Zoologisk Have København Recenzje 542

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

2,3

Oceniono na 1 z 5

ZOO fornyer årskort automatisk uden en reminder om, at seneste mulighed for at afmelde fornyelsen er 4 dage før udløb. Da jeg kontaktede kundeservice var svaret, at det står i deres handel... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

We had a wonderful day at the Zoo, but it was ruined by a predatory parking situation that the Zoo management really needs to address. The parking lot (Zone 3319) is right next to the municipal s... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Har købt Zoo årskort til mig selv og datteren, og kan se på andre anmeldere, at man åbenbart skal være obs på, at Zoo i bedste abonnementsfælde-plattenslagerstil selv fornyer årskort... Det er jo ikke... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Zoo
  2. Wesołe miasteczko

Napisane przez firmę

Tag i Zoologisk Have København og gå på opdagelse blandt alverdens dyr og madkulturer og gå hjem mindst lige så mæt på viden som på god mad. Sammen passer vi på verdens dyr.

2,3

1 gwiazdka

Odpowiada na 56% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Gammelt og småt

Sørgelige små indhegninger så man bliver helt ked af det for dyrene. En del var misligholdt, og flere steder var dyrene ikke ude eller der var midlertidigt ingen dyr.
Var egentlig kommet for at se elefanterne, men de var ikke ude så øv da for det🙄
Begræns antallet af arter, og giv dem dermed bedre/større forhold….jeg spilder helt sikkert ikke så mange penge på entre igen.

21 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Zoo videregiver årskortholdernes email-adresser uden tilladelse

Vi plejer at hygge os godt, når vi har børnebørnene med i zoo (men toiletterne er ikke altid rene, og der er manglende valgmuligheder i kioskerne - de sælger alle det samme til samme priser).

Men jeg er nu meget vred på zoo over deres sidste nye tiltag, hvor de i nyhedsbrevet har meddelt, at de fremover videregiver årskortholdernes emailadresser til de sociale medier, de samarbejder med. Det er ikke lovligt, og jeg kommer til at sende en klage til Datatilsynet.

Det fremgår ikke af nyhedsbrevet, men jeg vil gøre alle opmærksomme på, at man har ret til at blive slettet fra denne "service", men det burde ikke være nødvendigt, at man selv skal bede om det, for de må slet ikke videregive emailadresser uden klart og tydeligt samtykke fra årskortholderen.

Der kommer nok en sang fra de varme lande som svar på dette, men det ændrer ikke ved, at det er en ulovlig praksis, zoo har igangsat, og de kommer til at ændre den - og måske betale en stor GDPR-bøde. Synd for dyrene!

19 sierpnia 2025

Bondefangeri

Bondefangeri
Som mange andre også har skrevet skal man ca. 1 uge før ens kort udløber huske at afmelde dem, hvis man ikke vil fortsætte sit årskort. Ellers så hænger man på det endnu et år. DE VIL IKKE REFUNDERE. Elendig kundeservice. Bare ærgerligt. De er gode til at informere om at de trækker pengene - men ingen let information om hvordan man afmelder. Det findes gemt under FAQ eller Handelsbetingelser. Jeg har nu skrevet til "Kontant", da jeg kan se mange klager over Zoo herinde og jeg vil anbefale andre at gøre det samme.

30 czerwca 2025

Kære Martin,

Man kan inden d. 24. og sågar samme dag, du køber dit kort, opsige sit abonnement, hvis man ikke ønsker automatisk fornyelse. Derudover bliver du kun tilmeldt automatisk fornyelse, hvis du køber dit Zookort på nettet - dette fremgår både på produktbeskrivelsen, ved siden af "Køb"-knappen samt undervejs i tilmeldingsforløbet.
Vi sender derudover en adviseringsmail ud, for at gøre vores gæster opmærksomme på den kommende trækning.

Jeg kan se, at vi har haft en korrespondance med dig via mail - hvor vi er gået i dybden med informationer om dit medlemskab og opsigelse.

Hvis du har input mht. nemmere opsigelsesproces, så er du meget velkommen til at skrive i mailtråden. Vi vil gerne have input fra jer.

Oceniono na 1 z 5

Jeg var i ZOO KBH en alm fredag og jeg…

Jeg var i ZOO KBH en alm fredag og jeg har årskort til andet ZOO i landet , men besøget her ville være 25 % billigere, jeg kom af med 187 kr hvilket er en fejl , jeg kun skulle af med 62,25 kr .
Den kvinde der sad i billetlugen den dag , skal have sine skolepenge tilbage da hun overhovedet IKKE kunne regne ..... jeg syntes godt det var meget at give , men troede på hende.....

15 sierpnia 2025

Kære Sonja,

Tak for din feedback.

Det er korrekt, at man med Årskort til udvalgte Zoologiske Haver, kan få 25% rabat på sin billet, hvis den er købt i billetlugen på dagen.
Vores billetter med 25% koster 187 kr. - 62,25 kr. lyder som besparelsen man opnår med 25% rabat.

Hvis du har yderligere informationer eller har andre spørgsmål, så må du gerne sende en mail til zoo@zoo.dk.

Oceniono na 1 z 5

Når man endelig har fået tildelt sine…

Når man endelig har fået tildelt sine zookort i appen fungerer det fint at komme ind men vejen derhen er absolut ikke intuitiv og let. Appen er simpelthen så dårligt designet.

Opsigelsen af det, tvungne fornyede medlemsskab (man kan ikke blot købe for et år), er også en farce. Tre forskellige konti skulle jeg logge ind på for at opsige 3 årskort. Mailen blev sent ud tre (!) dage før fælden klapper for en hel sæson - og havnede tilmed i spam. Der må være mange der bliver fanget i det system, der er i dén grad plads til forbedring af både købsoplevelse og opsigelse.

18 sierpnia 2025

Kære Lasse,

Tak for din feedback.

Vi er glade for at høre, at det fungerer fint for dig at bruge ZOOkortet i appen, men ærgrer os over, at vejen dertil har været besværlig. Vi arbejder løbende på at forbedre både appen og den købsoplevelsen på zoo.dk.

Med hensyn til opsigelse af ZOOkort vil vi gerne præcisere, at medlemskabet kan opsiges når som helst, dog senest den 24. i den sidste gyldige måned for at undgå automatisk fornyelse. Det fremgår ved købet på hjemmesiden, hvor produktet kaldes "ZOOkort på abonnement", netop for at gøre betingelserne klare.

Hvis man vælger at købe ZOOkortet fysisk i vores Årskortskontor i Indgangen, bliver medlemskabet ikke automatisk fornyet, og man kan selv vælge, om man senere vil tilknytte betalingskort for fremtidig fornyelse.

Vi beklager, hvis processen har virket uoverskuelig - og vi tager din oplevelse med i det videre arbejde med at forbedre os.

Sød ZOO-dame

En sød ZOO-dame stod bag mig i køen i et supermarked.
Da jeg manglede et par kroner til mine varekøb, tilbød hun med et varmt overskud at betale de manglende kroner.
Det er ikke så meget denne handling, som det er den TANKE, der ligger bag: Betænksomheden, medmenneskeligheden - som varmede mit hjerte. ❤️🙏

14 sierpnia 2025

Kære Lotte,

Tak for din hjertevarme besked.

Hvor er det dejligt at høre om den oplevelse - og hvor skønt, at en af vores medarbejdere har gjort en positiv forskel uden for ZOO.

Din besked er delt med vores team, og den er garanteret blevet modtaget med et smil.

Oceniono na 1 z 5

D.20/8-25 HANSEN IS Dårlig betjening!

D.20/8-25 Mange anlæg uden dyr. Sluttede af med en meget dyr softice hos Hansens is lige ved indgangen. Bestilte én softice med chokolade drys og én med lakrids. Fik 2 med chokolade. Henvendte mig straks, men blev afvist. SKAM JER HANSEN IS ! 50 kr. for en LILLE softice med drys ! - ligger nu i jeres skraldespand ! FØJ !

10 sierpnia 2025

Kære Anne,

Tak for din feedback.

Vi er kede af at høre, at oplevelsen ikke levede op til dine forventninger – hverken hvad angår antallet af synlige dyr på dagen eller betjeningen hos Hansen Is.

Hansen Is er en ekstern samarbejdspartner i ZOO, men vi har naturligvis givet din oplevelse videre til dem. Det er vigtigt for os, at alle gæster bliver mødt med venlig og imødekommende service.

Med hensyn til dyrene, vil vi gerne nævne, at nogle arter har adgang til skjul eller indendørs anlæg, og der kan derfor være tidspunkter, hvor de ikke er synlige. Det skyldes hensyn til dyrenes trivsel, som vi prioriterer højt.

Oceniono na 1 z 5

Absolutely heartbreaking to see this…

Absolutely heartbreaking to see this majestic animals laying waiti ngn to fade away.

The lion enclosure is an absolute joke and pure torture.

The polar bears are in distress and not healthy or happy in a way to tiny enclosure.

The brown bears enclosure has no greens for them and the enclosure is pure torture and looks dirty and it’s TINY.

The tigers has no space or nowhere to hide. Tigers love to hide .

The rhinos are the same. Absolute terror to look at.

Elephant should have at least tripple the size.

Pigs has next to Nothint to walk on.
Same with camels, lamas and the monkeys.

All in all theres very few enclosures that are ok. We’re talking under 5.

Unless all this changes I highly suggest all of us push for this horror chamber or a prison closes and puts the animals in to sanctuaries or safaris!

This is unacceptable and animal torture.

6 sierpnia 2025

Dear Ivy,

Thank you for taking the time to share your concerns.

We are sorry to hear that your visit left you with such a strong and negative impression. Animal welfare is the heart of everything we do at Copenhagen Zoo, and we take such feedback very seriously.

All of our enclosures and animal care routines are developed in close collaboration with zoologists, veterinarians, and behavioural experts and are continuously evaluated and updated to ensure the animals’ physical and mental well being.

We understand that enclosure design can look different from what people expect based on documentaries or safaris. While some enclosures may appear simple at first glance, many include elements not always visible to the public - such as access to off-exhibit areas, night quarters, and enrichment systems tailored to the specific animals.

We acknowledge that people can have strong emotions about seeing animals in human care and we respect that. At the same time, we remain committed to our mission: contributing to conservation, education, and the protection of endangered species through responsible zoo management.

Your observations have been noted and shared internally for review.

Kind regards
Selma, Copenhagen Zoo

Oceniono na 5 z 5

Nogle år siden vi sidst var i Zoo

Nogle år siden vi sidst var i Zoo, da vores børn er voksne. Besøgte haven i mandags og så glædeligt overrasket
En del nye anlæg og fint renoverede toiletter. Skønt med væsentligt flere mad og kaffesteder, så man ik skal vente i lange køer som tidligere

28 lipca 2025

Kære Fru. Hansen,

Vi er glade for at høre, at jeres gensyn med ZOO bød på en god oplevelse - og at de forbedringer, vi har arbejdet med, blev bemærket. Vi har løbende udvidet både vores anlæg og faciliteter, herunder toiletter og madsteder, netop for at skabe en endnu bedre gæsteoplevelse.

Vi håber, det ikke bliver til lige så mange år indtil næste besøg!

Hjælpsomt personale

Jeg har netop haft en dejlig dag i Zoo med min datter (med handicap), min niece og min mor.
Vi nød at se alle dyrene, og spise frokost har madboderne. Efter frokost fik min datter en nedsmeltning og blev som følge deraf meget træt, men mentalt var hun jo slet ikke færdig med at se dyr, kroppen var bare træt. Jeg henvendte mig ved indgangen, og det hjælpsomme personale lånte os en kørestol. Det var en fantastisk hjælp, som gav os mulighed for at få flere gode timer i zoo :-) vi forlod alle 4 haven i godt humør, efter en dejlig dag med gode oplevelser. Tak til personalet for hjælp og forståelse.

29 lipca 2025

Kære Eva,

Vi er rigtig glade for at høre, at I havde en god dag i ZOO - og at vores personale kunne hjælpe jer, da der var brug for det. Det betyder meget for os, at alle gæster, uanset forudsætninger, får gode og trygge oplevelser hos os.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele oplevelsen. Den bliver naturligvis givet videre til de medarbejdere, der var på vagt.

Oceniono na 2 z 5

En ellers hyggelig dag blev ødelagt

En ellers hyggelig dag blev ødelagt, da jeg som afskedsgave fik en p-bøde på 915,- kr., for at have parkeret i P-båsene op mod Søndermarken. Min automatiske P-app viste ikke at dette område var særskilt i forhold til resten af Frederiksberg, så selvom jeg betalte for at holde på Frederiksberg, som min app viste, så fik jeg en bøde. Okay, jeg skulle have undersøgt, men hvorfor har zoo i det hele taget en særskilt afgift for deres p-pladser og hvorfor skal det koste en dummebøde på 915,- kr. at tage fejl.
Jeg er godt træt af p-afgifter og Zoo har meldt sig ind som nogen der udnytter muligheden for at score kæmpe gevinster på at deres gæster tager fejl i junglen af regler og forskellige tariffer. Det er dyrt nok for en børnefamilie at tage en lørdag i zoologisk have, så Zoo burde overveje om denne ekstraregning er rimelig og lave en ny aftale med Q-park eller endnu lettere slette p-plads 3319 og tage samme takst som i p-plads 2000 Frederiksberg.

26 lipca 2025

Kære Gæst,

Vi er virkelig kede af at høre, at jeres besøg i ZOO fik en ærgerlig afslutning med en parkeringsafgift – det er naturligvis frustrerende, især oven på en ellers hyggelig dag.

Det er dog vigtigt for os at gøre opmærksom på, at parkeringen i området omkring ZOO ikke administreres af os, men af forskellige aktører – herunder Frederiksberg Kommune og en privat udbyder på parkeringsområdet langs Søndermarken (områdekode 3319). Det betyder også, at vi hverken fastsætter priser eller håndterer kontrol og afgifter.

Vi bestræber os på at informere tydeligt både på vores hjemmeside og med skiltning i området, netop fordi reglerne kan være komplekse.

Vi tager din feedback til efterretning. Vi håber, at I alligevel fik nogle gode minder med jer fra besøget – og at I vil give ZOO en ny chance en anden gang.

Skuffende drikkevarer

På en dag med 27 grader, sgu man tro de havde kolde drikkevarer men manden i pølsevognen havde lunkne varer og fik mig til at betale før jeg kunne mærke de ikke var kolde. Han ville ikke returnere mine penge. 104 kroner for lunken sodavand og juice. Skuffende.

24 lipca 2025

Kære Michael,

Tak for din feedback.
Det er selvfølgelig ærgerligt at høre, at du oplevede drikkevarerne som lunkne - især på en varm dag. Vi beklager, hvis oplevelsen ved vognen ikke levede op til dine forventninger.

Vi tager din kommentar til efterretning.

Meget skuffende besøg

Meget skuffende besøg i dag.
Svært at se dyrene for ukrudt og flere anlæg er uden dyr (der står at "der er ingen dyr i dette anlæg"), generelt slidt og med megen ukrudt.
Vandet og glassene i akvarierne var generelt beskidte og man kunne ikke se dyrene.
Efter vores mening er det ikke pengene værd mere. Desværre.

23 lipca 2025

Kære Janni,

Tak for din feedback.

Vi er kede af, at jeres besøg ikke levede op til forventningerne. Mange dyr trives bedst i anlæg med tæt bevoksning, hvor de kan gemme sig og føle sig trygge – det kan dog gøre dem sværere at få øje på som gæst.

Vi arbejder løbende med vedligehold, og dine input er givet videre til de relevante teams.

Oceniono na 4 z 5

Fin oplevelse - vanskelig parkering

Haven var fin ryddet udenfor og dyrerne så ud til at trives med god plads og rengøring. Toiletterne kunne godt være bedre rengjort, og lugtede en del. Parkering er ikke super let at finde ud af og det kan være vanskeligt at finde plads hvis man kommer langvejs fra i bil.

18 lipca 2025

Kære Thomas,

Det er en stor glæde at høre, at du oplevede en velholdt have og dyr, der trives – det er noget, vi prioriterer højt hver eneste dag.

Vi er samtidig kede af at høre, at toiletforholdene ikke levede op til dine forventninger. Vi har mange tusinde gæster dagligt – særligt i ferieperioder – og det kan desværre i perioder belaste faciliteterne. Vores rengøringsteam gør deres bedste for at holde en høj standard hele dagen igennem, men vi er klar over, at der stadig kan være tidspunkter, hvor behovet overstiger kapaciteten.

Vi forstår også godt, at parkering omkring Zoo kan være en udfordring – især hvis man kommer langvejs fra og ikke er bekendt med området. Selvom vi ikke selv råder over parkeringen, forsøger vi løbende at forbedre vores vejledning til gæster, blandt andet via vores hjemmeside og app.

Tak igen for dine input – de hjælper os i det fortsatte arbejde med at give alle vores gæster en god oplevelse.

Oceniono na 3 z 5

Toiletforhold er den største anke i…

Toiletforhold er den største anke i forhold til de 3 stjerner. De er simpelthen så uhygiejniske og der bliver ikke gjort rent ofte nok. Det flyder med papir, mangler sæbe og papir på toiletterne, overfyldte skraldespande og generelt meget snavsede overalt i haven. Meget lange køer hvilket er særligt synd for børn der skal bruge toiletterne skraldespande rundt om i haven mangler også at blive tømt.

14 lipca 2025

Kære Bitten,

Tak for din anmeldelse – og fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er ærgerlige over at høre, at toiletforhold og affaldstømning ikke levede op til forventningerne. Vi har mange tusinde gæster dagligt, og vores rengøringsteam arbejder hårdt med faste runder, men i travle perioder kan det være svært at følge helt med – især omkring toiletter og skraldespande.

Din feedback er vigtig for os!

Vi håber, du trods alt havde nogle gode stunder i Zoo, og at vi får lov at byde dig velkommen igen.

Oceniono na 5 z 5

En dejlig oplevelse havde vi i dag med…

En dejlig oplevelse havde vi i dag med børnene i Zoo København. Nu er mine børn blevet ægte Naturhelte. Skønt 🤩Vi havde mange unge kloge Zooguider som hjalp os undervejs ved Havens forskellige aktiviteter. Kæmpe tak for dem. Specielt tusinde tak Zooguiden Kristian. Du er simpelthen så god med dit job som du har i dit hjerte. 👌👌👌👏👏👏Vi har lært mange ting om mange dyr fra dig. Anbefaler vi Zoo 100 %

16 lipca 2025

Kære Reneta,

Tusind tak for din varme anmeldelse – den betyder virkelig meget for os.

Det lyder som en skøn dag i Zoo, og hvor er det dejligt at høre, at både børn og voksne har haft en lærerig og inspirerende oplevelse. Vi er særligt glade for, at I har haft glæde af vores Zooguider – og vi skal selvfølgelig sende et stort tak videre.

At jeres børn nu kalder sig Naturhelte, gør os ekstra glade – vi er glade for at vores nye initiativ og opgavehæfte er et hit!

Tusind tak fordi du deler din oplevelse – og tak for den flotte anbefaling. Vi håber at byde jer velkommen igen snart!

Billet på hjemmesiden

Simpelthen ikke i orden at man ikke kan købe pensionst billetter på jeres hjemmeside, men skal stå i kø for at få en billet, mens resten af familien skal vente indenfor, da de uden problemer kan købe billet på forhånd.
Det kræver absolut minimum at i ændre det på jeres hjemmeside, så man kunne købe alle billetter på en gang i stedet.

12 lipca 2025

Kære Ulrik,

Tak for din feedback.

Vi forstår din frustration og er kede af, at I oplevede unødig ventetid. Vi tilbyder ikke pensionistbilletter som enkeltbillet, men har i stedet et særligt pensionist-Zookort, der giver fri adgang i et helt år. Det kan både købes online og i billetlugen – men vi kan godt se, at det kan virke forvirrende, hvis man forventer en dagsbillet til pensionistpris.

Vi tager din kommentar med videre og kigger på, hvordan vi bedre kan informere om mulighederne for pensionister på hjemmesiden, så oplevelsen bliver bedre – også når man besøger os som familie.

Vi håber, I alligevel fik en god dag i Zoo.

Oceniono na 2 z 5

Mindre god kundeservice i KBH Zoo.

Anmeldelse af oplevelse i København Zoo

Jeg havde desværre en rigtig dårlig oplevelse med kundeservice ved indgangen til København Zoo forleden. Allerede inden jeg nåede at stille mit spørgsmål om køb af årskort til voksen og barn, blev jeg mødt af en medarbejder, der med direkte modbydelig attitude sagde, at hvis mine spørgsmål tog længere tid, skulle jeg trække et nummer.

Det var en ubehagelig og meget nedladende bemærkning, der lagde en trist skygge over starten på vores besøg – især når man kommer med et barn, der har glædet sig til en hyggelig dag i zoo.

På grund af den oplevelse endte jeg blot med at købe almindelig entré til voksen og barn, selvom jeg egentlig havde planer om årskort. Skuffelsen over den dårlige kundeservice gør, at jeg som voksen fremover ikke har lyst til at besøge zoo igen.

Dog skal det siges, at der stod nogle søde, smilende og imødekommende medarbejdere ved indgangen, som hjalp os ind igennem entrémaskinerne. Stor ros til dem for deres venlighed og professionalisme, som heldigvis gjorde, at besøget ikke blev helt ødelagt.

Jeg håber, København Zoo tager denne feedback til sig og sikrer en bedre og mere respektfuld tone over for deres gæster fremover.

Venligst
En altid glad og smilende far.
Miki Kjeldsen.

6 lipca 2025

Kære Mikki,

Tak for din feedback.
Vi er kede af at høre, at du oplevede en uhensigtsmæssig tone ved indgangen. Det er aldrig vores hensigt at få nogen til at føle sig overset eller uvelkomne.

Vi bruger et nummersystem for at sikre, at alle gæster bliver behandlet lige og får den hjælp, de har brug for – uanset om det drejer sig om IT-problemer, spørgsmål om Zookort eller andre henvendelser. Vi ved, det kan være frustrerende at vente, men vores medarbejdere skal naturligvis altid møde gæsterne med venlighed og respekt.

Vi sætter stor pris på, at du samtidig fremhæver de medarbejdere, som viste god service, og vi tager din oplevelse alvorligt for at forbedre os.

Vi håber, I får lyst til at besøge os igen.

Oceniono na 4 z 5

Bedste Zoologisk have men..

Jeg besøgte Zoo sidste måned og havde en fantastisk oplevelse! Besluttede mig for at jeg skulle have årskort og talte med kundeservice dagen efter. De sagde jeg kunne gå ind på hjemmesiden og scanne min billet, så ville jeg få årskort til halv pris. Hjemmesiden var nede med systemfejl hele dagen så det kunne jeg ikke. Er skuffet over dette og nu vil de ikke hjælpe mere.

14 czerwca 2025

Kære Daniel,

Tak for din anmeldelse – og hvor er det skønt at høre, at du havde en fantastisk oplevelse i Zoo!

Vi beklager meget, hvis du ikke har fået den hjælp, du havde brug for, efterfølgende. Det er vigtigt for os, at vores gæster føler sig godt behandlet – også når noget driller. Hvis du har lyst, må du meget gerne kontakte os igen på zoo@zoo.dk med lidt flere oplysninger om forløbet, så vil vi meget gerne se nærmere på sagen.

Tak fordi du tog dig tid til både at rose og dele det, der ikke fungerede – det hjælper os med at blive bedre.

Oceniono na 5 z 5

Jeg gik en tur i zoo sammen med min…

Jeg gik en tur i zoo sammen med min Mor. Så kom der en elefant, som slap ud af buret. Den sked mig i munden, og jeg kunne ikke sluge den, jeg døde næsten, hvis ikke det var for at jeg spidste den i små bider. God oplevelse, kan anbefales. den smagte godt.

28 czerwca 2025
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej