Zleep Hotels Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Oceniono na 2 z 5

Jeg havde booket et værelse hos Zleep Hotel Copenhagen Arena denne weekend. Hotelværelse viste sig efter en solskinsdag at være helt forfærdelig varmt. Der var ingen aircondition, og der var kun mul... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Zleep Hotels, Kolding. 5 stjerner for flot service hele vejen igennem. Vi havde booked 2 overnatninger, men grundet sygdom besluttede vi at tage hjem en dag tidligere. Uopfordret vi fik refunderet 1... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Hotellet (Køge) var en stor byggeplads. Der er intet personale når man ankommer. Man tjekker ind på en automat. Der lugter af afløb/kloak på gangene og værelser. Der er VIRKELIG SLIDT og ulække... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Zleep hotel Kolding Vi har haft en enkelt overnatning. Fine værelser, gav 700 for et dobbeltværelse med morgenmad. Ikke opdateret siden starten 90'erne vil jeg tro ift indretning osv. Toil... Zobacz więcej

1. Hotel

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Velkommen til Zleep Hotels – en prisvenlig hotelkæde med et solidt udvalg af kvalitetsservices. Vores danske rødder og værdisæt afspejler sig i vores måde at drifte hoteller på. Derfor vil du altid opleve at god service, kvalitet og skandinavisk design går hånd i hånd på vores hoteller, og dét uanset hvilket land du besøger os i. Vi tilbyder kvalitetsovernatninger til attraktive priser. På værelset kan du slappe af og samle energi til en ny dag. Her finder du blandt andet en seng af høj kvalitet, gratis WiFi og et fladskærms tv. I loungeområderne kan du nyde den hyggelige atmosfære med receptionens summen i baggrunden. Vi tilbyder et udvalg af både kolde og varme forfriskninger samt lidt til den lette sult. Hvad end du rejser med familien på weekendtur, er på forretningsrejse eller blot har brug for en enkel og hurtig overnatning vil Zleep Hotels altid være det bedste og ikke mindst prisbevidste valg.

Słaba

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

281 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Dårlig service og nedslidt hotel

Dårlig service og nedslidt hotel, ikke værd pengene Nedslidt hotel, dårlig luft og check-in maskinen virkede ikke.

29 grudnia 2022

Hej Line,
Jeg er ked af at høre, at du ikke følte, at dit ophold var pengene værd. Det sker desværre engang i mellem, at teknologien driller, og vores maskiner går ned. Den dårlige luft skal jeg selvfølgelig beklage mange gange.
Bedste hilsner Astrid, Zleep Hotels

Kedelig oplevelse

Havde booket værelse fra fredag d. 2.12. - søndag d. 4.12.22 på Zleep i Ishøj.
Ingen problemer med overnatningen fredag, men da jeg kommer retur til hotellet kl. 01.00 natten mellem lørdag og søndag virker mit nøglekort ikke. Får ny dørkode ved opkald på dørtelefon, og bliver bedt om at gå til 8.sal og udskrive et nyt kort til mit værelse. Da jeg kommer til maskinen skriver den, at der ikke er flere kort i maskinen. Ny opringning til Zleep, hvor jeg får fat i en medarbejder fra en af de andre hoteller. Her begynder så noget af en oplevelse:
1. Ved ikke om jeg kan hjælpe dig.
2. Kan hjælpe dig, men du skal sove på et andet værelse. Nej tak, alle mine personlige ejendele ligger på det værelse jeg har betalt for.
3. Vil du prøve at være tekniker og lukke og tænde for maskinen. Ja naturligvis, dog uden ændring i beskeden om ingen kort.
3. Medarbejder: Jeg vil bede manageren komme. Han dukkede aldrig op.
4. Andre kunder som møder op, der ikke kan få deres værelse, nu skal vi se i et brandskab på etagen om der er et nøglekort med vores navn på. Intet i mit navn.
5. Vil du løfte maskinen ud fra væggen og lægge nye kort i. Nej, for jeg kan ikke løfte maskinen.
5. Securityfolk dukker op, løfter maskinen ud og lægger nye kort i, hvorefter jeg efter en time kan få et nøglekort til det værelse, hvor jeg var tjekket ind.
6. Kontakter dagen efter manager Peter (ham som ikke dukkede op), som får mine personlige oplysninger og vil tage kontakt til hovedkontoret om kompensation for denne meget udfordrende, ubehagelige oplevelse. Han vil sende mail d. 5.12.22.
Har endnu ikke hørt noget fra nogen som helst. Det er fair nok, hvis der ikke er truffet en afgørelse, men at man ikke overholder den aftale, som blev indgået om at melde tilbage bekræfter mig blot i, at jeg ikke længere ønsker at bruge dette hotel, som jeg ellers har brugt flere gange.

2 grudnia 2022

Kære Karina,
Tak for at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af vores hotel i Ishøj.

Først og fremmest vil jeg gerne beklage mange gange. Det har ikke været en god situation at stå i, og jeg kan sagtens sætte mig ind i dine frustrationer.

Jeg har været i kontakt med hotellet som også beklager mange gange. Vi vil rigtig gerne tilbyde dig kompensation for dit ophold, og Peter vil kontakte dig hurtigst muligt. Jeg håber, at vi kan byde dig velkommen en anden gang.

De bedste hilsner Astrid, Zleep Hotels.

Dårlig service

Dårlig service. Vi bestilte værelse til 2 voksne 1 barn. Vores datter kunne så ligge på gulvet på en madras. Morgenmaden var mangelfuld. Ikke mere brød. Kakao maskinen virkede ikke og så skulle man koge sine æg selv. Toppen af isbjerget var da brandalarmen gik lidt i 6.... Og blev ved i 45 min. Ingen forklaring ingenting. Absolut ingen anbefalinger herfra. Alt denne luksus gav vi 1300 kr for én nat.

9 grudnia 2022

Odpowiedź od Zleep Hotels

Hej Line, tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af dit ophold i Aarhus Viby.
Først og fremmest skal jeg beklage mange gange, at kakaomaskinen var i udu, og at brødkurven var tom. Det sker desværre, at der kan være så travlt i buffeten, at personalet ikke når at fylde brød op i tide. I er dog altid velkomne til at kontakte vores personale for opfyldning.

Vores kog-selv-æg er en fast del at vores morgenmadsbuffet. Meningen er, at du så kan få det, præcis som du ønsker (blød- eller hårdkogt). Dette oplyser vi også om på vores hjemmeside. Ved booking af ophold på vores hjemmeside, fremgår det desuden af billederne, at vores triple-værelser er udstyret med en madras på gulvet. Det er naturligvis beklageligt, hvis I havde forventet et andet produkt, men det er nu engang sådan værelset er indrettet 😊

I forhold til brandalarmen har jeg været i kontakt med hotellet, der fortæller, at brandalarmen gik, da en gæst kom til at bruge nødudgangen. Da der ikke var personale på hotellet på daværende tidspunkt, kunne de først slukke alarmen, da nattevagten kom. Jeg forstår udmærket, at alarmen har været en stor frustrationskilde, men hotellet har ageret efter bedste intentioner og beklager hændelsen.

De bedste hilsner Astrid, Zleep Hotels.

Oceniono na 3 z 5

Vi var på vej til Kastrup i…

Vi var på vej til Kastrup i efterårsferien, men besluttede at tage en overnatning undervejs. Bedste tilbud var Zleep Hotel Ishøj. Indtjekning forløb fint, Værelset var ok, men trods vi satte radiatoren på fuld blus, da var der isende koldt, en opringning til Zleep gav resultatet, huset er opvarmet i sektioner og vi kan ikke gøre noget ved det. Vi kom meget tidligt i seng, med mindre der gøres noget ved problemet, kan jeg ikke anbefale dette hotel til frossenpinde.

14 października 2022

Odpowiedź od Zleep Hotels

Hej Flemming. Tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.
Jeg er glad for at høre, at værelset var fint og indtjekningen forløb godt.
Jeg har kontaktet hotellet, og kan forstå på dem, at I har kommunikeret sammen om varmeproblemet. Jeg skal selvfølgelig beklage mange gange, det er bestemt ikke meningen, at vores gæster skal fryse. De bedste hilsner Astrid, Zleep hotels.

Dårlig morgenmad

Værelserne var gode, men deres morgen mad var nok det mest kedelige jeg har prøvet . Og sund har den aldrig været , det er bare lidt brød og kage

20 listopada 2022

Hej Søren,
Jeg er glad for at høre, at værelserne var gode, men er selvfølgelig ærgerlig over at morgenmaden ikke levede op til jeres forventninger. Vi håber at kunne byde jer velkommen en anden gang. Bedste hilsner Astrid, Zleep Hotels

Oceniono na 2 z 5

Sløj komfort

Det bedste jeg kan komme i tanke om, er vandtrykket i bruseren😊. Det kunne højtryksrense hvad som helst. Måske burde rengøringspersonalet have brug dén - for der var i hvert fald beskidt i værelset. Stole og sovesofa var et levn fra 90’erne, og har vist levet et hårdt liv; de var ved at skille af i samlingerne. Dobbeltsengen var to madrasser af elendig kvalitet; sengebenene var holdt sammen af tape! Det er sgu ret tarveligt. Sovekomforten var under al kritik, og langt under lavmål.

19 listopada 2022

Hej Marie,
Tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af dit ophold. Jeg skal beklage mange gange, at opholdet ikke levede op til dine forventninger. Det er bestemt ikke meningen at møblerne skal holdes sammen med tape eller, at du skal åbne for et beskidt værelse. Kan jeg lokke dig til at skrive, hvilket hotel du besøgte? Så går jeg naturligvis videre med det til hotellet.
De bedste hilsner Astrid, Zleep Hotels

Oceniono na 1 z 5

Zleep hotel er altså en katastrofe.

Zleep hotel er altså en katastrofe.
Der ikke blevet betalt depositum til kunder I flere uger nu - medarbejderne er generelt uvidende omkring situationer om hvornår systemet vil være oppe og køre. Flere medarbejdere siger ting forskelligt - har oplevet forleden at en af jeres uvidende medarbejder informere mig om at jeg har været på jeres hotel i 12 dage?? Så siger jeg at det ikke passer - så tager vedkommende fat i en anden kollega og siger at det en fejl fra kollegaens side.
Jeg har snakket med med flere efterhånden og en af dem siger at han ikke har hørt at der skulle være noget nede - og at han ikke kunne forstå hvorfor der ikke blevet overført depositum.

Nu må i virkelig gerne steppe up.

15 października 2022

Hej Jona,
Jeg skal beklage mange gange for dit besvær, det er bestemt ikke meningen, at det skal volde problemer for vores gæster.
Jeg har nu henvendt mig til både vores bookingafdeling og hoteller, som fortæller, at terminalerne er i stykker, hvilket er derfor, du ikke har fået dit depositum retur endnu. Vores IT-afdeling er på sagen, og har været ude på hotellet i dag. Dit depositum skal refunderes igennem disse terminaler, hvilket er derfor, at det trækker i langdrag.
Jeg undskylder mange gange, der er folk på sagen. Bedste hilsner Astrid, Zleep Hotels.

Depositum 1500kr - ikke overført tilbage

Har besøgt jer d. 19/10 - 20/10 (Ballerup) - Værelset var fint. Men jeg har ikke fået 1500kr depositum tilbage endnu.
Fik en mail næste dag om at jeg havde penge til gode og at jeg skulle svar mailen tilbage med kortoplysninger, hvilket jeg synes lyder mærkeligt.

Jeg ringer til jer og i meddeler så at 'den bliver overført - men vi mangler dine kortoplysninger'

I Mandags valgte jeg at ringe ind for at høre hvad der gået galt. Brugeren informere mig om at der skulle havde sket en ''fejl'' med deres system og at det skulle være oppe og kører igen næste dag.

Jeg ringer ind efter 2 dage igen og systemet er stadig nede ifølge dem. I kunne godt give jeres kunder besked om at jeres system er nede - Eller er det noget i forventer, at vi tænker automatisk?

Jeg har oplyst kortoplysninger og der sker intet.

Nu er der gået 22 dage og der er stadig ikke blevet overført for depositum endnu. Det er simpelthen for dårligt.

19 października 2022
Oceniono na 1 z 5

Zleep hotel høj Taastrup er noget af…

Zleep hotel høj Taastrup er noget af det værste både parkerings systemet og servicen receptionisten råber og skriger af gæsternes
Vi fik en parkerings bøde førstedag selv om vi har betalt for det.

Deres medarbejder informerer ik om parkerings reglerne og er ubehøvlet

Restauranten serverer ik for hotellets gæster en flaske vand koster 35 kr og vi måtte ik få isterninger

29 października 2022

Hej Fouad,
Tak for at du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af dit ophold i Høje Taastrup. Jeg skal beklage, at opholdet ikke levede op til jeres forventninger, og jeg kan sagtens forstå alle dine frustrationer. Dog kan jeg heldigvis også forstå på hotellet, at I hurtigt fik refunderet bøden. De bedste hilsner Astrid, Zleep Hotels

Zleep Hotel Cph Arena - Eminent service

Jeg vil gerne takke personalet, der hjalp mine døtre og mig rigtig meget under opholdet her d. 14-15 okt. Jeg fik et voldsomt migræneanfald og måtte forlænge til lørdag eftermiddag, og undervejs var personalet der for mine to børn og hjalp dem med det praktiske. "Skæbnen" ville at mit visakort blev glemt i metroen, så vi løste betalingen ved at jeg overførte penge via MobilePay til en Receptionist, og hun betalte så vores regning. Alle var bare løsningsorienterede under et ophold, der blev lidt anderledes end forventet. Hotelværelset var så fint, nyt og rent og meget lydtæt. Kanon god oplevelse, og vi kommer helt sikkert igen!

14 października 2022

Hej Anne Mette,
Tak for din flotte anmeldelse af vores hotel ved Copenhagen Arena. Jeg er glad for at høre, at hotellet levede op til dine forventninger og ikke mindst, at i sammen med personalet kunne finde en god løsning på en ellers ærgerlig situation. Vi glæder os til at byde jer alle velkommen igen en anden gang. De bedste hilsner Astrid, Zleep Hotels.

Tag IKKE bilen med hvis du kommer til Zleep i BLL

Tag IKKE bilen med hvis du kommer til Zleep i Billund.
De har lavet en total underlig aftale med parkeringsfirmaet Avantpark - som påstår at de scanner din nummerplade og kan se om du har holdt på området i mere end de tilladte 30 minutter. VI fik en dummebøde på den konto - og vi kommer der aldrig mere !

11 września 2022

Hej Jens,
Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med vores parkeringsmuligheder.
Det er helt rigtigt, at vi arbejder sammen med Avantpark og at parkering i mere end 30 minutter medfører en bøde. Dette er dog skildret flere steder for at undgå misforståelser.
De bedste hilsner Astrid, Zleep Hotels

Oceniono na 5 z 5

Zleep hotel Viby Rigtig gid oplevelse.

Zleep hotel, Århus Viby Danmark.
Fantastisk fint hotel til prisen. Lyse og rene værelser, god atmosfære på hotellet. God morgenmad og meget venligt og serviceminded personale.
Prisen er absolut konkurrencedygtig. Der er blot 4 km til Århus Centrum og hotellet udlejer cykler. Parkeringsforholdene er fine.

24 września 2022

Hej Andersen,
Mange tak for din flotte anmeldelse af vores hotel i Viby. Jeg er glade for at høre, at både morgenmaden, værelserne og vores personale levede op til dine forventninger :)
Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen igen en anden gang.
Bedste hilsner Astrid, Zleep Hotels

Oceniono na 1 z 5

VIRKELIG dårlig service og dårlig…

VIRKELIG dårlig service og dårlig kommunikation, book et værelse fra d.d til imorgen og ringet til kundeservice da jeg ikke har kontanter på kortet så om det var muligt at betale på stedet… ja det var ikke noget problem skulle sige det i reseptionen når jeg ankom til sleep hotel Taastrup, hvor de siger at de ikke tager kontanter, så super tak for ingenting

24 września 2022

Hej Kassandra

Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse. Jeg beklager meget misforståelsen og kan sagtens forstå din frustration. Der er desværre sket en kommunikationsfejl, og det må du meget undskylde.

Tyveri

Værreste hotel oplevese.
Min mand og jeg overnattede fra d 16/9-18-9. Det er første og sidste gang jeg sætter min fod på det hotel. Det er et hotel fuld af flabede personale og mega dårlig service. Vi kom tilbage til hotel værelset fra et arrangement vi havde været til. Vi fik et kæmpe chok fordi alle vores ting var pakket i en gennemsigtig sæk ig der var rodet i vores tasker. Der lå et papir hvor der stod at de havde lavet en fejl, og de troede at vi havde tjekket ud, hvilket slet ikke er okay, og sådan en fejl burde slet ikke ske. Mine to guld halskeder og guld armbånd var stjålet fra værelset og det havde en værdi på over 10.000 kr. da vi snakkede med personalet om det, virkede de ligeglade med os og de ville ikke rigtig gøre noget ved det og ville ikke tage ansvar for det. Jeg kan slet ikke anbefale det her hotel til nogen!!!! Det hele er nu politianmeldt og de kommer ikke til at slippe let fra det her. Jeg håber alle der overvejer at booke ophold på hotellet tænker en ekstra gang over det. Værelset var også meget beskidt og der var blod på dynerne og der lugtede rigtig meget.

16 września 2022

Hej Al

Vi tager din henvendelse meget seriøst og kigger nærmere på hændelsen med det samme. Du må derfor meget gerne sende en mail til marketing@zleep.com med dine reservationsspecifikationer: Navn og hotel.

Min mand og jeg overnattede d. 21/22 maj 2022

Min mand og jeg overnattede d. 21-22/ maj i år på jeres hotel. Det var under al kritik, vedr. toilet. Vi skulle et stort skridt op for at komme på toilet. Måske ville det være muligt at sætte et par trin på..? Morgenmaden var heller ikke noget at råbe Hurra for. Min mand Erich Hildebrand har indgivet klager et par gange, men vi har ikke fået nogen tilbagemelding.
Måske sker der noget nu.?
Det ville jo være en god service at få et svar fra jer.
Muligvis at få betaling retur.
Mvh.
Margrethe Hildebrand.

5 września 2022

Hej Margrethe

Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse af dit ophold i Roskilde. Jeg skal beklage, at opholdet ikke levede op til forventningerne, og at I fortsat venter svar på jeres klage. Jeg har kontaktet hotelchefen, og hun vil vende tilbage til dig/jer i denne uge.

De bedste hilsner Marie, Zleep Hotels.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft overnatning hos jer her i…

Jeg har haft overnatning hos jer her i denne weekend, sammen med mit barnebarn.
Det var et skønt og rent værelse, stort med dejlige senge flot stort badeværelse. Stille og roligt.
Super lækker morgenmad med mange slags brød og tilbehør, skøn kaffe.
Vi kommer helt sikkert tilbage :-)

28 sierpnia 2022

Odpowiedź od Zleep Hotels

Hej Hanne, mange tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at I har haft en dejlig oplevelse, og vi glæder os til at byde jer velkommen en anden gang :) Bedste hilsner Astrid, Zleep Hotels

Problemer i Høje Taastrup

Høje Taastrup. Værelset lå på første sal lige ved siden af hovedindgangen. Vildt varmt i værelset, så man var nødsaget til at have åbne vinduer, hvis ikke man ville blive forkølet af den ventilator de havde sat. Dog betød det at der kom røg ind fra alle rygerne, der stod udenfor. Derudover var larmen fra vejen høj og konstant. Man skulle ikke tro at de havde en vareindgang, for det var både lastbiler og busser der holdte i tomgang i lang tid. De havde lige åbnet restauranten igen efter COVID19, men maden var kedelig og især pomfritterne var dårlige (som friturestegt mel). Deres kyllingesalat havde jordrester i og kun 3 små stykker kylling. De eneste små lyspunkter, var dog at deres personale virkede imødekommende og restaurantens burger var okay. Jeg kommer ikke tilbage.

21 sierpnia 2022

Hej Bjarke

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse. Det er korrekt, at værelserne kan opleves varme, da vi ikke har aircondition. Jeg beklager, at blæseren ikke gav den ønskede luftcirkulation i værelset. Dette plejer dog at være en vellidt løsning. Selvom hotellet er placeret i et forholdsvis roligt kvarter, vil turistbusser og varebiler pacere området. Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, hvis lyden har været til gene med det åbne vindue, og jeg kan derfor godt forstå, at opholdet ikke levede op til forventningerne. Du skal altid være velkommen til at henvende dig i receptionen, for så kan vi nemlig finde et nyt værelse til dig. Det samme gælder vedrørende din oplevelse i restauranten. Jeg er sikker på, at personalet vil have forståelse for situationen og komme med en ny servering.

Det er dejligt at høre, at vores personale har været imødekommende, og at burgeren var god – tak for det.

Vi har stort fokus på at gøre vores team dygtigere og vil derfor bruge anmeldelsen til at blive bedre.

Oceniono na 1 z 5

Brug booking.com eller hotels.com!!!

Husk nu at brug hotels.com eller booking.com. Det kan aldrig betale sig at booke direkte igennem zleep hotels egen booking.
Vi havde booked hos dem selv og betalte godt 500kr mere for overnatningen.
Jeg viste dem prisforskellen ved check-in, men de var helt ligeglade.
Dårlig service!

21 sierpnia 2022

Hej Ebbe

Tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse. Hvis samtlige reservationsspecifikationer stemmer overens, tilbyder vi prisgaranti. Nu kender jeg ikke detaljerne for din reservation, men på denne side kan du læse nærmere om de krav, der skal opfyldes for, at prisgarantien træder i kraft: https://www.zleep.com/da/prisgaranti/. Er du berettiget til prisgarantien, er du velkommen til at sende en mail til booking@zleep.com med dokumentation. Jeg beklager, hvis der ikke blev taget ordentlig hånd om din forespørgsel ved check ind.

Aldrig mere Zleep

Jeg tjekkede ind fredag aften via check-ind automaten. Jeg havde lidt problemer, men fik hjælp via deres support. Der blev reserveret 2399,- på mit Visakort. 899,- for værelset og 1500 i depositum. Supporten sagde, at jeg skulle henvende mig i recptionen næste dag, og så få de 1500 refunderet.
Da jeg skulle tjekke ud, viste jeg receptionisten mit kontoudtog, at det var reserveret de 2399,-, så jeg ville gerne have de 1500 overført til mit kort. Men det kunne jeg ikke, for jeg havde ikke betalt påstod han.
Jeg betalte så 899,- lørdag morgen. i alt er der så reserveret 2399 + 899 på min konto ialt 3298,- kr.
De 2399,- er så trukket på min konto i dag, og der står så 899,- reserveret.
Det har jeg forsøgt at forklare dem på adskillige mails, men uden held.
Jeg har så fået en kvittering på, at de har overført 1500 på mit kort, og i skrivende stund er de endnu ikke gået ind.

Det har været dyrt og besværligt!

1 sierpnia 2022

Hej Gitte

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af dit ophold. Det er bestemt ikke meningen, at det skal være besværligt at checke ind. Jeg kan heldigvis forstå, at du er i dialog med hotelchefen og vores bookingafdeling, som begge er i gang med at undersøge sagen.

De bedste hilsner Marie, Zleep Hotels.

Zleep Hotel Copenhagen Denmark

Zleep Hotel Denmark, central location, clean, modern room, friendly staff, but no aircon, very noisy cant sleep, too loud, hotel did not provide mineral water, no tea, no kettle, so 3stars from me.

31 lipca 2022

Hi Irene,

Thank you for your review and stars. I’m happy to hear that you enjoyed your stay with us. If you stayed at our city hotel in Copenhagen, there will be noise from the street if the window is open. Beverages can be purchased at the reception counter. Once again thank you for your feedback.

Best regards Marie, Zleep Hotels.

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej