Jeg havde booket et værelse hos Zleep Hotel Copenhagen Arena denne weekend. Hotelværelse viste sig efter en solskinsdag at være helt forfærdelig varmt. Der var ingen aircondition, og der var kun mul... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Zleep Hotels, Kolding. 5 stjerner for flot service hele vejen igennem. Vi havde booked 2 overnatninger, men grundet sygdom besluttede vi at tage hjem en dag tidligere. Uopfordret vi fik refunderet 1... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hotellet (Køge) var en stor byggeplads. Der er intet personale når man ankommer. Man tjekker ind på en automat. Der lugter af afløb/kloak på gangene og værelser. Der er VIRKELIG SLIDT og ulække... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Zleep hotel Kolding Vi har haft en enkelt overnatning. Fine værelser, gav 700 for et dobbeltværelse med morgenmad. Ikke opdateret siden starten 90'erne vil jeg tro ift indretning osv. Toil... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Velkommen til Zleep Hotels – en prisvenlig hotelkæde med et solidt udvalg af kvalitetsservices. Vores danske rødder og værdisæt afspejler sig i vores måde at drifte hoteller på. Derfor vil du altid opleve at god service, kvalitet og skandinavisk design går hånd i hånd på vores hoteller, og dét uanset hvilket land du besøger os i. Vi tilbyder kvalitetsovernatninger til attraktive priser. På værelset kan du slappe af og samle energi til en ny dag. Her finder du blandt andet en seng af høj kvalitet, gratis WiFi og et fladskærms tv. I loungeområderne kan du nyde den hyggelige atmosfære med receptionens summen i baggrunden. Vi tilbyder et udvalg af både kolde og varme forfriskninger samt lidt til den lette sult. Hvad end du rejser med familien på weekendtur, er på forretningsrejse eller blot har brug for en enkel og hurtig overnatning vil Zleep Hotels altid være det bedste og ikke mindst prisbevidste valg.
Dalbergstrøget 5, 1., 2630, Taastrup, Dania
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Hotellet var helt uden bemanding, hvilket var lidt ubehageligt. Der var sand på lagenet ( i december). Der lugtede dårligt på værelset. Der var ikke varmt vand til brusebadet. Ej heller rigtig koldt vand til at drikke. Morgenmaden var ringe.
Vender ALDRIG tilbage

Zleep Hotel Køge..
Nedslidt hotel, der var ikke særligt rent på værelserne.
Der er ikke mange der snakker dansk af medarbejderne

Kære Zleep
Jeg har været på weekend tur med min søster. Det har vi gjort ofte og har altid brugt jeres hotel Zleep Copenhagen City – det har altid været en stor fornøjelse. Denne gang har dog gjort os i tvivl om vi fremover, skal undersøge andre overnatnings muligheder.
Vi ankommer fredag d 10/11 – da vi tjekker ind får vi vores værelses kort, finder vores værelse og her møder vi et værelse med en lille seng på 120x200, det kan to mennesker ikke sove i.
Vi havde bestilt et twin room…. Vi går ned i receptionen fortæller at der er sket en fejl. Det virker ikke til at receptionisten ved hvad hun skal gøre ved det – hvor vi nærmest føler at vi skal guide hende til, at finde det værelse som vi har booket – og så udlevere værelses kortene til et andet værelse.
Vi får så endelig det værelse som vi har booket – her møder vi en stærk kloak lugt ude fra badeværelset. Da vi ikke ønsker at rykke mere rundt nu, vælger vi at leve med det.
Vi overnatter og vågner midt om natten til meget høj musik fra nabo værelset. Det er så slemt at vi vælger at gå ned i receptionen og oplyse om at det er umuligt at sove i… Her spørger receptionisten os, om hvad hun skal gøre… Det kan og vil vi, absolut ikke tage stilling til. Her burde receptionisten være klædt bedre på til at kunne løse sådan nogle situationer.
Normalt er vi ikke nogen som ’’brokker’’ os, men vi synes det har været utrolig ærgerligt – især fordi vi ikke følte vi blev hørt og mistede både natte søvn og den generelle oplevelse af et skønt hotel midt i København.
Der kan ske fejl – men det var mere måden det hele blev tacklet på vi er ærgerlige over.
Vi vil dog gerne rose jeres medarbejder der arbejdede i dag timerne. En ung mand (asiatisk udseende) Alle de gange vi har overnattet på hotellet, har han været høflig, venlig og service minded – Så 1000 tak for det. J

Odpowiedź od Zleep Hotels
Overnattede på dette hotel den 16. november. Hotellet er en byggeplads, hvilket der ikke gøres opmærksom på ved booking, man betaler fuld pris. Der var intet personale på hotellet. Værelset var nedslidt og ikke et sted man havde lyst til at sove eller bade, inventar nedslidt eller ødelagt. Det føltes utrygt at bo hotellet, da der intet personale er, og der samtidigt er løshængende ledninger, plasticafdækning, malerrester, afspærrede områder, mangelfuld rengøring.

Odpowiedź od Zleep Hotels
Bedømt ud fra prisen på værelset var det pænt og rent, serviceminded personale, bestilte dog ikke morgenmaden, så ved ikke noget om dét. Irritationsmoment med elevatorer der ikke duede fuldt ud (boede på 7.sal), derfor den mgl. stjerne. Derudover mangler man bare en smule opbevaringsplads i familie-værelset (og der er plads nok til dét) og i badeværelset.

Zleep hotel Viby
Der var ikke engang en elkande på værelset meget sparsomt møbleret kun to stole til en familie på et familie værelse.
Morgenmaden meget mangelfuld og meget gør det selv.
Rengøring på gange og elevator mangelfuld og lugtede af gammel indelukket hotel.
Kommer ikke igen.....

Odpowiedź od Zleep Hotels
Hotellet (Køge) var en stor byggeplads.
Der er intet personale når man ankommer. Man tjekker ind på en automat.
Der lugter af afløb/kloak på gangene og værelser.
Der er VIRKELIG SLIDT og ulækkert. Skimmel på badeværelset, store rander af kalk i toilettet, et virkelig beskidt/tilkalket badeforhæng. Slidte/ødelagte møbler. Samt en konstant stank af kloak.
Udover dette er det virkelig lydt og støjende. Men hører meget tydeligt støj fra de andre værelser og vejen.
Der gøres ikke opmærksom på ombygning ved booking.

Odpowiedź od Zleep Hotels
Altid bøvl med indtjekning og deres "automatiske"maskiner.
Får spørgeskema ud, hvor man kan ønske at blive ringet op. Det skete så ikke.
Snak med kundeservice i dag, hun vidste ikke hvad jeg talte om. Men jeg kunne da sende en email.

Zleep hotel Vejle
I udgangspunktet et fint hotel, men der er ingen shampoo på badeværelset. Super irriterende når man rejser med 2 teenagepiger, og ingen forståelse i receptionen, da vi spørger om det er muligt at få en shampoo. “Det hører ikke til på familie værelset” er svaret - tænker også familier skal i bad ? det havde været godt at vide inden indcheckning. Der er iøvrigt intet at købe i nærheden efter kl 20.00, da det er Jylland 🤯

Odpowiedź od Zleep Hotels
Zleep Ballerup, som at bo på en østeuropæisk rasteplads. Det er åbenbart tilladt at lave mad på værelserne for åbne døre samt ryge hash så man ikke kan holde vinduer åbne. Gæster hovedsagligt håndværkere fra udlandet.

Odpowiedź od Zleep Hotels
Da jeg kom til hotellet lidt i kl 22.00 var alt låst og slukket der stod anvend fremsendte sms kode til at åbne døren som jeg aldrig har modtaget, fik fat i en ved at trykke på knappen som ikke talte dansk men jeg forstod at jeg skulle gå til 6 etage, men døren var stadig låst så umuligt, hun kunne ikke åbne døren, heldigvis kom en vagt forbi og fik åbnet og sener fik jeg fat en der talte dansk der kunne vejlede en til at komme ind på etage 8 etage 6 etage som skulle gå til var lukket og slukket ikke den bedste oplevelse finder nok en anden hotel næste gang dyr pris i forhold til service.

Odpowiedź od Zleep Hotels
Det var en god oplevelse, det var som forventet og alt var som vi havde bestilt, god morgen mad, der ikke var mere end lovet. Tæt på royal arena og metro som var det vi var der for. Og nem og hurtig ind og ud checkning.

Odpowiedź od Zleep Hotels
Jeg havde booket et værelse hos Zleep Hotel Copenhagen Arena denne weekend.
Hotelværelse viste sig efter en solskinsdag at være helt forfærdelig varmt. Der var ingen aircondition, og der var kun muligt at åbne et lille vindue ca 10 cm op. Vi var simpelthen ved at dø af varme og måtte begge op at stå om natten og drikke en masse vand, fordi vi blev dårlige. Vandet samt det kolde gulv hjalp, men jeg booker aldrig hotel hos Zleep Arena igen.

Odpowiedź od Zleep Hotels
Jeg har aldrig haft så ringe en oplevelse på et hotel i Danmark, som jeg har haft på Zleep i Køge.
Ved ankomst skulle vi checke ind via en automat, så vi kunne få adgang til hotellet via den aflåste indgangsdør.
Denne automat meldte dog systemfejl EFTER man havde betalt med kortet og udfyldt alle oplysninger. Herefter fik man besked på at kontakte receptionen (som var lukket), ringe på et nummer eller få hjælp via en “immediate assistance” telefonforbindelse på væggen. Vi fik dog INGEN hjælp, da ingen svarede hverken via telefon eller systemet på væggen. Vi var heldige, at vi havde familie, som allerede boede på hotellet og derfor kunne lukke os ind bag den aflåste dør, således at vi kunne prøve at bruge den tilsvarende automat, som stod inde ved receptionen og heldigvis virkede. Jeg synes, det er dybt kritisabelt, at man ikke får nogen hjælp i sådan en situation.
Værelset var absolut heller ikke noget at råbe hurra for. Intet toiletpapir på toiletholderen, tydelig skimmelsvamp i fugerne i badet og generelt bare gammelt og i dårlig stand. Derudover var der trafikeret vej til den ene side samt larmende togoverskæring til den anden, så jeg forstår slet ikke, at man kan tage 900 kroner pr nat (endda som et tilbud) i første omgang.
Til slut er jeg nødt til at nævne morgenmaden som endnu en ting, der slet ikke var i orden. Der manglede service hele tiden, og meget af det var beskidt. Derudover manglede der mange ting i buffeten. Det virker måske som småting, men når man betaler 129 kroner for morgenmad, så regner man også med, at tingene er i orden. Dog skal det siges, at det virkede som om at personalet til sidst prøvede at rette op på det efter at være blevet gjort opmærksom på det.
Alt i alt et sted jeg vil fraråde andre at bo, hvis man forventer god service og en reception, der er tilstede i dens åbningstider.

Ringeste kundeservice til dato - Zleep Aalborg
Jeg opdager at jeg har lavet en fejl i min booking, som er lavet via. Hotels.com, på dagen hvor jeg skulle have tjekket ind - en uge for tidligt ift. hvad jeg skulle
Jeg ringer straks til hotellet og bliver her informeret om at jeg skal ringe til Hotels.com, men at de ville skrive i et notat at de gerne ville refundere.
Jeg bliver her ikke informeret om at jeg skal ringe straks til Hotels.com, for at det kan lade sig gøre.
Da jeg så ringer til Hotels.com dagen efter, får jeg så at vide at Zleep har givet mig et no-show og ikke kender noget til den forudgående aftale jeg havde lavet med dem
Jeg ringer så selv til Zleep i Aalborg, meget uforstående, hvor jeg taler med en der siger at de ikke kan eller vil gøre noget og heller ikke kender noget til den samtale jeg havde haft dagen før - hvorefter kvinden i røret begynder at være flabet og spørge om jeg har noget på skrift.
Det har jeg selvfølgelig ikke, da jeg forventer at en mundtlig aftale er ligeså gældende - da jeg ikke har det, kan eller vil de ikke gøre noget
Fuldstændig håbløs håndtering

Odpowiedź od Zleep Hotels
Vi havde bestilt en enkelt overnatning på zleep i Ballerup.
Vi ankom sent men havde nemt ved at tjekke ind.
Værelset havde en okay størrelse men var meget slidt især på badeværelset.
Morgenmadsområdet var en katastrofe.
Der manglede flere ting fordi de ikke kunne følge med til at fylde op.
Pålægget skulle man tage i et køleskab, hvilket ikke er smart når 50 mennesker skal have morgenmad.
Derudover var der ikke porcelæn og bestik nok til alle.
Fint nok at man er et lille hotel men så lad være med at lukke flere ind end i kan ekspiderer.
Vi kommer ihvertfald ikke igen

3 overnatninger i Vejle 8.8-11.8
Fantastisk flot familie værelse. Fin plads til 2 voksne og 2 børnebørn. Gennemført rent på værelset.
Super dejlig beliggenhed med fantastisk udsigt.
Morgenmaden som vi indtog på 11. Etage var til ug.
Det personale vi var i kontakt med, var utrolig hjælpsomme, søde og smilende.

Odpowiedź od Zleep Hotels
Dårlig check-in oplevelse i Zleep Hotel Aalborg, men ellers et fint værelse. Vi ankom kl 14.30, men værelset var ikke tilgængeligt selvom, det skal være lesigt kl 14. Receptionisten var ikke særlig venlig eller hjælpsom - det var ikke en god oplevelse - 2 stjerne for det. Værelset er fint og rent. 4 stjerne for det. Samlet: 3 stjerner

Zleep hotels Ishøj
Jeg bookede et værelse for ca 1 måned siden, hvor jeg fik tilsendt en kode, som ikke virkede. Det gav nogle belastende problemer. Jeg kunne ikke tjekke i da jeg for anden gang fik hjælp til at komme ind ad dør nr 2.
Og jeg blev spurgt om jeg havde betalt hvilket jeg selvfølgelig havde.
Igår (27. Juli) var den så gal igen.
Jeg havde ikke fået tilsendt en 4 cifret kode, så jeg kunne ikke komme ind IGEN IGEN.
Jeg fin langt om længe fat i noget service, som nærmest blev irriteret over, at jeg havde brug for hjælp, hvilket jeg ikke lige havde set komme.
Dør nr 2 kunne jeg igen ikke komme ind ad.
Så fik jeg fat service igen, hvor jeg talte med Tobias, som var meget imødekommende.
Men men men, så kunne jeg ikke tjekke ind, da jeg havde fået tilsendt et rejseplansnummer, og ikke et reservationsnummer.
Det lykkedes dog til sidst, efter 45 minutters bøvl.
Tobias fra service skal ha’ stor ros, for en ihærdig, og god hjælp
Vh. Henrik Holde.

Odpowiedź od Zleep Hotels
Overnattede på Zleep i Ishøj. Værelset og hotellet virkede ok. Ikke noget at skrive hjem om, men med senge, sengetøj og håndklæder. Dog var der ingen reception, så hvis man har brug for hjælp er der ingen. Eksempel: fjernbetjeningen havde ikke batterier, så vi kunne ikke tænde det. Vi skulle også bruge lidt kogende vand til min babys sutteflaske, det måtte vi ned og købe på en cafe og betale 46(!!!) kr for.
Da vi tog afsted glemte vi min søns lille mulepose som han har fået af min moster og vi er glade for. Vi fik en mail om at vi kunne komme og hente den og der var nogle valgmuligheder for hvilke tidsrum vi kunne hente den i. Vi valgte dato og tid og fik en bekræftelse på at vi kunne hente i det tidsrum. Så kørte vi hele vejen tilbage til Ishøj hvor der ikke var nogen til at udlevere posen og ingen pose i sigte. Vi ringede til kundeservice som sagde at receptionen var lukket og de beklagede mange gange og sagde at de ville få hotellet til at kontakte os. Efter et par dage får vi besked fra hotellet om at vi kan komme en anden dag og hente det eller betale 450(!)kr for at få det sendt. Jeg ringede til dem, fordi jeg troede der var sket en fejl. Vi har allerede været der og jeg havde klart forventet at de ville sende det til os nu når det er deres fejl. De mener dog ikke at det er deres fejl, men dem der står for leveringen (et firma de har valgt og som er irrelevant fordi vi ikke har bedt om levering). Ingen tager ansvar og man kan ikke snakke med kundeservice “det er også mig”. Hvis man ikke har styr på alt det tekniske, kan man ikke have et hotel uden reception. Ikke en god oplevelse.
Opdatering efter jeres svar: hotellet har ikke kontaktet os, men jeg kontaktede dem inden jeg skrev anmeldelsen og de fralagde sig alt ansvar og sagde, som jeg skrev i anmeldelsen, at det ikke var dem, der stod for glemte varer. Meget underligt når det er dem der har varen og ikke er tilstede i det givne tidsrum. Jeg har udtrykkeligt fået at vide af hotellet at mine to muligheder er at komme tilbage og hente det eller betale 450kr for forsendelse. Og så sagde de også at jeg har 2 uger inden de smider det ud. Fordi de gemmer i 30 dage og der nu er gået noget tid fordi de ikke var der første gang jeg var derude.