede af, at dette ikke blev tilfældet. Vi vil gerne præcisere, at vores kundeservice er begrænset af bestemte procedurer for refusioner, som blandt andet afhænger af, at billetterne bliver købt korrekt i forhold til abonnementer og rabatter.

For fremtidige besøg anbefaler vi, at man gør opmærksom på, at børnene har et Zoo-kort allerede ved billetkøbet, så vi undgår sådanne misforståelser. Vi tager din oplevelse til efterretning og vil se på, hvordan vi kan gøre informationen omkring billetter og abonnementer mere tydelig, så det bliver nemmere for alle at navigere.

Vi værdsætter, at du har været en trofast gæst i de sidste 7 år, og vi håber, at vi kan få muligheden for at byde dig velkommen tilbage under bedre omstændigheder.

Selma, Zoologisk Have

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej