Jeg havde booket et værelse hos Zleep Hotel Copenhagen Arena denne weekend. Hotelværelse viste sig efter en solskinsdag at være helt forfærdelig varmt. Der var ingen aircondition, og der var kun mul... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hotellet (Køge) var en stor byggeplads. Der er intet personale når man ankommer. Man tjekker ind på en automat. Der lugter af afløb/kloak på gangene og værelser. Der er VIRKELIG SLIDT og ulække... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Zleep hotel Kolding Vi har haft en enkelt overnatning. Fine værelser, gav 700 for et dobbeltværelse med morgenmad. Ikke opdateret siden starten 90'erne vil jeg tro ift indretning osv. Toil... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Velkommen til Zleep Hotels – en prisvenlig hotelkæde med et solidt udvalg af kvalitetsservices. Vores danske rødder og værdisæt afspejler sig i vores måde at drifte hoteller på. Derfor vil du altid opleve at god service, kvalitet og skandinavisk design går hånd i hånd på vores hoteller, og dét uanset hvilket land du besøger os i. Vi tilbyder kvalitetsovernatninger til attraktive priser. På værelset kan du slappe af og samle energi til en ny dag. Her finder du blandt andet en seng af høj kvalitet, gratis WiFi og et fladskærms tv. I loungeområderne kan du nyde den hyggelige atmosfære med receptionens summen i baggrunden. Vi tilbyder et udvalg af både kolde og varme forfriskninger samt lidt til den lette sult. Hvad end du rejser med familien på weekendtur, er på forretningsrejse eller blot har brug for en enkel og hurtig overnatning vil Zleep Hotels altid være det bedste og ikke mindst prisbevidste valg.
Dalbergstrøget 5, 1., 2630, Taastrup, Dania
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Zleep Højetåstrup
Vi fandt en pose brugt snus i sengen. Det er godt nok ulækkert.
Der var ulideligt varmt på værelset, men til gengæld kunne vinduet ikke lukkes, så man fik larmen fra gaden.
Då vi påpegede dette til receptionen virkede de nærmest ligeglade.
Morgenmad var ok

Odpowiedź od Zleep Hotels
Jeg havde booket et såkaldt Accessible Room, dvs. et handicapvenlig værelse, hos Zleep Hotels Aalborg og boede der i en uge.
Hotellet er som sådan ganske udmærket, men som kørestolsbruger vil man opleve, at ikke alt lever op til hotellets fine ord på hjemmesiden. Bøjlestangen i "garderoben" hænger så højt oppe, at man som kørestolsbruger ikke kan nå bøjlerne - det samme gælder håndklæderne på badeværelset.
På hjemmesiden står, at der er fri adgang til bruseren med kørestol, men der er intet sæde eller stol, man kan sidde på, mens man tager bad. Jeg fik to gange oplyst i receptionen, at der ikke var noget sådant til rådighed for gæster - at det så ikke er sandt, fandt jeg først ud af på afrejsedagen. En ferieafløser i receptionen havde givet mig fejlagtige oplysninger....
Så indretningen i Accessible Rooms lever ikke helt op til, hvad man kan forvente.....

Odpowiedź od Zleep Hotels
Jeg havde booket en overnatning i Kolding, da jeg er til heldagsfest i byen vælger jeg bevidst forlade festen ca. Kl 15 for at få nøglen til værelse imens receptionen var åben, så jeg ikke skulle rode med deres selvbetjenings maskiner midt om natten, til min store overraskelse var der låst alle steder og jeg måtte alligevel bruge maskinen, dette var bøvlet og jeg var så usikker på brugen at det endte med jeg gik ned og tjekkede om nøglen rent faktisk virkede... Og hold nu op, værelset var mere en slidt, og meget mørkt, og ildelugtende, sengen var så blød og brugt at fjedrene gik i bund når man satte sig på den. Jeg åbnede vinduerne, og forlod hotellet igen, og overvejede situationen. Senere på aften kom jeg retur igen for at se om lugten var forsvundet, - så måtte jeg jo leve med resten, men desværre nej, derfor valgte jeg at jeg ikke ville sove der, hotellet lever ganske enkelt ikke op til prisen, heller ikke selvom det måske ikke er verdens dyreste men at checke ud var heller ikke bare lige, selvom den ikke eksisterende reception skulle have åbent ifgl. Hjemmesiden, så jeg ringede til deres kundeservice(på det oplyste hovednummer), og her ringede den bare igennem uden jeg nogensinde fik fat på nogen, igennem min booking på hotels.com fandt jeg et andet telefonnummer hvor jeg efter en længere endelig fik af vide hvor jeg kunne aflevere mit nøglekort. Til gengæld måtte jeg forlade festen tidligere og køre de 3 timer hjem til Sjælland, for pengene er spildt (til alt held havde jeg ikke drukket)
------------------------------------------------
Update 26/7-22
Efter en korrespondance med Zleep fandt vi en god løsning på en kompensation for oplevelsen.

Odpowiedź od Zleep Hotels
Lad være med at booke et værelse hos Zleep Hotels. Jeg foretog en booking vis Hotels.com, og ankom sent om aftenen til hotellet. Personalet var gået hjem, og man måtte derfor tjekke ind på en maskine. Maskinen kunne ikke finde min reservation. Vi ringede til hotellets hjælpelinje, og blev mødt af en maskine, som sagde, at min reservation ikke havde tilknyttet et betalingskort (selvom vi havde en bookingbekræftelse fra Hotels.com, som nævnte mine fire sidste cifre). Vi fik så fat i hotellet via et andet telefonnummer. Her bliver vi mødt af en mand, som blot fortæller, at det ikke er deres fejl, at vi må finde et andet hotel (klokken er tæt på midnat), og at pengene vil blive trukket fra mit kort. Magen til uforskammethed og mangel på kundeservice skal man lede længe efter. Hotels.coms afdeling i UK forsøgte deres bedste at være behjælpelige, men kunne desværre ikke gøre noget derfra. Zleep Hotels derimod gjorde ingenting. Ikke engang et forsøg. Hold jer langt væk…

Odpowiedź od Zleep Hotels
Hotellet er som hoteller nu er i denne prisklasse.
Rent og ryddelig. En simpel morgenmadsbuffet. Ja.. Det man nu kan forvente 😊
Derimod skal der lyde et trefoldigt leve for det ekstremt servicemindede personale!
Ekstremt høfligt, hjælpsomt og imødekommende personale!
Jeg fremhæver gerne den unge fyr som havde aftenvagten i uge 29, som fluks var klar til at grave smertestillende frem imod kærestens tandpine og den søde unge dame i morgenmadsbuffeten som lige wrappede vores 5 årige datters uspiste bolle og pandekage ind, så hun kunne få det med på køreturen!
Resten af personalet var bare generelt smilende og søde!
Af hjertet tak for at gøre noget ekstra for os!
Og på glædeligt gensyn!

Odpowiedź od Zleep Hotels
Vi har lige haft en overnatning på Zleep hotel, kastrup i forbindelse med aflevering af vores datter i lufthavnen. Vi giver vores bedste anbefaling. Værelset, småt men rent og pænt. Betjening super hele vejen igennem. Vi fik lov til at parkere efter udtjekning og først hente bilen igen efter at have afleveret datteren i lufthavnen. Kan kun give vores bedste anbefaling - og rejser vi fra Chp på noget tidspunkt vil jeg vælge en overnatning her istedet for at køre fra jylland i god tid for at nå et fly

Odpowiedź od Zleep Hotels
alt er gået galt på dette ophold, for det første hvorledes deres check ikke, vi ventede i 3 timer for vi kom op på vores værelse, for derefter at være booket ind på et værelse med to halvnøgne piger, for derefter at vente yderligere 45 min, for at komme på et andet værelse, hvor der manglede dyner og puder.! vi blev lovet gratis morgenmad grundet deres elendighed, men næh nej heller ikke her gik den, og jeg måtte betale for noget jeg havde fået lovet var gratis.! Men intet kompensation på nogen punkter, for et elendig ophold, med ringe service.!!!

Zleep hotel Roskilde..
Har været på weekend ophold, på hotellet i Roskilde...
Selve værelset, var sådan set ganske fint, der var hvad man havde brug for..
Det eneste, jeg tænker i skal overveje er at få slebet gulvet og få opdateret møblerne..
Jeg ved godt, jeres tema er matador, men derfor, kan man stadig godt Shine tingene lidt op og gøre det pænere, også i forhold til tiden, det skal forestille at være fra...
Værelset generelt bar præg af rigtig meget slid..
Jeres morgenmads buffe, fandt jeg desværre også meget kedelig, og brødet jeg fik var meget tørt og smagte af pap.. så ikke prisen værd, i mine øjne...
Sparkling clean modern room, very sweet reception staff, central location near the shopping centre and train station, at really good price.

Odpowiedź od Zleep Hotels
Very good place! Much better than sleeping in the streets. Thank you!
Bookede et værelse på hotel zleep i Ishøj. Blev forstyrret gentagne gange selvom jeg meddelte at jeg ville tjekke ud en time senere med en betaling på 100 kr ekstra som blev revet ud af hånden på mig og alligevel begyndte en receptionist ved navn Aziza at tale nedladende og havde en meget negativ og dårlig attitude samt truende med at ringe efter politiet. Sidste gang jeg booker værelse på hotel Zleep Ishøj desværre, ekstrem dårlig service.

Odpowiedź od Zleep Hotels
Rigtig god service i receptionen i Århus Viby og fine værelser til prisen.
I har et strygebræt stående på handicap toilettet man kan låne. Det er klamt og uhygiejnisk, det vil klæde jer at have et på hver etage eller stil det et andet sted

Odpowiedź od Zleep Hotels
Flot at I ligger tæt på Royal Arena.. Det er nok hvad jeg kan skrive!
Der var myre på værelset, det kan vi “leve med” + Vejarbejde lige ude foran værelses vinduet, som også er en mindre ting.
Men at blive afvist kl 09! Til morgenmad, når buffeten slutter kl. 10, er simpelthen ALT for ringe!
Vi får et “kan I komme senere, her er fyldt”…. fyldt!??
Dvs. Vi må kæmpe morgenbuffeten igennem os, stå i kø over 10 min. For at få et rundstykke og et glas juice og ikke nok med det, stå at vente på et bord hvor vi kan sidde, efter vi har hentet fra buffeten.
Jeg har netop booket for 5 måneder siden, inklusiv morgenmad! For at der ikke skulle blive problemer! Så skal tingene sku’ spille, ellers kan man ligeså godt vælge et billigere hotel med bedre service.
I burde skærer ned på gæster, når Jeres kapacitet og service ikke kan holde til det.

Odpowiedź od Zleep Hotels
Vi havde i forbindelse med et bryllup, booket to værelser på Zleep Hotel Ishøj. Vi havde et barn på 1 år, og en klapvogn med. Det viser sig, at vores værelse ligger på 9. etage, men det er ikke muligt at tage elevatoren herop, da den eneste dør ind til hotellet fra denne etage, var låst med alarm og med advarsel om bøde, hvis den låses op. Vi måtte derfor bære klapvognen op/ned ad trapper fra 8. etage.
Dertil kommer, at der var en kraftig kloaklugt fra begge badeværelser.
Sidst, men ikke mindst, kunne vinduerne ikke lukkes helt i (håndtaget kunne ikke lukkes ned), hvilket resulterede i træk på begge værelser. Desuden stod der ved vinduet, at det ikke var sikret, hvis man åbnede det helt - så er det heller ikke super trygt at man ikke kan lukke det ordentligt...
På den positive side, var værelserne fine og indbydende, og mulighederne i morgenmadsbuffeten var okay.

Odpowiedź od Zleep Hotels
Virkelig ikke pengene værd.
Jeg har oplevet housekeeping der bare vader ind på værelset imens man er i bad, til trods for det er lang tid før check out, og selvom der er skilt på døren.
Receptionist hører ikke efter når man spørger om noget, sidst jeg spurgte om p tilladelse sagde medarbejderen det var ligemeget.
Personalet bliver sure og flabet hvis man ikke vil bruge besværlige self check in maskiner, men hvorfor skal man bruge 10 min på den når der står en ansat uden noget at lave.
Det er ikke altid der er gjort helt rent, oplever tit lange hår fra andre.
Og bor I mod vejen får man ikke meget søvn, der er store vinduer, men dårlig lydisolering, og ingen mørklægning, så der er alt for lyst.

Odpowiedź od Zleep Hotels
Zleep Hotels, Kolding. 5 stjerner for flot service hele vejen igennem. Vi havde booked 2 overnatninger, men grundet sygdom besluttede vi at tage hjem en dag tidligere. Uopfordret vi fik refunderet 1 overnatning trods at vi først checked ud om eftermiddagen. Værelset fint til prisen- der er hvad der skal være til en overnatning, ikke mindst en god seng, men som en anden har skrevet, så bør hovedpuden skiftes ud. Fin morgenmadsbuffet.

Odpowiedź od Zleep Hotels
I can highly recomend Zleep Hotels Copehagen, a really good experience and great customer service.

Odpowiedź od Zleep Hotels
Fantastiske hoteller. Jeg bruger dem når jeg rejser rundt i det danske land med mit arbejde. Der er altid rent og pænt samt super god service. Der er lige hvad man skal bruge og så er prisen jo super - Så super godt til prisen

Zleep hotel Kolding
Vi har haft en enkelt overnatning. Fine værelser, gav 700 for et dobbeltværelse med morgenmad. Ikke opdateret siden starten 90'erne vil jeg tro ift indretning osv. Toiletpapir mindede om sandpapir, ellers ok.
Dog burde man investere i nye hovedpuder i nok alle værelser tænker jeg. Følelsen af at sove med et tævet gammelt får var ikke lige den bedste oplevelse.
Prisen burde afspejle lidt mere kvalitet, når jeg ser alle andre hoteller jeg besøger i større byer.
Morgenmaden var fin, buffeten indeholdt hvad en ok ikkeoverdådig buffet bør indeholde.
Er sine 3 stjerne værd men heller ikke mere.